36194
-
#12566 Magyarul a ppi-vel volt bajom, egy mostanában megjelent, 150 ezernél hufnál drágább telefonnál, igen. Egy harmadannyiba se kerülő tabletnél soha semmi bajom nem volt ilyen ppi-vel.
Nem tudom hogy tényleg ilyen gyenge képességű vagy-e vagy miért ennyire nehéz ezt felfogni, de rajtad kívül szerintem mindenki elsőre felfogta. Mindenesetre többet nem vagyok hajlandó ebben a témában megszólalni. -
#12565 8GB-ból 7,40-et tudok felhasználni :) :D -
Chris Lowe #12564 A 8gigás nettó mennyi lehet? 5gb megmarad? Sd nincs, lehet ez így kevés... -
#12563 Nem is a 720p-vel volt bajod, hanem 480*800-al (akkora kijelzőn, ami ppi-re kb annyi, mint a nexus 7-é) -
#12562 Soha nem volt semmi bajom a 720p felbontassal, nem tudom ez is honnan jott.
Mas: nehany dolog viszont kerdeses a nexussal kapcsolatban:
Lesz-e Memo 370t kesobb tole fuggetlenul. 250 dollar lett volna eredetileg, lenne benne microsd, hatso kamera, hdmi, ami siman megerhetne ennyi plusz penzt. Persze lenne hatranya is, frissiteseket nem kapna olyan gyorsan, stb.
Es meg egy dolog ami eleg fura: a nexus tabla a telefonos ui-t hasznalja. Nem tudom mi az oka, talan a JB is kozrejatszik, de nem ertem a dolgot. -
#12561 Most epp telorol nyomom, ez a stabil Chrome iszonyat gyors. Haahha mintha asztali geprol nyomnam, fenyevekre van a betatol :) -
#12560 Nem a nexussal volt bajod, hanem a felbontáson voltál fennakadva anno...
Csak gondoltam rákérdezek, mi ez a nagy fordulat. -
#12559 Fogalmam sincs miről beszélsz.
Nekem soha nem volt bajom a Nexus táblával, nekem már akkor must have volt, amikor még fél éve, Asus Memo 370T néven lett bejelentve.
Az előző kommentben pedig épp azt magyaráztam, hogy abszolút nem találom a ppi-jét kevésnek, ebben a kategóriában abszolút korrekt, te mondtad egyedül kevésnek, miközben kb neked egyedül nem lenne jogod ilyet mondani, akkor sem ha tényleg kevés lenne. -
#12558 Google I/O élő tudósítás - ilyen lesz az Android 4.1
-
#12557 Megérkezett a Nexus 7
-
#12556 159 font?? Akkor az asszony tab plus-ja lecserelodik... -
#12555 Nekem nincs bajom az alacsonyabb ppi-vel, sőt teljesen elég az, amit a jelenlegi telefonom is tud. Nem gondoltam még olyanra, hogy kevés lenne, lumiának meg szerintem gyönyörű a képe ígyis.
Bajod eddig neked volt vele, legalábbis nagyon úgy tűnt idáig, de most hirtelen, must have lett.Mondjuk lehet azért gondolod kevésnek, mert nem a képet, hanem a számokat nézed... -
#12554 Nexus 7 review az Engadgeten -
#12553 Nemtudom volt-e már, de angol nexus 7 árak:
8 gigás - 58,000 Ft
16 gigás - 73,000 Ft -
#12552 Arról nem találtam megjelenési időt :D -
#12550 :D
Engem PC-n is csak addig kötött le amíg meg nem untam az épületről-épületre ugrálást, de arra jó, hogy megmutassa mire képes egy androidos teló vagy maga az Android rendszer, nagyon szép grafikája van. :D -
#12549 The Amazing Spider-Man
Vééégree kijött :D
De nem merem megvenni, nehogy az legyen mint a Mini Motors-nál :D -
#12548 A célnak megfelelő appokat... :D -
#12547 Tehát egy tízessel többért vihető a szigetországban a Nexus 7? Még így is tuti vétel. :) -
#12546 A Nexus Q-t USA-ban gyártják
Angliába Júli közepén jön a Nexus 7 159 fontért
HW-ben hozza amit kell -
Inquisitor #12545 De fel fogja rázni. A Kindle Fire is megrázta, a plusz szolgáltatásokkal, pedig az jórészt csak USA/Kanada területen él ... na most a Google pár nagyságrenddel nagyobb cég és mit ad Isten a plusz szolgáltatásokkal akarja eladni a Nexus 7-et. A vas meg vagy 4x erősebb mint Kindle Fire azonos áron! (Igaz ott árban pl. online videó és sok más benne van, itt meg levásárolható pár dolcsi a Google Play-nél.)
Na most ha megnézed mindenki az Apple sikerszéria állomásait próbálja másolni.
Ott először volt egy termék (iPod), erre kiépített store volt, utána jött az iPhone valamint az iPod PDA-vá varázsolása (iOS) és amikor erre is mindenki rákattant jött az iPAD. Azokon a kis 50 cent és 5 dollár közötti vásárlásokon sokkal többet lehet kaszálni mint a vason. Persze ha valaki figyeli, akkor tudja, hogy próbált már rendes "store"-t csinálni pl. Sony vagy a Microsoft többször is, de nem sok sikerrel, de most már valami harmadik verzióban csak sikerül nekik is. Tehát nem egy termékről van szó és annak hatásáról, hanem fel akarják pörgetni a Google Playt és szerintem sikerülni fog.
