36194
-
#33790 Itt nem a Facebook használatáról hanem üresjáratáról van szó.
"even when it’s only running in the background" -
#33789 February Platform Distribution Numbers Updated Showing Gains For Lollipop And Marshmallow, And Froyo Finally Drops To 0.1% -
#33788 NVIDIA Gives The Original SHIELD Tablet Some Marshmallow Love With Update 4.0 [Update]
Front And Back Views Of The Galaxy S7 And S7 Edge Leak Ahead Of Announcement
Samsung Rumored To Announce 'Gear 360' VR Camera Alongside The Galaxy S7
Report: Nexus Program May Push For Greater Control Of Hardware, Nexus 5X And 6P Not Meeting Sales Goals
Gmail Hits 1 Billion Monthly Active Users, According To Sundar Pichai During Alphabet Earnings Call
Google Parent Company Alphabet Is, For The Moment, The Most Valuable Company On Earth
AOSP Changelogs Posted For February's 6.0.1 And 5.1.1 Security Updates -
#33787 A legtobben akit ismerek, chrome-bol hasznaljak, ugy tud a legkevesbe artani. -
#33786 ott a Facebook Lite, N7 2012-esek azt szokták használni, mert szegény elöregedett masinán az még tűrhetően fut, és nem zabálja szét a procit meg a háttértárat. -
Borg #33785 Esetleg a dialer vagy a contacts appot nem akarja letörölni még? Ha nem tud telefonálni a telefonjával, attól is biztos nőne az üzemideje -
xido #33784 Srácok..játékos kérdés...ha nem ingyenes játékot veszek...pénzest...azt a google accounthoz kapcsolja és utána akárhányszor törölhetem,újra telepíthetem,nem szivat meg,hogy újra meg kell vennem?
alkérdés..mentéseket,szinteket tárolja valami felhő szerűség hasonló okokból? -
#33783 Ez nem nagy hir, ez azota igy van, amiota letezik facebook app, mindig is egy ipari hulladek volt, ep eszu ember nem hasznalja. Ismeros is nemreg panaszkodott a teloja teljesitmenyere (pedig nexus 5), kiderult, hogy fent volt a facebook, le lett torolve, azota tokeletes. -
#33782 http://www.theguardian.com/technology/2016/feb/01/uninstalling-facebook-app-saves-up-to-20-of-android-battery-life -
#33781 Én is a Note gyári fülest használom. Nagyon jók a mély hangok, nekem ez számít. Persze biztos van jobb... -
#33780 PC layoutra- hanyag fogalmazás
köszi, ma/holnap végigmegyek billentyűzeteken. Fleksy 5.0 jónak tűnik elsőre. -
#33779 Mit jelent, hogy "PC re kell állítani"?
Amugy: SwiftKey, Swipe, Fleksy? -
#33778 google billt próbáltam azzal jó - viszont nem olyan kényelmes a billentyűzet. Ha akarok felülre numerikus gombokat, akkor PC re kell állítani - ami viszont sok felesleges karaktert tartalmaz :( -
#33777 Samsung Announces Unpacked Event On February 21st To Unveil The Galaxy S7
It Looks Like Google Has Finally Caught On To Systemless Root - Android Pay No Longer Compatible -
#33776 Ugy ertem, hogy kb barmit rairhatnak a gyartok, a tenyleges hangminoseghez pedig keves koze van. Lattam mar filleres vackokra rairva teljesen irrealis tartomanyokat, mig szazezres, igazi top-audiofil fulesre siman 20-20k-t mindenfele cicomazas nelkul.
