36194
  • Solten
    A Foxconn vezerigazgatoja hulyesegek nyilatkozata helyett torodjon inkabb a gyartetorol veletlenul lepottyano munkasaival... :)
  • skinnyman
    Mégis miben? Az ár az egyetlen amiben egyáltalán esélye van megszorongatni, de most hogy az S3 ilyen drága lett, már abban se lesz könnyű dolga :D
  • ldavid
    nem mer csak 4"es kijelzője lesz
  • desigo
    A Foxconn vezérigazgatója szerint az új iPhone “meg fogja alázni a Galaxy S III-mat”

flém on :)
  • desigo
    Időkép app
  • liverpool123
    Olyan problémám van, hogy telefonálás közben nagyon halk a hangerő, alig hallom a másik felet. A hangerő természetesen maxon van, de így sem jó.
  • papi08
    Azért köszönöm! :)

írtam nekik, kiváncsi vagyok válaszolnak-e :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem hinném, hivatalosan még a 6 is csak WVGA kijelzőkön működik. #12355: Akkor tényleg nincs több ötletem. Írj a fejlesztőknek, hátha. Ha nem tudnak segíteni, akkor adják vissza a pénzt.
  • papi08
    Sajnos attól sem lett jó..:/
  • tototto
    Asphalt 7 - Heat

ha meglehet venni majd xperia minire (amit kétlek) instant buy :D
  • [HUN]FaTaL
    Csinálj egy nand backupot recoveryből aztán egy próbát megér, ha nem jó visszaállítod. :) Esetleg megpróbálhatod a gyári rommal is.
  • papi08
    A Factory Reset javíthat esetleg rajta valamit? Vagy esélytelen? :/
  • [HUN]FaTaL
    Nem telepít a telefonra, mert sd extensionként tölti le, nem sima appként, tehát az sd mindenképp kell neki. Mondjuk, hogy ez az exception nincs lekezelve az vérciki, dehát a gyári appokban is lehet hiba.

Viszont nincs több ötletem. :/
  • papi08
    Sajnos adatok törölve lettek, akkor sem engedi..

A neten olvastam hogy ha le van választva az SD, akkor jó lesz, mert akkor a telefonra telepít...De nekem telepítés helyett hibát észlelve leáll..(mintha csak a windows xp-t látnám..." :D :/
  • papi08
    Háát..tegnap 6-kor kezdték el, talán tart még holnap 6-ig :D
  • [HUN]FaTaL
    Látom, hogy még tart de csak olyan este 7 körül tudom visszatenni a gyári romot és azt még be is kell állítani, stb., azért kérdeztem :D
  • papi08
    Még tart, és köszönöm, kipróbálom ezeket! :)

Play
  • [HUN]FaTaL
    Uninstalláld az appot, töröld a playnél az adatokat és a cachet és próbáld meg újra, nincs más ötletem. :(

Meddig tart az akció? Megnézném gyári ROMon is a cuccot.
  • Risu Führer
    sziasztok.remélem jó helyre írok, az lenne a problémám hogy valamiért a wifim nem műkődik rendesen.találtam egy leírást hogyan lehetne megcsinálni de ahhoz le kéne töltenem az es file explorert amit ugye nem nélkül nehezen tudok letölteni.adatkábelom van a géphez esetleg azzal ha rákapcsolódok a gépre rá tudom telepíteni a programot?
  • papi08
    Így a WP kibeszélése után valaki? Sajnos már az árát sem tudom visszakérni..:/
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=12330]#12330[/URL]
  • kifli
    Csak azt akaráják elkerülni, hogy valaki, átlag user, azért mondja a win phone-ra hogy szar, mert egy gyengébb telefont vett, és nem úgy működött rajta valami. Kompromisszum mentes futást akarnak minden programnál, ez a cél. (angry birds-ből pl készül már külön tango-s készülékekre optimalizált változat)

Ms amerikai cég, az összes usert casual userként kezelik kb :(

"De felesleges ezen tovább vitázni, nyilván te egy "kulcsrakész" telefont akarsz én viszont szeretem megnézni, hogy milyen lehetőségeim vannak és nem sajnálom az időt, hogy kipróbáljak több appot is."

Ígyvan, én azt szeretem, ha már alapból olyan dolgok vannak, amik nekem kényelmesen használhatóak.

