36194
  • Firerock
    Akkor valamit te rontasz el...
    Nekem az van hónapok óta és tökéletes!
  • Narxis
    És ha amerikai ismerőssel megvetetem akkor működne itt is? Garancia ugyanúgy lenne?
  • Narxis
    Na neeeeeeeeee. Csesszék meg, hogy itt nincs!!!
  • skinnyman
    Basszus de durva... Csak Amerikában van sajnos. Link
    Google Play-en is árulják Galaxy Nexus-t, $399-ért (~90 ezer forint) kiszállítják a független, szerződésmentes modellt az ajtódhoz.
  • kisördög
    Sajnos ez is csak a wifit méri,meg az összes amit ki bróbáltam. De köszi.
  • SzirmosSzisza
    És meg van már miért egy kavics van a videó végén ? :D
  • skinnyman
    Eddig is nyílt titok volt, de most már biztosnak tűnik hogy az S3 jön május 3-án.
  • Narxis
    lol
  • hzsolt
    kicsit nagy kép lett, bocs...
  • hzsolt
    Programok tekintetében itt tudsz keresgélni (a kereséshez regisztráció nem szükséges):
    play.google.com

Az android nagyon jól testre szabható OS, nem csak a csengőhangod cserélheted le, hanem akár az egész kinézetét retrósíthatod.
    Ezt a minap csinálta egy PH-es kollega:
  • MaRee
    Ez nagyon jó hír, ez kell nekem! :D
  • Chris Lowe
    Nem kell semmi, külső adattárolóként látja.
  • jazzy
    "Az Apple pert indít a Vatikán ellen is hitelrontásért, ugyanis a Biblia az Ószövetségben az almát az eredendő bűn okozójaként tünteti fel." :)
  • MaRee
    Köszi a válaszokat! Még egy kérdés.

Programokat, filmeket, zenét, csengőhangot, miegymást egyszerű a telefonra rakni? Úgy értem hogy megnyitom a gépen és szépen bele húzom a telefon mappájába, nem kell hozzá idióta iTuneshoz hasonló program, amivel csak a szenvedés van...
  • aate
    Call meter NG ,nem tudom kompatibilis-e...
  • kisördög
    Sajnos a 3g watchdog csak wifit hajlandó mérni a másik kettő nem kompatibilis. Frissítés nincs,de köszi.
  • berczely
    Jó gagyi...
  • ldavid
    everyone else :D
  • skinnyman
    Van ami ingyenes, van ami nem, ezt a fejlesztők joga eldönteni. Arányaiban sokkal több az ingyenes program, mint appstore-on, illetve összesen is több asszem. Itt meg tudod nézni az alkalmazáskínálatot, nagyjából hasonlóan jó, mint appstore-on, manapság szinte az összes új nagyobb nevű telefonos alkalmazás/játék megjelenik erre a platformra is. Természetesen van rengeteg warez oldal is, de ezeket inkább külön topicban illik megbeszélni.
    Viszont ha nem nagyon sürgős a dolog, és a pénz különösebben nem számít, a helyedben várnék néhány hetet, mert várhatóan bejelentik a Galaxy S3-at két hét múlva kb.
    Most jött ki egy teaser is hozzá:

Kicsit beképzelt, de a birkák a végén elég nagy lol :)
  • kifli
    is-is van sok ingyenes, és van sok fizetős. Van rengeteg app is. A warez kérdésedre, pedig, a banner középső legördülőjében találod a választ ;)
  • MaRee
    Sziasztok

Meguntam az iOS-t és az iPhonet, 2008 óta ezt nyúzom, mostmár valami újdonságra vágyom. Egy Samsung Galaxy S2-re szerentém lecserélni, mert nagyon tetszik az Android testreszabhatósága, meg maga a telefon is bejön, múltkor nyomkodtam kicsit :)

Kérdésem az lenne, hogy a marketben ingyenesek-e a programok, vagy fizetősek mint az appstoreban? És ha fizetősek, van e valami "warez" oldal, ahonnan az alkalmazások ingyen elérhetőek? Van olyan alkalmazás kínálat, mint iOS-nál?

Főleg zenehallgatásra, netezésre és legfőképp ebook olvasásra kéne, ezért tetszik a szép nagy kijelsző, kb 2-3000 oldal után már eléggé folyik kifelé a szemem az iphone kis kijelzőjétől :D

Köszi a válaszokat!
  • skinnyman
    Pedig be kéne lennie állítva ha az az alapértelmezett, biztos jót nézel?

Más:

:)
  • Firerock
    én is erre gondoltam,de azt írja hogy no defaults set!
  • desigo
    beállítások-alkalmazások-alkalmazások kezelése-GO Launcher EX-alapértelmezések törlése
    home gomb-alapot beállítod
  • Firerock
    Tudnátok segíteni abban hogy a GO Launcher törlése nélkül hogy tudnám beállítani a gyári Launchert alapértelmezettnek?
  • rastaman
    3g watchdog
  • ivjoe
    Onavo
    3G Watchdog
  • skinnyman
    Ez vagy ez pl jónak tűnik, de ha tudsz frissíteni 4.0-ra, abban alapból is van...
  • skinnyman
    The Next Galaxy
  • kisördög
    Sziasztok! Tud valaki honeycombra internet mérőt ami nem csak a wifit méri.
  • Renjike
  • skinnyman
    Asus TF300 review @engadget
  • Bexter
    feltaláltam magam köszi, már tesztelem is :P
  • [HUN]FaTaL
    Ez az

Baszott drága, ennyit nem ér, az ingyenessel meg azt hiszem nem lehet. Szóval találd fel magad :D

Esetleg ez.
  • Bexter
    LÁttam olyan adroid appot ahol forma 1 verseny közben térképen lehet látni versenyző hol tart pályán meg milyen időket megy, de elfelejtettem nevét, valaki nem tudja esetleg? :)
  • skinnyman
    Más pletykák szerint ez nem az S3, hanem a Galaxy M, ami csak egy középkateógriás cucc lenne. Hát, 720p kijelző és 4 mag azért nem hangzik annyira középkategóriának... Bár a GPU tényleg lehetne már erősebb, ill több RAM is lehetne esetleg... Meg ettől a TouchWiz-től még mindig hányok, de azon úgysem változtatnak :)
  • skinnyman
    Samsung ezt reagálta rá:

"We will be able to tell you more at the 2012 Samsung Mobile Unpacked."
  • Von Dutch
    AnMoney. Van free verzió is. A fordítás nem tökéletes, de azért jó.
  • skinnyman
    leak: S3?
  • LoSA
    Tudnatok mondani nekem olyan "money manager" programot, mely tud magyarul? Koszi