Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan váltanak más készülékekre HTC-ről, ennek nem tudom hogy mi a konkrét oka, de nagyon úgy tűnik az emberek már nem igazán akarnak HTC-t. A helyzet messze van a rózsástól.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.10.21. 16:59:30
"Nekik már tök mindegy. Ha nem lesznek nyereségesek rövid távon belül akkor lehúzhatják a rolót. Ha bejön nekik akkor megéri még a perköltségeket is, ha meg nem akkor nem lesz kit perelni 😄"
Amúgy, onnan lehet tudni, hogy az új HTC valóban pofátlan iPhone-koppintás, hogy a Verge oda meg vissza van érte:
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hogy miért vs i6s elmondja az elején, meg almás oldalon láttam a videót, remélem nem baj...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
csak azért sem vennék ilyen "utánzatot", nem mintha annyira szép lenne az i6...
Azert kosz.
Regards,
Szóval taslit a HTC-nek! Nem azért, mert "másolja" az almát, hanem mert mindenkinek öles taslit, aki olyan helyre rakja a kamerát, hogy kézzel könnyen kitakarható. Akkor is, ha amúgy az akkumulátor miatt minden szir-szart a készülék szélére kell gyömöszölni <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Saor Alba
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A downvote-ok alapján kijelenthető, hogy nem csak én látom ezt.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Van benne par aprosag (pl recent apps gombot hosszannyomva atugrik az elozo alkalmazasra).
Egy probat mindenkepp meger, stabil, gyors.
Skinnyman: amit irtam fb msg es bubble paste hibara: te se tudsz pastelni?
Majdnem tökéletes kamerát kapott (Nexusok mércéjéhez képest több mint tökéletes).
Regards,
Mas:
Google Lays Out Requirements For Fingerprint Sensors In Android 6.0
Google Will Require OEMs To Include Unmodified Doze Mode In Android 6.0
Regards,
3 klikk a rootot leszedni, és frissítés után visszarakni, nem?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.10.20. 06:37:27
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Regards,
The New Nexus Phones Support USB Power Delivery To Charge Other Devices, But It's Sketchy On Older Phones And Tablets
Android 6.0 Will Finally Require Manufacturers To Enable Full-Disk Encryption By Default On New Devices
Here's How The Notification LEDs On The Nexus 5X And 6P Work
Regards,
Szerk: meg annyi bajom van, hogy a fb messenger buborekba nem tudok szoveget pastelni. Ez eleg erdekes jelenseg.
Ha hasznalod megnezned hogy ha valakinek buborekban akarsz irni tudsz e pastelni?
Aosp es frank rommal se megy, remelem valami fb msg bug vagy valami...
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.10.19. 22:00:05
Amugy igen, lenyegeben egy tovabboptimalizalt, kiforrottabb, testreszabhatobb lollipop, hozzadobva meg ezt a 2 uj lenyegi ficsort (uj permission rendszer, doze mod).
Regards,
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gyorsabb. Nem tudom, hogy RAM managementen csiszoltak e valamit, de az app váltás gyorsabb lett érezhetően, 8-9 appot visszaugorva mondjuk play storeba egyből tudok ott görgetni, stb. Play store meg mintha alapból jobban futna, animációk teljesen zökkenőmentesen ide-oda animálnak, L en néha alkalmazásba ugráskor kihagyott pár framet.
Valószínűleg csak a port csodája, de mobilnetre is hamar kapcsolódik, nem kell néha 2g-3g között váltanom hogy bekapcsolja végre a mobilnetet.
Doze mode ha minden igaz itt nem teljes, de ha még rákapcsolom a battery savert akkor elég szép készenléti időt ki lehet belőle csikarni.
Külön engedélyek adása alkalmazásoknak jó, lenyitható hangállító menü szintén hasznos.
Alapból be lehet kapcsolni, hogy akkumulátor képen írja az akku %-ot, ami apróság de nekem tetszik és használom (mint ahogy a demo módot is fogom).
Igazából csak sokkal gyorsabbnak érzem, iphone6al versenyeztettem és van amikor előbb betöltött a telóm 1 appot (!) csak aztán snapchatnél megadta magát, ami egy ismert bug (nexus4 bugos snapchat alatt alapból, valami bug ami nem a snapchat hibája), így aztán reboot miatt abba is maradt a kis verseny 😄 de meglepődtem, mert gyorsaságban nem maradt alul egy i6 al szemben(!).
Most hogy custom rom van fent és az animációk, screen transitionokat .25x gyorsaságúra állítottam így csak még gyorsabbnak tűnik. Így már nem bánom hogy google nem csinált hivatalos M portot n4-re, amilyen stabil 1-2 hét után a port, fluid, stb talán még jól is jártam(/unk).
tl:dr: érezhetően gyorsabb app váltások (nem mp es különbségekre kell gondolni), fluidabb animációk mindenhol stock 5.1.1 hez képest.
szerk: lehet majd videót is csinálok, olyan gördülékenyen megy, hogy öröm nézni 😄
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.10.19. 20:02:13
A legújabb buildből már ki is vették a funkciót (a teljes Android alrandszert).
Gondolom így akarja a natív portolást propagálni a MS.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.10.19. 19:30:25
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A Windows Bridge-dzsel elérhetővé teszik az Androidos kódok újrahasználását. Az end user ezzel nem tud mit kezdeni, fejlesztői feladatról van szó.