36194
  • ldavid
    kicsit fura ez a drive.
    jobb lenne ha normálisan le lehetne tölteni a fájlokat
  • Savmacska
    Vennék fehér ZTE Blade készüléket !! Gyári dobozával, tartozékaival, vásárlási bizonylattal !
  • desigo
    Most jött az email nekem:
    "You can start using Google Drive for your account:"
  • tonyr #11512
    holnap jön ki androidra a cut the rope uj doboza: dj box
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Zmsj31mqvqo
  • Mighty
    Írj egy moderátornak. Biztos ki tudja törölni.
  • berczely
    Ezt már buktam :D
  • Solten
    Bongeszobol meg tudod nyitni a fileokat (ezek spektruma szeles pl, akar photoshop file is megnyithato anelkul hogy telepitve lenne a photoshop).

• [HUN]FaTaL
    Nem minden fiókon működik még. Nekem se, majd e-mailben értesítenek. Az e-mail címedet meg vedd ki a hszből, ha nem akarsz spam áradatot rá.
  • berczely
    Telóra megvan PC-nél meg ezt írja:

We'll email you at ********@gmail.com
    when your Google Drive is ready. Learn more

Mi az, hogy majd szólnak ha kész? Miért még nincs kész? Nem értem.
  • skinnyman
    droid pc
  • berczely
    Hol lehet letölteni a Drive-ot Androidra/PC-re? Az istennek se találom sehol azt a Download gombot!
  • ktomi22
    dropboxot hasznalom jelen pillanatban ..de orulnék.. ha pont így volna google drive is megoldva .. google accountomhoz van castolva szinte mindenem.. jo lenne ha ez is :D majd elemezgetem google driveot .. hogy miben más mint dropbox ..
  • GregSB
    iCloudot nem tudom miért veszik bele az összehasonlításokba, szerintem teljesen más jellegű szolgáltatás mint a többi.
  • kifli
    iCloud-ot még nem próbáltam, de dropbox, és skydrive is tudja ezt.

Vagy hogyérted, hogy mindenféle szoftver nélkül nyitható?
    Ráadásként, még dropbox ugye ingyenesen bővíthető, csak pár meghívott kell. Illetve skydrive a régi skydrive felhasználóknak továbbra is 25Gb helyet biztosít (azoknak, akik már ápr 22 előtt is használták) . Bár gondolom ez az újonan regisztrálókat nem vigasztalja :)
  • Mighty
    Használ itt valaki GO Launcher EX-et galaxy s2-n? Érdeklődnék, hogy nála is van az alábbi jelenség:

A home képernyőn létre van hozva három mappa, ebbe különböző alkalmazások vannak pakolva. Mappára kattintva megnyílik és lapozhatóan látszanak az alkalmazások. Eddig tök jól, gyorsan működött. A legutóbbi verzió óta viszont a mappa megnyitása kb 3-5 mp-ig tart.
    A telefon újraindítása után egy ideig még mondhatni gyors a mappák megnyitása, de idővel belassul.

Érdekes módon, azon a képernyőn, ahol az összes alkalmazás látszik és mappákba vannak csoportosítva, ott érintésre azonnal megnyílik.

