36194
-
#11475 Akkor valamit te rontasz el...
Nekem az van hónapok óta és tökéletes! -
#11474 És ha amerikai ismerőssel megvetetem akkor működne itt is? Garancia ugyanúgy lenne? -
#11473 Na neeeeeeeeee. Csesszék meg, hogy itt nincs!!! -
#11472 Basszus de durva... Csak Amerikában van sajnos. Link
Google Play-en is árulják Galaxy Nexus-t, $399-ért (~90 ezer forint) kiszállítják a független, szerződésmentes modellt az ajtódhoz. -
kisördög #11471 Sajnos ez is csak a wifit méri,meg az összes amit ki bróbáltam. De köszi. -
#11470 És meg van már miért egy kavics van a videó végén ? :D -
#11469 Eddig is nyílt titok volt, de most már biztosnak tűnik hogy az S3 jön május 3-án. -
#11468 lol -
#11467 kicsit nagy kép lett, bocs... -
#11466 Programok tekintetében itt tudsz keresgélni (a kereséshez regisztráció nem szükséges):
play.google.com
Az android nagyon jól testre szabható OS, nem csak a csengőhangod cserélheted le, hanem akár az egész kinézetét retrósíthatod.
Ezt a minap csinálta egy PH-es kollega:
-
MaRee #11465 Ez nagyon jó hír, ez kell nekem! :D -
Chris Lowe #11464 Nem kell semmi, külső adattárolóként látja. -
#11463 "Az Apple pert indít a Vatikán ellen is hitelrontásért, ugyanis a Biblia az Ószövetségben az almát az eredendő bűn okozójaként tünteti fel." :) -
MaRee #11462 Köszi a válaszokat! Még egy kérdés.
Programokat, filmeket, zenét, csengőhangot, miegymást egyszerű a telefonra rakni? Úgy értem hogy megnyitom a gépen és szépen bele húzom a telefon mappájába, nem kell hozzá idióta iTuneshoz hasonló program, amivel csak a szenvedés van...
-
#11461 Call meter NG ,nem tudom kompatibilis-e... -
kisördög #11460 Sajnos a 3g watchdog csak wifit hajlandó mérni a másik kettő nem kompatibilis. Frissítés nincs,de köszi. -
#11459 Jó gagyi... -
ldavid #11458 everyone else :D -
#11457 Van ami ingyenes, van ami nem, ezt a fejlesztők joga eldönteni. Arányaiban sokkal több az ingyenes program, mint appstore-on, illetve összesen is több asszem. Itt meg tudod nézni az alkalmazáskínálatot, nagyjából hasonlóan jó, mint appstore-on, manapság szinte az összes új nagyobb nevű telefonos alkalmazás/játék megjelenik erre a platformra is. Természetesen van rengeteg warez oldal is, de ezeket inkább külön topicban illik megbeszélni.
Viszont ha nem nagyon sürgős a dolog, és a pénz különösebben nem számít, a helyedben várnék néhány hetet, mert várhatóan bejelentik a Galaxy S3-at két hét múlva kb.
Most jött ki egy teaser is hozzá:
Kicsit beképzelt, de a birkák a végén elég nagy lol :) -
#11456 is-is van sok ingyenes, és van sok fizetős. Van rengeteg app is. A warez kérdésedre, pedig, a banner középső legördülőjében találod a választ ;) -
MaRee #11455 Sziasztok
Meguntam az iOS-t és az iPhonet, 2008 óta ezt nyúzom, mostmár valami újdonságra vágyom. Egy Samsung Galaxy S2-re szerentém lecserélni, mert nagyon tetszik az Android testreszabhatósága, meg maga a telefon is bejön, múltkor nyomkodtam kicsit :)
Kérdésem az lenne, hogy a marketben ingyenesek-e a programok, vagy fizetősek mint az appstoreban? És ha fizetősek, van e valami "warez" oldal, ahonnan az alkalmazások ingyen elérhetőek? Van olyan alkalmazás kínálat, mint iOS-nál?
Főleg zenehallgatásra, netezésre és legfőképp ebook olvasásra kéne, ezért tetszik a szép nagy kijelsző, kb 2-3000 oldal után már eléggé folyik kifelé a szemem az iphone kis kijelzőjétől :D
Köszi a válaszokat! -
#11454 Pedig be kéne lennie állítva ha az az alapértelmezett, biztos jót nézel?
Más:
:) -
#11453 én is erre gondoltam,de azt írja hogy no defaults set! -
#11452 beállítások-alkalmazások-alkalmazások kezelése-GO Launcher EX-alapértelmezések törlése
home gomb-alapot beállítod -
#11451 Tudnátok segíteni abban hogy a GO Launcher törlése nélkül hogy tudnám beállítani a gyári Launchert alapértelmezettnek? -
#11450 3g watchdog -
#11449 Onavo
3G Watchdog -
#11448 Ez vagy ez pl jónak tűnik, de ha tudsz frissíteni 4.0-ra, abban alapból is van... -
#11447 The Next Galaxy -
kisördög #11446 Sziasztok! Tud valaki honeycombra internet mérőt ami nem csak a wifit méri. -
#11445 -
#11444 Asus TF300 review @engadget -
#11443 feltaláltam magam köszi, már tesztelem is :P -
#11442 Ez az
Baszott drága, ennyit nem ér, az ingyenessel meg azt hiszem nem lehet. Szóval találd fel magad :D
Esetleg ez. -
#11441 LÁttam olyan adroid appot ahol forma 1 verseny közben térképen lehet látni versenyző hol tart pályán meg milyen időket megy, de elfelejtettem nevét, valaki nem tudja esetleg? :) -
#11440 Más pletykák szerint ez nem az S3, hanem a Galaxy M, ami csak egy középkateógriás cucc lenne. Hát, 720p kijelző és 4 mag azért nem hangzik annyira középkategóriának... Bár a GPU tényleg lehetne már erősebb, ill több RAM is lehetne esetleg... Meg ettől a TouchWiz-től még mindig hányok, de azon úgysem változtatnak :) -
#11439 Samsung ezt reagálta rá:
"We will be able to tell you more at the 2012 Samsung Mobile Unpacked." -
#11438 AnMoney. Van free verzió is. A fordítás nem tökéletes, de azért jó. -
#11437 leak: S3? -
#11436 Tudnatok mondani nekem olyan "money manager" programot, mely tud magyarul? Koszi