36194
  • SzirmosSzisza
    Kéne egy olyan program, amivel megnyitok egy HTML fájlt és tudok benne keresni. Esetleg még .doc fájlhoz is hasonló (amit ehhez találtam annak csak fizetős verziója tudott keresni .doc-ban).
  • Mike
    A ray-emnek semmi baja
  • papi08
    Szép estét!

Naagy az én gondom Srácok..
    Van egy HTC Desire HD készülékem, rajta a LeeDroid HD v5.1.1 szoftverrel, és azt vettem észre hogy egyik percről a másikra csak úgy megnémult. Nem csörög, nem adja ki a zenelejátszó hangját. Fülhallgatóval természetesen működik...
    Szerintetek mi lehet a gondja? Szoftver? Vagy netán hardver?

Köszönöm előre is! :)
  • ldavid
    real time kép lesz biztos
  • qetuol
    szerinted ez a véglesges RC? aligha, ha még csak most gyűjtik a pénzt...
  • skinnyman
    Azért, mert ez nem egy új játék, hanem a Carmageddon 1, aminek ilyen grafikája (se) volt, azt turbózták némileg fel, de alapvetően a játék egy '97-es pc-re készült.

Amúgy lesz új Carma is Reincarnation néven (kickstarter pár nap múlva fog lezárulni), de az nem jön mobilokra :)
  • Narxis
    Szerintem a grafika szándékosan ilyen, jobban idézi a régi PC-s változatot. Van igény a régi grafikájú játékokra is.
  • GregSB
    Egyik szemem sír másik nevet.

Egyrészt örülök, hogy lesz Carmageddon, viszont miért kell ilyen ratyi grafikával kiadni, amikor több mint 1 éve már ilyenek vannak táblagépekre?
  • theone91
    A SAAB által fejlesztett, Apple által felvásárolt térképpel próbálja meg felvenni a versenyt. Szerintem. Aztán ki tudja.
  • GregSB
    3D máreddig is volt, szóval kivi vagyok mi a következő dimenzió [TROLL] :D
  • Narxis
  • GregSB
  • Hurkans
    Igazából csak reménykedtem egy linkbe ahol ez le van írva, mert én a weboldalon nem találtam meg :D
  • SzirmosSzisza
    Nekem Endomondo-t ajánlották
  • Hurkans
    És pontosan mikor? :D
    Jó lenne ingyenesen hozzájutni :D
  • Neoncsoves
    hülyét kapok ettől a fostalicska galaxy 3tól meg a szar romoktól amik vannak hozzá. megrendeltem a mobilnetet erre ezen a szaron be sem lehet kapcsolni a mobilnetet, mindig kikapcsolja magát -.- új romot rakok rá, hátha jó lesz...
  • Vaxi
    én eddig a cardio trainert használtam, de elegem lett a sok apró hibából.
    felpakolom én is a runkeepert. van aki használja?
  • desigo
    RunKeeper
  • ktomi22
    ki milyen jol bevalt edzesre (futas, usas, stb) alkalmas appot hasznal/ajanl.. eleg sok van beloluk.. nicns idom / kedvem vegigprobalgatni..
  • desigo
    Jövő szerdától kapható az Orangenál 200 fontért az első Intel Atom-alapú Android okostelefon.

1,6 GHz-es Atom Z2460 processzor ,4 "-os kijelző,600 x 1024 felbontás,8MP-es kamera,1 GB RAM, 16 GB belső memória,később jön rá ICS

• skinnyman
    Nyáron jön és megjelenés után24 óráig ingyenes lesz
  • skinnyman
  • SzirmosSzisza
    Kirakatba szoktak ilyeneket rakni, faszán lehet infót lekérni a dolgokról.
  • precision
    átlátszó érintő kijelző, ráadásul mind a két fele érzékeli az érintést, és még android is :) hogy mi a fenének kell ilyen azt nem tudom... :)

• joshua
    teljesen gyári 2.3.5 van rajta...
  • precision
    lehet vmi custom rom -od van ami támogatja ezt
  • joshua
    ezt nem értem, akkor az enyém hogy képes ilyenre?:D
  • precision
    ZTE Blade -re keresek valami jó minőségű _matt_ kijelző védő fóliát
    árulnak valahol ilyet?
  • skinnyman
    Ja bocsi fáradt vagyok, rosszul értelmeztem amit csinálni akarsz.
    Ez már reverse tethering ahogy a többiek írták, ilyet alapból már nem tud, és root kellhet hozzá.
  • Robi546
    Értem na akkor mindegy majd ha lesz WiFi net akkor netezek arról mert Rootolni meg nem akarom. :) Azért köszi.
  • precision
    legelső találat "android reverse tethering usb" -re:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1371345

root kell neki...
  • joshua
    Én ha a HTC Wildfire S telómat usb-vel rádugom a gépre, az értesítéseknél ott lesz, hogy "csak töltés" vagy valami...na ott nekem ki lehet választani, méghozzá a legalsó opcióval, hogy a pc netjét használjam.
  • Robi546
    Rámentem hogy Internet megosztás bekapcsolása és aztán ki is írta hogy WiFi Hotspot aktív viszont ha most rá megyek marketre azt írja hogy nincs kapcsolat és én nem azt mondom hogy a számítógépen menjen a net hanem a telefonon menjen az internet USBről anélkül hogy pénzt venne le a SIM Kártyáról.
  • [HUN]FaTaL
    Ez a teló mobilnetét osztja a pcre.
  • precision
    majd kijavítanak ha tévednék, de ezzel szerintem a telefon 3G -s netjét tudod "átadni" a pc -nek és azon netezni (szal a telefon egyfajta "modemként" funkciónál ezesetben)

ő pedig fordítva akarja
  • skinnyman
    USB-n is mennie kéne, root vagy bármi nélkül alapból.
    Beállítások->vezeték nélküli és hálózati->internetmegosztás
    (ezt egy galaxy w alapján írom de ezen is 2.3 van, sztem ugyanitt lesz)
  • Robi546
    Jah csak hogy ahhoz Rootolt telefon kell és Rootolni nem szeretném még mivel 2 hónapos telefon,vadi új és drága is szóval azért nem akarom még Rootolni. Vagy nem kell hozzá Rootolt telefon ?
  • Robi546
    Jah értem egyébként 2.3.3 -as Gingerbread Android van rajta és azért nem jó nekem a WiFi mert nincs WiFi routerünk (de hamarosan lesz :)) Szóval ha lesz WiFi akkor arról netezek most meg jó lenne valahogy USB-ről vagy Bluetootról. És akkor ezen alapból nincs az a "Tethering" ?
  • [HUN]FaTaL
    Már írtam neki, hogy reverse tetheringre keressen rá.
  • skinnyman
    Tethering-nek hívják, szerintem mennie kéne, nem tudom gyári szoftver tud-e ilyet, 4.0 biztosan tud már, wifi AP-ként is működhet a teló. Ha alapból nincs, akkor is biztos megoldható...