36194
-
#12279 Érdekes.. -
#12278 Ez egy konkrét eset, s2 alapján általánosságban a valós helyzet szerintem pont a fordítottja lehet.
Valszeg erősen közrejátszott, hogy az s3-at az után is ledobta miután már törött volt, azt szerintem a másik sem élte volna túl. -
#12277 hát azért leejtésnél a Galaxy S3 "jobban" tönkremegy mint az iPhone 4S
az iphone -t még lehet kezelni betört kijelzővel, a samsung meg teljesen halott
de amúgy meg kit érdekel... aki leejti a telefonját az szarul jár, mindegy hogy milyen logó van a telefonján -
#12276 Ezert jo a muanyag, nem kevesbe rugalmas, femfetisisztak telefonja preselt lemezkent kerulne ujrahasznositasra, a trendi jajdejo jajdeedi ajfonrol szot se erdemes, azt eleg leejteni... :D -
#12275 Linus Torvalds
(nekem is ez a velemenyem btw ) -
mikiking #12274 HTC ONE V
LG OPTIMUS L7
SAMSUNG OMNIA W
SONY XPERIA U
Baártnőmnek szeretnék venni,melyik ezek közül a legjobb ? Esetleg hasonló árért jobb ajánlat? -
#12273 -
#12272 :D
mondjuk még mindig jobb mint az ios es app, legalábbis touchomon elég szar, lassú, sokszor 5ször frissíteni kell hogy megjelenítse az új kommenteket...
egy jobb fajta alternatív kliens androidra a fast for facebook vagy mi. -
#12271 Sziasztok!
Van egy Huawei S7 Slimem. Vettem bele egy 16GB-os SDHC kártyát. Viszont nem ide tölti le a játékok fájljait,ami akár 1GB is lehet,hanem a beépített SD kártyára ami csak 4GB-os. Meg lehet neki adni valahogy hogy oda telepítsen? -
#12270 Facebook should just replace their Android app with this picture - it would be smaller and nobody would notice a thing
:D -
ldavid #12269 megmarad minden, de a biztonsági mentést amit felajánl azért érdemes elvégezni -
Miguel125 #12268 Üdv!
Samsungos tapasztalatokra vagyok lennék kiváncsi, galaxy y-t szeretnék frissíteni KIES-en keresztül. Ilyenkor a beállítások, appok, stb. megmaradnak, vagy a procedúra felér egy afféle factory reset-el? -
#12267 pc humorból -
#12266 A ZTE ICS-megoldásai engem is érdekelnek (pláne hogy egy évig voltam ZTE-user, imádtam), de mégis hol a viharban vannak a MWC bemutatott telók?
Mindegy, most én is elvagyok a fél éves Minivel, pláne hogy most jött rá egy remekül optimalizált ICS. Talán jövő év elején, a nyomott árak után én is szintet lépek. :) -
#12265 Teljesen jól kiszolgál a Bladem.
Igaz kopott szegény az aksi is lemerül fél nap alatt de használható.
Majd ha lesz kedvemre való 4-4,3 colos jó ár/érték arányú telefon akkor cserélem.
Meizu MX Quad-Core,ZTE PF200 vagy valami Huawei. -
#12264 Szerintem a hajlított üveg miatt nem GG van rajta. Nem tudom mennyire lehet formálni a Gorilla Glasst.
Blade-del kened, de ajándékba adsz egy Galaxy Nexus-t. Te kis pénzes jófej. :D -
Engem is meglephetnél! :D -
#12262 Korrekt telefon,semmi sallang,stock 4.0.4
Az mondjuk szomorú,hogy nem kapott a referencia készülék gorilla glasst.
Kijelző betekintési szöge nagyon korrekt a színei természethűek.
Gyorsan,akadás mentesen fut rajta minden program.
HTC One S-t szerettem volna de az drágább is lett volna és hozzánk nem érkezik hivatalosan Qualcomm S4 csak S3.
