36194
  • gabi89
    Wunderlist mobil verzió mellett van app windows/linux -ra is és weben is lehet nézni.
    :)
  • desigo
    Lehet,hogy sérült a videó fájl vagy a lejátszó program butult meg.
    Töltsd le a videót gépre és ott nézd meg,hogy lejátszható-e.
    Ha igen akkor szedj marketről (play)másik videó lejátszó programot.
  • juve4ever
    Hali. Mi lehet a probléma akkor, ha a telefonom egyik napról a másikra olyat csinál, hogy nem ismeri fel a videókat ami már régebben fent van a telón, és a saját kamerájával van rögzítve? Azt írja rá hogy nem játszható le a videó. Ha egy képet akarok megnyitni, akkor meg egy másik képet nyit meg mindig. A telefon xperia arc s, nincs rootolva. köszi a tippet.
  • skinnyman
    Biztos van egyéb, de jobbat szerintem nem találsz...
  • papi08
    Esetleg egyéb alternatíva? :D
  • Narxis
    Google Naptár? :D
  • papi08
    Sziasztok!
    Olyan to-do programot keresnék, aminek a mobilos verzió mellett van internetes (PC-ről elérhető) változata is :D Tehát ha gépen megírom a teendőket, akkor azt telefonról is elérjem. Köszönöm! :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom érint e valakit, de kijött az SDK rev19, bekapcsolható a GPU emulation az ICS emulátoron és így lehet futtatni OpenGL ES 2.0 appokat rajta. Bár gyorsnak éppen nem mondanám...
  • bardocz
    Koszonom, erre nem gondoltam.
  • Chris Lowe
    Ez tényleg jónak tűnik, 60-ért 10 colos + ics baráti.
  • skinnyman
    Kindle Fire hw-ben teljesen jó, viszont csak 2.3 fut rajta, és annak is egy erősen módosított változata amin még google appok sincsenek (se market se semmi), de egy kis hackeléssel sok minden kihozható belőle, ICS is van már rá asszem, bár elég bétás még.
    Ha "igazi" táblát akarsz gyárilag tábla OS-el, stb, én a helyedben várnék nyárig, akkorra mondták a 7"-os Tegra 3-as Asus tabletet, amiből állítólag a Nexus tábla lesz, 200-250 dollár körüli áron.
  • ldavid
    ha elég a wifi, ezt talán érdemes megvárni- bár az ára várhatóan magasabb lesz
  • Chris Lowe
    Végülis wayteq GPS-em van, teljesen jó, tudja amit tudnia kell.
    Azt sejtettem, hogy kínai fér csak bele, valami konkrétabb kéne. :-)
  • Narxis
    Hááát eléggé necces. Talán valamelyik kínai márkánál.
  • Chris Lowe
    50ezerig szerintetek van már használható androidos tábla?
  • ldavid
    ha 16:9-es videót akarsz nézni egy más arányú kijelzőn, akkor barátkozz meg a csíkokkal, mert azt szétnyújtani, vagy levágni belőle egyenesen bűn
  • Robi546
    Értem,na azért köszi a válaszokat.
  • [HUN]FaTaL
    Nem homályos lesz, hanem szar torz.
  • Robi546
    Rendben,de én azt hittem mondjuk ha a lejátszón tehát a telefonon szét húzom/nyújtom a képet akkor nem lesz homályos ? Mert az nem olyan konvertálás hogy rendes tehát csak szét nyújtsa. :)
  • Narxis
    Androidon bármit lejátszhatsz, ez nem egy buta rendszer. Kb. ugyanazt tudja nyújtani filmnézés szempontjából mint egy asztali windows, persze a nagyobb képernyőt leszámítva, de TV-re is rá tudod kapcsolni akár vezeték nélkül is ha a TV-d támogatja. Lényeg, hogy a lehetőségek végtelenek.
  • skinnyman
    Hát ez már kicsit okosabb annál :) avi-t, xvid-et szerintem a gyári szoftverrel alapból is simán visz, egy komolyabb lejátszóvalpedig szó szerint bármit lejátszik kb, hw gyorsítással, egy csepp akadás nélkül, feliratostul, a több hangsávot is kezel, stb. Csak a programokon múlik hogy mit játszik le.
