36194
-
Borg #33830 Senkit se érdekel a multitask performance egy telefonon a mindennapi használatban. Legalábbis olyan mesterséges szinten biztosan nem, mint amilyen fals teszteket egyesek összehoznak erre.
A 6.0 az S6-on egy dolognak fog jót tenni, az S7 eladásainak. -
#33829 Azert van rajta mit javitani, sztem jot fog nekik tenni a 6.0 -
Borg #33828 Nem jött ki, de az 5.1-nek sincs semmi baja S6-on. Teljesen felesleges az új androidot hajhászni, úgyis csak a szopás lesz vele azokon a készülékeken, amiket nem eleve azzal terveztek. A samsungnál is megfigyelhető volt minden évben, hogy az egy évvel korábbi készülékekre ugyan kiadnak új androidot, de annak a színvonalával kb csak terelnek mégjobban az új készülék felé... -
cleric #33827 Ace 3 LTE, de néha vacakol. 130 körül van az A5, 170 körül az S6, ennél többet nem adnék szívesen telefonért, már az S6 ára is erős határeset. Lehet tudni valamit az új készülékek bevezető áráról? -
#33826 Jelenlegi telefonod? Én várnék még, nem soká itt az S7 és a G5 meg stbi. -
cleric #33825 Sziasztok,
Tervezem, hogy Samsung Galaxy S6-ra cserélem a jelenlegi telefonomat. Hivatalosan kijött már hozzá a Marshmallow frissítés itthon is?
Tetszik még az A5 is, elvileg ahhoz is tervezik a 6.0.1 frissítést, de csak a második hullámban. Elérhető már? -
#33824 Igy van, a 2012 es 2013 eg es fold, az utobbi ma is az egyik legjobb kis meretu tablet. -
#33823 A 2012-es N7 és a 2013-as nagyon más konstrukció. A 2012-es memóriakezelője nagyon rosszul öregszik, és komolyabb varázslást igényel egy pár éves példánynál megoldani, hogy tempósan, kényelmesen működjön.
A 2013-as (ami lent is van) ilyen szempontból teljesen rendben van, és hivatalosan is kapott Marshmallow-t. -
#33822 nekem a 1st gen volt, igaz már túladtam rajta de haverom a tulaj, de mondja hogy katasztrófa... ha netre csatlakozik gyakorlatilag annyira akad, hogy nem lehet használni. lollipop van rajta -
#33821 Perfekt, sose volt gyorsabb. -
masoma #33820 Kifogástalanul működik. Software és a hardware szimbiózisban. Mai napig csodálkozom, hogy így bírja az aksija. -
#33819 mályvacukor nem akad, lassú rajta? mik a tapasztalatok? -
#33818 Occo refurb tablet ujra keszleten -
#33817 magyar afaval amugy nincs messze :D -
#33816 400 Forint a dollár?:D -
Chris Lowe #33815 Van pár akció play-en:
Table Tennis touch, Lara croft go is 1 dolcsi. Mindkettő kategória legjobbjai. -
#33814 Nem tudni. Jelenlegi LCD technologiakkal elegge aksi-ongyilkossagnak hangzik, de ki tudja, lehet h pl megoldottak vhogy, hogy a kijelzo csak egy resze kapjon hattervilagitast, vagy hogy hattervilagitas nelkul is lehessen latni, ugy pl meg mukodhetne. Nokia E51-emnek is anno always-on kijelzoje volt, nyilvan kisebb kijelzo volt, de LCD volt az is, es meg ugy el birt atlagban 2 napot hasznalat mellett. -
#33813 akkor amoledet kap a g5? -
#33812 Safety First: Four easy Android security tips -
#33811 Occo n5 (d820)
LG Teases Always-On Display For The G5
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.02.10. 13:56:19 -
#33810 Tegnap vettem kézhez a OnePlus X-em. Ilyen ár-érték aránnyal még nem találkoztam. Hozzánk is ingyen szállít a OP 30k felett, plusz mostanában kuponkódokat is szór (például: ingyenes -valódi- rózsfa vagy bambusztok, ingyenes express szállítás, Kerámia verzió Onyx áron stb.) Nagyon jó ajánlatokat kínál a cég most. -
#33809 ? -
#33808 köszönöm szépen -
Egy rakat magyarított app -
#33806 Timelapse az ilyen fotókészítés neve, és elsőre ezt találtam - ha nem jó, a fenti kulcsszóval keresgélj tovább. -
#33805 Üdv!
Van arra valami alkalmazás vagy beállítási lehetőség hogy a telefon fényképezője megadott időnként (pl 1 kép/sec) készítsen egy képet korlátlan ideig és ne keljen pl. nyomva tartani a gombot/ikont?
Samsung S4 a telefon
Előre is köszönöm a választ! -
#33804 This just in: the OnePlus 2 has a brand new price. - 114k, ingyenes szallitas
Doze Mode And App Permissions Are Coming To Android Wear, As Seen In The Moto 360 2nd Gen's Marshmallow Release Notes -
#33803 Peer-to-peer calling in Hangouts -
#33802 Meg az utobbihoz kapcsolodik, bar nem mostani, szerintem baromi jo kis iras:
How to Fix Everything -
KaBuTo666 #33801 Megveszem. -
#33800 A Google immaron a vilag legertekesebb vallalata: link -
#33799 Én még 1 dollárért vettem 2 éve. -
#33798 LG Confirms G5 Announcement For February 21st, Same Day As Galaxy S7 - kemeny nap lesz :)
iFixit Announces The Repair Association, A Lobbying Group Representing Electronic Repair Pros And DIY Enthusiasts -
#33797 Szerintem szóhasználati információk (gyakoriság, egymás után következő szavak, ilyesmik) a Bing keresőből és a Skypeból van elég a Microsoftnak :) -
#33796 + menti a felhasználók szavait, tulajdonképpen egész beszélgetéseket vissza lehet nézni így, gondolom ez is információforrás lehet -
#33795 A Swype mellett a legsikeresebb custom billentyűzetek egyike, komoly technológiai háttérrel - gondolom inkább azt vették meg belőle :) -
#33794 épp tegnap nyomkodtam, hát ez nem ér 250 millió dollárt ^^
/szerintem -
#33793 Microsoft buys SwiftKey for $250 million
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2016.02.03. 12:19:47 -
#33792 Semmit nem none attol az uzemideje. Attol no meg, ha airplane-be teszi a telefont, de nem azert, mert akkor nem futnanak ezek az appok (mert a facebook-kal ellentetben ezek nem szemetek, nem fogyasztjak feleslegesen az aksit), hanem azert, mert olyankor a telo nem tart fent semmilyen wifi es mobilhalozatot, amik keszenletben a fo fogyasztok szoktak lenni. -