36194
-
#11555 hazsnáld a droidstat-ot, az normálisan méri a 3g-t -
#11554 lehet, hogy egész éjjel a töltőn van, de ettől max tölti 1 órát, de inkább kevesebbet
nyugodtan hagyhatod lemenni 10-20%-ra
ezek ilyenek, naponta kell tölteni, 2 óra aktív használat meg nem kevés
egyébként meg is tudod nézni mi használja az akksit legtöbbet -
#11553 Hát igen, jelenleg a legerősebb okostelefon ami létezik. -
#11552 4276 Pont. A CPU csak annyit kapott mint a teljes galaxy tab :D -
#11551 Emberek !
Ez a HTC One X csudajó ! Benchmarkot még nem futtattam rajta, de hogy eszméletlenül jó pontokat fog kapni abban biztos vagyok. Baromi gyors, kezelőfelület is remek, tele van apróságokkal videó lejátszó is jó, ahol nem csak tekerni lehet és hangerőt állítani de fényerőt is ami szintén hasznos. Kamera is sitty-sutty elindul, két fő gomb van ott a fotó és videó, nem kell átkapcsolni egyik módból a másikba bármelyiket nyomom meg egyből megy a felvétel. Még csak most ismerkedem vele, de eszméletlenül jó azt most elárulhatom. Ez az áttetsző tok is tetszik, meg over the air chargeres (nem is tudtam), 4 mag meg teszi rendesen a dolgát. -
ldavid #11550 kapacitív vagy szoftveres gombokkal jó is lenne -
#11549 Szervíz. -
#11548 Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írom-e a problémám,de nekem van egy S.E Xperia Mini Pro-m és tegnap óta furcsa mód néha kikapcsol magától,ezt már 3-szor játszotta el 2-szer úgy hogy egy bejövő hívást fogadtam és úgy kapcsolt ki,ez mitől lehet?
Válaszokat előre is köszönöm! -
#11547 Akit zavar a hájp, szkippelje: S III prototípus kiszivárgott képek
GNex-hez hasonló forma, csak a szokásos Samu gombok is rajta lennének, ami kicsit furcsa mondjuk. Brutális kijelző (várhatóan 720p SAMOLED full RGB-vel, 4,6"-4,8"), nagyon vékony keret. -
#11546 Azért mert nem minden telefonban van sd. Neked kell áthelyezni, amit át lehet. Widgetes appot, aminek használod a widgetjét pl. ne rakd át mert a widgetek sdről nem működnek.
Facebook appban ki tudod kapcsolni a profil szinkronizálást, de kétlem, hogy a profilok 80 megát foglalnának. -
#11545 Letöröltem egy két dolgot és zsír lett. Csak azt nem értem miért a belső memóriát használja, mikor van 2 gigás sd benne. Meg azt vágjátok, hogy tudjuk eltüntetni a facebook-os profilokat névjegyzékből? Mert teli van velük a telefon és 80 valahány megát foglalnak... -
#11544 Hiába törölgetsz az SDről, nem az a baja. Appot távolíts el a beállításokból, vagy helyezz az SDre párat. -
#11543 Szedd le pl a DiskUsage progit, azzal meg tudod nézni pontosan mi mennyit foglal és hol nincs hely. -
#11542 Sziasztok! Van egy Wildfire S telefonja barátnőmnek, és olyat ír ki, hogy a "Készülékének alacsony a tárolókapacitása. Az alkalmazás használata előtt szabadítson fel valamennyi helyet." Ezzel csak az a gondunk, hogy nem engedi megnyitni a Galériát sem, tehát nem tudunk honnan törölni... Tapasztalt már valaki ilyet? Mit lehet tenni? Szerviz?
Köszi.
