36194
-
ldavid #12444 valaki nem tudja, hogy az opera link minden könyvjelzőt szinkronizál, vagy csak azokat amik az opera mappában vannak? -
#12443 SeriesGuide -
#12442 Sorozatokat mivel követed?
Jó lenne egy app aminél beállíthatom miket nézek és szól ha érkezik új rész. -
#12441 VNC, TeamViewer, Exchange, időjárás, sorozatok követése, naptár, RSS meg még ezer dolog, amit kihagytam. -
#12440 Teljesen jó hozzá állás.
Vegyél egy korrekt készüléket aztán a playről töltheted kedvedre a programokat,játékokat.
Egyre több magyar alkalmazás is megtalálható. -
#12439 oké, akkor ezeket mondhatom:
wifit biztos fogom használni.
Emailt is, facebookot is, twittert sose használtam, mostse fogom, a következő 5-t nem ismerem ( :D ) valszeg azért, mert a mostani telefonom régi az ilyen programokhoz. Msn-t már nem használok, flipboardot és vibert nem ismerem, skype-ot nem használok, de lehet, hogy fogok, sose lehet tudni, youtubeot használok, időjárást is, az fontos, és majd a stb is sorra kerül :P
nem azt jelenti hogy nem fogom ezeket a dolgokat kihasználni, egyszerűen még nem ismerem őket, lehet hogy használni fogom őket, lehethogy sokat is, de amíg nincsenek a mostani telefonomban, addig nem tudhatom :) -
#12438 Arra gondoltam, hogy telefon sms párosra imho felesleges a 2 mag :) -
#12437 Ezeken felül aktív netezésre otthon wifi máshol mobilnet.
Email,facebook,twitter,instagram,foursquare,miso,talk,teamspeak,msn,flipboard,viber,skype,youtube,időjárás előrejelzők stb... -
#12436 Transformer Pad Infinity TF700 teszt -
#12435 nah várjunk, mire lehet használni még 1 telefont, ami lefedi azt, hogy én SEMMIRE sem használnám?
alap: telefon, sms
plusz: játék, fényképező, ébresztő, számológép
ezek mind alap funkciók, és használnám is őket, tovább:
FM-rádió, MP3 lejátszó, GPS
amiket még így használnék, a többit vagy azért nem használom mert nem is ismerem, vagy azért, mert azt se tudom, hogy van benne.
bocsi ha kicsit indulatos, de most komolyan, mire kell használni még egy telefont? főzésre, takarításra, vagy megcsinál rajtam egy vakbélműtétet? ezek oylan hülyeségek -
#12434 jól van nah, nem tudom miért siemens-t írtam, s-s mind kettő :D de tudom ám, hogy Samsung! :D -
#12433 Az emeléssel volt a probléma, nem avval, hogy fizetni kell. A profile fejlesztőknél valóban nem tétel, de egy otthon fejlesztőnek (továbbra is ingyenes cuccról van szó) nem kevés, itt ebben a hulladék országban. Igazából így még annyira nem is vészes valamiért eur árfolyammal számoltam. -
#12432 A Blade már kifutott (2 éves készülék)
Ha van lehetősége akkor vegyen inkább nemrégen megjelent telefont.
Én ezek közül választanék :
(ár szerint rendezve)
50.000 Ft-ért - Alcatel One Touch 995 , Huawei Ascend G300
60.000 Ft-ért - Motorola Defy +
70.000 Ft-ért - HTC One V , Orange San Diego
80.000 Ft-ért - LG Optimus L7 P700
90.000 Ft-ért - Samsung Galaxy S Advance
100.000 Ft-ért - Motorola RAZR
110.000 Ft-ért - Galaxy Nexus , Samsung Galaxy S2
130.000 Ft-ért - HTC One S , Sony Xperia S
140.000 Ft-ért - HTC One X
150.000 Ft-ért - Samsung Galaxy S3
-
#12431 Igazából, ha semmire se használnád, akkor teljesen felesleges S2-t venned, csak pénz kibobás. SMS-ezni meg alap dolgokat tud bármelyik ócska Androidos telefon, pl a ZTE Blade is. Vagy pl ott a Galaxy Nexus ami felsőbb kategóriás de még sincs óriási méretű kijelző ellenben fasza kis telefon.
edit: hm Galaxy Nexusnak még nagyobb is a kijelzője mint az S2-nek, rosszul tudtam. -
#12430 A Siemens is gyárt S II-t meg S III-at? Megvette a licenszt vagy mi? XD XD XD
Én a helyedben inkább akkor is a Samsungtól venném...és S II-t. ;) -
#12429 nah, volt szerencsém kipróbálni a Siemens Galaxy S2-t és S3-mat is. Hát az S3 most már teljesen nem tetszik, úgy néztem ki vele, mint azok a tizenéves gazdag kislányok, már csak egy ilyen lógó mini cumi hiányzott róla (előre bocsi, akit ez bánt)
Az S2 is elég nagy kijelzős volt, az se kifejezetten passzolt a kezembe, de egy kis ujjtornával már egész használható volt. Szóval nekem jobban tetszett az S2, és szerintem annyira nem maradok le a fantasztikus újításokról, ha mnodjuk azt venném meg.
