36194
  • skinnyman
    Hm, és Galaxy Nexus is ugyanannyiért lesz :)
  • davidka003
    [URL=http://mobilarena.hu/hir/orult_akcio_holnap_a_telenornal.html]"Őrült akció" holnap a Telenornál[/URL]
    SGS2 is féláron lesz.
  • kemszi2
    rám jött a rom cserélgethetnék kiszeretnék pár újat próbálni.jelenleg cm7 van fent.
    Melyik programot érdemes használni biztonsági mentés-re? Az asztal elrendezést is letudják menteni majd vissza állítani?
  • Narxis
    Akkor nézd meg majd náluk a LG Optimus Black RBM-t. Nem tom mennyibe kerülhet de nem hiszem, hogy drága. Elvileg kap majd Android 4.0-át. :D
  • szucsy89
    Csak 50-60at. A Gio tudása nekem megfelel, csak a kijelző kéne sokkal nagyobb... egyébként aki Telenoros, nézzen fel az oldalára, mert holnap lesz valami akció, csak holnap minden telefon féláras talán! Vagy valami ilyesmit hallottam, én mindenképp bemegyek hozzájuk :D
  • Narxis
    Defy már lejárt lemez. Attól is függ mennyit szánsz rá, de pl. nézd meg a HTC One S-t. 80 körül van függetlenül, ha olcsóbb kell akkor Sony Ericsson vagy itt említettek egy Alcatelt is 60 ezerért függetlenül, de olcsóbb lesz a Samsung S2-ese is. Tényleg csak azon múlik, hogy mennyit szánsz rá. Motorolát semmiképp, még gondolkoznak az ICS frissítésen olyan készülékeknél is mint az Atrix, lol. Motorola Mbility meg fog szűnni max. pár éven belül ha a Google nem tesz rendet náluk.
  • szucsy89
    Új telefon vásárlása, ami szintén Androidos lesz, valószínűleg Samsung is, csak ennek kicsi a kijelzője... egy picit :)

De egyébként maximálisan meg voltam/vagyok vele elégedve.

szerk.: most, hogy megláttam a fejléced, eszembe jutott, hogy Defy-n is gondolkodom... mondanál róla pár szót, érdemes még ezt venni? Milyen hibái vannak?
  • Narxis
    Nocsak. Miért?
  • szucsy89
    Nem tudom mennyire számít reklámnak, de eladóvá vált a Galaxy Giom. Link
  • Narxis
    Link

Itt nézd. Van rá CM9.
  • joshua
    Miért van az, hogy htc wildfire s telóra szinte nincs főzött rom? Most nézem ezt a cyanogenmod-ot is, ott sincs... vagy egy másik modellé passzol rá?
  • Jim Morrison
    mielőtt kipróbálsz egy főzött romot, először próbáld ki zeppelin superchargerjét, én azér t nem tettem végül fel főzött romot. gyikban nemtom benne van e.
  • Narxis
    2.2 hivatalosan a legfrissebb de tehetsz rá CyanogenMod 7.2-t is. Gyorsabb, stabilabb, jobb akku idő és full magyar nyelv van benne.
  • Robi546
    Oké,köszi a választ.
  • Narxis
    Csak simán futtatod.
  • repvez
    ja és hogyan cserélem le csak simán futtatom a telepitöt és felülirja a mostanit vagy le kell törölni elötte ezt ami most van ?
  • repvez
    Köszi esetleg van már Defyhez valami hvatalos frissités softverügyileg?
    Vagy valami okosság amit egyszerüen lehet aplikálni a telóra és gyorsabb lesz a müködése ?
  • Narxis
    Szerezd meg a régebbi verzió apk-ját és telepítsd. www.apktops.com -on megtalálod.
  • [HUN]FaTaL
    Hivatalos ICS nem lesz rá.
  • repvez
    tudja valaki hogyan lenne lehetséges visszatenni egyel régebbi verziora a facebook alakalmazást motorola defyre?Mert a mostani frissités nem nyerte el a tetszésemet , sokszor van hogy nemkapcsolodik és lassabb is a chatnél nem jelzi ki ha valaki ir nekem és az oldalmegjelenése is szét van esve.

Valahogy lehetséges letörölni és ujratelepiteni egyell régebbi verziót?
  • Robi546
    Samsung Galaxy S Plus -ra van már 4.0-ás ICS verzió illetve már tölthető van ?
  • skinnyman
    Oracle pereskedésnek vége lehet
  • precision
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aoa2.walkmefree
  • alex88
    hello!olyan alkalmazást keresek, ami méri hogy mekkora utat teszek meg egy éjszaka alatt melóhelyemen, ha a zsebembe van a telo.tudtok ilyet mondani?
  • Jim Morrison
    ezt én eddig miért nem láttam ? :D
    (talán picit off)

• [HUN]FaTaL
    Persze egy jegyzettömb szintű programot össze lehet így dobálni. :)

Meg működőt is, de attól még a kódja egy gányolás lesz :D

#11928: Csak kérdés, hogy mennyire lesz bugos. Az LG sem a szoftvereiről híres.
  • SzirmosSzisza
    Hát mikor nekem kellett benne csinálni valami, annyiból állt az egész, hogy honlapon található példákból összedobáltam és ment minden faszán :D
  • Narxis
    lol, lehet veszek egy LG Optimus Black RBM, az kap majd ICS-t.
  • ldavid
    telenor fél áron ad új előfizetéssel mobilokat (kártyás -20%), ha valakit érdekelne
  • redmonk
    Sziasztok

Egy olyan gondom lenne, hogy a Samsung Kies egyszeruen nem ismeri fel a keszulekem (SGS2). Minden driver fel ment azzal nincs gond, Debug mode off-n van. Az egyel elobbi szoftvernel nem volt gond de mikor neznem, hogy van-e firmware a telore azt keri elsonek a Kies-t frissitsem. Mit kellene tennem?

Angliaban elek, es O2-es vagyok
  • GregSB
    http://www.freelancer.com/
  • [HUN]FaTaL
    Azért ez még viccnek is rossz. :D

Ha valaki nem tud objektumorientáltan programozni, akkor megszenvedhet vele rendesen. :) És nem avval szoktak kezdeni. Persze bele lehet okádni mindent egy osztályba is, csak attól az még nem lesz jó :D
  • SzirmosSzisza
    Javaban nem olyan nehéz programozni, olyan mintha LEGOznál :)
  • theone91
    Brehaha. Akkor marad koncepciónak. :D
  • [HUN]FaTaL
    +1 :D
  • qetuol
    gyorsabban megtanulsz fejleszteni androidra, minthogy találsz ilyen embert :)
  • theone91
    Hol lehetne olyan programozókat találni, akik mondjuk szabadidejükben készítenek alkalmazásokat és esetleg elő lehetne terjeszteni ötleteket eléjük? Van egy-két látványtervem egy zenelejátszó app-hoz és tök jó lenne, ha meg is valósulna. Van valamilyen idevágó normális magyar fórum?
  • precision
    csak aktív net mellett lehet benne címre keresni... lol :)

thx, akkor maradnak a nagy nevek :)
  • [HUN]FaTaL
    iGO (csak warez), Sygic
  • precision
    Erről mi a véleményetek? Most raktam fel, az email cím megadása után aktiválta magát, ingyen, és szedi lefelé a Magyar térképet (114 mega)

remélem jó lesz :)