Lecserélni nem szeretném ezt a launchert, mert egyébként meg vagyok vele elégedve, de ez elég bosszantó.
  • Solten
    No igen, egy ilyen pl hogy a feltoltott fileok a bongeszobol is megnyithatoak mindenfele szoftver nelkul.
  • skinnyman
    Hát ez elég érdekes cikk, nem is értem miért Drive van a címében amikor valójában csak a Microsoft szarját promotálja, kiemelve pont azt a bővítési opciót ahol pont a legnagyobb árkülönbség van köztük, mélyen hallgatva a többi szempontról amibena Drive jobb...
  • Solten
    Google Drive – 5 GB ingyenes tárhely
  • skinnyman
    Újabb S3 kép, továbbra is "dummy box"ban: Link
  • skinnyman
    Ha meg is tudod rendelni, azt azért valahogy kétlem, hogy magyar címre is... De ha mégis, szólj :)
  • ldavid
    rányomtam én, meg persze tudok várni, csak kicsit unom, hogy mindig az utolsók közt vagyok
  • qetuol
    [spiler]te is megveheted, itt van, hogyan http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1536842 , nekem működik[/spoiler]
  • Master91
    Hali! valaki olyat keresek akinek HTC Wildfire S telefonja van. 2-3 hónapos a telefonom, semmi gondom sincs vele, csak az aksi nekem gyanús. Fényerőm a minimumom,egész éjjel a töltőn van a telefonom, utazok 1 órát a vonaton, facebook, netezés, stb...majd haza fele is egy órát, megint csak ha használom, estére megint rá kell raknom a telefont. Csak 2 órát használom szinte, még is lefekvés előtt inkább rádugom a töltőre, mert 50-40%os kb. az aksi. Minimális fényerőn....nem fut semmi olyan alkalmazás, ilyesmi a háttérbe, direkt külön figyelek erre.
    Lehet hogy bógli aksit kaptam? Úgy is vissza akarom vinni nem sokára, mert a hátlapomnak a felső nem érintkezik a telefon testével ( ott ahol a kis hézag van meg hagyva a lebontáshoz ).
  • Gear
    Ebből a körből is kimaradtunk ahogy nézem.
  • GregSB
    Itt egy kicsit átfogóbb, részletesebb összehasonlítás.
  • skinnyman
    Drive-nál ott valahol lehet igénylésre kattintani, én pár óra után kaptam a mailt h már működik is.
  • skinnyman
    Igen, azt én sem értem miért hagyták ki, ott nekem is van 50 gigám, ráadásul az asszem lifetime.
  • ldavid
    denekem mért csak ennyit ír "Your Google Drive is not ready yet" ? (pedig néha még a reklámjaikra is kattintok.. )

btw a box.com is egész korrekt, igaz nem igazán használom, de az 50GB valamikor jól jöhet, még ha 100MB is a fájlkorlátom
  • skinnyman
    Félig off: Népszerűbb cloud szolgáltatások összehasonlítása: Link
    Árban a skydrive valamivel olcsóbb, viszont a többi dologban rosszabb (fájlméret korlát, platform elérhetőség), és állítólag elég lassan lehet rá feltölteni dolgokat.
    Az icloud meg majdnem mindenben a legrosszabb: legdrágább, legkevesebb eszközre érhető el, legkisebb fájlméret korlát, stb...
  • Clidey
    Eddig egyszer próbáltam pár hete frissíteni ICS-re Kies-en, de utánaolvasva megtudtam, hogy a kártyafüggő telókra csak később jön ki szolgáltatótól függően ki tudja mikor.

Ma csak úgy poénból megint tettem egy próbát...s legnagyobb megdöbbenésemre szépen gond nélkül megfrissítette magát a Telenoros S II-m... :)

Elég pörfiktnek néz ki a cucc így elsőre... ;)
  • Narxis
    Helyes!
  • FZoleee
    szeretem a google-t:)
  • skinnyman
    Jah, nem rossz. Itt egy videó is hozzá: Drive
    Közben a Gmail tárhelyet is megemelik 10 gigára mindenkinek (és nő tovább :) )
  • Narxis
    Tök jó lett ez a Drive, tetszik.
  • skinnyman
    Frissült a Minecraft, lehet benne craftolni :)
    Meg a Docs is frissült, Drive lett belőle, valami felhős dolog 5GB hellyel.
  • theone91
    A 2011-es Xperiák hardvere is épp csak elegendő az ICS-hez.
  • DeerHunter01
    X10-re is jöhetne.........
  • Narxis
    Mázlista xperiások...
  • skinnyman
    Az szerintem biztosan menne, legfeljebb az idevaló szállítás költsége + vám lehet probléma, de ha ezeket viszonylag jól megúszod, elég olcsón megúszhatod szerintem.
    Garancia passz, de szerintem ezekre nincs világ garancia, így az mondjuk szívás lenne... De ebben nem vagyok biztos.
  • Jim Morrison
    megkezdodtek az xperia ics frissitesek