36194
  • RelakS
    Ehhez képest az én alaplapomon is van pirossal festett USB header, ami elvileg 800mA-t tud
  • Vadnokedli
    na ez igen csak jó.
  • akyyy
    pcx webáruház, nincs postaköltésg, és gari is van rá, stb.
  • [HUN]FaTaL
    Igen szabvány.
  • kifli
    ha ráforrasztasz az alaplapodra egy külön tápegységet, talán megoldható :D

De jelenleg ez a szabvány, úgyhogy máshogy nemhiszem, hogy módosítható.
  • desigo
    Ez fix alaplapi szabvány érték?
    Nem lehet módosítani?
  • [HUN]FaTaL
    Nem ez volt a kérdés.
  • kifli
    pc-ről töltve lassan töltődik a telefon. Mert csak 500mA
  • Narxis
    Lehet most már így van, nagyon rég volt már ez. Nekem nem is az a bajom, hanem szimplán fura onnan tölteni.
  • [HUN]FaTaL
    Semmi baja nem lesz ha PC-n töltöd. Elég gáz lenne, fejleszteni sem lehetne normálisan.
  • Narxis
    Még a butatelefonok korszakából arra emlékszem, hogy azt mondták nem jó ha onnan töltöm fel teljesen az akkut. Már nem emlékszem pontosan miért, lehet kamu. Nekem csak fura onnan tölteni. A reset-tel még várj hátha tud valaki jobbat mondani.
  • gabesz012
    Akkor nem tudok mást csinálni, reset, ha úgy sem megy, akkor gari... A pc-ről töltés meg megszokás, úgyis mindig másolgatok a telefonra/ról, utána rajta hagyom, hogy onnan töltődjön fel. Mondjuk én meg nem értem, miért is gáz USB-ről tölteni?
  • Narxis
    Szerintem ez hardver hiba. Factory resetet pedig a beállításoknál tudsz csinálni, de nem értem miért jó PC-ről tölteni. :D Elfogyott a konnektor? :D
  • gabesz012
    Talán ide illik a problémám, mert szerintem ez inkább sw hiba, mint hw. Szóval Galaxy Gio, tegnap este a kikapcsolt pc-re dugtam tölteni. Ma reggel látom, a telefon kikapcsolt állapotban van. Win betölt, egy usb hibaüzenet fogad, de legalább elkezdi töltni a telefont. Lehúzom a töltőről, továbbra is azt írja, h töltés. Oké, újraindítom a telefont, be sem kapcsol. Rádugom a töltőt, csak úgy hajlandó bekapcsolni. Adattárolóként továbbra sem működik. Semmit nem állítottam el, nem raktam fel új app-ot. Mi a fene lehet ez? Azt sem tudom hogy kell resetelni a telefont, de ha nem muszáj, azt nem tenném, mert a fene akar mindent újra rakni. Szóval várok okosságokat, mit próbáljak. :)
  • Vadnokedli
    Valaki ide tudná linkelni nekem a PH-s oldalt ahol az emberünk microSD-ket kínál igen csak kedvező áron?
  • Narxis
    Huawei
  • aate
    ICS frissítés miatt Huawei.
  • Madmano
    Sziasztok.A véleményetek érdekelne.Telefont vennék,de kettő között vacillálok.Huawei Ascend G300 és a Motorola Defy.Szerintetek melyik lenne a jobb?Igazság szerint a strapabíróság nem életbe vágóan fontos.....
  • rastaman
    ismerős csajszinak kellene. nokia c3-00-t nézett ki magának, kb ennyit is akar rákölteni (vagy kevesebbet...). azt mondta még, hogy állnia kell a telefonnak a strapát, mert állandóan elejti stb :P az androidot csak én ajánlottam neki, hátha ... :D
  • Robi546
    Oké,utána nézek,köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem rootolt telefon kell hozzá (ha működik egyáltalán). Reverse tetheringre keress rá.
  • Robi546
    Jó estét! :)

Azt akarom kérdezni hogy: van SGS Plusom és hogy nem -e lehet úgyhogy az USB Adatkábelt rá kötöm a gépre és a telefonon tudok internetezni, WiFi,Mobil internet,nélkül tehát hogy a gépről menne a net a telefonon ? 2.3.3-as Androidom van.
  • [HUN]FaTaL
    Ha rá tud szánni 50k-t, akkor annyi a Mini Pro, ha nincs annyi, akkor marad az x10 Mini Pro.
  • szucsy89
    xperia x10 mini pro?
  • rastaman
    ismerősnek kellene olcsó qwerty-s telefon. androidost tudtok ajánlani kb 40.000 alatt? én csak a htc cha-cha-t találtam, de van még más gyártótól is esetleg, nem tudjátok?
  • Jim Morrison
    én még csak nem is hallottam róla
  • Vaxi
    ma vásároltam meg nagyon kedvező áron a Ghoo Tab 7000 tabletet, amin a 4.0.3-as droid ketyeg.
    fejlesztéshez vettem, de egész használható kis kütyü.
    valaki rendelkezik még ilyen tablettel? :D
  • tutituti
    Helló.Lenne egy kérdésem hátha tud rá valaki megoldást.
    Van egy wayteq xtab 100 tabletem.ICS volt fenn(gyári)
    viszont nem elég neki az erőforrás szerintem.túl lassú,sok a hiba még.
    Vissza akartam rakni egy régebbi romot és a Recovery elindulása után leállt a gép.ezután viszont se előre,se hátra.reset se segít,se a szűz memkártyára rakott ROM se.Valaki találkozott már ilyennel?
  • Firerock
    Ha nem akar Google Play-re frissíteni akkor hogy tudom megtenni manuálisan?
  • Narxis
    Akkor gondolom nagy roham volt. Azt mondták, hogy előre is lehetett foglalni. A Ray-t meg nem csodálom, hogy vitték, jó teló, ennyi pénzért meg főleg. :)
  • szucsy89
    Ahha, 20 ezer volt, 2 ezret kellett fizetnem most, és havonta 2 ezret fizetek. De azt mondták, hogy utolsó példány volt, mindenki vitte mint a cukrot, mondjuk nem csak ezt...
  • Narxis
    Telenoros?
  • szucsy89
    No, végül Ray lett belőle, remélem nem fogok csalódni a Samsung után a Sonyban :)
  • Solten
    hehhe
  • szucsy89
    Ja, már látom igen. Kisebb a kijelzője, viszont jobban néz ki :D
  • [HUN]FaTaL
    Mindkettőnek HD kamerája van, egyforma a hardver, a Raynek kisebb a kijelzője. Illetve a Raynek 8MP a kamerája, a Neo V-nek 5, bár őszintén a kamera engem abszolút nem érdekel, így nem tudom milyen képeket csinálnak nézz tesztet. :)
  • szucsy89
    És melyiket ajánlod a 2 közül, mert tök 1 árban vannak... netezésre, közösségi oldalakra, zenehallgatásra kellene (láttam az egyiknek HD kamerája van, pl. azt egyáltalán nem használnám ki)...
  • [HUN]FaTaL
    Nem, a Sony nincs elszállva az árazással (a tavalyi modelleknél) :)
  • szucsy89
    Most nézem az Xperia Ray és a Neo V is csak 20 ezer holnap (azt is törleszteni lehet 2ezréve)...

Miért ilyen olcsó? Ennyire gagyik? Ahogy néztem a tulajdonságaikat egész jónak tűnnek...
  • redmonk
    nem tudtok valami olyasmi helyett mint pl a Zune hogy nemi havidijert cserebe tolthetek le normalis minosegu zenet? nyilvan androidra kellene