Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobb ár-érték arány, néhány tekintetben jobb kamera, bővíthető memória, cserélhető hátlap és ennek a fontosabb hozadéka a cserélhető akku, (ami amúgy közel 500 mAh-val jobb). Egyik sem egy dizájn-bajnok max csak ezért lehet nehéz eldönteni, hogy ezen a területen melyik nyer (a G4 bőrhátlapja csak pár percig tud érdekes lenni).
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Tudom, hogy ez nem az a topic, de melyik telefont erdemes most megvenni? Hosszutavra terveznek vele. LG G4-et neztem ki, de ugye ott az S6 is mint versenyzo. Sony-val nem szimpatizalok.
Bocs, ha hulyen kerdezem. Igazabol nem tudok donteni...
Regards,
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.10.09. 06:33:08
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
*Fingers crossed*
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Türelem, tornaterem.
Vagy töltsd le és rakd fel a linken található OTA fájlokat, vagy csinálj egy friss telepítést az alapcsomagból, ha úgy tartja kedved.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.10.08. 11:27:32
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Regards,
Google Rolls Out The Accelerated Mobile Pages Project To Help Webpages Load Instantaneously On Your Phone Or Tablet
PSA: If Some Apps Like Google+ Aren't Working Well On Marshmallow, Check Their Permissions, They Might Not Know To Ask For The Ones They Need
Regards,
lol, AP-n irtak egy nem letezo frissitesrol (Galaxy Nexus update MRA58RR - RR - Rick Roll), es esz nelkul lemasoltak hiroldalak ugy, hogy nem is adtak meg forrasat link
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.10.07. 10:00:48
Regards,
Google Starts Rolling Out Android 6.0 Marshmallow To Android One Devices As Well
Buyer's Guide: Should You Upgrade To The New Chromecast? (Short Answer: Probably Not, Unless Your Wi-Fi Sucks)
Moto X Pure Edition (2015) Review: A Great Phone For A Great Price
PPSSPP Emulator Gets Android TV Support, Screen Rotation, And An Integrated Homebrew Store In Version 1.1
Google Creative Lab Releases The 'Meter' Live Wallpaper For Real-Time Stats On Your Homescreen
Regards,
Egyébként ha lehet a személyeskedés közelébe se kerüljünk, kár lenne ilyen apróságok miatt büntipontot kapni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyik haverom benyelt pár hete egy stagefrighthoz kísértetiesen hasonló üzenetet és hirtelen nem tudott mit kezdeni a helyzettel és rögtönözve tolt egy factory resetet. Totális szopás az ilyen.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.10.05. 20:22:31
M-ben már külön jelzik az android security patch levelt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kicsit későn kapcsoltak, de talán pár év múlva a használt eszközök jó részére már rendszeresen jönni fognak ilyen típusú updatek.
skinny meg tudod erősíteni?
Nem igazán tudtam, hogy a kérdésemet itt vagy a táblagépek topikban tegyem-e fel, de mivel úgy gondolom, hogy Rendszerrel kapcsolatos gondom van inkább ide írtam....
Szóval:
Anyumnak van egy ASUS MemoPad 7-ese, rajta Androiddal. Na most én annyira nem követem figyelemmel az infókat, meg híreket az Androiddal kapcsolatban nem is annyira értek hozzá. Az lenne a gond, hogy egy csomó alkalmazást nagyon lassan telepít/frissít, meg az óra is elállítódik magától. Tegnap visszaállítottam gyári beállításra, elkezdtem frissíteni, de szintén baromi lassan mindezt, ráadásul az óra megint elállítódott. Hiába próbáltam állítgatni, rendesen a helyi időzóna van megadva és sehogy sem vált vissza a rendes időre, hanem kb 4 órával korábbra. Ja mindezt úgy, hogy automatára van állítva az órabeállítás. Kézileg be tudom állítani rendesen.
Most van valami bug a rendszerrel vagy minek köszönhető ez? Hogyan lehetne megint normálisra varázsolni?
Köszi a segítséget előre is!
Regards,
Jim: a heten kezdik el kiadni a 6.0-at, (de ez nem jelenti, hogy egybol ki is jon mindenre - OTA biztosan hullamokban jon, de factory image-ek kozott is szokott kis elcsuszas lenni). Es igen, N4-re, N7 2012-re, N10-re hivatalosan mar nem jon.
mulli1986: passz, nem lehet h emiatt? Don't Change Your Google Password Before Factory Resetting Your Android Phone - You Might Trip A 72-Hour Security Lockout
Mas:
Motorola Publishes List Of Devices Getting Android 6.0 Marshmallow, Announces Retirement Of Moto Assist, Migrate, And Connect
Regards,
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Na, most van túltolva a dolog.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Apróság, nem kell ezen így fennakadni...