"ez használhatatlan kontroller nélkül a Q meg nincs felkészítve a fogadására."
Nos, van egy halom gamepad kieg telefonokhoz, többnyire Bluetoothos, adhatnak hozzá ki utólag, használhatsz hozzá valami androidos cuccot amin vagy van, vagy fut rajta emulátor. -
#12544 és te mit használsz\javasolsz? :D -
#12543 Én nem használom. Felesleges káosz lesz belőle már csak akkor is, ha a Facebook-Twittert állítom be rajta. Mellesleg azért iszonyat ronda mert nem a teljes profilképeket használja a UI, hanem a kis 50×50-es előnézeti profilképeket nyújtja a háttérbe. Dizájnkatasztrófa az egész. -
#12542 A második végén a megszokott Android-easter egg. :D -
#12541 Néhány videó JB-t futtató GNex-ről: link link -
#12540 Nem tudom eldönteni, hogy ezt viccből írtad-e vagy sem, de akkor vegyük rosszabb esetet, és feltételezzük hogy nem.
Ez a része nem is értem hogy jön ide, de legyen gyereknap és válaszolok rá: Soha nem mondtam hogy a 480*800 általában véve kicsi lenne a mai elvárásoknak. Miféle elvárásokról beszélünk? Egy 20-30 ezer forintos telefonnak 3,5-4,0" között szerintem tökéletes. Egy százötvenezres telefonnak 4,3"-on (á lá lumiá nájnhándred) röhejes.
"A 215 ppi nem kevés?"
Ipad 2 mai napig kapható, 400 dollár (pont a duplája), és 10"-on van jóval kisebb felbontása, 132 ppi-n. Ipad 1 dettó. Mégis vitték, és viszik, mint a cukrot.
Szóval hogy válaszoljak a kérdésre: egy tabletnél, ebben az árkategóriában a 216 ppi egyáltalán nem kevés, sőt, kifejezetten jó.
Arról nem is beszélve, hogy alapjában véve kb te vagy itt az egyetlen akinek semmi joga nem lenne a ppi-be belekötni még akkor sem ha tényleg kevés lenne, miközben egy olyan platformot istenítesz (wp) ami egészen eddig nem is adott lehetőséget magasabb ppi-re még telefonoknál sem, ahol általában a magasabb ppi elvárt.
Más: Jelly Bean easter egg :)
Greg: Majd meglátjuk, de erre komoly fogadásokat azért nem kötnék a helyedben. :) -
#12539 megnézem, de fasza lesz, hogy ha feleslegesen van rajta a FB szinkronizálás, hogy a profilképet tegye ki. csinálja már meg magátol a métretre vágást, hogy normális legyen a kép. -
#12538 próbáltad méretre szabott képpel? nemtom mekkora méretű kép kell hozzá, nézz utána azt tedd be contact fotónak és nézd meg. Vagy a méret * 3, hogy hívásnál se legyen pixeles képe. -
#12537 Semmivel nem fogja jobban felrázni a tábla piacot, mint a Kindle. Max a 7" táblák piacába kavar kicsit bele, de a 10" táblákra max olyan hatással lesz mint a Kindle. -
Chris Lowe #12536 Igen erre gondoltam, de ez használhatatlan kontroller nélkül a Q meg nincs felkészítve a fogadására. Kb. 5 perces plusz munka lett volna a Google mérnökeinek... -
#12535 OnLive van Droidra, szóval elvileg mennie kéne :) -
#12534 Hogy lehet a timescape-re kitenni ilyen szép tűéles képet, mert amit nekem tesz ki, az bűnronda pixeles szar. akár saját fotót teszek be az illető képére, akár arckönyves képet szinrkonizálok rá :S
-
Chris Lowe #12533 Akkor durranna a Q így csak egy újabb médiabox a sok között. -
#12532 mindent nem lehet egyszerre... akkor mit fognak eladni jövőre és azután? :) -
Chris Lowe #12531 Ez a Q így sztem kevés,ha pl belenyomnak valami felhő alapú videojáték használatot és kidobnak egy kontrollert a tab irányítás mellé akkor megeszi reggelire az xbox/ps3 at. Nem is értem miért nem lépte meg a gugli -
Chris Lowe #12530 Majd ajándékként küldik. Igazából én már a Kindle fire re is rá voltam pörögve, de az csak korlátozottan használható amazon bolt egyenlőre bukó itthon, ez viszont kb. 80 százalékban kihasználható. -
#12529 Végre, nagyon jó újítások ezek! A Google tudja mi kell a népnek. -
#12528 balf*sz emberiség a balf*sz jogszabályaival és szabadalmi törvényekkel... -
#12527 Ok, akkor nézzük más szempontból. A 215 ppi nem kevés?
Hamár a 480*800-as felbontás szerinted túl kicsi a mai elvárásoknak (ez 3,8"-on 235 ppi) -
#12526 Ne legyen még 3d projektor is benne 200 dollarert? :D
Egyebkent nem, egyetlen mobilnak sincs fullhd kijelzoje, 720p-n is 300 ppi felett vannak.