36194
  • Narxis
    Érdekes..
  • skinnyman
    Ez egy konkrét eset, s2 alapján általánosságban a valós helyzet szerintem pont a fordítottja lehet.
    Valszeg erősen közrejátszott, hogy az s3-at az után is ledobta miután már törött volt, azt szerintem a másik sem élte volna túl.
  • precision
    hát azért leejtésnél a Galaxy S3 "jobban" tönkremegy mint az iPhone 4S
    az iphone -t még lehet kezelni betört kijelzővel, a samsung meg teljesen halott

de amúgy meg kit érdekel... aki leejti a telefonját az szarul jár, mindegy hogy milyen logó van a telefonján
  • Solten
    Ezert jo a muanyag, nem kevesbe rugalmas, femfetisisztak telefonja preselt lemezkent kerulne ujrahasznositasra, a trendi jajdejo jajdeedi ajfonrol szot se erdemes, azt eleg leejteni... :D
  • Solten
    Linus Torvalds

(nekem is ez a velemenyem btw )
  • mikiking
    HTC ONE V
    LG OPTIMUS L7
    SAMSUNG OMNIA W
    SONY XPERIA U

Baártnőmnek szeretnék venni,melyik ezek közül a legjobb ? Esetleg hasonló árért jobb ajánlat?
  • desigo
  • Jim Morrison
    :D

mondjuk még mindig jobb mint az ios es app, legalábbis touchomon elég szar, lassú, sokszor 5ször frissíteni kell hogy megjelenítse az új kommenteket...

egy jobb fajta alternatív kliens androidra a fast for facebook vagy mi.
  • Firerock
    Sziasztok!
    Van egy Huawei S7 Slimem. Vettem bele egy 16GB-os SDHC kártyát. Viszont nem ide tölti le a játékok fájljait,ami akár 1GB is lehet,hanem a beépített SD kártyára ami csak 4GB-os. Meg lehet neki adni valahogy hogy oda telepítsen?
  • SzirmosSzisza
    Facebook should just replace their Android app with this picture - it would be smaller and nobody would notice a thing

:D
  • ldavid
    megmarad minden, de a biztonsági mentést amit felajánl azért érdemes elvégezni
  • Miguel125
    Üdv!

Samsungos tapasztalatokra vagyok lennék kiváncsi, galaxy y-t szeretnék frissíteni KIES-en keresztül. Ilyenkor a beállítások, appok, stb. megmaradnak, vagy a procedúra felér egy afféle factory reset-el?
  • kifli
    pc humorból
  • theone91
    A ZTE ICS-megoldásai engem is érdekelnek (pláne hogy egy évig voltam ZTE-user, imádtam), de mégis hol a viharban vannak a MWC bemutatott telók?

Mindegy, most én is elvagyok a fél éves Minivel, pláne hogy most jött rá egy remekül optimalizált ICS. Talán jövő év elején, a nyomott árak után én is szintet lépek. :)
  • desigo
    Teljesen jól kiszolgál a Bladem.
    Igaz kopott szegény az aksi is lemerül fél nap alatt de használható.
    Majd ha lesz kedvemre való 4-4,3 colos jó ár/érték arányú telefon akkor cserélem.
    Meizu MX Quad-Core,ZTE PF200 vagy valami Huawei.
  • theone91
    Szerintem a hajlított üveg miatt nem GG van rajta. Nem tudom mennyire lehet formálni a Gorilla Glasst.

Blade-del kened, de ajándékba adsz egy Galaxy Nexus-t. Te kis pénzes jófej. :D
  • Narxis

Engem is meglephetnél! :D
  • desigo
    Korrekt telefon,semmi sallang,stock 4.0.4
    Az mondjuk szomorú,hogy nem kapott a referencia készülék gorilla glasst.
    Kijelző betekintési szöge nagyon korrekt a színei természethűek.
    Gyorsan,akadás mentesen fut rajta minden program.