Már tököm tele volt ve, hogy na nézzük, akkor most melyik a legjobb pdf olvasó, amiben lehet mondjuk keresni is. (adobe readerbe nem lehetett)
    Meg kb mindennél ez volt, hogy erre meg erre a funkcióra mi a legjobb. Felraktam mindenre 2-3 appot, hogy majd kipróbálom. A legtöbbnél viszont a kipróbálás több időt vett igénybe, mint maga az app használata.
  • Narxis
    Aha, ez a szép amikor meg akarják mondani, hogy mi a megfelelő felhasználói élmény és még több pénzt is fizetsz érte. :D Én annak a híve vagyok, hogy a döntés joga a felhasználóé. Ha ő egy olcsóbb telefont vesz akkor azért veszi mert arra van pénze, ez kompromisszumokkal jár. Nem kell ahhoz tech-zseninek lenni, hogy tudja az ember minél olcsóbb annál több a kompromisszum. A beépített appok szintén ezt az elvet képviselik. Én hülyét kaptam a beépített appoktól a gyári moto szoftverben. Facebook, Kindle valami fitness app, QuickOffice és rootolás nélkül le se tudom szedni. Had döntsem már el én, hogy milyen appot használok. WP-nél mint ahogy windows-on is meg akarják mondani, hogy a beépített szoftver milyen jó. Majd én megmondom.

De felesleges ezen tovább vitázni, nyilván te egy "kulcsrakész" telefont akarsz én viszont szeretem megnézni, hogy milyen lehetőségeim vannak és nem sajnálom az időt, hogy kipróbáljak több appot is.
  • Narxis
    Jaja. Köv. telefonválasztásnál én se adom alább. :)
  • kifli
    fut rajta, csak néha szaggat ha sok a disznó (ahogy elég sok erősebb android telefonon) így úgy gondolták, hog ha szaggat, akkor nem lehet használni, mert az megint más felhasználói élmény.

Bár ennek a telefonnak asszem más a lényege. Nyilván nem lenne a korlátjai miatt olyan kényelmes használni pl nekem, vagy itt elég sok embernek, mint egy erősebb telefont. De ez a telefon inkább olyanoknak van, akik arra hjasználják, hogy telefonálás/sms/facebookchat/fotoatükörelőtt

Narxis: Wp-nél nem egészen így mennek a dolgok. Mióta ezt használom nem az megy, mint régebben, kb 2x látogattam meg a marketet. A fontosabb cucok már megvannak alapból.
    Androidhoz képest, a hangzás pl sokkal jobb mint a különböző appokal androidon. (linux is gyenge ebből a szempontból)
    Egyszer sem tapasztaltam olyat, mint androidon, hogy kifogyott a memoriából a telefonom, és elkezdett akadni.
  • skinnyman
    Inkább még arra sem :)
    Én 1 giga ram alatti telót már biztos nem vennék.
  • Narxis
    Én már néha az 512MB RAM-ot is kevésnek érzem és nem az android miatt hanem mert olyan vagyok, hogy nem 1-2 appot használok napi szinten. Na meg iszonyatos mennyiségű jó minőségű app van marketon. Sokszor nehéz döntenem, múlt héten még Boat browsert használtam, tegnap óta meg Dolphint, zenelejátszóból winamp volt a kedvencem de megjelent a JetAudio és a XEARS fülesemmel elképesztő hangzást ad.

Szóval ma már az 512MB RAM sztem elég alap, az alá csak olyanoknak érdemes menni akik mondjuk skype telefonnak veszik.
  • kifli
    jó az 60-ért függetlenül :D
    Ebből egy 10-es a nokia logo. Egyébként meg próbáld ki egyszer valahol, nem érződik rajta, hogy gyenge benne a hw, elég simán fut :)

Egyébként valószínűleg nem neked lenne jó a telefon, hanem mondjuk tesómnak...

btw, olvasgattam, és azt írják minden ma kapható wp7 készülék megkapja a 7.8-at.
  • [HUN]FaTaL
    Nem drága? Majdnem annyiba kerül, mint a 710, csak abban egy normális hardver van, a 610-ben meg van 256 mega ram egy MSM7227A-val, 70 ezer forintért. Ne röhögtess már :D
  • kifli
    tudásához, és minőségéhez képes a lumia 610 nem rossz, és nem is drága telefon.
  • Narxis
    WP8 idén megjelenik, nem? Ha igen akkor az azért mondhatni itt van a kanyarban.

"Úgy nézd, hogy egy alsó kategóriás wp7 telefon (lumia 610) megegyezik egy android közép kategóriával."

