36194
  • skinnyman
    Nexus 7 speckók kiszivárogtak kicsit korán, hivatalos képpel, videóval
    Röviden: ahogy sejteni lehetett: 7 col, 4 mag, 1g ram, stb
    200 usd a 8 gigás, 250 a 16 gigás.

Amúgy most mondták h 400 millió aktivációnál vannak
    És 4.1 Jelly Bean hivatalos
  • skinnyman
    Lol, kint 349 dolcsira csökkent a GNex ára, kemény 80k huf :)
  • desigo
  • desigo
    5 perc és kezdődik az I/O

link hozzá
  • [HUN]FaTaL
    Úgy, hogy az alsó sarokhoz nem tudod annyira kinyújtani az ujjad, mert különben kiesik a telefon a kezedből. Igazából nem tudom leírni, a jobb felsőt se érem el teljesen, de ott nincs is semmi, a statusbart középen is le tudom húzni.
  • papi08
    Sziasztok!
    Olyant lehet tudni hogy a CM9 kb. mikor jön ki Desire HD-ra?
    Köszi!
  • Vadnokedli
    fejjel lefelé ?
  • kifli
    Najó, hogy fogod te azt a telefont, ha a jobb balsót nem éred el, de a jobb felsőt igen? :D
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    az a 4.1 Jellybean ? :o
  • Jim Morrison
    Most már 1hete ICS-t használok a telefonom én is. Meglepett, nem is kicsit. Sokkal gyorsabb lett a telefonom, pedig azt hittem amilyen "gyors" (most már idézőjelben) volt GB en annál gyorsabb biztos nem lesz. Pedig de. azonnal csinál minden, programok közötti váltás max 1-2 mp. Igaz csak 4.0.3 van most fent, pedig már van 4.0.4 is, most is száguld vele a telóm. Apex launcherrel használom, szerintem nem nyúltam félre. Elég nagy előrelépés a GB hez képest mindenféle tekintetben. Szerencsére a Sony nem barmolta szét mint samsung az S2 nél, ezért is használhatóbb :D
  • skinnyman
    RC1 kiadás
    Elvileg a 4.0 forrás kiadása után 225 nappal jelent meg, és 37 telefonra jött ki eddig.
  • Vadnokedli
    Tömören: Szar. (lehet nem publikus, szorry.) Az a telefon alkalmi internetezésre se jó, max telefonálásra.
  • ricsa008
    Sziasztok
    Samsung Galaxy Y -ról milyenek a tapasztalatok?
    Főleg játék terén érdekelenea véleményetek..
  • [HUN]FaTaL
    Balkezes vagyok. :) A jobbfelső sarokhoz még ki tudom nyújtani az ujjam, de a jobb alsóval gondok vannak. De ekkora tepsi a zsebembe se kéne :D
  • Chris Lowe
    Kintről kell megvenni, itt ugye nem áll fenn --mint a Kindle fire nél- hogy csak korlátozottan használható.
  • precision
    nem kell annyira komolyan venni a külföldi árcímkéket
    ezek a 200$ -s árak mire ideérnek átszámítva lazán 500$ -ok szoktak lenni
  • Chris Lowe
    Jobb alsót? Nem a bal felsőt? Merthogy az van átellenben...

Más : elég brutál vas lesz a nexus táblában 200 dolcsiért. Mondjuk csak 7colos viszont ennek is van előnye mégpedig nem csak haszonfekve lehet használni.
  • [HUN]FaTaL
    Ezért van több készülék, nekem kicsi a kezem, a 4,3-nak se érem el a jobb alsó sarkát rendesen, egy kézzel (S2).
  • rastaman
    jelentem: nincs vele problémám, remekül működik. lehet fikázni a nagy lapátkezeim miatt, de nekem a 4.7 márpedig kényelmes. hüvelykujjal a kijelző tetejét is simán elérem.
  • skinnyman
    Megjelent a CM9 RC1