HTC One S-t szerettem volna de az drágább is lett volna és hozzánk nem érkezik hivatalosan Qualcomm S4 csak S3.
    Persze ugyanazon az áron.Botrány...
  • Solten
  • desigo
    Nah 1 óra és meglepem a bnőm egy Galaxy Nexussal
  • precision
    én a Blade -emre raktam fel egy AOKP-CM9 Remix RC romot
    és ahhoz képest, hogy beta, már szakít rendesen :

a #12207 -ben linkelt Linaro is integrálva van már bele, és érezhetően gyorsabb tőle a telefon (Cyanogenmod 9 az alapja)

20k -ért van egy 480x800 pixel felbontású "Jégkrém Szendvicses" androidos telefonom, amin úgy pörög a robot mint a szél :) imádom a jómunkásembereket akik szabadidejüket nem sajnálva fejlesztenek custom romokat, csak hogy nekünk jobb legyen :)
  • Narxis
    Már flashelem is!
  • [HUN]FaTaL
    QuickPic azt hiszem tud animált gifet.
  • skinnyman
    Megjelent a stabil CM7.2, infók itt
  • Hunter of Deer
    Hali! Nem tudja valaki hogy lehet SE w19i-n gifeket megnézni. Ha egy honlapon nézem akkor jó, de ha letoltom akkor csak sima képként jeleníti meg. Ha valaki tud megoldást erre pls írjon!
    Koszike!
  • Jim Morrison
    ah, köszi... Nem volt zökkenő mentes, de úgy tűnik sikeres volt a flash. Remélem már minden működni fog :) köszi.
  • qetuol
    titkosítottam a telefonom, és most muszáj mindig PINt beírnom, mert lezárja a képernyőt. a kérdésem az lenne, ki lehetne e terjesztenii a lezárási időt, hogy ne keljen minden félórában beírnom a PINt?
  • [HUN]FaTaL
    Flashelj vissza flashtoolal egy gyári romot.
  • Jim Morrison
    Valamit elcsesztem
    Tegnap akartam a Neo mat frissíteni ICS re pc companionnal (sony szoftvere), mondta, hogy elérhető frissítés meg minden. Rányomokot, de hibát ír ki. Gondoltam azért mert cseréltem bootanimation, tettem be notification togglest, és a Neo V fájlt is tettem bele amivel kaptam +40MB helyet. Bootanimationt simán visszaraktam root explorerrel (tc vel nem ment), de mondjuk a notification togglest nem tudom kivenni, mert nem tudom recovery be bootlni a telóm. Gondoltam van nand backupom és akkor majd azt restoreolom és mehet a frissítés, de semmi. Egyszerűen nem hajlandó recovery módba bebootolni. CMW auto installerrel is próbáltam, mikor elkezd bootolni kéken világít a led, de aztán abbahagyja és simán bebootol. Fogalmam sincs mitől lehet. Ha nem jutok recovery módba hogy restoreoljam a backupom, vagy hogyan tehetnék fel másik romot??
  • UnknownAsshole
    Sziasztok! Kedden érkezik a ZTE Skate telefonom és szeretnék egy kis segítséget/infót kérni! Első okos telefonom és az érdekelne hogy milyen alkalmazást lenne érdemes letölteni/megvenni. 2.3-mas rendszerrel érkezik, de láttam ebből már van 4.0, csak nem tudom hogy ezt frissíthetem-e?
    Küszi előre
  • Lipi1980
    Nekem SII-m van (kb. fél éve) és pont ezért nem akarom fájdítani a szívem...
  • [HUN]FaTaL
    Azt iPhoneért kell
  • Jim Morrison
    vesét adj el és csontvelőt
  • precision
    megnyomogattam ma egy Galaxy SIII -at... és hát kész vagyok... :D
    élőben kb. kétezerszer szebb mint a képeken, eddig csúnyácskának tartottam a fotók és renderelt képek alapján, de így élőben szakít... nem gyengén

és hát nagyon gyors. szinte már túlzás... a kijelzője is büntet

na mind1 :) úgy sem lesz soha ilyen telefonom, el kéne adnom legalább 2 szervemet érte :D
  • kifli
    Nemtudom miota, de nokia mapson már működik a google által promozott új google maps

ITT

Ez nokia saját fejlesztés nem?
  • atila4
    Én kipróbáltam, de az irányítás kicsit fura :D
  • SzirmosSzisza
  • skinnyman
    Max Payne
  • Jim Morrison
  • skinnyman
    CM9-nél elvileg elkezdték a kód befagyasztást, most már csak bugfixek, fordítások jönnek a fő branchbe egészen a stabil változatig, és az RC1 is jön hamarosan.
    A nightly-k elvileg továbbra is megkapnak minden változtatást.
    A Linaro-nak pedig pár patch-e már be lett építve, és néhányat még valszeg be fognak rakni.