36194
  • kifli
    Meglévő telefonok gpu-jába utólag nem lehet directx-et belepasszírozni, ez van, meg gondolom a régebbi telefonoknál a win8 wp8 kódátjárhatóság sem lenne megoldható :(

Új wp viszont lesz, csak nem 8 lesz a neve, hanem 7.8, ami win8-ból megkapja, amiket megtud. Régi készülékre, eddig is úgy volt, hogy egy olyan wp8 jön, ami nem tartalmaz minden funkciót. Gondolom azért nem wp8 lett a neve végül, mert ms nem akarja, hogy szétdarabolódjon a wp8 különböző kategóriákra.
  • [HUN]FaTaL
    Tényleg nem? Húzza le magát a MS a klotyón.
  • skinnyman
    Off, csak itt annó előkerült a téma és itt a folytatása:
    Volt itt arról szó hogy a wp7 milyen király mert az összes wp7 teló meg fogja kapni a 8-at. Na most jött a hivatalos hír, hogy valójában semelyik wp7 teló nem fogja megkapni, soha. Ennyit erről.
  • [HUN]FaTaL
    Jaja.

Nem tudom mikor jön ki, független a telóm. Flashtoollal most is felteheted. Én csak egyszerűbb játékokkal játszom, azokkal nincs baj. Bár most épp custom rom van a telómon, gyors, mint a villám. :)
  • tototto
    ez is olyan mint az asphalt 6, nem lehet megvenni, a warez meg folyékonyan megy (xperia mini), de ha nem kell a pénzem hát nem.. :D

más: azt nem tudod mikor jön ki tmobilos minire az ICS, egyáltalán érdemes lesz felrakni, több helyen olvastam hogy ICS mellett elég veszett fejsze dolog játszani mobilon, igaz ez?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs, nem is lesz, mert a Rockstar szerintem nem kompatibilis (HVGA kijelző).

Szerintem meg az és warezolom, le van rendezve. :D
  • papi08
    Mini Motor "Nem sikerült a telepítés az USDB-háttértáron vagy SD-kártyáján." De miééért?!
  • [HUN]FaTaL
    thx, Mini Motor Racing megvéve.

Napi akciók lesznek?:)
  • VWfan
    Nem a pontokra hajtok, hogy naponta taggeljem magam otthonra... Másra kellett és idéztem
  • skinnyman
    Akciók Play-en
  • hungary27
    Amugy HTC.
  • hungary27
    Az olcsóbbat. :)
  • VWfan
    Lehet telefonról is:
    a mobil alkalmazásból a sikertelen keresés után felajánlja a rendszer az új üzlet hozzáadását, pontos címmel
    Azért thx :)
  • theone91
    Én nem használom egyáltalán, de mintha olyasmit olvastam volna, hogy csak böngészős 4sq-ben lehet már csak helyszíneket kreálni. Közel sem biztos, de csekkold le, hátha megtalálod.
  • VWfan
    Sziasztok! Van itt valaki Foursquares? Megtudná nekem mondani, hogy hozhatok létre saját helyszíneket? Többeknél láttam, hogy létrehoznak a saját otthonuknak helyszínt és oda check-elik be magukat.
  • theone91
    Én a Sony-t vinném, aztán a One V-t.
  • mikiking
    választ nem kaptam,hátha most fogok:
    HTC ONE V
    LG OPTIMUS L7
    SAMSUNG OMNIA W
    SONY XPERIA U

Baártnőmnek szeretnék venni,melyik ezek közül a legjobb ? Esetleg hasonló árért jobb ajánlat?
  • aate
    Szolgáltató oldalán keresd meg a beállításokat és ellenőrizd a mobilhálózat beállításait. (be van kapcsolva a 3G ? )
  • aate
    A pára az aksinál okozhatott zárlatot, ha kiszáradás után semmi baja akkor ennyi...
  • Renjike
    én is segítségért fordulok : Nem működik a 3G hálózat a telefonomon , akárhányszor kapcsolom ki vagy be a telefont . (Samsung Galaxy 3 )
  • PetruZ
    Kis help kellene egy jelenség megértéséhez, hátha más is találkozott már vele.

