36194
-
#11435 Amote - Android-PC távirányító
Magyar fejlesztés
-
#11434 Tényleg nem ezek a hangok voltak, hiszen szinkronosan adták, és nem film volt, hanem sorozat! :D -
#11433 Fos, szerintem nem is ez volt a hangja a filmben.
Nem is tud semmit a program amúgy. -
Chris Lowe #11432 Valamilyen oknál fogva nem működik az Amazon appstore, pedig régebben már rendeltem az Amazonról ergo volt /van regisztrációm, bejelentkeztem, megadtam az új bankkártyaszámom, de nem tetszik neki a címem ami persze valós mivel anno a csomagot meg kellett kapnom. :-)
Beirtam egy amcsi címet de az sem tetszik neki. Van valami ötletetek? -
#11431 KR Voicebox -
#11430 Knight Rider beszélő panel KITT, KARR! :D Kár, hogy nincs magyar verziója :(
Nekem indításnál párszor nyomkodni kell a kijelzőt, és úgy elindul az alkalmazás! Android 2.1-től müxik! -
#11429 nvm -
#11428 Nem erről beszéltünk, hanem egyből belémkötöttél, olvasd vissza, amit írtam. WLM alternatívát kért, és nem másik csevegőprogramot. Hogy te félreértetted az nem az én hibám.
Azt viszont nem tudtam, hogy a GTalk már tud kapcsolódni MSNhez is.
Szerintem hanyagoljuk inkább, te írtad, hogy nem használnál messengert. Dehogynem használnál ha 100 ismerősödből 90-nek csak az lenne. Vagy inkább fizetnél a telefonért? Na ugye, pontosan erről beszélek. -
#11427 Úgy jön ide, hogy erről beszéltünk, ne legyél már demagóg.
Nem így fogalmazott, hanem félreérthetőbben, így félre is értettem, de ezt már írtam. De mivel Gtalk-al elvileg az is beüzemelhető, így az egyik amit írtam még így is jó példa volt, szóval nem értem mit pattogsz. -
#11426 De ő messengerhez kért alternatívát a WLM helyett és nem a gtalkhoz meg a skypehoz. Ki nem szarja le mi volt, amikor bevezették a telefont? Ne légy már demagóg.
Nem arra válaszoltál, amit kérdezett és kész. Neki most kell WLM alternatíva, nem 10 év múlva, amikor más lesz. Vagy gondolod, hogy azért, mert korlátozott a mobilnetje és nem tudja felrakni a messengert, mert nincs ideje kivárni, akkor most hírtelen minden ismerőse azonnal elkezd skypeot vagy gtalkot használni? -
#11425 Amikor bevezették a telefont, akkor vajon hány ismerősödnek volt telefonja? Vagy ugyanez a facebook-kal amikor itt mindenki a fos iwiw-et használta csak? Ezzel a mentalitással az ősemberek szintjén lennénk most is.
Egyébként ebben a pillanatban is több ismerősöm van online gtalk-on, mint facebookon pl. -
#11424 Telefonja szinte mindenkinek van. Nem butaság, az emberek 90%-a Magyarországon azt se tudja mi a szar az a GTalk, a Skyperól már talán hallottak, de a nagytöbbség FB-t vagy WLM-et használ kommunikációra. -
#11423 Az egy zárójeles komment volt az előbbi megjegyzésedre, direkt nem a témához kapcsolódoan, hogy felfogd miért butaság ilyet mondani :) -
#11422 Hogy a pöcsbe jön ide a telefon? PCről volt szó, el is olvasod a hozzászólásokat, vagy csak írod, amit gondolsz?:D
Laptopról volt szó. -
#11421 Akkor asszem félreértettem hogy milyen alternatívára gondolt.
(Bár azért megjegyzem ha a partnereinek meg nincs telefonja, azt is baszhatja és kommunikálhat tovább füstjelekkel :) )
GTalk amúgy asszem beállítható úgy, hogy msn, aim, stb. is menjen rajta. -
#11420 Remek, csak, ha a partnereinek nincs egyik se akkor baszhatja.
