36194
-
ldavid #11635 nekem valahogy jobban teszik mint az S2, főleg a fehér
majd az amerikai kapacitív gombos verziókra leszek még kíváncsi -
#11634 Szerintem nagyon csúnya lett... -
#11633 Enyhén nyáladzós jellegű a reklám :)
Itt meg egy másik handson -
#11632 Azt mondjuk nem értem, hogy miért 4,8" lett amikor nem RGB-s... Mondjuk a csaj kezébe nem tűnt olyan baromi nagynak, franc tudja, biztos jó ez még.
Amúgy alapvetően bejön, tetszik a kinézete, kb tud mindent amit tudhat, és vasban szétver minden okostelefont ami létezik más platformokon is (kivéve talán a One X-et, az hasonlóan erős lehet). Mondjuk ilyen brutál proci mellé szerintem már 2 GB RAM se lenne hátrány, de mindegy :)
Hands on és szoftver próbálgatás videók -
#11631 Az új pop-up feature nem néz ki rosszul, bár nemtom mikor akarnék egy mini videót nézni miközbe sms-t írok vagy hasonló. Az a live wallapper iszonyat ütős, remélem hamarosan rálehet mókolni, majd S2-re is. :D Kinézetre nekem sokkal jobban bejön az S2 kissé szögletes formája, mint ez a gömbölyű. Azért szívesen megtapiznám élőbe. -
ldavid #11630 végülis nem néz ki rosszul. csak a gombok nem bejövősek, de amúgy ebből is látszik, hogy egy egy 5"-es kijelzős mobil szoftveres gombokkal még ennél is kisebb lehetne (ha nem kellene papírvékonyságra hajtani ugye...)
-
#11629 Köszi én nézem. Hát az eddig látottak után, azért nem rohanok leváltani az S2-met. :) -
ldavid #11628 már megy, ha érdekel valakit thenextgalaxy.com -
ktomi22 #11627 nos.. ez alapján csinaltam ugyebar a uj romot.. lejjebb kerdezgettem is rola. viszont veletlenul (na jo, kivancsi voltam) Rom Manager -ben ranyomtam elsore hogy "flash ClockworkMod Recovery. ez azota nem tudom elonditani recovery modot a "bios" ból. (nemtudom minek nevezik, arra gondolok amikor ugy kapcsolom be a telot, hogy kozben tartom hangero szabalyzot) .. es ott hiaba megyek ra hogy recovery .. mar nem jon be a Revolutionary 0.4pre4 menuje. csak ujradob mintha fastbootra mennék. -
#11626 Talán nézd meg egy app telepítésénél, hogy kér e jogot sms küldéshez. Voilá, problem solved, nem kell vírusírtó droidra, tök fölösleges. -
#11625 Nekem ugyan nincs, de próbáltam már, és nagyon jó kis tel..blet :) Elég gyors, a kijelző brutális, de egy normál farmerzsebbe nem éppen fér be :)
De a helyedben megvárnám az S3 bemutatását (ma lesz este), valszeg annak sem lesz sokkal kisebb kijelzője (Note: 5,3", S3: valszeg 4,6"-4,8" között), és biztosan izmosabb lesz kicsit :) -
#11624 Szerintem teljesen felesleges virusirtót használni még androidon. -
#11623 Hát.....nem tudom :D nem akarok olyan csapdába esni véletlenül se hogy sok pénzé küldözgeti nekem az SMS-eket meg ilyesmi. Mondjuk nem töltök le semmit, meg inkább a Play! ről szedem le ami kell....de sokszor dugom rá a gépemre, hogy azt a netet használja ha valami nagyot töltök le. Nehogy onnan át kerüljön valami.
Óvintézkedésre kéne inkább. -
#11622 Hey...
Akinek van itt közületek Galaxy Note -ja, írhatna róla egy kicsit. Érdemes e beszerezni, megéri e az árát? A mérete miben akadályozza a mindennapi használatot? Elég gyors e? Custom romokkal lehet e javítani a teljesítményén?
Ilyesmikre lennék kíváncsi :)
Köszi előre is! -
#11621 Miért kell vírusirtó? -
#11620 Tudtok valami jó kis vírusirtót? AVG Antivirus Free-m van, de nem tudom, nem tűnik olyan komolynak....vagy még is az? :D -
#11619 valószínű hogy az lesz, hogy keresek egy másik romot, mert nem csak ez az egy gondom van vele, de a többi nem olyan fontos -
#11618 Hát, szerintem ez semmiképpen nem normális, (hacsak nem direkt ilyen lenyomozhatatlan kém módban működik a teló:) ) próbálj feltenni valami újabbat -
#11617 ezt nem értem én is, de 100%, hogy új mac-et, és mindig csak az utolsó 6 karaktert változtatja meg. és a routeren meg mac szűrés van, így meg nem vicces, hogy minden csatlakozásnál állítgatni kell a routert :D -
#11616 Az meredeken hangzik... Új mac-et, nem csak úh ip-t? -
#11615 Helló!