  • ldavid
    bs player, vagy mobo player
    ezek tudnak több hangsávot, feliratot, képnyújtást, meg mindent
  • Robi546
    Értem csak a régi telómon ( LG KP500 ) ami ugye nem androidos, az csak 3GP -t vagy 3GPP -t játszik le de ezek szerint ez lejátsza a .avi, XviD -et is ?
  • skinnyman
    Magyarországon filmeknél és zenéknél a warez fogalom nem is létezik, mindkettő teljesen legális itt. Bármelyik normális videólejátszóban szerintem be tudod állítani hogy a képet kinyújtsa-e teljesre, stb. Hang meg olyan lesz ami a videón van, ha angol videót teszel rá, mégis hogy kéne beszélni? Nem lrtem a gondodat. A "Samsung Galaxy S Plus -ra lehet tölteni filmeket" gondolatmenetet sem értem, egy filmet nem egy telefonra töltesz le, a telefon bármilyen filmet le tud játszani.
  • Robi546
    Értem,köszi rá raktam nem rég a Jackass 3.5 -t de angolul beszélt + nem teljes képernyős volt. :S És tudtommal ez nem warez mert filmet venni telóra nem lehet. :D Szóval valaki nem tud mondani egy oldalt ahonnan Samsung Galaxy S Plus -ra lehet tölteni filmeket ? 720p -ben legyen tehát jó minőségű. :) Előre is köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Megindult a Sony ICS frissítése, első kör: Ray/Arc S/Neo V.

link
  • skinnyman
    Gondolom a simához hasonlóan viszi őket. Én MXvideoplayer-t vagy mvideoplayer-t használtam, amúgy nagyjából tényleg mindent visz ha a felbontás 720p-nél nem nagyobb. 720p-nél mondjuk h.264 legyen a kodek h legyen hw gyorsítás, anélkül ott azért már lehetnek akadások.
  • [HUN]FaTaL
    Felraksz egy bsplayert és bármit.
  • Robi546
    Azt szeretném kérdezni hogy a Samsung Galaxy S Plus, milyen videókat játszik le ? Mivel igazából filmeket rakok rá és 640x800 felbontásban kellene,vagy amennyi a telefon felbontása és ez is csak 3gp -t játszik le mint a többi telefon ? Válaszokat előre is kösz.
  • [HUN]FaTaL
    Ráböksz, mutatja teljes képernyőn, megint ráböksz röviden akkor megjelenik, hogy kik vannak rajta, hányan likeolták és hány comment van, megint ráböksz a commentek számára és megjelennek.
  • Vadnokedli
    Nevermind"
  • Falkon
    Köszönöm, de találtam egyet, amibe percdíjat is lehet írni! :)
    Ez az!
  • Mighty
    pl: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jupiterapps.phoneusage&feature=search_result
  • Falkon
    Sziasztok!
    Létezik olyan program, ami követi a hìvàs szàmlàmat? Megadom neki a percdìjat, sms àràt, ő meg követi forintban. Màr többször magasabb szàmlàt csinàltam! :/

Fontos lenne, előre is köszi! :)
  • bardocz
    A beepitett facebook alkalmazasnal hogyan tudom a kepeknel a hozzaszolasokat is megnezni? Ha rakattintok, akkor csak a kepet mutatja nagyobban.
  • Chris Lowe
    Persze jó teló , de én hülyét kapok már, hogy képtelenek megoldani az aksiproblémát a gyártók. Csilivili kijelző meg sokmag az megy csak épp a hülye amelyik leszurkol érte 200ezret otthon döbben, hogy napi kétszer kell tölteni.
  • skinnyman
    Talán amúgy erre értették "a progress elveszését", csak egy része veszik el aminek növekedett az igénye. Mondjuk tényleg elég hülyén van megcsinálva, még bugos is mert az aktuálisan kiválasztott cuccaimon ott a lakat de attól még tudom használni őket :)
  • skinnyman
    Közben megpróbáltam (előtte elmentettem az adatokat manuálisan) és nálam nem vesztek el a mentések. Viszont nagyon fura hogy belockolódott több autó és fegyver amik eddig már megvoltak mert több cuccot kell hozzájuk összeszedni mint eddig kellet így a hiányzó részeket most újra meg kell szerezni.
  • Narxis
    TB-al kell csinálni egy mentést.
  • skinnyman
    Death Rally frissült, megjelent mindenhol. (Progress állítólag elveszik az update után, jobb vigyázni)