36194
  • Robi546
    Hali!

Azt akarom kérdezni hogy a Samsung Galaxy S Plus -ra nincs olyan hogy rendes USB és azon van még egy microHDMI vagy MicroUSB és rászúrom a telefonra akkor megy a net ? Tehát ne a telefonról vegye le a pénzt hanem rendesen mintha a gépről neteznék tehát onnan megy a net csak telón ? Nokia -ra azt hiszem van ilyen "Modem" és erre nincs ? Előre is köszi a választ.
  • Narxis
    A Google teljes győzelmet aratott az Oracle fölött

A Google összeesküvéssel és trollkodással vádolja a Microsoftot és a Nokiát
  • skinnyman
    Ehhez még annyit hogy kicsit pontosabban: a vissza nem feltétlenül zárja be a programot (a programtól függ hogy mit csinál, de az értelmesebb programok azért nem szoktak futni ha nem szükséges)
    És home hosszan: legutóbbi programok, ICS alatt elég látványos.
  • precision
    meg kéne adni a telefonnak ugyanazt a google accountot amivel bejelntkeztél a weben a marketbe

beállítások/fiókok és szinkronizálás v. hasonlót keress

ha megvan, auto leszedi, telepíti a cuccot amire rányomtál weben hogy install

de magán a telefonon is van market (google play), azt indítsd el, ott is meg lehet adni a gmail adatokat
  • fook
    Hogy lehet gépről instalálni rá ? Rámegyek marketbe hogy install , és kiírja hogy bla bla bla shortly on your device.
  • precision
    3 gomb van alul, a bal oldali a vissza, ami mindig vissza lép egyet/vagy kilép a megnyitott programból
    a jobb oldali a menügomb, ami a megnyitott programnak megfelelően mindig az aktuális beállításokat és egyéb opciókat adja be
    a középső pedig a home, ami minden esetben a kezdő képernyőre dob ki, a megnyitott programból pedig nem lép ki csak háttérbe rakja

amúgy meg nyomogasd a telefont, úgy lehet a legjobban megismerni
  • fook
    Sziasztok. Ma hozzájutottam egy Ray-hez. Első androidos telefonom , tudnátok nekem mondani pár olyan helyet ahol egy kezdőnek van segítség a rendszer megismeréséhez ? Vagy mondjatok nyugodtan tippeket trükköket.
  • FZoleee
    néha működik nálam, néha nem (ha nem, akkor kattog valamiért...), és ráadásul szar is :D
  • Jim Morrison
    már jó ideje, kint van play kezdő oldalán egy hete talán :) kipróbáltam most és nem tetszik :/ ( eddig nem néztem meg micsoda azt hittem valami soundhoundos cucc )
  • Hurkans
    Meg bizony mégpedig az első hullám SI számai között van a telefonom SI száma...
    Ezért is kérdeztem az ittenieket, meg ezért is írogatom tele a Sony fórumot, több kevesebb sikerrel.
    Az egyik moderátor azt mondta várni kell még...
    Hát köszi, akkor minek rakják ki?!
  • davidka003
    Van Songify Androidra:

LINK

Jó tudni.
  • [HUN]FaTaL
    Erre még én sem jöttem rá.
  • Jim Morrison
    igaz. hm, lehet felrakom. Bár őszintén szólva nem értem hogy miért van az, ha jó a rom minden Neo ra akkor miért csak bozonyos SI számosokra adják ki
  • [HUN]FaTaL
    Vagy felrakja Flashtoolal, még a sonymobile fórumán is be vannak linkelve a romok.
  • Jim Morrison
    Valamelyik SI szám itt megegyezik a tiéddel? Nekem sajnos nem (1246-7758) ezért még egy kicsit várni kell :(
  • Mike
    üdv

van egy pár kapcsolatom ami "telefonban tárolt"
    azt szeretném ha ezek is bekerülnének a gmailes contactjaim közé,
    elméletileg ott kéne lenni, mert bekapcsoltam a szinkronizációt, engedélyeztem az adatforgalmat a háttérben, de ahogy elnézem még sincs ott

az baj., hogy a listán nem látszik, hogy melyik van csak a telefonban, melyik nem, és hagy ne kelljen összehasonlítgatnom nekem a két listát, amikor erre tökéletesen jó a gép, azért van
  • SzirmosSzisza
    Hátulja nagyon gány, de amúgy jól néz ki :o
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem egy Galaxy S ugyanúgy néz ki, mint egy Galaxy Ace csak nagyobb. S2 szintén, az S3 egy kicsit valóban eltér.

Azért ha megnézed a sony évről évre változó formaterveit, vagy ott van példának a Motorola, akkor láthatsz különbséget a telefonok között. És most a HTC is újított a One szériával.

