36194
  • skinnyman
    Jah, hát én régóta minden eszközömön minden OS-t és programot kizárólag angolul használok, nem véletlenül...
  • [HUN]FaTaL
    Igen, amint leírtad, hogy force rendering, akkor tudtam, hogy mit csinál, csak nem lett jól fordítva. Lehet az angol win mellett (pc) mostmár angol androidot is fogok használni, mert szánalmas a fordítás.

Fejlesztő is vagyok, az usb debug be van kapcsolva, máshoz nem nyúlok, de még hasznos beállítások lehetnek, GB-n nem voltak ilyenek.
  • skinnyman
    Igen, azoknál a programoknál amik fel vannak készítve rá, mind alapból működik a GPU render. Amit ez csinál, hogy ráerőlteti azokra a programokra is amik erre nincsenek felkészítve, ami bár speciális esetekben ha szerencséd van okozhat gyorsabb működést 1-1 ilyen programnál, simán okozhat szép kis force close-okat is kevésbé szerencsés esetekben. Szóval, nem érdemes buzerálni, bár az elcseszett magyar fordítás a fő oka ennek az egész félreértésnek. Lehet egyébként ott pl az egyszerre futó programok számát is korlátozni, na pl ahhoz sem érdemes hozzányúlni, mert nem úgy működik ahogy azt sokan gondolnák. Ezek mind fejlesztőknek vannak, nem véletlenül azon a menüponton belül vannak...

Narxis: Hát az sem mostanában volt, de valamikor volt. Kb az ölembe hullott egy, töredék áráért egy újnak.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor ezekszerint magától is a gpu renderel ott ahol engedélyezve van a manifest fájlban. Ezúton szeretnék gratulálni a fordítóknak. :)

A magyarban úgy van fordítva, hogy 2D-GPU használata az alkalmazásokban, azt hittem enélkül nem megy, ezekszerint pedig mégis, csak ez mindenhol forceolja.

Na mindegy :)
  • skinnyman
    Ömm, jobb ha nem kapcsolja be, ahogy a fejlesztői beállításokban máshoz sem érdemes hozzányúlni egy átlag usernek.
    Egyébként az a GPU gyorsítás egy elcseszett magyar fordítás, eredetileg angolul "force GPU rendering"-nek hívják, ami ebből adódóan nem is azt csinálja amit gondoljátok, és aminek a bekapcsolása sok helyzetben nem várt hibákhoz vezethet.
  • [HUN]FaTaL
    A hivatalos van fent, csak a magyar készülékekre még nem jött ki. Egyedül Minire (meg talán Activera, azt nem tudom) nincs kint még semmilyen formában, szerintem 1-2 napon belül jön arra is.

Szerk.: Most látom, hogy Minid van, nem Pro. 1-2 nap szerintem.
  • BIZ0906
    A hivatalos mikor jön ki?
  • [HUN]FaTaL
    Be van már. :)
  • Firerock
    Milyen verziót raktál fel?(És milyen módon?:))
  • slime001
    A fejlesztői beállításokban a GPU megjelenítést is kapcsold be hozzá.
  • [HUN]FaTaL
    Nagyon zsír lett ez a jégkrémes szenya :D Apex launcherrel marha gyors.
  • Narxis
    Neked volt iPhone-od?
  • skinnyman
    Régen szerintem nem voltak ilyenek, tényleg csak a hasznos leírásokról, hekkelgetésekről szólt, én is olvasgattam amíg iPhone-om volt.
  • precision
    amíg nekem is iphone -om volt fel sem tűnt, hogy mennyire elvakult az az oldal :) persze vannak ott jó cikkek, írások... de néha-néha befigyel az applefan féle agyatlan fikázás a részükről...
  • [HUN]FaTaL
    Navigon kelet-euban pocsék a térkép miatt, ahogy a teleatlas is, így csak az iGO marad normális navinak.
  • gabi89
  • RelakS
    spicán nekem is az volt, viszont már SGS2-n sem foglalta el az egész képernyőt, úgyhogy kuka lett

