36194
  • precision
    tudtok ajánlani valami kis méretű navigációs programot? olyat ami tartalmazza a Magyarország térképet, így ne kelljen neki net (az sem baj, ha a magyar térképen kívül más nincs is benne)

nem baj ha fizetős, max *khm* kikölcsönzöm valahonnan a netről :)

thx!
  • precision
    egy jó böngésző :)
    esetleg egy jóféle videoplayer, akkora méreten talán már élvezhetően meg lehet nézni pl. egy 20-40 perces sorozat részt

de alapvetően ugyanazt lehet csinálni egy tablettel mint egy telefonnal is, csak nagyobb a kijelző... a felbontása ahogy elnézem 480x800, ami nem túl emberes, szóval nem nagyon érdemes rá külön progikat vadászni, úgy sem találsz rá olyat amit kifejezetten "tablet felbontásra" készítettek... sima "telefon felbontása" van sajnos :)
  • Firerock
    Kaptam egy Huawei S7 Slim Tabletet,a héten érkezik. Milyen programok ajánlottak egy tabletre(ami különbözik a motorola defy-omtól)
  • [HUN]FaTaL
    "Our Ice Cream Sandwich update will be available for the remaining 2011 Xperia smartphones from the last week of this month."
  • precision
    ja, igaz, de a gyorsaságával nincs gond, az biztos :)

azóta már leszedtem, csak hogy kipróbálhassam a Nemust... piszok jó ez is, semmi lag, semmi lassulás
  • [HUN]FaTaL
    Be volt állítva, volt is kint widget, de tegyél ki mondjuk egy hírolvasót, vagy egy naptárt :D Nem az igazi. Tudom calendarra is van külön live tile, akkor sem jó. Persze WP7en másmilyen.
  • precision
    nem buta az, csak pepecselni kell vele eléggé, de ha beállítod szerintem egész fasza

widgetek is vannak, (special tiles) de tényleg nem az igazi így :)
  • [HUN]FaTaL
    Csak buta mint a faék és körülményes, én is használtam egy darabig. :D És ugye nincsenek normálisan widgetek.
  • precision
    hát... amennyire nem tetszett a winmobile 7 így videók és képek alapján... azt kell mondjam, hogy ez a Launcher7 egész komoly
    gyorsabban hasít mint a gyári, és nagyon jól be lehet lőni a dolgot... használható egészen! :)
  • benkoszabi
    Üdv! A Google Naptárban valahogy be lehet állítani hogy az ismerőseim Név-Szülinapja előtt értesítsen?

Vagy...ugyebár ICS esetében a telefonkönybe is meglehet adni ezeket az adatokat (Szülinap, Névnap, Évforduló)...küld az Android értesítést, vagy app kell hozzá?
  • skinnyman
    Én még soha nem hallottam így magyarul, de mind1 :)

Más: S3 teljes teszt @ gsmarena
    Eléggé dicsérik, elvileg élőben jobban néz ki mint a képeken, a kijelző pedig eszméletlen jó.
  • Firerock
    majd írd már le hogy mi volt a legjobb!:)
  • precision
    thanks! :)
    na lesz mit tesztelgetnem! :)
  • Narxis
    Van még FTL is. Ezt is kipróbálhatod.
  • Narxis
    Zeam a legminimalistább, de én még ajánlom a Nemus-t is. Szerintem többet tud mégis kicsi az erőforrásigénye.
  • precision
    meglesem őket, köszönöm!
  • precision
    illetve a másik kérdésem az lenne, ha már itt vagyok, hogy mitől lehet az, hogy youtube -on nem ritka az olyan videó, ahol ZTE Blade -ek Quadrantban 900-1000 pontokat érnek el, az enyém meg cpu -t húzva is max 650 -et? :)
  • [HUN]FaTaL
    Zeam kevés erőforrást eszik, de nem tud scrollable widgetet.

Vagy Launcher7.
  • [HUN]FaTaL
    A "mindenhol root jogok használata" opció magától kirakja, de ez nem kötelező. Ha nem pipálod be csak kirakod, akkor is van root jogod azokban a mappákban, ahol kell.

