36194
-
#12037 hát kinek milyen igényei vannak ugye
van akinek megfelel a 800 mhz egy androidos telóban (és lehet még tablet sem kell neki) ő nyilván nem fog S3 kategóriájú telót venni
de pl nekem sem lenne elég 800 mhz... annak ellenére mondom ezt, hogy egy ZTE Blade 600 mhz -ére vagyok rászorulva
azért jó, hogy ennyiféle androidos telefon van, mert van választási lehetőség így... nem úgy mint az apple -nél, hogy egy fajta iPhone van :)
nekem sem kéne valszeg 4x1,5 ghz, de egy 2x1 ghz szerintem már szükséges, és a nagy kijelző sem hátrány, ha az ember szeret videót nézni, vagy játszani, de nem akar egy tabletet magával cipelni emiatt -
Chris Lowe #12036 Sztem meg az s3 árából vesz az ember egy közepes telót 3'5-4col között 800 as procival és vesz mellé egy 2magos tabletet amin lehet kütyüzni és nem kell napi 2* tölteni a mobilt. Értem én, hogy allinone de az 5col kézben már kényelmetlen, viszont ha meg dolgozol rajta akkor a 7-10 col meg még jobb. :-) -
#12035 +1
az én kezemben is simán elfér a htc one x (4.7) , nem érzem sokkal nagyobbnak a hd2 (4.3) után. viszont súlyra... először majdnem kirepült a kezemből, olyan pille könnyű :) -
#12034 kivéve ha használsz RootKeepert -
#12033 A ROOT nem akad össze az updatel, elveszik (és visszakerülnek a gyári programok).
Nem jár következménnyel, de ha szerívzbe kell vinni érdemes visszaflashelni a korábbi szolgáltatóst. Bár jóeséllyel leszarják, ettől nem lesz független a telefonod. -
Hurkans #12032 És ha leszedem XDA-ról és felteszem flashtoollal az jár valami következménnyel?
Olyat még nem csináltam, eddig csak rootoltam egy-két program miatt, (de azt is kiszedtem, nehogy összeakadjon az updattel). -
#12031 Magyarországi készülékekre még nem biztos, hogy kijött. Bolti garis sufni gsm garos, külföldi szürkeimportra meg kitudja mikor jött.
Szedd le XDAról aztán tedd fel flashtoollal. -
Hurkans #12030 Igen független, ugyanakkor kapta meg elvileg az updatet mint az én telefonom...
Nem értem... fórumon is mindenki írja, hogy Neo-ra azt írja, hogy lószar van nem ICS...
Ray-en meg megy?! Fura...
Köszi a helpet, csak nem értettem :D -
Hurkans #12028 Mit kezdjek ezzel?
Nekem nem találja az updatet, követni az utasításokat meg mindenki tudja...
Azért kérdeztem, mert az enyémre az volt írva tegnap, hogy már kijött rá a frissítés , ellenben egyetlen Sony frissítő program sem találja... -
#12027 A régebbiek igen, de azért sorozatonként (évente) a sony design teljesen megújul (tavaly ez a középen kör alakú design volt, idén megint teljesen más), a Samsung évek óta ugyanazokat a szappantartókat gyártja. Az SGS3 most picit más, de az összes többi telefonjuk teljesen egyforma. -
Hurkans #12025 Van olyan aki a napokban kapta meg a ICS frissítést SE Xperia telefonjára és sikerült is felraknia? -
ldavid #12024 SGS3-hoz hasonló viszont még nem volt, de egyébként a Sony-k is szinte ugyanúgy néznek ki szerintem, főleg a régebbiek a 3 csík-gombbal -
#12023 Super Amoled (tudom hogy Samsung fejlesztés) és Gorilla Glass van máshol is, a saját gyár meg abszolút nem érdekel. Egyediség alatt a készülékek designjára gondoltam, ami tök egyforma az összes modell esetében és azért ez már kezd gázos lenni. :)
Nem mellesleg rondák is, de ez szubjektív. -
#12022 Super Amoled,Gorilla Glass kijelző és a saját gyár azt hiszem elég egyedi... -
#12021 Durvan a One X nagysagilag, azt meg mar forgattam a kezemben, ugyesen bantak a HTC-sek (is) a meretekkel, alig tunik nagyobbnak az S II-nel (persze nyilvan nagyobb valamivel de az en lapatkezemnek meg kenyelmes kategoria a 4.7"). -
#12020 Antenna,wifi és miegymás alul van ahol viszont az a kis rész műanyag :) -
#12019 "a hátlap alumínium ami nálam plusz pont."
Nálad lehet, de pl az antennánál biztosan nem :) -
#12018 Nekem az idei Xperiak nem tetszenek :( A tavalyiak szebbek voltak :) Plusz szinte minden modellen megszűntették a micro sd bővíthetőséget, óriási mínuszpont :(
Állítólag azért mert rengeteg telefont vittek a szervízekbe, ahol nem is a telefon volt a szar, hanem mindenféle ótvar memóriakártya miatt tűntek el az adatok meg ilyesmi és ezt akarták megszűntetni. Csak hát a kis modellekbe gondolom nem fog 4-8 gigánál több tárhely kerülni, az meg kevés, most is 16-os kártyát használok. -
#12017 Belső tárhelynek fogja számolni, ha jól tudom, tehát mindent tudsz rá telepíteni, gyakorlatilag a data partíciót növeli meg. Gyorsabb szerintem nem lesz semmi.