Igen, pl Piston 3-ra (bar van mar valami ujabb is asszem). Elvileg 32 ohm-os amugy - es nem is 20, csak 15 dollar :) De tudtommal manapsag nem nagyon van/ritka telefon vagy hordozhato lejatszo aminek a kimeneti impedanciaja 1 ohm felett lenne, igy jellemzoen semmi problema a 16 ohm-os fulesekkel se, illetve konnyebb is oket meghajtani. Inkabb a hangkep lehet izles kerdese (a 2-t probaltam, abban nekem sok volt a mely - 3 elvileg jobb ilyen szempontbol), de nem sok komoly panaszt olvastam arra se, plane hozzaveve h milyen aron van.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.02.01. 00:12:35 -
#33775 Hogy érted, hogy a ráírt tartomány semmit nem számít?
a piston ($20) fülesre gondolsz?
Sajnos megvan az általában olcsó fülesekre jellemző tulajdonsága, mégpedig, hogy csak 16 ohm-os. Szemben mondjuk az apple 45 ohm-os fülesével ($30). De az edge fülese is 32 ohm
Utoljára szerkesztette: kifli, 2016.01.31. 18:20:38 -
#33774 Semmit nem szamit a frekvenciatartomany amit rairnak. Egy 20 dollaros xiaomi fules pedig mindkettot a foldbe dongoli :) -
Borg #33773 És másik billentyűzettel? -
#33772 Két napja észrevettem, hogy a jó kis fülbedugós fülesem sajnos kontakthibás lett :( gondoltam kipróbálom azt amit adtak az edgehez (tegnapig bontatlanul hevert a dobozában). Ránézésre earpod ripoff ( =) ), de mikor kipróbáltam elég kellemeset csalódtam. Ezek szerint már nem csak béna vackokat adnak telefonhoz, ezt jó tudni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bass Boost class experience with dynamic 1-way driver ´12mm´
3-key operation ´volume / receiving calls´
Additional ear plugs sizes with comfortable fit
Special cable design reduces cable clutter
Type: Hybrid In-Ear Headset
Drivers: 1-way dynamic ´12mm´
Frequency range: 20Hz ~ 20kHz
Impedance: 32 ohm
Sensitivity: 98.5dB / mW ´at 1kHz´
Cable length: 1.2 m
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Apple earpod (~2x drágább)
Frequency (Low) 5 Hz
Frequency (High) 21 kHz
több infót sajnos nem találtam, de ez nem picit tovább ment mint a szokásos 20-20kHz tartomány.
-
#33771 Haverom oneplus one-al mai napig headseten vagy kihangosítva tud csak telefonálni -
#33770 A Huawei sajnos ilyen, szoftveresen nagyon gyenge(egyelőre). Mint a Sony némely típusnál. -
#33769 Tegnap frissiteni kellett a Huawei P8 Lite telomat, mert hivasnal rossz volt a hang :( Most jo lett. De ez fura, hogy szoftver hibaval aruljak ezt a tipust :( -
#33768 'Google Play Zene'-én csak nekem tűnnek el olykor a zeneszámok? Megmaradnak de hozzáférhetetlen az alkalmazáson belül de egy cache/adat törlés után minden ok. -
TomBond #33767 Nem tudom itt e a helye, de megpróbálom. Letöltöttem a laptopra egy android emulátort (Andy a neve), amin a DIGI online alkalmazással szeretnék tv-t nézni. Az alkalmazás fel is ment, és el is indul, de csak hang van kép nincs. Ez mitől lehet? Ha nem itt van a helye, akkor elnézést kérek, és egy útbaigazítást is. -
#33766 nem, direkt kikiserleteztem :/ -
Borg #33765 Nálam nincs ilyen. Szerintem hozzáérsz közben véletlenül valamihez :) -
#33764 Aki alap samu billentyűzetet használ: nálatok jól működik? sokszor ha leírok egy szót, utána rakok egy vesszőt, akkor a space megnyomása után eltünteti a vesszőt és az előtte lévő szó első betüjét megduplázza... és egyszer mmegkérdezte hogy akarok e két funkció gombot a space mellett, igent nyomtam, de most ki akarom kapcsolni, de sehogy sem sikerül:( tipp?