Firerock: Próbáld meg az amsn-t, linuxon elég kicsi, nem tudom a windowsos mekkora, de nem hiszem, hogy óriási lenne. -
#11419 Ezt szerintem eddig is lehetett sejteni, nyilván csak két példa volt a zárt rendszerekre az apple és facebook, aztán az oldal ami lehozta meg jól felfújta a dolgot mert tudja hogy az kell a paraszt népnek...
Firerock: most csak sima chatről van szó vagy hangról vagy videóról? Mindenesetre messenger-t az életben nem használnék egyikre sem, Skype vagy Gtalk pl jó. -
#11418 El akartam kerülni, hogy megint 20-30 hozzászólásos flame legyen. :D Attól még a véleményem megvan a dologról, hogy ez éppen miért nem érdekes. :D -
#11417 Kis OFF :
Mobilos netet adok egy laptop nak, de a kvótát túlléptem így lelassították, viszont még így is simán használható, csak többet kell várni.
Tudtok nekem olyan windows live messenger helyettesítő programot/oldalt mondani ami lassú internetkapcsolatnál is jól működik.
Sima wwm is jó lenne szerintem,csak borzasztó sok idő lenne amíg letölti,ha letölti egyáltalán.
Gyári xp-s messenger pedig nem jelentkezik be valamiért. -
#11416 mondjuk te érdekes módon, attól hogy nem érdekelt, át tudtad ugrani a dolgot. (legalábbis először :D)
Egyébként meg, elég sok iphone témát is be szoktak ide pakoln. És nem csak azok, amik androiddal kapcsolatosak, amiatt általában nincs felháborodás...
Úgygondolom, egy mobilos topikban, néha 1-1 más platformal kapcsolatos hír elférhet. -
#11415 Azóta pontosított a véleményén. Azt állítja a Guardian kiforgatta szavait.
Brin claims his comments were "distorted" in secondary coverage. He says, "the primary threat by far to internet freedom is government filtering of political dissent." He adds that he has "much admiration for two of the companies we discussed -- Apple and Facebook." He owns several Apple's products and even used an "Imac" to write his Google + post. -
#11414 érdeklödnék hogy az mitöl van hogy egy telepitett játék ikonja eltünik állandoan a kezdöképernyöröl ? minden bekapcsoláskor ujra ki kell tennem :(
where's my water -röl van szo
köszi -
#11413 Tudtok esetleg olyan programról, ami meggátolja a programok adat halászatát? -
#11412 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor ott a WP topik. Amúgy se nagy dolog, hogy bejelentették, hogy ki tudják adni az első generációs telókra is a WP8-at. Egy ennyire korlátozott rendszernél ez természetes. -
#11411 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!engem mondjuk érdekel mi van a wp-nal is. -
#11410 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem semmit nem kell megkoszonnie senkinek, nem azert mondtam. Ami a lenyeg belole, hogy ez semmikepp nem kapcsolodik a topichoz, igy ha erdekelne is sok embert a tema (amit erosen ketlek), akkor sem kene azt semmikeppen ide hozni. -
#11409 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!áhá, szóval akkor kb megköszönhetné neked az egész topik, hogy mindenki nevében szóltál, egy SPOILEREZETT szöveg miatt. (csak miattad spoilereztem, hátha nem kezdesz el kötekedni) És én kezdtem a flame-et generálni...
Amúgy szerintem múltkor sem én hoztam ide a topikba, a wp7 témát. Amúgy jól látod, nekem tényleg teljesen mindegy, hogy kijön-e vagy sem. De már leírtam miért tettem be ide.
-
#11408 Lehetséges S3 fotók -
#11407 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ez itt soha nem érdekelt senkit, csak iderángattad a témát és flémet generáltál belőle. Egyébként nem értem miért érdekel ez téged egyáltalán, a te telefonodra tudtommal a 6.5 volt az első és egyben utolsó windows amit hivatalosan valaha megkaptál. Az meg hogy mit tudsz rágányolni, ettől független dolog. Ráadásul cáfolták is az egészet, szóval nem csak hogy nem illik a topicba, de még csak nem is igaz, illetve semmiképpen nem hivatalos a hír. A platform egyébként sehogy nem terjed, és most lépett ki egy újabb fejes is mögüle, ezzel együtt csak a legutóbbi távozások:
Brandon Watson, head of WP Developer Experience
Matt Bencke, General Manager for Developer and Marketplace
Andy Lees, Windows Phone President
Charlie Kindel, general manager of Windows Phone Developer Ecosystem
Achim Berg, head of Windows Phone Marketing
And now Gavin Kim, director of Windows Phone marketing
Szerintem ha azt mondom, hogy enyhén "süllyed a hajó" gyanús a szituáció, akkor még finoman fogalmaztam.
