36194
  • skinnyman
    Pl DiskUsage-el nézd meg mi foglal sokat
  • ktomi22
    Koszonom. Egy. Ujabb kerdes: mindent SD re mozgatok. Megis mar most alig van internalbol 60mb-om. :s hogy tudnam novelni a szabad helyet?
  • skinnyman
    Nem, normál esetben mindig színesnek kellene lennie. Ha mondjuk instabil a neted, vagy pl valami lassú 2G-s kapcsolatod van, akkor lecsatlakozhat néha, hiába van elvileg neted, de jó kapcsolattal ilyesminek nem szabadna sűrűn történnie...
    CM7 témák: pl itt vagy itt
  • ktomi22
    Aha kapizsgalom. Meg. Annyi hogy theme changerhez hol lehet ujakat szedni? Mert ugue alapbol csak 3 van.
  • kemszi2
    végül is belefér az is amit én írtam :D ha nincs net nincs gugli :D
  • ktomi22
    De neha akk is at valt ha wifin vagyok vissza feherre. Vagy csak akk zold ha van adatforgalom is?
  • skinnyman
    Ez gyári ficsőr, csak szeretik kiszedni a nem gyári Androidból. Ha kiszineződik, az elvileg azt jelzi, hogy csatlakozva vagy a Google szolgáltatásokhoz, tehát kapod push-ba a gmailt, szinkronizálódnak a kontaktok, naptár események, minden más, elérheted a market-et, fent vagy talk-on, stb.
    CM-en témákat lehet cserélgetni amivel meg tudod változtatni a kinézetet, azt nem tudom hogy van-e olyan téma ahol ez ki van kapcsolva, sosem próbáltam...
  • kemszi2
    akkor vált át mikor van net. ha mondjuk nincs net a vezeték nélküli hálózaton akkor nem vált át
    szerintem nem lehet kikapcsolni
  • ktomi22
    CyanogenMod7 van fent a htc desiremen. 2 napja kb. Szal meg kell meg szoknom.
    A kerdes ezzel kapcsolatban, hogy ha csatlakozok wifihez akkor egy ido utan a wifi is meg a gsm szignal jel is zold lesz. Miert? Kikapcsolhato ez?

Elore is koszi a valaszt.
  • Master91
    Hát 2 hete elromlott a gyári HTC fülhallgatóm, természetesen a csatlakozónál, az erősített műanyag réteg mögött romlott el.
    Tudtok valami strapa bíró fülest, jó ár/teljesítményben?
    Sima hagyományos csatlakozós kell, zsebbe hordom a telefonom és közbe úgy szól a zene, ezért is mehetett tönkre, ahogy sétálok-ülök úgy töredezett a csatlakozónál a vezetékek. Talán L alakú csatlakozó lenne az ideális. Vagy fémből legyen vagy 5cm a csatlakozótól a műanyag helyett :D
  • skinnyman
    5%-on az ICS
  • skinnyman
    Android 51%-on USA-ban
    S3 szivárgás megint
  • skinnyman
    Egy Asus TF300 például 70 dolcsival olcsóbb is (380 vs 450 usd), és vasban kb ugyanolyan (Tegra 3, 32GB tárhely, stb), egyedül aksiban gyengébb minimálisan.
    De mondhatnám azt is, hogy a valszeg legtúlárazottabb tábla (iPad, ami persze még mindig sokkal kevésbé túlárazott, mint egy iPhone) is csak 50 usd-re van tőle...
  • Narxis
    Jó akkor győztél, jó ez az Acer. :D
  • Inquisitor
    Azért nekik elég ingadozó a minőség, meg a támogatás. Anno a Desire marha jó volt, de a Desire S és HD már nem volt akkora siker. A Desire Z viszont kifejezetten HULLADÉK volt az összes teszt alapján, mondjuk valami 2 hét alatt esett le 120.000-ről 70-80.000 közé. (Illetve volt alatta is, csak pont bezuhant a forint.)
    Most a HTC One X-ről csodákat rebesgetnek, az biztos megint jó lesz. Más kérdés, hogy életbe nem kéne 4"-nál nagyobb kijelzős telefon. :P
  • Inquisitor
    Jó, de első 3 mind drágább, nem? Samsunggal amúgy is nehéz összehasonlítani, a piacon kapható telefonok és tabletek feléhez ők gyártják a kijelzőt, procit, ramot, flasht. Lenovo meg szerintem nem nem jobb, telefonban pl. oltárian lemaradott egy Acerhez képest. Nyernék a lottón lehet Asus Transformers-t vennék amúgy. :D
  • Narxis
    HTC
  • Narxis
    Sony, Samsung, Asus, Lenovo
  • Inquisitor
    Ez miért drága? Tegra 2 motyók többe kerülnek még, nem?
    És mi számít nagyobb névnek? Acer Liquid volt az egyik első használható Androidos telefon anno. Még ma sem számít rossznak. Maga agyártó meg elég régóta márkának számít sok mindenben. Mi az ami nagyon márkás? Samsung? Asus?
  • skinnyman
    Acer Iconia Tab A510 teszt
    Nem rossz, csak szerintem drága, kicsit többért már nagyobb nevek vannak.
  • LoSA
    Másikat jobban szereti... :)
  • Narxis
    :ASD:AsD