Utólag letöröltünk már mindent róla pc-n keresztül, de így is ezt írja. Valakinek ötlet? -
#11541 Naja, meg azt se szabad elfelejteni, hogy az Amazon amerikában elég jól felfuttatott márka / szolgáltatás, ha a világpiacot nézzük szerintem ott még tuti nincs 50%-on a Fire. -
#11540 Ha a TF Prime kerulne 200 dollarba, azt is legalabb ennyien vennek, ezt elhiheted :) Szoval egyaltalan nem azert veszik jobban, mert a "rendes android tablak" (amin alapbol legalabb 3.0 van) tul bonyolultak lennenek. A Fire sokkal inkabb atszabott, mint butitott, tudatosan ugy szabtak at a rendszert, hogy az Amazon szolgaltatasok legyenek kozeppontban. Ettol meg teljes erteku androidos cucc, es a google szolgaltatasokat is 5 perc alatt ra lehet hekkelni, de igazabol egy teljes erteku 4.0-t is fel lehet ra rakni, amibol mar egeszen jol mukodo valtozatok vannak ahogy latom, hw gyorsitassal es minden extraval. A lenyeg, hogy ki ne akarna egy teljesen jo tablat ennyi penzert, nem csoda hogy veszik, meg nalam is van egy pedig hivatalosan nem is kaphato itt :) -
#11539 Kijött egy új verzió: a mappa megnyitás begyorsult, a mappa bezárás belassult
Egyszer csak jó lesz -
ldavid #11538 na jó, de szerintem az sem azért népszerű, mert "buta," hanem mert az amazon van mögötte -
#11537 Ja most nézem ez a felmérés csak USA-ról szól, de akkor is kemény. -
#11536 Azért ezt az irányt követik, mert ez a jövedelmezőbb. A nagy átlagoknak ez a kedvezőbb egyszerű tartalomfogyasztásra, esetleg egyszerűbb feladatokra. Ha ettől valami komolyabbat kell csinálnod, akkor ülj le a dekstopod / laptopod elé.
Azért az elgondolkodtató, hogy felmérések szerint a Kindle Fire-nek az Androidos táblagépek piacán már 54,4%-os részesedése van. És ez gyakorlatilag a legjobban lebutított Androidos tábla, még az Android marketot (Play-t) sem lehet elérni rajta. -
#11535 ahh, akkor hiába kerestem. :( -
#11534 Sony Tablet S ICS: videó
0:30-nál az a small apps egészen jó ötlet, ezeket nagyon hiányolom a az Android-ból tábla vonalról. Telefonon még úgy ahogy elmegy a "minden app fullscreen", de táblán szerintem nem kéne eddig butulni, szerintem a produktivitáshoz baromira hiányzik, hogy egyszerre több ablakban, több alkalmazást is lásson az ember. A rendszer persze flexibilis és open source így bárki megcsinálhatja és sokan meg is csinálták (ezen kívül is sok megoldást láttam már rá), de szerintem gyárilag is jó lenne ha támogatná ezt.
Én amúgy csak arra tudok gondolni hogy azért nem tették bele, mert az Apple féle koncepciót akarják követni (azaz ne bonyolítsuk túl, legyen végtelenül primitív), ami persze bizonyos szinten működik is, de azért jó lenne ezen túl lépni... -
#11533 ja :/ mi majd a köviben leszünk :) -
ktomi22 #11532 ugy lenne a jo ha installkor megkerdezné hogy milyen modon akarod :D de hat ez csak alom marad :D mert nea igy lenne jo neha ugy..
..amugy dropboxról nem allok at addig amig nicsn ES File Explorer-be integralva a Google Drive is .. nem kell nekem kulon program droidra :D -
ldavid #11531 -
#11530 Passz, de gondolom itt fog megjelenni -
#11529 ma adják ki a max payne-t androidra ugye?
