36194
-
#12239 Már válaszoltunk Defy topikban. ;) -
#12238 Szériahiba, irány a szervíz. -
#12237 Sziasztok!
Motorola Defy-om van és olyan hibám van hogy nem működik a telefon hangszórója(ami a fülemnél van) nemhallom a hívást,de ha kihangosítom működik. Ma egész délelőtt működött,de most megint halott.
Most csináltam Factory Resetet,az sem oldotta meg.
Valami 5let? -
#12236 hát, hogy melyik éri meg az árát azt nem tudom
de ha megnézed a specifikációkat azért akad köztük 1 és 2 magos telefon is... szóval tényleg nem mind1...
én csak az árakat néztem nagyjából és úgy írtam le a listát
fehérben is van Xperia U
ITT pedig a specifikációi... amúgy nem rossz... talán egyedüli hátrány, hogy 4 giga a belső tárhely amit nem lehet sd kártyával bővíteni -
#12235 Köszi, megnézegetjük ezeket...bár telefonban a fehér a favoritja. S Plus-ról írtak itt is rosszat azt hiszem...nem tudom mennyire éri meg az árát. -
#12234 akkor ott az Xperia Arc S, HTC Desire HD, LG Optimus 3D
vagy Sony Xperia U, ezt lehet kapni ilyen "csajos" rózsaszínbe is
de ott van még a Galaxy S Plus, Xperia Sola, Huawei U8860, HTC Google Nexus One -
#12233 Mint írtam a keret max 80...de még beszélek vele, hogy biztos kell-e neki a váltás.Ő sem nagyon használja a telefont csak váltani akar már.Am most nézem hogy iPhone 4-et is árulnak 80-90 között rengeteget... -
#12232 pl.:
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/galaxy-s-ii-i9100-16gb-p47443143/?gclid=COPSlsOQzbACFUVc3wodPlpeYA
vs.
http://hardverapro.hu/apro/gyarilag_kartyafuggetlen_gyartoi_garancias_hofeher/friss.html
most nem volt kedvem tovább keresni, de lehet, hogy ennél olcsóbban is lehet kapni használtan -
#12231 Anno én is 55e-ért vettem tökéletes,garis Galaxy S-t...de ő nem akar használtat akárhogy is mondom neki.
SII faternak van és a legszörnyűbb, hogy semmire nem használja szinte... :D még jó hogy céges.Elfogadnám azt a telót simán, de egyelőre nem fontos nekem a csere.A sima S-el is bármit meg tudok csinálni plána, hogy mostanában nem is annyira használom csak telefonálni... -
#12230 amúgy meg nem érdemes üzletben új telefont venni
ugyanabban az állapotban lehet kifogni még garanciális, gyári független de használt telefonokat, pl hardverapro.hu -n... és simán megúszod a bolti ár alatt 10-20% -kkal is akár -
#12229 nemtom az SII mennyibe kerül, de az egy elég zsír készülék -
#12228 Hali!
Barátnőm el szeretné adni a iPhone 3GS-ét és szeretne venni egy új telefont.
Nos a zájfon 4 illetve 4S elég drága még mindig ezért valamilyen Androidosra gondoltunk.
Nekem GalaxyS van, de mondtam neki, hogy már nem a legmodernebb...mondjuk őt a kinézet jobban érdeklni.(a GalaxyS szerű telefonok pl tetszenek neki)
Maximum 70-80e a keret...van valami ár/érték arány best ebben az árszegmensben, csak új telefon jöhet szóba neki.
Várom az ötleteket.Köszönöm!
Üdv -
#12227 hmm mennyi műanyag :D
az xperia melett, már ránézésre is látszik, hogy melyik van minőségire csinálva... -
#12226 Samsung Galaxy S Advance - ívelt rókabőr / Mobilarena - teszt / -
#12225 A másikat nem ismerem, de S Plust én nem nagyon vennék, rosszabb mint a sima s, a közösségi támogatása pedig sokkal rosszabb, stabil cm9 vagy 4.0 alapú rom szerintem jó ideig nem lesz rá... Sztem inkább sima S vagy pl Nexus S, ha találsz hasonló áron. -
#12224 Köszönöm mindenkinek, lehet hogy megvárom az Advencet mert elég jónak tűnik. -
#12223 Mostanában érkezik a szolgáltatókhoz a Galaxy S Advance is.