Ez nem jó?
  • LoSA
    Ezt keresem egyébként, a full verzióját... :) De ezt nem találom sehol se, bnőmnek kellene. :)
  • Inquisitor
    Nekem Ice Armour II van fent, meg a patch hozzá, nekem bevált. Az CM7.2-es felület és 2.3.7 Android keveréke.
  • Inquisitor
    Mit szeretnél leszedni, mert nem feltétlenül warez, van elég sok ingyen cucc.
    Itt az Opera(!) saját andoid shopja
    Ez meg egy jó kis APK híroldal
    Mindkét helyről le lehet tölteni az ingyenes alkalmazásokat számítógépre, ha éppen nem tudsz valamiért netezni a telefonoddal. Vagy nyilván arra, ha igen. Előbbi a fizetős programoknál saját felületre, utóbbinál a Google Play-re visz.
  • Mike
    pedig meg kellene
  • [HUN]FaTaL
    Miért nem szinkronizálsz a gmaillel?
  • Nivea
    van egy SIM Contacts nevü program az talán átteszi a simre öket ha mindenképpen oda akarod.
  • Dean Winchester
    most benyomtam az automatikus szinkronizációt.
    egy telefonszámot elmentettem a telefonba proba névként, és a gmail jegyzékben nincs ott!
    ez az automatikus szinkronizációnak egyből meg kellene történnie nem?
    csak mert ha a gmail jegyzékbe adok hozzá telefonszámot akkor a telón egyből meg is jelenik, de visszafele viszont nem! (csak abban az esetben ha a telefonba mikor beírok egy nevet és a gmail jegyzékbe kívánom menteni.
    tehát telefonba beírok egy számot és mentem
    06-.... - mentés -> phone -> gmailes jegyzékbe nem jelenik meg
  • Jim Morrison
    banner
  • LoSA
    Srácok, tudom, hogy nincsen warezolás, de azért tudnátok nekem mondani egy-két oldalt, fórumot ahonnan lehet leszedni? ;)
  • Mike
    nem, továbbra is a telefon legyen, a gmail-lel majd a háttérben szinkronizál
  • Mike
    ne importáld, exportáld

a gmailes szinkronizációt meg kapcsold be, és akkor automatán elmenti oda is a kontakjaidat, ami azért hasznos, mert bármi történik a telefonoddal, nem fognak a kontakjaid elveszni
  • Dean Winchester
    mondjuk az exportra mentem ,és így meg is van az sd kártyán a mentés.

Mike.: vagyis ezentúl ha mentek egy telefonszámot akkor ha a telefon feldobja a mentés helyét akkor a phone helyett a gmailre mentsem?
    Köszönöm !
  • Dean Winchester
    import from sd card után megkérdezi, hogy
    create contact under account
    gmail v phone
    ?
    vagy az export from sd cardra kéne menni?
    bocs a hülye kérdésért :)
  • Mike
    sd

illetve én a helyedben bekapcsolnám a gmail szinkronizációt is, több előnye mint hátránya
  • Mike
    a zte-vel annyi van, hogy baszták megírni rendesen az update-t, tehát szoft frissítéskor minden visszaáll gyári beállításra, és mindened ugrik (telefonkönyv, stb) ezekről tehát készíts mentést
  • Dean Winchester
    nekem lenne egy kérdésem! felraktam egy go contact vmi nevezetű telefonkönyv alkalmazást.
    Ugye ennek segítségével tudok kedvenceket illetve csoportokat is létrehozni! Szám mentésekor kérdi, hogy telefonba vagy a gmailbe mentsem az adatokat és én mindig a telefonra mentem!
    Szeretném a telefonról simre menteni a számokat, ezt hogyan tudom megtenni???
    majd 200 nevet nem szeretnék egyesével újra begépelni.
    találtam egy ilyen lehetőséget!
    settings-> backup and recovery ->
    itt van 3 lehetőség
    import from sim card
    import from sd card
    export to sd card

mit válasszak? esetleg van valakinek más ötlete is a mentésre vagy simre való másolásra?
    nagyon köszönöm a segítséget!!!
  • skinnyman
    Hát a frissebb alapvetően jobb, szóval ha bírja a vas (és szerintem nincs sokkal nagyobb igénye van 2.2-nél), és kellően stabil, akkor biztos érdemes.
  • kenyeresdaniel
    hali
    zte blade android 2.2 m van
    szerintetek érdemes rá felraknia a 2.3 at?
    a garancia most járt le ,már lehet vele trükközni , hivatalosan ugye csak 2.2 van.