36194
-
Kb az volt amire szamitani lehetett, a G5-tel valami elegge ujat akartak, de az alapjan amit eddig lattam belole, nem volt eleg meggyozo, az S7 kb hozta a biztosat, amire szamitani lehetett, de igy is siman a legjobb telefonnak nez ki, ami most letezik.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.02.21. 20:14:06 -
Borg #33869 Hát igen, úgy tűnik tényleg reagáltak a panaszokra, mert az S6-hoz képest alulról is kerekítették, hogy asztalról felvehető legyen, és jobb fogása. Bár ha már kidüllesztették a hátlapot, akkor kamerát teljesen is ellephette volna. A vízállóság nekem még nem merült fel mint igény, de biztos jó dolog balfaszoknak :) Az akksira leszek leginkább kíváncsi, mert számszerűen elég nagyot ugrottak előre...
Szal kicsit szappantartós lett, talán kevésbé férfias mint az S6, de azért szép :) Megnézzük milyen színekben jön, aztán az asszony S5-jét le is lehet váltani. Na meg gondolom jön majd az Edge+ is nyárra... -
mark zuckenberg a színpadon :o -
mi a baj az s7 el? most nézem képeket (megfeledkeztem róla), szerintem szép -
pedig mar rohadtul telefont akarok cserelni, johetne valami vegre ami a rinyapicsa izlesemnek megfelel -
No, most hogy gépnél vagyok kicsit hosszabban az első benyomás a telefonról:
Azt hittem ez lesz a G3 utódja, de nem tetszik az a vonal, ahová elindult ezzel az LG. Kinézetre (tudom szubjektív) a legcsúnyább a szériában, az eleje még csak-csak, a hátlapja rém gagyi benyomást kelt, fém ide vagy oda. A hátlapi gombok elhagyása nagy fekete pont, imádom a mai napig a G3-ban. A "magic slot" érdekes újítás és innováció, meglátjuk mi lesz belőle, egyenlőre én még kételkedve fogadom: cserélgessem állandóan a telóm alját, cipeljem az összes eszközt magammal, nem tudom mennyire fog ez egy idő után lötyögni, kopni stb. Aztán a kiegészítők: nem vagyok egy nagy fényképész, az alap kamera nekem bőven elég úgyhogy az kiesett, zeneileg sincsenek nagy elvárásaim úgyh a zenés cuccal sem vettek meg, ez a VR kamera meg a guruló robot... vicc... A VR-ra kiváncsi leszek, de kinézetre pl. az Oculushoz vagy a Gear VR-hoz képest szintén bazári benyomást kelt. Mindig bekapcsolt kijelző ami maradt IPS? egy óra alatt 0.8%-ot merül az LG szerint, egy alvással lemegy az akku idő 10%-ot? ne vicceljünk már, semmi értelme, nem beszélve arról hogy akksiban is visszaléptek, már csak 2800-as. Lehet mondani hogy doze mód, meg hogy még kevesebbet fogyaszt a rendszer, de könyörgöm, akkor maradjon benne a 3000-es akksi, és bírjon 2 napot!
Várom a 7 órát, de sztem Samsungék a mai nap után fellélegeztek...
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2016.02.21. 18:18:36 -
Borg #33864 Gear VR-ben is megtekinthető lesz este 7-től a Samsung eseménye -
Hands-On And First Impressions With The LG G5 ("And Friends") At MWC 2016 (Video) -
jaja :(
S7 wins már így előre is meg lehet mondani -
Borg #33861 Hát nemtom... de engem nem villanyoz fel... Kb semelyik paramétere se, külsőre meg aztán főleg nem. -
LG G5: Radical reinvention of the Android flagship smartphone -
Na ez erdekes lesz. Ha g5 nagyot durrant, akkor este ha samu nem durrant nagyobbat eleg halk lesz a kozonseg...:) -
S7 ma este 7-kor, stream itt vagy mobilrol itt
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.02.21. 13:02:08 -
Ma 14:00-kor mutatják be a G5-öt? Azt hittem holnap indul csak az MWC.
Samu S7 mikor lesz?
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2016.02.21. 12:28:42 -
14 oratol
-
helo
azt hol lehet beállitani hogy a böngésző vagy bármi más program ne automatikusan mobilinternetre lépje fel hanem ha van wifi azt válassza? -
van, Sharp AQUOS Crystal... csak kérdés megéri e a füledet rátenni a kijelzőre miközben megy a film... -
Azért a tetejére még odafér szerintem. Vagy biztos van valami speckó technika amivel a kijelző mögül is normálisan lehetne hallani. -
már csak az kéne, hogy még nagyobb legyen emiatt :( ha nem lesz nagyobb akkor oké, de akkor az ujjlenyomat olvasó valszeg hátrakerül - no üveg hátlap ami szintén oké lenne. De füles még mindig jobb mint hangszóró :o -
Elülső strereo hangszóró is jöhetne már bele, marha zavaró filmet nézni emiatt a Galaxykon.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.02.20. 16:48:12 -
Igen, az a magic slot nagyon erdekesnek hangzik.