A mount magyar megfelelője pedig újracsatolás. :) De jó, akkor hívjuk mountnak, csak azt nem mindenki érti. :D
  • precision
    melyik launcher a legkevésbé erőforrás igényes? van egy ZTE Blade -em, Swedish Snow -al (7 -es verzió) és a gyári elég funkciószegény... vagyis semmit nem lehet beállítani rajta :) főleg az app drawer -re gondolok, nem lehet rendezni az ikonokat, mappába rendezni, ilyesmi

go launchert és adw -t próbáltam, a go nagyon, az adw kevésbé fogta meg a gépezetet

tudtok valami más ajánlani ami elmegy jól egy bladen is?
  • skinnyman
    *Legalábbis a root beállítása után volt kirakva, de kb azzal kezdtem.
  • skinnyman
    Igen, megvolt, mondjuk nálam alapból is ki volt rakva a gomb :)
    Amúgy nevezzük inkább mount-nak, ez az újracsatolás kicsit érdekes kifejezés :)
  • Jim Morrison
    hm, most hogy mondod csak azután lett ott miután bekapcsoltam a beállításokban a root jogokat. köszi
  • [HUN]FaTaL
    Pl. ahhoz kell, hogy tudd írni a data meg a system partíciót. Ha nem rootolt a telód, akkor lényegtelen, ezért is nincs kint alapból. :)
  • Jim Morrison
    így most nem vágom mire kell, miért jó, de azért köszi ^^ ha többet moddolnám lehet tudnám ( persze csak ha ahhoz van köze)
  • [HUN]FaTaL
    Újracsatolja a partíciót. :) ROOThoz kell.
  • Jim Morrison
    az pontosan mit is csinál?
  • MaRee
    S2 függetleníthető?
  • [HUN]FaTaL
    Minden megy vele, csak ki kell pakolni az újracsatolás gombot az eszköztárra, de gondolom ez már megtörtént. :)
  • skinnyman
    Felnyomtam én is, kicsit féltem hogy nem fogok tudni vele minden megcsinálni mint root explorer-rel, de eddig úgy tűnik kb megy minden, szóval szerintem én is ezt fogom használni :)
  • zoliii
    újra felpakoltam a mobilomra (LG GT540), a gyári 2.1-es android rom-ot.
    miért van az hogyha ráteszem töltésre a kikapcsolt állapotban lévő mobilomat, akkor bekapcsol a teló, ahelyett hogy az akkumulátor töltési animáció jelenne meg?
  • [HUN]FaTaL
    Már RC4 óta használom, gyakorlatilag nem is használtam más fájlkezelőt hosszútávon. :)
  • Narxis
    Már le is töröltem a root explorert, ez a legjobb fájlkezelő, gyorsan akadás nélkül görget, tök jó, hogy az apk-knál rábökök és megnyitja play-en az oldalát, a 2 oldalas ablak meg fenomenális. :D Tiszta PC feeling, ingyen, reklámok nélkül.
  • Jim Morrison
    le is töltöttem, gyorsan fog nőni a letöltések száma, még csak epindiitottam, de megragadott :D
  • [HUN]FaTaL
    A Total Commander és a pluginjei elérhetőek a marketen.
  • desigo
    Világosban elfogadható képeket készít.
    A tesztelésekor rossz idő volt.
    katt katt katt
  • Falkon
    Csak ha mazohista vagy! :DD Amúgy nagyon szép képeket csinál, de új játékok terén nem kell csodát várni! Most találtam egy remek Rom-ot rá, most szeretem a telóm! :)
  • ldavid
    egész jó képeket csinál, de már elég kevés alatta a vas
  • [HUN]FaTaL
    Túlárazott hulladék.
  • pamparampa
    az alcatel nagyon szimpatikus, kár hogy szar képeket lehet vele csinálni.pedig nekem az is fontos lenne.a galaxy ace-ről mi a vélemény?