Kipróbáltam a qwerty billentyűzetet is. Hát azt kell hogy mondjam, hogy a nővérem telefonja után nagyon kellemes meglepetés volt. Szinte hibátlanul tudtam írni a szöveget, és sok értelmetlen hülyeség beírása után kb egyszer ütöttem félre (meg egyszer megduplázta a betűt, mert nem érintettem hozzá az ujjam kellően, így duplán érzékelte, de az nem volt vészes)
Persze ha megtehetném, mindenki azt mondaná, hogy miért nem veszem inkább az S3-mat, mert az többet tud, meg így meg úgy. Nekem ez a hatalmas kijelző ez nem volt túl szimpatikus (szerintem még a zsebembe se férne be a telefon :D ). És szerintem annyival nem tud többet, mint elődje az S2 (legalábbis amire én használnám, arra tökéletes) -
#12428 Most hiába váltod át forintra a fos árfolyamon, ami mellesleg 5749 lenne, nem tudom az a 8000 hogy jött ki. Igen, tényleg drágább lett, nagyságrendi különbség viszont nincs, egy fejlesztő nem abba az egyszeri 10 dollár többletbe fog beledögleni, amikor az átlagnak nagyobb az órabére is annál. :) Előbb-utóbb pedig valszeg innen, és sok más helyről is lehet fizetős cuccot feltölteni, dolgoznak rajta elvileg. -
#12427 8000ft nem éppen ez az összeg. Ez az összeg volt a 15$, vagy a 10$. Persze ez már piacfüggő.
Mert ha lehetne feltenni mindenhonnan fizetős cuccot, a fos adsense nélkül, akkor semmi probléma nem lenne vele. -
#12426 Ez az összeg pedig kb éppen csak annyi, hogy ne áraszthassa el bármelyik fejlesztő szemetekkel a market-et, hanem valami kis jele is legyen annak hogy komolyabb célja van az alkalmazások megjelentetésére -
#12425 Reklámmal nem szeretném telehányni, na mindegy, majd meglátjuk. :) Igazából pénzt sem tervezek kérni érte, csak kicsit sokallok egy ekkora összeget. -
#12424 Nexus tábla kiszivárgott infók, ami persze kamu is lehet még -
#12423 De annyi volt, tényleg növelték kicsit.
De még így is negyed annyi egy életre, mint máshol az éves költség :)
Reklámot meg tehetsz az appodba, amivel meg azért vissza lehet hozni az árát. -
#12422 Nem. -
#12421 Nem ingyen van ? :o -
#12420 Korábban nem 15$ volt a developer acc?
Most 25$, kicsit sokallom, főleg, hogy tőlünk fizetős appot nem is lehet feltenni, így a büdös életben vissza nem hozná az árát. -
BIZ0906 #12419 Fasza lett ez az ICS :D -
#12418 Akkor rakj fel egy másikat. -
#12417 én még nem használtam ilyen custom keyboard -okat, eddig a gyárit nyüstölöm
eddig semmi problémám nincs vele... de valszeg ha felraknék egy másikat akkor szembeötlene a gyári hiányossága -
#12416 És még ennél is mennyivel gyorsabb fizikai billen írni :D Az a telefon billentyűzet viszont borzalmas, kb. 5 percig használom factory reset után (álló módban az az alapértelmezett a telómon), amíg fel nem megy a Smart Keyboard :D -
#12415 hát én már nem tudnék ezen a régifajta numerikus izén szöveget gépelni :) herótom lenne ha egy betűhoz akár 2, 3, v. 4x is le kéne nyomnom ugyanazt a gombot... ennyi idő alatt qwerty -n már beírtam a soron következő 2, 3, v. 4. betűt :) -
#12414 kinek a pap, kinek a paplan! :)
lehet, hogy majd idővel hozzá fogok szokni a qwerty bill-hez... -
#12413 Jogos fekvőben ténylég nem lehet, értelmét amúgy én sem látom. -
#12412 +1 a SwiftKey-re. -
#12411 +1 a Smart Keyboardra. -
#12410 Kipróbálsz 3-4 billt és találni fogsz kedvedre valót.
Én a Smart Keyboardot szeretem de van még jó pár.
Megfelelő méretű kijelzőn nem fogsz mellé ütni. -
ldavid #12409 kicsit gyakorlod és nem lesz utána nagy gondod vele, kb ennyi szerintem, a számokkal felesleges szenvedni -
#12408 Fekvőben többnyire nem lehet, csak álló módban. Bár szerintem a telefonbillentyűzetnek nulla értelme van, sokkal lassabb vele írni. -
#12407 hmm, tényleg? nah, ez megnyugtató :) -
#12406 Persze belehet állítani meg m̶a̶r̶k̶e̶t̶ Google play-ről is lehet letölteni billentyűzeteket (Anysoft, Smart Keyboard...stb) -
#12405 Azért vannak nagy kezű emberek akik lazán a 4,8 -at is átérik :D nyilván elenyésző
Nekem pl 4,2 van és simán elérem a képernyő sarkait pedig nincs batár nagy kezem, szóval 4 - 4,3 még ideális lehet ha ez a feltétel.
:)