36194
-
#11835 Majd próbálkozok, kösz. -
#11834 Esetleg ez : Smart compass -
#11833 Ezt is a fejlesztő állítja be. :)
3 állapot van - internal only, auto, és prefer external
autonál elvileg, ha kevés a hely, akkor az sdre kéne rakja, bár ezt meg a rendszer dönti el. Utolsónál, ha van SD, akkor egyből oda telepít, de ha nem így lett beállítva az app akkor nem tudod egyből oda telepíteni. -
#11832 Értem, kösz. Az a baj nincs elég memória a telefonba, hogy feltegye, rögtön sd-re nem lehet valahogy telepíteni? -
#11831 A fejlesztő állítja be.
De sokszor inkompatibilis mert régiókorlát van rajta. Ha a desktop play weboldalon lenyitod írja is. -
#11830 Sziasztok! Olyan appra lenne szükségem, ami meg tudja mutatni a jelenlegi helyzetemből, hogy merre kell fordulnom(mondjuk iránytű segítségével), hogy légvonalban egyenesen elérjem xy helyet. Tudtok ilyenről? Köszi -
#11829 Huawei Ascend D jó lesz nagyon -
#11828 Erre a négy készülékre kíváncsi leszek : katt
Huawei Ascend D ,ZTE PF200,Meizu MX Quad-Core,LG P936 Optimus True HD
Bármelyikről valami friss infó? -
#11827 Amit Playen írnak kompatibilitás az mennyire valós? Haver mondta neki nem engedett Play letölteni egy játékot de netről letöltve simán futott. -
#11826 na, megvan a ZTE Blade
piszok jó kis készülék ezért az árért
Swedish Snow RLS7 -et raktam rá, repeszt mint az istennyila :D -
#11825 Mocskos Májkrémszaft. Ennyit tudnak...
Total Commanderből megjelent a végleges verzió. -
#11824 A Mikrofo$ a Motorola-t szopatja
Ha a saját platformjuknak nem megy a szekere, másokon azért tudnak élősködni, mint a piócák. -
#11823 A legutóbbi hivatalos infó szerint asszem 20 millió, de az még februárban volt. -
#11822 SGS2-ből mennyi fogyott eddig? -
#11821 S3: over 9 million pre-orders -
#11820 polaris office nálam is fent van de az xlsx-et nem akarja megnyitni.. vagy lehet én bénázok?:o -
#11819 Meg az S2-n ott a polaris office vagy mi, állítólag nem rossz. -
#11818 google docst.. -
#11817 Nekem alapból OfficeSuite van rajta, nekem megfelel. De van még Documents to Go is (asszem). -
#11816 helló, milyen appot használtok office dokumentumok megnyitására? konkrétan excell illetve word doksikat szeretnék megnyitni.
s2-4.0.3 -
#11815 Ha végleges lesz, még mindig RC. Passz egyébként. :) -
#11814 Androidos Log szintek:
The Log.e() method is used to log errors.
The Log.w() method is used to log warnings.
The Log.i() method is used to log informational messages.
The Log.d() method is used to log debug messages.
The Log.v() method is used to log verbose messages.
The Log.wtf() method is used to log terrible failures that should never happen. (“WTF” stands for “What a Terrible Failure!” of course.) -
#11813 Mikor lesz a marketen? -
#11812 Nem tudom, talán ronda, nincs gyorsgörgetés, nem tetszik a felület. Persze biztos be lehet állítani, de mivel csak kipróbáltam annyira nem érdekelt, hogy szórakozzak vele. TCMD letisztultabb, megszoktam és mindent tud, ami nekem kell. :) Egyetlen hátránya, hogy egyelőre nincs a marketen. :) -
#11811 miért nem? :) -
kenyeresdaniel #11810 flashelném ,de most a progi amivel csináltam már nem ismeri fel a telot
error: device not found :P -
#11809 Flash-eld ujra egy masik rommal. Ez mar az en blade-emmel is elofordult anno. -
kenyeresdaniel #11808 feltettem egy ginger ROMot,de lehet kinyirtam a telot
a telepités során minden ok volt ,de most nem indul el
2-3 másodpercben felvillan a logo , rezeg és ujraindul
ennyit csinál végtelenitve
valami tipp esetleg ? ilyenkor mi van
ZTE Blade
http://androidunderground.info/zte-blade/gingerblade-zte-blade-2-3
ezt követtem , fastboot os megoldást
-
#11807 Pont azt próbáltam, nekem egyáltalán nem tetszett. :) -
#11806 van, solid explorer -
#11805 Izmos a PadFone -
#11804 Használom, amióta megvan a telefonom. Állítólag van a marketen jobb kétablakos, de nekem nem tetszettek, maradt a jó öreg total, mégha hiányzik is a cloud support belőle. :) -
#11803 Songify -
#11802 letöltés akinek kell
szerintem jó lett,gyors,könnyű kezelni -
#11801 van total commander androidra,de csak az oldalukról elérhető legalább is azt írják meg még nem is végleges,nem sokára kipróbálom -
#11800 Chrome Beta szerintem is a legjobb, mint fullos böngésző, csak nálam némelyik nagyobb oldalnál sokszor várni kell mire megjelenik az oldalnak egy része, valszeg több rammal nem lenne ilyen gond.
Chrome-ból amúgy állítólag heteken belül lesz stabil. -
#11799 Wow, teszek majd egy probat. Amugy a chrome beta-t hasznalom, veri kul. -
#11798 Új natív FF
Még csak béta, de elég jónak, fürgének tűnik :) -
#11797 Nem próbáltam és nem tudom kezel e hotmailt, de nézd meg a k-9 mailt. -
#11796 Van olyan emailes kliens ami működik hotmaillel és a leveleket sd kártyára menti? xy ma vett egy ZTE Bladet és meg is telt neki a belső memórája, az email app 80MB-ot elérte elérte elég hamar, ezért kéne egy ami ment sd re.