Van egy 4 hónapos, új, garis, stb., SGS2 telefonom (gyári, stock GB, semmi root, semmi csicsa). Eddig semmi baja nem volt, nagyon meg vagyok vele elégedve. De ma reggel cserben hagyott, nem ébresztett, pedig vidékre kellett volna utaznom. Reggel vettem észre, hogy se kép, se hang, semmire sem reagál. Tegnap délután még jó volt, kb. 85%-os töltöttségen volt, de este már nem használtam, nem tudom, mikor állhatott meg. Akksit kiszedtem, visszaraktam, semmi. Rádugtam a töltőre és kisvártatva megjelent a nullás töltöttséget jelző sárga háromszög, majd kb. 5 perc múlva már be is tudtam kapcsolni. Míg reggel készülődtem, 80%-ig visszament, a töltőt lehúztam, de itt, melóban már felkúszott 87%-ra... A battery usage felső grafikonja is mutatja, hogy egyenletesen lassan merült, majd hirtelen nullára zuhant és a reggeli töltés kezdte újra emelni. Amúgy látszólag semmi baja, minden működik.
    Amire gyanakszom: légkondi. Az irodában tegnap be volt kapcsolva és normál esetben nagyjából a légkondi alatt van kb. 3 méterrel az asztalon, délután hazafelé meg erős napsütés és pára érhette a zsebemben. Ez okozhat ilyet?
  • Jim Morrison
    elég jó. mondjuk én operát használók, elég sok adatforgalmat megspórolok vele (80%). nem biztos hogy csak ezért majd felrakom :)
  • Narxis
    Elég durva!
  • skinnyman
  • Solten
    Google Android Tablets to Outsell Apple iPad in Three or Four Years - Forecast.
  • Jim Morrison
    valóban nem számít nagyon a drop test, de ez is baj az iphone-al (szerintem) hogy megveszed 200k+ ért és akkor ha véletlen leejted az üveg miatt az egész bereped meg minden. ha lehet hinni a leaked fotóknak akkor az új ájfón már fém lesz, ami biztosan strapabíróbb :)
  • Solten
    "akármelyik telefont elég csak leejteni... egyik sem jobb a másiknál ebből a szempontból, egyik sem rosszabb a másiknál ebből a szempontból :)"

En meg csak erre reagaltam.
  • precision
    kár hogy ebben is csak egy adreno 200 -as gpu van
    de amúgy korrekt kis készülék, majd ha lejjebb megy az ára akkor lehet becserélem rá a Blade -emet
  • precision
    jaj, hagyjuk már a témát :D
    nem néztem meg, de nyilván az S2 jobban bírta a strapát... "good for him" :) most mit csináljak? :) én biztos, hogy nem ez alapján választanék mobilt, vagy nem mondanék olyat, hogy ez biztos egy szar, mert ha leejted akkor eltörik :)
    ezzel együtt inkább vennék galaxy s2 -őt mint iphone 4s -t, persze nem a videó miatt... biztos lehet olyan videót is készíteni ahol az iphone4s jobban bírja... most akkor vegyek inkább olyat? :D ugyehogy nem ez számít...
  • Solten
    really?
  • desigo
    Huawei Ascend G300 - az ár-érték királya
  • skinnyman
    Hát azért a legutóbbi 2 iphone is olyan hogy full üveg az egész és bármelyik komolyabb leejtéstől szilánkosra törik az egész telefon, több ismerősöm már 3-4-szer összetörte az övét. Ezeknél a legócskább, full műanyag android telefon is jobban bírja a leejtéseket.
  • aate
    Google első Androidos ,,saját" Tabletje amelynek neve : Asus Nexus 7.
    Bemutató június 27-29 Google I/O developer eseményen.> részletek
  • precision
    én csak "az iphone -t elég leejteni" -re reagáltam
    akármelyik telefont elég csak leejteni... egyik sem jobb a másiknál ebből a szempontból, egyik sem rosszabb a másiknál ebből a szempontból :)
    ráadásul ott a video ahol éppen az látszik h az iphone jobban teljesít egy hangyafinggal... jobban betört az s3 ugyanattól az eséstől... but who gives a fuck :) a végeredmény az h mindkettő okádék lett
  • skinnyman
    Úgy dobta le a végén hogy már törött volt, az pedig hogy épp előtte betört, nagyrészt valszeg simán véletlen, főleg hogy az s3-ban gorilla glass 2 van, ami elvileg erősebb kellene hogy legyen.
    De hogy semmit nem számít abban egyetértünk, csak ennek némileg ellentmond ahogy eredetileg belinkelted és főleg a hozzáfűzött következtetésed...
  • precision
    szerintem felesleges összehasonlítani a telefonokat, pláne ilyen szempontból
    egyiket sem arra tervezték, hogy ledobálják... akinek erre van szüksége már tud venni IPS szabványú okostelefont is (defy, xperia active)

amúgy meg mindkét telefont ugyanúgy dobta le, ugyanolyan magasról, ugyanolyan szögből, ugyanabban a sorrendben... az hogy a galaxy 3 hamarabb megadta magát, lehet, hogy "véletlen", de hogy nem lényeges az is biztos :)

én szerintem mint a két telefon nagyon jó a maga nemében, specifikációk ide vagy oda... talán azt mondom, hogy össze kéne gyúrni a kettőt és akkor lehetne egy majdnem tökéletes mobilt kapni :)
  • Narxis
    Ennyi. Sárgák lesznek az irigységtől. :D
  • [HUN]FaTaL
    Negyediknek van Win7 stílusú launcher :D
  • Narxis
    Letöltöd mellé a Linux installer appot és telepítesz egy ubuntut aztán lehet vagánykodni a szifonosoknál, hogy a telefonodon 3 op. rendszer van. :D
  • [HUN]FaTaL
    Az, de értelme semmi. :D