Az is korrekt kis készülék. -
#12222 Fogdosd meg melyik illik jobban a kezedbe, meg melyik tetszik jobban. Akkora teljesítmény beli különbség nincs -
#12221 Galaxy S Plus -ban jobb processzor van, kicsivel jobb az akksija is, a kijelzője egy picivel nagyobb
én S Plus -t választanám, de persze kérdéses az áruk is, azzal nem vagyok tisztában, az azért befolyásolná a kérdést
de így specifikáció alapján szerintem a Galaxy S Plus jobb -
#12220 Szerintetek melyik a jobb? HTC one v vagy a Samsung galaxy s plus. -
#12219 Nem rossz, de jobban várom a Carmageddont. :D -
#12218 Max Payne holnap jön -
#12217 900k aktiváció naponta
Nexus 7 június végén? -
#12216 A videót nézd meg ott elmondja a csávó hogy nagyjából mit csináltak és hogyan érték el a teljesítménytöbbletet. Ez szerintem egy tök új dolog, nem is biztos hogy kész van teljesen, így nyilván nincs benne még semmiben de de ha beválik akár bele is tehetik stock romokba is vagy akár a gyári androidba. Ha CM9-be bekerül (talán hamarosan), lesznek róla tapasztalatok. A mai builddel is mintha gyorsabb lenne a cucc, de nem hiszem hogy ehhez van még köze :) -
#12215 mert akkor ki a franc venne új telefont? -
#12214 Ezt letöltöd, telepíted. Mobilt bedugod a gépbe, Kies felismeri a mobilt (erre kicsi az esély, mert eléggé gány ez a program mindig szopik fele az ember :D) és kiírja majd elvileg, hogy frissebb szoftver elérhető a telefonhoz, szeretnéd-e frissíteni. Mondjuk, ha úgyis CM7/CM9-et raksz rá, akkor tök mindegy, ne szívj vele :) -
#12213 Minden tiszteletem a készítőknek. Én a Google helyében már íratnám alá velük a szerződést. :D -
MaRee #12212 Öööööö ezt légyszi egy kicsit bővebben? 1 napja van nálam a teló, életemben nem használtam androidot. Van egy kies air nevű programom, de szerintem nem ezzel kell. -
#12211 Frissítsd Kiesen. Mikor megjelent akkor a rajta levő ROM miatt tényleg voltak melegedési problémák, de elvileg javították már. -
MaRee #12210 Tegnap végre megszereztem a várva vért S2-met. Először is észrevettem, hogy durván melegszik, sima használat közben is a kameránál meg a hátlapnál szinte forró. Ez baj?
Valamint olvastam, hogy ha főzött romot rakok fel rá, akkor az sokkal jobb, tovább bírja az akksi, meg stb. Cyanogen modot néztem eddig, ez jó, vagy mit ajánlotok? -
#12209 az most nem derült ki hogy pontosan mit csinál, de a stock ramokba miért nem teszik bele? -
#12208 O-M-G
Hihetetlen mire képes még ez a rendszer. -
#12207 Érdekesség: Linaro
Elvileg közel meg tudják duplázni a teljesítményt, CM9-be folyamatban van a beépítése. -
#12206 "szóval az Apple -nél az illetékes kollega bemegy az irodába, leadja a rendelést a Samsungnál kijelzők meg egyéb dolgok miatt, aztán azzal a lendülettel be is perli őket, mer nehogymá Galaxy Tab -ot áruljanak mittudomén Németországban :D"
Hehe, azért ez nyilván nem így megy. Samsung óriási cég több mint 300.000 alkalmazottal, a cégen belüli részlegek is óriásiak, önálló menedzsmenttel, pénzüggyel, célokkal... Az Apple a félvezető és LCD részleggel kommunikál, amikor vásárol, nekik semmi közük nincs a pereskedéshez. Nekik egy céljük van: minél többet (bér)gyártani / eladni alkatrészeket, és minél több profitot generálni. E céljuk elérésében az Apple kulcsszereplő, évek óta ők a legnagyobb ügyfelük.
Persze a nap végén a Samsung mégiscsak 1 cég, és bármennyire is távol állnak egymástól az óriási részlegei érdekek szempontjából, elég hülyén jön ki ez a szituáció az Apple-el. Májusban Tim Cook találkozott a (mostmár ex) CEO-val, békítő jelleggel, de ott nem sikerült semmiben sem megállapodni. Érdekes, hogy 2-3 héttel később új CEO-t neveztek ki. -
#12205 [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=12193]#12193[/url]-as kommentben.
:D -
#12204 majd kiderül... reménykedjünk a legjobbakban azért...
de azt megnézném hogyan folyik le egy ilyesmi :) szóval az Apple -nél az illetékes kollega bemegy az irodába, leadja a rendelést a Samsungnál kijelzők meg egyéb dolgok miatt, aztán azzal a lendülettel be is perli őket, mer nehogymá Galaxy Tab -ot áruljanak mittudomén Németországban :D
a másik oldalon meg kiküldi a rendelést és szabadalmi dolgok miatt még be is perli az Apple -t :)
ez ilyen se veled se nélküled kapcsolat... avagy az oviban elveszem a traktorodat meg meghúzom a hajadat de azért a csúszdával együtt játszhatunk
tényleg szánalmas egyébként :) nem kéne hagyni amúgy, hogy egészen apró dolgokat levédhessenek a szabadalmi hivatalnál... ilyenek, hogy jobbról balra vagy balról jobbra elhúzva kell feloldani a képernyőzárat... :D és ilyenek vannak levédve... vicc :D -
#12203 Ez még a CEO váltás előtti történet. Szerintem egyik napról a másikra fognak megváltozni a dolgok? :) -
#12202 Szerintem ez egy gesztus volt a részükről, mint ahogy az is hogy rögtön az elején bejelentették: jön Androidra és iOS-re is. Nekem szimpatikus, örülnék neki ha az Apple részéről is látnánk a jövőben hasonló "fehér zászlókat".
Az meg hogy kifagyott nem jelent semmit, early demo, alig hogy összedobták, nem csodálkoznék ha az Androidos app is fagyogatna még. -
#12201 jaja, már nem is szívatják egymást... kicsit sem :D
http://mobilarena.hu/hir/a_galaxy_s_iii_kitiltatasat_tervezi_az_apple.html -
#12200 :DDD