36194
  • desigo
    Valóban 24 hó hűséggel előfizetéssel 43k.
    Elnéztem.
  • papi08
    Köszönöm! :)
  • [HUN]FaTaL
    Az Ascend G300 sokkal gyengébb mint a Mini Pro. Az Alcatel pedig Dominoban 50k, nem 40.
  • desigo
    43-ért tudsz venni T-s Alcatel One Touch 995-öst
    vagy vodánál Huawei Ascend G300-at
    vagy használt garis SGS-t,Nexus S-t stb...
  • [HUN]FaTaL
    Ha kijön az SGS3 szerintem fog annyit esni az ára. Aztán nem biztos, samsungnál eléggé be vannak szívva mostanság, ami az árazást illeti.
  • Narxis
    Annyit esne az ára? :O Hmm.
  • pamparampa
    ok.köszi.
  • [HUN]FaTaL
    40-ért nem kapsz jobbat a Mini Pronál, LwWre meg nem éri meg cserélni.
  • pamparampa
    jo telcsinek tűnik.most nekem is mini pro van, és épp a kicsi kijelző a bajom vele.esetleg hasonló árkategóriában van valami aminek nagyobb a kijelzője?
  • Firerock
    Milyen árban lesznek ezek?
  • skinnyman
    Passz, elvileg Kanadában él...
  • theone91
    Magyar származású a projektvezető? Gábor Vida. :)
  • [HUN]FaTaL
    Vársz egy kicsit leesik az SGS2 ára szerintem. De Arc S most is van annyiért, de, hogy azon milyen az ICS azt nem tudom.

Esetleg Nexus S? Az is belefér ennyibe szerintem.
  • Jim Morrison
    már kipróbált párat, ex dialert akkor megmondom neki. és akkor tényleg a samu cseszte el, alapban legalább egyben van a kettő. nem hiszen hogy mindenre kéne külön app hiába ez az android, alapot jól megcsinálják de a többi cég belekutyul és az lesz a vége hogy minden apróságért +1 program :(
  • Narxis
    Nekem valami ICS-s teló kellene max. 80 körül, van valami jó?
  • [HUN]FaTaL
    SE Live With Walkman
  • SzirmosSzisza
    Én ezt használtam anno, de van rengetek ebook reader kulcsszóra :)
  • pamparampa
    t-mobile, függő :) de lehet független is mind1
    úgy értettem hogy összességében most ár/érték arányban mi a jó választás 40 körül
  • ldavid
    független? káryás? szolgáltató?
  • papi08
    Sziasztok!
    Tudtok olyan progit, amivel úgy tudnék telefonon könyvet olvasni, hogy:
    -Menti ahol tartottam
    -Akár lehet benne lapozó effekt is.

Köszönöm! :)
  • pamparampa
    milyen telefont érdemes venni 40e körül?
  • aate
    Galaxy S3-ból itt van az S Voice app ICS-t futtató készülékekre: Link
  • skinnyman
    Érdekes kickstarter projekt: Chameleon home screen
  • skinnyman
    Hát ja csak az elektromos fogkefében azért nem 2100 mAh aksi van, szóval azért nem kis teljesítményű kell hogy legyen hogy ne napokig tartson a feltöltése...

aate: open source, ergó bárki azt csinál vele amit akar. Legfeljebb a saját szolgáltatásaik (pl Play) használatát korlátozhatnák, de azt is csak minimálisan szokták. Aki gyári Androidot akar használni, Nexus-t vesz, vagy CM7/9-et használ, ennyi. Én is így teszek :)
  • [HUN]FaTaL
    Tegyetek fel a marketről egy tárcsázót, pl. ex dialer :)
  • Narxis
    Ennyi. És megint az android lesz "szar" mert a Samu elcseszte. Amúgy az is szép az androidban, hogy kismillió app van, ingyenes és fizetős is amivel mindenki a saját szájízére szabhatja a rendszert, nem kell root meg ilyesmi se.
  • ivjoe
    Az elektromos fogkeféket is így töltik tizen(/huszon?) x éve, nem hiszem, hogy problémás lenne. :)
  • aate
    Google meg lehetne keményebb a Samsungnak is rá kéne lépni a farkára,hogy ne csesze szét a rendszert állandóan a TouchWiz- zel !
  • desigo
    Playen nincs hozzá megfelelő app?
    pl Dialer One vagy hasonló?
  • aate
    XDA-n láttam de írták akkor valami nem működik rendesen a menüben. Külső alkalmazás a marketröl vagy a - viber is jó szerintem, és még a telefonálás is ,,olcsóbb" lesz. Vagy egy másik room kell .
  • slime001
    Boccs, akkor a Samu baszta el. Én még nem találtam rá megoldást. PDA fanclubbon körbe kérdezgettem. De biztos ki lehet cserélni a phone.apk-t.
  • aate
    Az iCS alap tárcsázója nem ilyen ! A Samsung kevert bele megint! Az eredetin a tárcsa számok fölött v an 3 ikon 1. tárcsázó 2. elözmények. 3. Kontaktok. > mutat
  • skinnyman
    Nálam a harmadik tabon ott van az összes névjegy alapból, csak felette ott vannak a gyakran hívottak IS hogy gyorsabban lehessen őket hívni. Szóval ICS-en alapból ott lenne, valszeg a Samu szedte ki S2-n, fene tudja miért.
    De ha tényleg így elcseszték, biztosan egy rakás megoldás van rá xda és hasonló helyeken.
  • Jim Morrison
    ... idióták :D Akkor gondolom az lesz a legegyszerűbb ha visszateszi valahogy a megszokott GB et...
  • slime001
    Az ICS-nek sajnos ilyen az alap tárcsázója, amitől én is falramászok. Külön vették a névjegyzéket és a tárcsázót. Hogy mi értelme, ne kérdezd.
  • Jim Morrison
    Apukám feltette az SGSII készülékére az ICS-t 1-2 napja, és bizony nem valami boldog. Mutatta, hogy a névjegyzéknél csak tárcsázás, napló, és kedvencek van, olyan nincsen hogy mutassa az összes kontaktot, csak akkor ha megnyomja a menü gombot és ott van olyan hogy összes névjegy. Mivel sokat telefonál érthető hogy ez nem tetszik neki, ráadásul a Kedvencek is ilyen "csempés" lett. Van ezekre valami megoldás hogy rendes névjegyzéke legyen root meg ilyenek nélkül? vagy egyszerűbb ha visszamegy Gingerbreadre?
  • pamparampa
    hogyan lehet egy symbian-os telcsiről átmenteni a cuccokat androidra?
  • skinnyman
    S-Voice más telókra is :)
    (4.0 kell neki)
  • [HUN]FaTaL
    Már megkérdeztem a fórumán, de még nem válaszolt a fejlesztő. Szerintem fel fogja tenni majd.
  • skinnyman
    Play-re azért felnyomhatnák majd