Balumann: köszi, megnézem
  • Balumann
    Route 66 -ot próbáld ki szerintem, ingyenes és nagyon jónak tűnik, bár én csak ilyen "gyalogos" navigációra használom időnként. Navigon is jó szerintem.
  • SzirmosSzisza
    Nálunk iGo a nyerő.
  • Jim Morrison
    nézd megtanítják gyikot, ott van pár app.
  • Jim Morrison
    kitörölték ahogy azt írtam is. mindenki szidta őket mint a franc. meg apple boyok is. na mindegy hagyjuk, azt bánom hogy nem csináltam képernyő mentést.
  • skinnyman
    Mi a fasz, már a sorbanállást is levédette az Apple? :D
  • RelakS
    GPS navigációhoz mit használtok?
    A Sygic próbált szívatni nyaraláskor, szóval ha lehet, másban gondolkoznék.
  • LoSA
    Én nem találtam meg azt a képet...
  • Jim Morrison
    Szifon.com fb on megint kitett egy képet amin 10ember vár a telenor előtt hogy megvegyék a sgs3at, persze ilyen lenézős stílusban. Kaptak is rendesen, én is írtam egy szép hosszú kommentet, persze addigra már kitörölték.
    Hihetetlen milyen lenézőek az apple hívők :D
  • FZoleee
    30.000 Ft-ért Samsung Galaxy Mini 2 jónak számít (használtat nem akarok venni)?
  • precision
    thx... én is sejtettem
  • JaSoN HuNTeR #12132
    Nem lehet. Legjobb vétel ennyiért. Max még van SG:Mini meg Huawei de ezekközül a legjobb a ZTE Blade
  • skinnyman
    APN beállításokat nézd meg
  • precision
    Szerintetek lehet kapni a ZTE Blade (használt) árán (20k HUF) jobb androidos mobilt? Persze használtan gondoltam azt is...
    És ha igen, melyiket? :)
  • Master91
    Hali! Ha jól emlékszem pénteken frissítettem a telót ( most vagy az Android frissült 2.3.5-re, vagy pedig a szoftvere 2.26.401.3-ra ) PC-m netjével,és igazából csak szombat este vettem észre, hogy nincs mobil netem.
    Szét gányolt volna valamit a frissítés? Többször újra indítottam már a telót...
  • skinnyman
    Elsöre egy clear data-t nyomnék a szòbanforgó progira
  • Firerock
    Sziasztok. A Huawei S7 Slim tabletem fenykép programja egyik pillanatról a másikra nem ismer fel semmilyen képet, azt írja hogy nem támogatott formátum. Viszont ha hosszan nyomom és arra megyek hogy megnyitás akkor megnyitja, viszont ha lapozni próbálok force close.. Segítsetek légyszíves.
  • zoliii
    LG GT540-re, hogy lehet úgy visszatenni a gyári romot, hogyha kikapcsolt állapotban van a teló, és töltésre teszem, akkor nem kapcsolja be a mobilt, hanem a töltést mutató animáció jelenjen meg? Tegnap ezt a romot tettem rá: IceCreamSwift. Tök jó, csak hiányzik belőle az FM Radio! :(
    Miért kapcsol be a bluetooths a főzött romoknál, ha rádiót indítom el?
    5let?
  • [HUN]FaTaL
    Opera Mobile.
  • ldavid
    opera tud
  • SzirmosSzisza
    Megnyitásig megvan, de sajnos keresni nem tudok vele alap böngészővel :/
  • PetruZ
    Html-t szerintem akármelyik böngésző megnyitja és lehet benne keresni, telefonon is.
  • SzirmosSzisza
    Úgy kéne, hogy rendesen jelenítse meg, mert vannak benne képek, meg 1-2 kiemelés.
  • [HUN]FaTaL
    Total Commander, megnyitod vele a html-t, megkérdezi mivel nyissa, kiválasztod az editorját és tudsz benne keresni.

Dochoz talán a kingsoft office tud ilyet.