36194
  • SzirmosSzisza
    Valahol olvastam, hogy folyamatosan kifagyott, ami azért kapufa :D
  • DJ RX7
    ez lesz, hogy felrakom a polcra a telefon és beraktam 5 nehezebb matek példát. remélem így nem fogok elkésni. :D
  • theone91
    Tedd a telefont egy távol az ágytól... Mire kikelsz az ágyból a telóért már rég magadhoz térsz annyira, hogy ne a kikapcsra bökj. :)
  • [HUN]FaTaL
    Alarm Clock Xtreme. Eléggé testreszabható, ilyet nem tud, de olyat igen, hogy rázd a telefont, vagy oldj meg valami matek cuccot :D
  • DJ RX7
    sziasztok!

tudtok ajánlani nekem valami olyan ébresztő appot amit mondjuk nem tudnék kikapcsolni perceken keresztül? (csak akku kivételével mondjuk) sajnos álmomban nyomom ki az ébresztőt és mindig elalszok. esetleg valami más módszer?

[apro]nem szeretnék több vizsgámról elaludni
  • Jim Morrison
    jó lenne, már szánalmas ami itt folyik.
  • Jim Morrison
    jaja, én is néztem :D először azt hittem be se fogja mutatni mer vagy 6 szor kifagyott :D am használhatták volna az asus primet, nem igazán értem őket.
  • GregSB
    Eközben Koreában...

... kineveztek egy új CEO-t a Samsung élére, aki a "semiconductor and LCD screen" részlegről érkezett... amelyik részleg legnagyobb ügyfele az Apple, tehát el lehet mondani, hogy ő jó kapcsolatokat ápolt eddig a céggel.

Remélhetőleg ez egy lépés lesz afelé, hogy abbagyják egymás szivatását.
  • kifli
    Az kemény :D
  • GregSB
    Azért az eléggé WTF volt, hogy egy iPad-en demózták az új 3D mapst :D
  • GregSB
  • Solten
    facepalm
  • desigo
    Időpont még nem volt,csak gyorsan kellett egy bemutató az Apple bemutatója előtt :)
  • Firerock
    És mikorra várható?
  • rastaman
    köszi a videót.
  • skinnyman
    Durva.
    Elvileg néhány hét múlva ki is jön ez a 3d-s cucc azt mondták, várjuk szeretettel :) Bár gondolom a mi kis országunk még nem lesz lefedve benne, de ami késik nem múlik.
  • Jim Morrison
    az új ipad bejelentésekor is csak képek voltak tudtommal, emlékszem kerestem de livestream nem volt, hogy azóta lett e nem tudom. szóval a kettő bemutató ebben a tekintetben hasonló (ajjaj apple ezért is perelni fog). tény hogy az apple bemutatók jól szoktak sikerülni, steve jobs remek előadó volt ( könyv is van arról hogyan adott elő ha jól tudom ) és sokszor a semmit/keveset ùgy adják elő, hogy minden embert rá tudnak venni hogy vegyék a legújabb készüléket meg, meg akkor is ha nincs érdemleges változás. tudom az csak biznisz, meg hogy a hülyékből a legkönnyebb meggazdagodni.( nem, nem áll szándékomban minden egyes appleos embert lehülyézni)
  • Narxis

Nagyon jó. Ha ez valakinek nem elég következő dimenzió, azt tudom sajnálni.
  • desigo
  • Narxis
    Jeeeee :D

Volt de ugye korlátozva volt a terület ami offline-ba mehet és nem lehetett rajta zoomolni asszem. Thanks Google! :D
  • skinnyman
    Apple bannolná az S3-at
    Csak a szokásos.

Hogy érdemi hír is legyen: offline Maps minden 2.2 és feletti Androidon menni fog, 3d-s cuccról hivatalos infó nincs, állítólag egy Galaxy Nexuson láttak futni egy ilyen változatot.
  • GregSB
    Az lehet hogy ettől nem fog többet tudni az iOS-es térkép, de hogy ezt a bemutatót mennyire elbaszta a Google... Most értem haza, arra várva hogy tele lesz a net videóval meg részletes bemutatóval, erre pár homályos képen kívül semmit nem látok.
  • [HUN]FaTaL
    Nyugatra én is TAt használok. Viszont Magyarországon sokszor rossz helyen vannak az utcák (pl. itt a környéken, Szigetszentmiklóson is), meg sokszor rosszul tudja merre egyirányú (BP-n is futottam már bele ilyenbe), bár gondolom folyamatosan javítgatják. A TopMappal itthon még nem volt gondom.
  • desigo
    Mindig a legújabb TopMapet használom itthon évek óta.Nyugaton meg TAt.
    Gödön volt vele egyedül problémám.
    Ezt leszámítva utca/házszám szerint hibátlanul elnavigált már
    Ausztriában,Svájcban,Franciaországban,Mallorcán stb
  • [HUN]FaTaL
    Akkor frissítsd az iGOd térképét, mert a topmap bizony sokkal jobb kelet-euban, mint a teleatlas.

Google Mapsben sok helyen nem jók az utcák, még itt a környéken sem. Ettől függetlenül sokkal használhatóbb, mint néhány éve.
  • desigo
    Belföldön mobilnettel hibátlan a Google maps.
    Előfordult már,hogy ismert olyan utcát amit az iGO nem.
    Viszont külföldre menet nem mindenhol fogok mobilnetet venni csak,hogy használni tudjam.
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    Az nekem se, de lassan rászánok szerintem havi 300-500 Forintot (úgyis itt a nyár D:)
  • [HUN]FaTaL
    Az jó, csak nincs mobilnet előfizum. Mondjuk PNAval navigálok, szóval annyira nem érdekes. :)
  • skinnyman
    Ez kemény, ennek sok navigációs cég nem fog örülni :)
  • SzirmosSzisza
    Valaki azt írta itt, hogy valami 50km alatt evett 2kbyte-ot ami azért elég jó :o
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól tudom csak 50 megát lehet letölteni, ami nem valami sok. Nem ellenfél egy iGOnak, bár nem is az a cél gondolom :D
  • Jim Morrison
    +3D.

Új ájóes nagy ficsőrje ez lett volna(/ez lesz) :D
  • BIZ0906
    Kössz :D
  • ldavid
    offline térképek mobilra/androidra Google Maps For Mobile Gets Offline Maps
    bár ilyen eddig is volt a labs-ben
  • Firerock
    Mi a nagy Google Maps újítás?
  • [HUN]FaTaL
    Ha PCCvel frissítesz, nem töröl semmit. Én teljesen újraraktam, az a biztos. Nincs is vele semmi gond.
  • Nivea
    ha frissitek mindent letöröl vagy meg lehet oldani h ne töröljön semmit? titanium backup?
  • ldavid
    én még a régi "buta" mobilokat is csak angolul használtam
    a legbénább volt mikor a túl hosszú magyar szavakat lerövidítették, aztán találd ki, hogy mi akar lenni
  • slime001
    Lehetséges, hogy emiatt hal meg nálam folyton a Temple Run? Akkor kikapcsolom. Én PDA Fanclubon azt olvastam, hogy érdemes bekapcsolni.