Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2) A szíj már nem néz ki jól, de nehéz emiatt hibáztatni a céget, mert az ötlet jó.
3) Kérdéses, hogy így mennyire lehet vízálló a szíj. A csatlakozók érintkező-felületei nagyon nem szeretik még kicsit sem a vizet, pláne nem az izzadságot. Egyáltalán nem lepne meg, ha egy idő után rendszeresen eldobálná a modulokat a készülék.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.10.19. 12:06:15
Mint említettem lentebb, én sem szeretek állandóan a zsebeimben kutakodni, ha egyszerű információkra vágyom (mint például az idő, ezért is hordok hagyományos órát), pláne télen, mikor kabátba bugyolálva vagyok, melynek cipzárját le kell húznom, hogy a belső zsebeimben turkáljak, és mivel kesztyűt is hordok, azt is le kell vennem. Igen, ilyenkor jól jönne az, hogy tudjam fontos vagy egyáltalán nem fontos notifikációt, információt, üzenetet kaptam-e, anélkül, hogy kibugyoláljam magam a téli menetfelszerelésből. De ezért nem éri meg számomra egy újabb (okostelefon árban lévő) eszköz, amely amúgy az okostelefonod nélkül csak egy újabb buta karóra.
Amennyibe kerül egy okos óra, azért már lehet venni egy elég szép hagyományos órát, amit nem kell naponta töltögetni. Szerintem ez még mindig egy kiforratlan technika és mindenki csak találgatja, hogy mire lehetne használni. Számomra tök felesleges, hogy leküldi az értesítéseket, meg a hívásokat, ha érdekel, akkor előveszem a telefonom. Ilyeneken meg tényleg csak nevetni lehet, hogy játékok rá, meg böngésző, meg üzenet írás egy akkor kijelzőn, nettó baromság.
Az Apple Watch is sokaknál már csak a fiókban pihen (csak azért hozom fel, mert a legtöbbet eladott készülékről van szó, erősen pozitív visszajelzésekkel) és a vásárlók ki is élték az termékkategóriában rejlő potenciált. Két ismerősöm is impulzus-vásárolt okosórát, az egyik néhány hét után áruba is bocsájtotta G Watch R-t, a másik pedig egy 1.gen Moto 360-at használ mai napig is, de már csak szinte egy szerepkört tölt be: Csupán óraként működik.
Szigorúan a saját tézisem, ami nem általános vélemény, de hátha segít valamit: Sport/fit-trackinghez és monitorozáshoz smartband valamint sportóra a legcélszerűbb. Ha órát akarsz, akkor jelenleg az óra a legjobb óra, és minden okosórában fellelhető köztes és mellékes funkció pedig nem ér annyit, hogy megint legyen egy olyan eszközöd amelyet naponta töltögetsz, kétévente cserélgetsz. Az okosóra csupán kivonatol alapvető funkciókat egy olyan eszközből, amely amúgy is mindig nálad van és azokat a csuklódra költözteti. Láttunk nagyon csilivili és nagyon szép első benyomást keltő okosórákat, de végül mindegyikről kiderül, hogy csak egy redundáns eszköz jó PR-ral.
Tanácsot szeretnék kérni okosóra vásárlással kapcsolatba
2 órát néztem ki magamnak egy Samsung Galaxy S6 Edge+ telefonhoz:
Samsung Galaxy Gear S2
Moto 360 2. Gen
Szerintetek melyikkel érdemes foglalkozni?
Tizen vagy Android Wear?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Uj fajta proci, 2-3GB esetleg tobb ram, HD kijelzo, NFC, LTE, ujjlenyomat olvaso (nem fontos) elolapi nagyon jo kamera vakuval!!, hatlapi nagyon jo kamera stb. Szoval ha megveszi az ember akkor ugy utoleri vele a mai technikat. Hatha akad valami szamomra ismeretlen, de jo telefon a piacon.
(Ez amúgy ugyan úgy igaz az hipszter- valamint rapper-kultusznak köszönhető, irónikusan divatossá vált olcsó Casio órákra is (lásd a 90-es évek újra visszahozott Casiói, vagy a szintén reneszánszát élő G-Shock). Ezek is legalább annyira rondák, mint a fent említett drága karórák.)
De az emberek 99 százaléka nem fogja értékelni az órádat a villamoson vagy a metrón, mert nem értenek hozzá sőt nem is érdekli őket. Mellesleg nekem úgy tűnik "óra az óra" kifejezéssel úgy bánsz, mintha az óra előbb lett volna ékszer, mint céleszköz. Nálam az óra főként időmérő eszköz, sokat tömegközlekedek, sokat pillantok órára, nekem kényelmesebb ez, mint az állandó zsebemben kotorászás. De ez nem jelenti azt, hogy nem tudnék találni olcsón szép órákat.
Csak arra akartam rámutatni, hogy hibás mentalitás gyártói oldalról, hogy keverjük az életünk végéig kitartó luxustermékeket és a jó esetben másfél-két évente lecserélt gadgeteket. Nyilván nem kell megvenni, csak nem tudom, hogy miként él még mai napig is ez a kategória (lásd azok az bugyuta Androidos Vertu telefonok, amelyek még mindig fel-fel bukkannak)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
rohadt nagy sznobságnak tarom a drága órákat
Simán el tudom képzelni field reporterek kamerájaként, pláne ha olyan körülmények közt forgatsz, ahol nem életbiztosítás, ha meglátnak nálad egy broadcast kamerát vagy egy DSLR-t.
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy több lenne a mostani okosóráknál, cserébe legalább kurvadrága lesz.
nekem is volt már hogy samsungot nem tudtam tölteni sima microusb töltővel, de talán egy kindle kábelt próbáltam, és az jó volt
Utoljára szerkesztette: Borg, 2015.10.13. 14:08:06
A beallitasok/appok nagy reszet amugy cloud-bol eleg fajdalommentesen vissza lehet allitani.
Regards,
Viszont több munka újra telepítgetni, beállítani, belakni a rendszert.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Utoljára szerkesztette: adam46, 2015.10.13. 12:01:30
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Regards,
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
bár az újaknál már nem tudom hogy van
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.10.13. 10:28:35
Utoljára szerkesztette: kifli, 2015.10.13. 09:40:01
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"I ordered the 2 meter cable, unfortunately th3 charging speed is slow due to the length of the cable therefore I wouldn't recommend anyone to get the 2 meter cable.. Get the 1.5M or 1M cable. Good seller too! Communication - A+"
és nem tudom, hogy mi befolyásolja, hogy egy tipus jól tölt vagy nem.A kollémámnak simán tölti a telóját mig ugyan az a kábel egy másik telefonnál meg nem is érzékeli, hogy töltöre van dugva.
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2015.10.11. 21:23:01
esetleg tudsz egy linket ilyenhez vagy pontos tipust amire kereshetek ami garantálja a teljes töltési sebességet ?
Fontos lenne hogy találjak egyet olcsón, metrt igy elég neccesen tudom tölteni a készüléket