Nézd meg az Ace 2-t, egy az egyben ugyanúgy néz ki, mint az Ace, csak picivel nagyobb. Designerekre nem költhetnek valami sokat a koreaiak :D
  • Solten
    Kisse leegyszerusitetted a kerdest, valojaban a Galaxy S generaciok nagyon is eltero designal rendelkeznek. Bar belathato, itt a nagy kijelzon a hangsuly, design teren nincs tul nagy mozgaster. Vagy szappantarto vagy teglatest. Egyik gyarto se hudeqrva innovativ ilyen teren.
  • Narxis
    Azt a rézfánfütyülőjét!
  • ldavid
    vaaa, és bevállalták a szoftveres gombokat is
  • desigo
    Alcatel OT986 – HD kijelző és kétmagos processzor
  • Firerock
    többek között ezért sem ajánlom senkinek a sony-t....
  • [HUN]FaTaL
    Hurrá, normálisan megfogni sem lehet már :D
  • skinnyman
    6.2 mm-es ZTE teló A15 cpu-val, 720p ips kijelzővel?
  • RelakS
    Szünetmentes tápegység:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sony Xperia U, P, S ... UPS - Uninterruptible power supply
  • theone91
    Ridiculously photogenic droid.
  • rastaman
    and the winner is... ! :D
  • skinnyman

12 kilométert futni ebben... hát ez kész :D
  • [HUN]FaTaL
    Ja azok problémáznak, akik házi módszerekkel nyitogatják a bootloadert meg hajtják a procit aztán sírnak, ha megvonják a garit.
  • rastaman
    az ember bizony könnyen el tud kurvulni... én már meg is szoktam ezt a könnyebbet. bár ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a one x-ben nincs "anyag" :D
    amúgy meg az órákat illetően igazad van.
  • davidka003
    Xperia mini topicban nagyon sokan problémáznak miattuk.

LINK

LINK2
  • [HUN]FaTaL
    A régi telómat gariztattam, semmi gond nem volt. Mobilarena alapján nem szokott gond lenni a garanciával. De lehet, hogy keverem a céget :)
  • davidka003
    Condor egy rohadt tróger banda. Mániájuk javítás helyett ráfogni, hogy a user a hibás és garanciamegvonás. Tele van a net velük.
  • [HUN]FaTaL
    Az Ace is armv6.. Nézd meg pl. valamelyik tavalyi sonyt, vagy egy defyt, ezek már armv7esek.

#12042: Ha a boltba szól a garancia, ahol vetted, akkor bolti garis (és szürkeimport). Ha gyártóis, akkor máshova (SE esetében a Condorhoz, ha jól emlékszem, de nem gariztattam még a telefonom).

#12040: Szerintem ezek nem ide valók (nem csak az érintőképernyő, hanem a kis kijelző miatt sem).

Én is az egyszerűbb játékokat kedvelem: Fruit Ninja, aTilt, Angry Birds, Cut The Rope, Where's My Water stb.
  • Hurkans
    És honnan tudhatom, hogy a telefonom Bolti garis sufni gsm garos, netalán külföldi szürkeimport?
  • precision
    volt galaxy ace s5830i -m is, 832 mhz -el, és lassabb volt mint a Blade
    egy jóféle custom rom -al azért lehet alkotni szépen... az 2. generációs ACE -re viszont nem volt semmi
  • Narxis
    Ámen. Lehet én vagyok a maradi de S2-n se tetszettek a lövöldözős játékok. Szerintem vannak játékkategóriák amik egyszerűen nem érintőképernyőre valók. Viszont vannak olyan játékok amik kifejezetten erre valók. Pl. van amikor mozgatni kell a golyót egy akadályokkal teli pályán, na azzal baromi jól el lehet hülyéskedni. Aztán biztos van még sok hasonló.
  • [HUN]FaTaL
    Azért az a 800mhz az sokszor gyorsabb, mint a bladed armv6-os 600mhz-e.

Egy 1ghz-s teló (egymag) szerintem minden igényt kielégít (az extrém játékot leszámítva, de arra szerintem nem a telefon való), jelenleg. Persze később ki tudja mi lesz :)
  • kifli
    Ezt a súlykülönbséget énis észrevettem, és nekem hd2 súlya jobban tetszik (bár nyílván szokható ez a súly is).
    Haver is azért vett sony xperia s-t, mert s2-nek a súlya nem tetszett neki. (és neki nem is okos teló volt az előző)

Bár azért nem mondanám egy one x-re hogy nem kell. Ez a súly dolog nagyából amúgy úgy megy nálam, mint az óráknál. Abból is, egy márkás órának van súlya, érezni rajta, hogy minőségi, egy casio, vagy valami gyengébb óra viszont pillekönnyű ahhoz képest...