• ldavid
    GNEX-et használják? az nem rémlett
  • theone91
    GNEX a Nexus és a SGN meg a Note. Meg a Nexus. Wait, wut?
  • ldavid
    az SGN az Samsung Galaxy Nexus (csak szólok :D)
  • [HUN]FaTaL
    A Sensationökkel elvileg rengeteg a probléma, a One X-et nem tudom. Nekem ez mind nagy tepsi, 3,7" - 4" felett biztosan nem vennék telefont. 4,8" lol, majdnem tablet már.
  • Vadnokedli
    Van itt olyan perszonnel aki rendelkezik SGN-el? azaz Note-al? Lenne pár question.
  • davidka003
    Az SE X8-am ugyan ezt tudja.
    Wifi, GPS, meg lehet vele telefonálni.
    Mondjuk ez a jó ha így fejlődik a technika, mert akkor 1 év múlva vehetek nagyobb kijelzős telót olcsópénzért.
  • Solten
    Nekem pl a One X nem bejovos, a Sensation joval kecsesebb, elegansabb (anyagminosege is jobb szvsz). Izlesek es pofonok :)
  • desigo
    Apple agyalhat,hogy mit villantson az új szifonnal.
  • [HUN]FaTaL
    Hogy mitől ekkora szám az S2-höz képest azt szerintem senki nem tudja. :D
  • Solten
    Harmadszorra bejött: bombasiker a Galaxy S III
  • Robi546
    Üdv!

Azt akarom kérdezni hogy létezik-e olyan játék,alkalmazás amit úgy lehet neten tolni haverokkal hogy WiFin vagy Bluetoothon keresztül a telefonon,2.3.3-as androidom van, Samsung Galaxy S Plus telóm van. És ha van olyan akkor annak az alkalmazásnak/játéknak mi a neve ? Előre is köszi a választ.
  • desigo
    Próbáld ki,hogy ezzel mit jelez :
    Circle Battery Widget

Még ezt megpróbálhatod:
    1) Kapcsold be a telefont és töltsd 8 órán át vagy tovább
    2) Húzd le a telefont a töltőről, kapcsold ki és töltsd még 1 órán át
    3) Húzd le a telefont a töltőről, kapcsold be, várj 2 percet, kapcsold ki és töltsd még 1 órán át
  • Madmano
    Sziasztok.Ennek a tesóját,az Ascend G300-at vettem meg nemrég.Az LG GT540-et váltottam vele.Eddig azt kell mondjam,semmi negatív dolgot nem tudok mondani rá.Talán csak furcsát:kb a töltés után másfél-két nappal csinál olyat,hogy még félig van az akksija a kijelző szerint de fogósabb alkalmazásoknál bevillan,hogy pl.5%-on az akku,nem akarom töltőre tenni?Mikor rányomok,hogy nem,felugrik újra a szint,megy tovább.Arra gondolok,talán még nincs teljesen a topon az akkuja.(2-3szor volt eddig tőltve.)Más:tudtok-e valami megbízhatóbb helyet,ahonnan lehet e-könyveket szerválni?Azért kéne megbízható,mert lehetett hallani pdf-ben terjedő vírusokról,trojairól... Az olvasó valószínűleg az FB Reader lesz.
  • desigo
  • ldavid
    kösz!
  • [HUN]FaTaL
    Az is jó, csak az ingyenes kaka :D
  • [HUN]FaTaL
    A Mininél a saját mappáját szinkronizálja, a Mobile az egészet.
  • Morphin
    Nyugi...fateromnak S2-je van és csak telefonál vele.(szó szerint)
    Meg mobil bibliát olvas ha épp otthon hagyja a sajátját,nagyon ritkán GPS-t bekapcsolja rajta aztán ennyi.Tehát nincs miért szégyenkezned...mindenki arra használja amire akarja, másnak nem kell értelmet keresnie ebben szerintem.
  • rastaman
    én a tv show favs-ot használom