A többit nem tudom, nem használtam még ext partíciót. -
#12016 Tudom csak nem akartam az összes Samut szidni :D Bezzeg a Sony amit az Xperia -val csinál áhhh :)
Xperia P gyönyörű lett és a hátlap alumínium ami nálam plusz pont. Igaz a hardver nem az csúcs (de bőven elég) és kezdő ára picit magas, de hát egyedi és szép ami mindig plusz pénzbe került. -
#12015 Annyira nem jön be a mérete miatt, egy kisebb is bőven jó lett volna... ez már majdnem tablet nekem :D -
#12014 ZTE Blade -em van, 2 gigás microsd kártyával
van értelme létrehozni rajta ext partíciót? gyorsabb lesz tőle valami? egy leírás vagy link is jó lenne, hogy hogyan is kell hozzálátni egy ilyenhez, mire kell odafigyelni :) -
#12013 Melyik samsungban van bármi egyedi? Egy kaptafa az összes. -
#12012 Vas atom de ezt leszámítva... kapott egy csomó értelmetlen "fícsőrt" amit legtöbb ember aki megveszi sose fog használni. Mint az S-voice meg ez az érzékeli ami a szemedet,fejedet figyeli. Értem én, hogy van az a réteg aki ez miatt veszi meg de nem sok értelme van. (szvsz)
Anyaghasználat fos amennyiben igaz amit a cikkben írnak és kinézetre is hát ... persze mindenkinek más tetszik de ebben semmi egyedi nincs.
A Touchwiz -t legalább rendbe szedték (ráfért) valamennyire és az ICS 4.0.4 -ért is respekt.
#12010 4,3 jaja azaz ideális max 4,5 -
ldavid #12011 kéne, de egy recés hátlap, vagy valami csúszásgátlás nem ártott volna (meg egy usb fedél) -
#12010 4,3-es kijelző elég lett volna.
Jól otthagyták az epölnek az ideális méretet.
Így azon fognak kaszálni megint,hogy erős vas lesz normális méretben.
HTC One S jön be méretre nekem. -
#12009 gyors telónak tűnik :D bár így ránézésre nagy, már túl nagy. -
#12008 Samsung Galaxy S III - csúcstámadás
-
#12007 én olyan programot keresek ami rögzíti a beszélgetéseket (normális minőségben) mert amit eddig használtam all call recorder nem rosz csak a hívott fél nem annyira érthető mert mikrofonból veszi fel, lehetőleg ingyenes, de ha fizetős és jó minőségű akkor az is érdekel -
#12006 ROOT nélkül az adatokat nem tudod visszatenni, ha rootolt a telód, akkor Titanium Backup Pro. -
Hurkans #12005 Sziasztok! Tudtok olyan programot amivel szoftverfrissítés után újra tudom rakni a programokat és megmaradnak a beállítások? -
alex88 #12004 hello!tudnátok ajánlani olyan játékot, amit ketten tudunk egymás ellen játszani wifi-n? -
ldavid #12003 nem, csak annyi, hogy ennél még nincs lassítás, ha elfogyott, hanem továbbszámláznak 33 Ft/MB-ért -
#12002 asszem nincs. -
#12001 Az szép! Mi a buktatója? 2 év hűség?:D -
ldavid #12000 djuice-nál 500ft/100MB -
#11999 Kb. olyan áron van mint a vodánál. 900 Ft körül adnak 100MB-ot aminél az első 2 vagy 3 hónap 5-600 Ft ha aláírsz 1 év hűségre. Pár hónapja néztem mert reméltem, hogy találok a Voda 1000Ft/100 MB-nál olcsóbbat. -
#11998 Hali. T-mobile feltöltőkártyára valaki tudna valami jó internetcsomagot. Találtam olyat, hogy minden 3000 Ft+ feltöltés kapsz 30Mb adatforgalmat ingyen. Na valami ilyesmit vagy olcsó díjcsomagot keresek. E-mail meg fb üzenetek csekkolására kellene. -
#11997 ráadásul most megnéztem az alaplap leírását, és valami mást brekeg arra a portra, a 3x USB POWER dologról meg egy szót nem ír...
a 800mA lehet, hogy autós töltővel kapcsolatban volt.
Ha jól hallottam viszont, akkor az Új iPAD nem hajlandó tölteni, ha számítógépre van kötve, mert nem kap elég áramot, nem? -
#11996 Ettől még a szabvány USB2 500mA.
A unit load is defined as 100 mA in USB 2.0, and 150 mA in USB 3.0. A device may draw a maximum of 5 unit loads (500 mA) from a port in USB 2.0; 6 (900 mA) in USB 3.0.