Lenne egy kis gondom a galaxy minimmel. Ráraktam 1-2 hónapja egy 2.3.7-es cyanogen modot, és azóta a wifi minden ki-be kapcsoláskor úgy mac-címet kap. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy éljek vele együtt? =) -
#11614 Igen, másik telefonra is, mert google accounthoz rendeli -
#11613 Acc-ra menteni, nem kell még egyszer megvenni! -
spy803 #11612 Két fontos kérdésem lenne.
A megvásárolt alkalmazásokat bármikor vissza tudom telepíteni? Például ha leformázom és gyári állapotra állítom vissza a telefonom akkor nem kell még egyszer megvennem a PowerAimpot pl.
Ha telefont cserélek akkor is megmarad a már megvásárolt alkalmazásom, vagy ez esetben tényleg újra meg kell vásárolnom? -
ktomi22 #11611 ok..koszi .. szal lehet nem tamogatja sygic :S .. de koszi a segitseget -
#11610 Annak szerintem ezek lehetnek az okai:
-vagy be van már állítva defaultra valami, esetedben ha jól olvasom a Maps, ha ez a helyzet akkor manage apps-nál a Maps-et kiválaztod és nyomsz rá egy clear defaults-ot
-vagy pedig ezt a funkciót valamiért csak a Maps képes ellátni a programjaid közül, ez esetben a Sygic oldalán keresendő a hiba, hogy miért nem támogatja
Sygic nálam nincs fent csak Maps meg Earth de ha rányomok egy címre, választhatok, hogy a kettő közül melyikkel nyissa meg... -
ktomi22 #11609 az van hogy nem dobja fel a kopatibilis listat.. :S -
#11608 Ugyanúgy műkodik, mint a gyari Andoridban, tehát ha nincs alapértelmezettben valami beállítva, kiválaszthatod a kompatibilis programok közül, hogy melyikkel hajtsa végre. Kiszedni a default-ot pedig a manage applications-ban lehet. -
ktomi22 #11607 cm7 ben hol lehet alapertelmezett appokat berakni dolgokra (contactba ranyomok lakcimre..es nem akarom hogy google maps nyissa hanem pl sygic)
vagy skype vere ranyomok.. akk imo.im nyissa vagy valami ilyesmire gondolok -
ktomi22 #11606 amugy így alapbol.. sense szep.. egyseges mindenhol (ertds. ugyan olyan a kezelolfelulete a galerianak, zenelejatszonak, idojaras proginak.. mindennek). ezert neveztem egysegesnek.. ami tetszik benne es nem akartam lecserelni.. de be kell latnom fenyevekkel jobb a cm7 a desirere.. egy rakas lehetoseg,.. mindenre.. (bár nem birok rajonni, hogy ha contaktomnal meg van adva valakinek skype neve, akk ha ramegyek hogy tudom beallitani hogy skype vagy mas pl imo.im ugorjon elo) :D -
ktomi22 #11605 #11603 es #11604 :)
koszi mindkettotoknek, .. akkor jol gondoltam hogy igy van :) :D
Jelenleg sygic navigaciot tolit a tel .. a terkepeket. szal utana meglesem azt a droidSailt :) -
#11604 A ROM gyárilag rootolt.
Szedd le a marketről a DroidSail SuperApp2SD-t, avval mindent át lehet rámolni az sdre. Figyelj oda, hogy, aminek használod a widgetét azt ne tedd át, illetve olyat sem ami riaszt (ébresztő) vagy élő háttérkép. A többi mehet :) -
#11603 Sehol nem rootoltad, CM-nél a "rootolás" fogalma értelmetlen, mert alapból rootolt :) Szóval igen, egy rom lehet alapból nem root-olt (ez a tipikus a gyári romoknál) vagy root-olt, és ha az utóbbi áll fent mint CM esetén, nyilván nincs értelme rootolásnak, nincs hova rootolni :) -
ktomi22 #11602 nem ertem magat a root fogalmat.. tudom hogy admin hozzaferest biztosit a telohoz.. de hogy amikor leiras alapjan felraktam cm7-t akkor nem melyik folyamataban rootoltam? :D vagy nem is rootloltam .. vegulis? csak uj romot raktam fel? es az uj ROM meg lehet rootolt vagy nem rootolt.. jol gondolom? :D -
#11601 Igen, CM alapból is rootolt, illetve az újabbakban (CM9-en legalábbis) alapból lehet hogy ki van kapcsolva a root, de simán be lehet kapcsolni a developer settings-nél. -
ktomi22 #11600 2-3 napja csinaltam. ezzel kemszi ajanlasaval -
ktomi22 #11599 nekem rootolt nem? ha cm7 van fent.. :S -
#11598 Kérdés, hogy mennyi van ugye, ez készülékfüggő. :)
Nekem sem telik be, mert rootolt telón bármit át lehet pakolni az SDre, azt is, amit egyébként nem enged (widgetek, lwpk kivételével persze, azok nem fognak működni, ha sdre helyezi valaki). -
#11597 Hát ha fizikailag kevés a tárhely, arra bármit tehetsz, nem fog segíteni rajta :) Nálam soha nem telt még be a fele sem, pedig sokszor több, mint 100 program volt fent... -
ktomi22 #11596 jo csak azert csereltem le gyari senset 2.2 -t .. hogy legyen tobb helyem belso meoriaban.. erre ugyan az a problema itt is :D