példa az elsőre:
regards, helyett -> rregards
50% helyett -> 550 -
#33763 HTC Perfume (M10) Reportedly Packs A QHD AMOLED, Snapdragon 820, 12MP UltraPixel Camera, And No Boomsound
You No Longer Need An Invite To Buy A OnePlus X - es ingyen ki is szallitjak most mar -
#33762 már kivonulóban van, s6 ok is már minimum 32gb al jöttek ha jól tudom. Míg iphonennál (igen ezzel jövök példával, legnépszerűbb teló) idén is a 16GB a legkisebb (állítólag!) amit én személy szerint egyáltalán nem értek, mivel már a 4. generációnál is az alkalmazások jóval több helyet foglaltak mint akár jónéhány androidos megfelelője. Gigabyte-os játékokról ne is beszüljünk.
Egy részére persze választ ad dzsini, de ha mondjuk valaki 1080p vagy 4k videót rögzít a telefonján (mert miért ne) a 16GB elég hamar betelik főleg utóbbinál (16 GB - rendszer meg pár apróság alapból). Nem mindenki löki egyből felhőbe - vagy legalábbis nem mobilneten keresztül.
Persze amíg így is el tudják adni, addig talán így is marad, és akkor a 16GB a belépőszint, és a 32GB meg plusz soksok ezret elkérhetnek :)
Pár éve átlag user telefonján 80 alkalmazás volt megtalálható (ez olyan 4 éve lehetett nem hiszem hogy nagyon csökkent volna a szám (alap appokkal -tárcsázó- együtt) -
#33761 Videót, képet, zenét streamel, nem tárolja helyben (még ha fotókat készít, az is azonnal megy valami felhőtárolóba). Pár játékhoz, apphoz elég, biztosan van bőven statisztikai adatuk arról, hogy az átlag user mit, mennyit telepít, és ahhoz alkalmazkodnak. -
masoma #33760 azt valaki meg tudná mondani, hogy alapjáraton miért az a trend máig, hogy egy telefonba/tabletbe 16 GB memóriát raknak? kinek elég az manapság, amikor már a sok alkalmazás, hd videók, képek, zenék rengeteg helyet foglalnak?
Utoljára szerkesztette: masoma, 2016.01.28. 17:06:10 -
#33759 Nexus 6P And Nexus 5X Are €100 And €80 Off, Respectively, Until February 12 -
#33758 The Galaxy S7 Rumor Breakdown: What's Plausible, What Isn't, And What We Still Don't Know
[Deal Alert] Lexar's MicroSDXC Cards Are On Sale On Amazon: 128GB For $43.99, 64GB For $24.99 -
#33757 Én most egy Huawei P8 Lite telót vettem. Raktam bele egy 32GB-os mem.karit :D Ha tudnám rootolni, hogy SD kártyára tudjak telepíteni, és látná az OTG kábelen a pendrivot, akkor egész jó lenne :D -
#33756 Én a grand príme-el meg vagyok elégedve csak ez az egy gond zavar benne.
Utoljára szerkesztette: Scany01, 2016.01.25. 15:26:12 -
#33755 ezért jó az s6 széria , no microsd, no problem
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.01.25. 15:23:57 -
#33754 Samsungoknál mért nem teszi át az összeset jó szarul van megoldva amúgy! -
#33753 CyanogenMod's Upcoming Protected App Interface Is Super Slick, And It Supports Fingerprint Authentication -
#33752 Olyan nincs hogy nem tudsz, ahol az alkalmazásokat megtalálod a telefon beállításainál (futó-letöltött-összes-stb) ott rá mész az adott alkalmazásra amit átszeretnél helyezni és bepipálod hogy melyik tárhelyen legyen. G3 nál legalábbis így volt 4.4 - 5.0 - 6.0 esetén is. Bár ehhez először a telefonra kell telepíteni és onnan így utólag átviszi SD-re.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.01.25. 06:19:05 -
#33751 Van egy Huawei P8 Lite mobilom. A rootolása nem egyszerű. Valakinek már sikerült rootolni? Nem tudok SD kártyára telepíteni :(