Az S7-ben ilyen radikalis uj dolog valszeg nem lesz, inkabb kb "csak" teljesitik az emberek kivansaglistajarol a legfontosabb dolgokat (visszahozzak a microSD-t, vizallosagot, jo nagy aksit tesznek bele, beleteszik a legujabb/legjobb hardvert amit tudnak, design-ban kozben az S6 vonalan mennek tovabb, annak egy kiforrottabb verziojanak nez ki), de igazabol ez is pont eleg lehet rekorddontogeto eladasokhoz.
(amugy eleg sok dolog kiszivargott mar roluk, de holnap ugyis minden hivatalos lesz) -
csak engem érdekel jobban a G5 mint az S7? :D
bár az előzetes képek alapján nagyon nem tetszik a hátlapja a G5-nek, viszont ezzel a "magic slot" bővíthetőséggel sztem elindul megint valami innovatív, a jövőben oda mehet majd nagyobb akksi, kamera, hangfal tulajdonképpen minden. -
Nekem van egy a kozelemben, csak meg nem tudtam kiprobalni telo hijan, de hamarosan valszeg ki tudom majd. Egy Oculus topic van ahol idonkent szobakerul, masrol nem tudok.
Kozben fokozodik a hype, holnap este 7 az idopont ha jol latom.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.02.20. 12:46:17 -
Samsung Gear VR-ral kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Vagy van ennek külön topikja? -
Utolso: *.* -
Google Is Rolling Out Custom Gamer IDs To Google Play Games
The Cat S60 Is The First Phone With A FLIR Thermal Camera Built-In
LG G5's Crazy Removable Battery Breaks Cover Ahead Of Announcement
LG Announces Audio Collaboration With Bang & Olufsen For The G5's Audio Experience -
Hype -
Reg nem lattam ilyen jo reklamot :) Eloszor azt hittem az a karora, meg tv telefon kitalacio, de elvileg mind valos volt (SPH-WP10, SCH-M22). -
Nekem jobban tetszik az ujnak, mint a 2012-esnek, olyan "simabb" tapintas, kenyelmesebb. (igen, meg mindig a nexus hatlapjarol beszelunk :) )
(csak kicsit serulekenyebb talan) -
Tegnap délután megjött az én példányom, nekem úgy néz ki jót dobott a Refurb-lottó, felment minden frissítés (6.0.1 + februárig a havi fix), nem melegszik túl álló helyzetben, és a képernyő is hibátlannak tűnik.
Jó lenne, ha rá lehetne tenni az N7-2012 hátlapját, az a pöttyös anyag sokkal jobban tetszett. -
Sony Announces A New 22.5 Megapixel CMOS Camera Sensor - Expect To See It In Plenty Of Phones Later This Year
Someone Has Gotten Their Hands On The LG G5 And Galaxy S7 And Is Selling Them Online In The UAE
Samsung's 'Seven Days Of Unboxing' Promotion For The Galaxy S7 Features A Painting Llama hypehypehype -
nagyon jó :D
apple fricska?: P -
Azt kell mondjam, eléggé zseniális ez a reklám. -
-
aham köszi -
Magatol hozzaadja az ujat ha bejelentkezel rola, a regiekbol meg ki tudod szedni h mik jelenjenek meg a My Devices-nel. -
Sziasztok!
A play áruházbol hogy lehet törölni az előző telefonom és regisztrálni az ujat? -
Persze, nyilvan a teszt a szar, ha nem szerepel jol a telo amit szeretsz, fel se merul, hogy a telo szoftvere ne lenne perfekt.
Es valakit azert erdekel a multitasking performance :) Engem mocskos modon zavar amikor visszavaltanek egy nemreg hasznalt appra, es az teljesen ujratolt, pocsekalva az idomet. Ha tenyleg senkit nem erdekel, 4 giga ramot se raknanak a teloba. De raktak, es ahhoz kepest jelenleg eleg gyengen teljesit.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.02.15. 11:06:08 -
masoma #33832 én a helyedben nem vacakolnék, hanem megvenném ezt vagy ha kell a 4g ezt
Utoljára szerkesztette: masoma, 2016.02.14. 14:20:50 -
engem az is zavar, hogy spotify on hallgatok zenét, átmegyek reddit appba, megnézek mondjuk 5-6 webm videót (spotify leáll) + még pár képet, majd a spotifyt kilövi háttérben, még értesítési sávban sem marad meg -> nyithatom meg és indíthatom el a zenét (home gomb, spotify, play) (+2mp).
Ilyet eddig nem kellett :)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.02.14. 13:08:43