De ez az egész szerintem tényleg baromira senkit nem érdekel itt, abszolút off topic, a kutyát nem érdekli az a platform úgy általában sem, itt pedig pláne nem. -
#11406 Jó tökmindegy, feleslegesen rúgózol rajta. Úgye veszek soha mert túl nagy a kijelzője az én kezemnek :) -
#11405 Mi az, hogy "lehet, hogy kibírja több napig is"?
16,5 óra videólejátszás az tudod mit jelent? Azt jelenti, hogy csak úgy bírod lemeríteni 24 óra alatt, ha alváson kívül (még az sem fér rendesen bele) szó szerint semmit nem csinálsz, mint a telefont használod. Felkelsz reggel 8-kor, azonnal elkezded nyomogatni, éjfélkor abbahagyod és azonnal mész aludni. Ha nem így használod a telefont, az halál biztos, hogy nem merül le egy nap alatt. Amilyen használattal pedig lemerül 1-2 nap alatt, úgy egy bármilyen más okostelefon lemerül maximum fél/negyed nap alatt. -
#11404 Ha olvasni tudsz, odaírtam, hogy korábban ment róla a találgatás (itt ebben a topikban), és esetleg akik találgattak, azokat érdekelheti. Spoilerbe tettem direkt, hogy az olyanokat, akik vallási vitát csinálnak belőle kinek milyen os van a telefonján ne zavarja, de úgynézki pl te így sem kerülted ki... -
#11403 Amerikai tesztben, ahol 4G-n keresztül neteztek rajta. Itthoni tesztekben lehet kibírja több napig is, mivel itt 3G-n tesztelték. -
#11402 Biztosan bővülni fog, Googlenak is érdeke.
De egyébként egy népszerű ingyenes reklámmentes app is visszahozhatja az árát, akár nem szószerint értve is, pl. munkakeresésnél vagy ilyesmi. 25$ meg nem egy olyan vészes összeg. -
#11401 Hm, valóban, azt hittem bárhonnan lehet ahol fizetni is lehet. Remélem azért majd bővülni fog ez még.
Igen, a 25 dollár szerintem is valami ilyesmi miatt kellhet főleg, inkább csak jelképes összeg, ami kiszűri valamennyire azokat akik csak tele akarják nyomni szeméttel az egészet. -
#11400 Mert valamilyen oknál fogva Magyarországról nem lehet. Tudom, hogy ugyanaz az acc kell, de tőlünk csak ingyenest lehet, gondolom később ez változni fog. Ha féleérthetően fogalmaztam, akkor sorry.
Developer accot ahhoz kell regisztrálni 25 dollárért, hogy appot tudj feltenni a playre. De csak a lentebb linkelt országokból lehet fizetős tartalmat feltenni, jelenleg.
Ezekből az országokból lehet.
Hogy miért kell fizetni a developer accountért azt nem tudom, gondolom azért, hogy ne szemeteljék össze végképp a marketet mindenféle baromsággal. -
#11399 Mindkettőhöz ugyanaz a developer acc kell ami mindenképpen egyszeri 25 dollár tudtommal. Fizetőst meg mért ne lehetne feltölteni? -
#11398 Jaaa hogy ez nekem még 25 dolcsi lenne..áhhh köszönöm az infót! :) -
#11397 Fizetőst itthonról sehogy (ingyenesbe tehetsz admobot asszem).
Ingyeneshez meg developer accountot kell regisztrálni, ha jól tudom 25$ az ára. De a developer.android.com-on le van írva, ha rákeresel. -
#11396 Sziasztok!
Lenne egy elméleti kérdésem.
Hogyha elkészül egy androidos programom, játékom, stb. akkor azt hogy tölthetem fel a Google Play-be, akár mint ingyenes, akár mint fizetős app?
Köszönöm! :)