Persze ugyanazon az áron.Botrány... -
#12261 -
#12260 Nah 1 óra és meglepem a bnőm egy Galaxy Nexussal -
#12259 én a Blade -emre raktam fel egy AOKP-CM9 Remix RC romot
és ahhoz képest, hogy beta, már szakít rendesen :
a #12207 -ben linkelt Linaro is integrálva van már bele, és érezhetően gyorsabb tőle a telefon (Cyanogenmod 9 az alapja)
20k -ért van egy 480x800 pixel felbontású "Jégkrém Szendvicses" androidos telefonom, amin úgy pörög a robot mint a szél :) imádom a jómunkásembereket akik szabadidejüket nem sajnálva fejlesztenek custom romokat, csak hogy nekünk jobb legyen :) -
#12258 Már flashelem is! -
#12257 QuickPic azt hiszem tud animált gifet. -
#12256 Megjelent a stabil CM7.2, infók itt -
#12255 Hali! Nem tudja valaki hogy lehet SE w19i-n gifeket megnézni. Ha egy honlapon nézem akkor jó, de ha letoltom akkor csak sima képként jeleníti meg. Ha valaki tud megoldást erre pls írjon!
Koszike! -
#12254 ah, köszi... Nem volt zökkenő mentes, de úgy tűnik sikeres volt a flash. Remélem már minden működni fog :) köszi. -
#12253 titkosítottam a telefonom, és most muszáj mindig PINt beírnom, mert lezárja a képernyőt. a kérdésem az lenne, ki lehetne e terjesztenii a lezárási időt, hogy ne keljen minden félórában beírnom a PINt? -
#12252 Flashelj vissza flashtoolal egy gyári romot. -
#12251 Valamit elcsesztem
Tegnap akartam a Neo mat frissíteni ICS re pc companionnal (sony szoftvere), mondta, hogy elérhető frissítés meg minden. Rányomokot, de hibát ír ki. Gondoltam azért mert cseréltem bootanimation, tettem be notification togglest, és a Neo V fájlt is tettem bele amivel kaptam +40MB helyet. Bootanimationt simán visszaraktam root explorerrel (tc vel nem ment), de mondjuk a notification togglest nem tudom kivenni, mert nem tudom recovery be bootlni a telóm. Gondoltam van nand backupom és akkor majd azt restoreolom és mehet a frissítés, de semmi. Egyszerűen nem hajlandó recovery módba bebootolni. CMW auto installerrel is próbáltam, mikor elkezd bootolni kéken világít a led, de aztán abbahagyja és simán bebootol. Fogalmam sincs mitől lehet. Ha nem jutok recovery módba hogy restoreoljam a backupom, vagy hogyan tehetnék fel másik romot?? -
#12250 Sziasztok! Kedden érkezik a ZTE Skate telefonom és szeretnék egy kis segítséget/infót kérni! Első okos telefonom és az érdekelne hogy milyen alkalmazást lenne érdemes letölteni/megvenni. 2.3-mas rendszerrel érkezik, de láttam ebből már van 4.0, csak nem tudom hogy ezt frissíthetem-e?
Küszi előre -
Lipi1980 #12249 Nekem SII-m van (kb. fél éve) és pont ezért nem akarom fájdítani a szívem... -
#12248 Azt iPhoneért kell -
#12247 vesét adj el és csontvelőt -
#12246 megnyomogattam ma egy Galaxy SIII -at... és hát kész vagyok... :D
élőben kb. kétezerszer szebb mint a képeken, eddig csúnyácskának tartottam a fotók és renderelt képek alapján, de így élőben szakít... nem gyengén
és hát nagyon gyors. szinte már túlzás... a kijelzője is büntet
na mind1 :) úgy sem lesz soha ilyen telefonom, el kéne adnom legalább 2 szervemet érte :D -
#12245 Nemtudom miota, de nokia mapson már működik a google által promozott új google maps
ITT
Ez nokia saját fejlesztés nem? -
#12244 Én kipróbáltam, de az irányítás kicsit fura :D -
#12243 -
#12242 Max Payne -
#12241 -
#12240 CM9-nél elvileg elkezdték a kód befagyasztást, most már csak bugfixek, fordítások jönnek a fő branchbe egészen a stabil változatig, és az RC1 is jön hamarosan.
A nightly-k elvileg továbbra is megkapnak minden változtatást.
A Linaro-nak pedig pár patch-e már be lett építve, és néhányat még valszeg be fognak rakni.