36194
  • kifli
    tuti vétel? dehát nem is fullhd a képernyője, pedig az már mobiloknál is alapnak kéne lennie nem?

Egyébként nem tűnik rossznak, mondjuk nekem a képernyő körüli keret nem tetszik. De ez telefonoknál is így van nálam. A képernyő érjen ki, minél jobban a telefon/tab széléig.
  • skinnyman
    A Chrome már nem béta, stabil
    Új Maps-ben offline mentés benne van
    Új Earth-ben 3d-s város nézet benne van link
    Youtube, G+ felülete megújult

Play-ben 600k app, 20 milliárd letöltés, 250 milla G+ felhasználó

Ez a Nexus 7 pedig büntet, kötelező vétel. Kár hogy eleinte csak néhány országban lesz elérhető (ettől függetlenül én is valszeg beszerzek egyet, pedig sosem akartam táblát), de ha más helyeken is azzá válik, jó eséllyel alaposan felrázza a teljes tábla piacot.
  • [HUN]FaTaL
    Ki is jött a JB SDK.
  • skinnyman
    Plusz ahogy látom frissült a Chrome, Youtube, Maps is :)
  • aate
    G+ app frissült egész jó lett !
  • Jim Morrison
    Jön egykét finomság. Pl a smart app. Le kéne védeni ezt a módszert ha még Apple nem használja
  • theone91
    Csak ne fogják meg a vámon.

Más: Tömörke összefoglaló. :)
  • Inquisitor
    Érdekes azok után amit az előző per bírója mondott ...
  • GregSB
    Let the flame war begin... :D
  • Vadnokedli
  • papi08
    Pfűűű ebből mi lesz....
  • Vadnokedli
    Help me, sanysung júzerek. Ha felrakok egy OPEN GERMANY hivatalos ROM ot ODINal SamMobileről akkor lehet vele bajom? (SG NOTE) Én T-Mobileos vagyok. Kérni fog unlock kódot? Nem ugye.
  • aate
    Forgatás és nagyítás érintőképernyőn - mostantól Apple szabadalom
  • Inquisitor
    Ez eladási ár, gyártási valahol 30-40% között van. De ha tévedek akkor is 300 dollár csak megmarad a belépődíjakból. Viszont az esemény összköltségei hihetetlen nagyok lehettek ...
  • desigo
  • desigo
    Q - 299
    GN - 349
    Tab - 249
    pont - 897 dollár
  • Inquisitor
    Valaki azért szólt, hogy a 900 dolláros jegyért had kapjanak már "ingyen" cuccot. Szóval nem annyira ingyen volt, de majdnem :D
  • desigo
    "google glass developer (explorer) edition csak az i/o konferencia résztvevőinek. $1500"
  • Inquisitor
    Fasza lehet élőben kint nézni mint fejlesztő, bár a Google+ ajnározás uncsi volt, de az ingyen Nexus Tab, Nexus telefon, Nexus Q és ingyen buli megérte. És még csak első nap! :D
    Szemüveg bemutató meg klasz volt, csak ont a GUI-ról egy hang nem volt.
  • Jim Morrison
    francba, lemaradt a legjobbakról :/ sőt ahogy nézem majdnem az egészről :D
  • desigo
    Paul Oakenfold buli lesz nekik kint
  • GregSB
    Ez a Glass bemutató qrva jó volt :)

A G+ újítások is tetszenek.
  • hungary27
    elég fasza volt
  • desigo
    wow
    mindjárt ugranak a szemüveggel
  • papi08
    Ohh, köszönöm! :) :D
  • desigo
    Otthoni média szerver NFC, WiFi, Bluetoothal

katt
  • desigo
    nexus 7 specs

• papi08
    Lemaradtam a közvetítésről, mi is az a Nexus Q? :D
  • desigo
    Érdekes,hogy drágább mint a tab.
  • GregSB
    Ajajajaj. Google kezd el-Applesedni. Ez a Nexus Q-t úgy állítják be mint valami forradalmi eszközt, meg úgy beszélnek a képességeiről mintha eddig soha nem lehetett volna ezeket megtenni, holott amit eddig bemutattak mind tudja már évek óta az Apple TV + iOS párosítás. (nem Apple világban pedig egy PC XBMC-vel)

Szóval bemutattak egy nagyon szépre dizájnolt HUB-ot, amire már évek óta van megoldás másoknál, és úgy beszélnek róla mintha valami új dolog lenne. Csak nem átvettek marketingeseket az Appletől? :DDD
  • GregSB
    Ez a Nexus 7 semmi más, mint a Google válasza a Kindle-re. Mindkettő ugyanannyiba kerül, ugyanakkora, és kb ugyanarra használható, csak a Kindle mögött az Amazon boltja van, a Nexus 7 mögött meg a Google Play.
  • aate
    Want to get your hands on Android 4.1, Jelly Bean? Starting in mid-July, we’ll begin rolling out over-the-air updates to Galaxy Nexus, Motorola Xoom and Nexus S, and we’ll also release Jelly Bean to open source.
  • skinnyman
    Júli közepén jön JB Gnex-re és még néhány telóra, SDK ma ki lesz adva
  • skinnyman
    Siri is felkötheti a gatyát ha ez úgy működik ahogy demózták :)
  • skinnyman
    Nexus 7 mirror videó (amíg be nem jelentik)
  • desigo
    Offline beszédfelismerés
    wow
  • skinnyman
    Link
  • desigo
    Forrás?
    Én 699-ért látom több helyen is.
  • skinnyman
    Project Butter: minden vsyncelve, 60 fps-el, triple bufferrel... Asszem a konkurensek most vesztették el az egyetlen előnyüket :D
  • dashed_

Live

Ha erdekel valakit