Na pontosan itt a lényeg. :D Én nem zárkózom el a WP-től bár androidon elég nagy Theme/Live Wallpaper fetisiszta vagyok(WP-n ugye ilyen nincs) mégis vennék WP-s telót ha úgy látnám, hogy ár/érték arányban tud legalább olyat nyújtani mint egy középkategóriás android teló ha ehhez még jönne egy kiszámítható frissíthetőség akkor meg főleg. De ilyen árazásért igen csak meggondolom magam.
  • [HUN]FaTaL
    Na Mini Motor Racing ugyanazt csinálja, mint a warez, azt hittem amiatt van. Vagy az ICS-sel nem kompatibilis, vagy a Mini Proval, vagy a ROMmal, ami fent van (bár emlékeim szerint ezt csinálta a gyárin is). Nem reagál az érintésre egy csomó gombnál, így a versenyeket el se tudom indítani. Szerencsére még 15 percen belül voltam :D
  • kifli
    Jelenleg nem közép kategória, de még nem is jelent meg a wp8 :)

Mire elérünk oda, hogy megjelenik a wp8 addigra, már középkategóriás telefon lesz.
    Jönnek majd az igen erős két/többmagos winphone telefonok, directx támogatással, erős gpu-val.

Ne az androidos középkategóriás telefonokra gondolj, mikor lumia 900-ra azt mondom, hogy közép kategória. Úgy nézd, hogy egy alsó kategóriás wp7 telefon (lumia 610) megegyezik egy android közép kategóriával.

• [HUN]FaTaL
    A Nokiát azért sajnálom, de hát maguknak csinálták.
  • papi08
    Így a WP közben esetleg valaki? :D
    Miért írhatja ki ezt a telefon miközben a most vásárolt Mini Motorst akarom telepíteni?
    "Nem sikerült a telepítés az USB-háttértáron vagy SD-kártyáján."

Megpróbáltam már szinte mindent,
    -Áttettem mindent a kártyára, akkor sem lett jó.
    -Leválasztottam a kártyát, mert a neten azt írták mindenhol hogy így enged telepíteni. De erre hiba miatt leáll a Play.

Nem szeretek potyára játékokat venni..főleg hogy nem is tudom használni..:/

Köszönöm annak a ki segít.
    (Tel: HTC DHD, ROM: LeeDroid HD V5.1.1)
  • Narxis
    Nyilván nincs közöd, csak odaírtam, hogy WPs kollégád. :D

A magyarázatra írtam WP topikban.

Az azért nem semmi, hogy egy lumia 900 ami 140-160 ezer Ft-ba kerül jelenleg a középkategóriát képviseli. :D Értem, hogy Nokia de na....
  • Renjike
    bevan , de már megoldódott 2 hete nem ment most egyszer csak bekapcsolt, és semmi baja .. hát én ezt nem értem ://
  • kifli
    ööööö nekem mi is a közöm ahhoz, ki miért szarozza az androidot? :D
    Azzal nekem semmi bajom, hogy nem adnak ki valamit egy olyan készülékre, ami nem tudja rendesen futtatni. (bár ez androidnál lényegtelen, mert itt kiadják így is sokszor...)

Amúgy ezzel, hogy lesz wp7.5 meg 7.8 és wp8, azért van amiért a komoly hw megkötések a wp telefonoknál.
    Ha valami megy az egyik wp8 telefonon, akkor az ugyanúgy kell menjen egy másikon is. Ez nem lenne kivitelezhető a mostani készülékekkel. Az előbb leírtak miatt.

Egyébként valószínűleg:

7.5: belépőszint lumia 610 és hasonló tangos készülékek
    7.8: lumia 710-900 és hasonló kaliberű telefonok, amik a középkategóriát képviselik majd
    8: multicore processzoros felső kategóriás telefonok.
  • Solten
    Nem szukseges, ugy nez ki lassan eltunik a klotyoban a mobil csempejuk Nokiastul.
  • Narxis
    "ms nem akarja, hogy szétdarabolódjon a wp8 különböző kategóriákra"

Én úgy emlékszem az volt a szöveg, hogy nem akarják, hogy maga a WP platform szétdarabolódjon. Most lesz 7.5, lesz 7.8 és lesz 8.0. Az, hogy ez miért van androidnál se érdekelt senkit. WP7 topikban most szarozta le a kollégád az androidot mert nem kapott a tabletjére 4.0-át, az cseppet se zavarja, hogy a gyártón múlik.
  • Narxis
    Valami heréltet kap néhány modell 7.8 néven. Ahhoz képest, hogy a WP-nél ragaszkodik az MS a központi frissítéshez ez elég nagy érvágás a Lumia tulajoknak.

Androidnál nem véletlen van gyártóra bízva, az a gyártó nyer akinél több és gyorsabb a frissítés, ahhoz fognak menni a népek, mint pl. a Sony de még mindig ott van a Google telója is ami garantáltan frissíthető a köv. fő verzióra. Ezt a szerepet WP-nél a Lumia telók jelentették...