nem lehet tudni hogy pontosan mikor teszik fel? -
#11528 Nem akarok belemenni másolás-vitába, értelmetlen lenne mert mindkét félnél találni példákat rá, tényleg csak érdekességképp raktam be a linkeket. -
#11527 mondjuk az hiányzik nekem a driveból, hogy bármelyik jelenlegi mappát a PCröl felszinkronizáljak. és ne kelljen a driveos mappába rakni a cuccokat. -
#11526 Mellesleg ez a videó is abból az időkből van, amikor az iPhone technikailag nem is volt okostelefon, semmilyen programot nem lehetett feltenni rá. Szóval szerintem inkább ne is akarjunk belemenni, hogy ki másolt kiről, főleg ne amikor a legújabb iOS legnagyobb újítása (notification bar) is egy olyan fícsőr, ami a legelső Androidban benne volt 4 éve, és az összes többi verziójába is mind ilyen fícsörök kerültek bele... -
#11525 Nem hiszem, hogy valaha azok vagy bármi nyomán fejlesztette volna, mindig úgy fejlesztették, hogy a legkülönözőbb hardvereken, telefonokon is működjön. És ez a mai napig így van, ma is csinálhatnának a gyártók 4.0 alá is ugyanúgy olyan telefont aminek fekvő kijelzője van és csak gombokkal működik, ugyanúgy tudna minden alapfunkciót használni, más kérdés, hogy a manapság az nem lenne divatos és (ezért is) a legtöbb program irányítását elsődlegesen érintőképernyőre találják ki. Itt egy videó 2007-ből, először ezen is egy nagyon hasonló qwerty-s prototípust mutogatnak (valszeg annak a fejlettebb verziója ami a még régebbi képeken volt), aztán 2:55-től már egy nagy érintőképernyős telefonon mutogatja ugyanazt, és azon is ugyanúgy tud navigálni érintőképernyő nélkül. A gyártók pedig nem hülyék, nyilván látták, hogy nagy érintőképernyő kell a népnek (nem mintha az előtt nem lett volna ezer ilyen), ezért azokat nyomták inkább... -
#11524 Egy kis érdekesség:
Folyik most a Google vs Oracle per, és ennek kapcsán nyilvánosságra hoztak csomó minden az Adroidról, 2006-os és 2007-es koncepciók, pre-alfák, stb.
Itt egy 2006-os Google Phone koncepció látható, itt meg az Android egy korai változata 2007 elején.
Ez csak megerősíti azt, amit a korai Androidos demo videókból is látható volt: eleinte (2006-2007ben) a Google a BlackBerryk és QWERTY-s Nokiak irányvonalán fejlesztette az Androidot (pontosabban még 2008 elején is demóztak ilyen készüléket), aztán nagy valószínűséggel az iPhone OS megjelenése és sikere után váltottak irányt, és indultak el az érintőképernyő irányába. -
#11523 Már hivatalos, hogy 4 magos lesz. -
#11522 szerintem a 4 magot semmi se használná ki, a 2 magosat is elég kevés alkalmazás, szóval még mindig nem értem ezt az őrült nagy cpu fejlesztést... közben meg 1 percig se bírja az akkumulátor -
#11521 Ez azert kutyafule ahhoz kepest amilyen hype almafonoknal van, ott mar akkor mennek az ilyen hirek, amikor meg szo szerint semmit nem tudni az egeszrol, ennel meg azert mar szivarogtak ki eleg konkret infok, tobb helyen ki kerult kep, video az ugyanolyan dummy dobozos prototipusokrol. Mondjuk 1 het mulva tenyleg kiderul ugy is... -
#11520 De unalmas már a napi 3 s3 pletyka. Kiváncsi lennék kinek van ideje evvel foglalkozni mindig, majd megjelenik aztán akkor kiderül mi lesz benne.
Ugyanaz a szar hype megy körülötte mint az almafonoknál. -
#11519 S3 lehetséges specifikációk
Ez szerint csak 2 magos lenne, de így is a legerősebb Androidos cucc lenne... Hát érdekes, szerintem ha A9-es lesz több esély van a 4 magra, A15-el lenne brutál még 2 is, de arra szerintem még nincs sok esély... -
#11518 jogos, mot nézem a fájlméret 100 mb (lehet csak én nem töltögetek nagy méretű fájlokat), viszont a klienssel nincs gondom :I -
#11517 Kicsi a fájlméret korlát azt hiszem és ha jóltudom a kliense is elég szar. -
#11516 box.com-mal mi a szitu? az is ingyenes, ráadásul 50gb tárhely... vagy én nem tudok róla valami, és csak nekem tetszik?!