36198
-
Nova Launcher Prime most a Google Play-en épp 125 Ft. -
Google Explicitly Bans Ad Blockers From The Play Store, Except All Those Ad-Blocking Web Browsers, Apparently -
a marketing, a design, most hogy a google-el összedolgoztak a szoftver is... -
[Exclusive] An Early Look At Android N's Redesigned Notification Shade And Quick Settings Panel -
Újra magára talált a Samsung marketing? Nahát. -
-
igen, azóta a legtöbb reklámjuk alatt a disklike uralkodott:) -
Regen volt nehany jo reklamuk, de hosszu ideje nem. Most ugy tunik h megint beindultak :) -
azok az apró poénok -
-
-
Aki használ Android Auto -t vagy Mirrorlinket:
Android Auto:
Nálatok megy itthon? Mivel play storeból nem tudtam letölteni, így letöltöttem az apk-t máshonnan, szépen fel is települt, viszont amikor azt írja, hogy csatlakoztassam autóhoz, hiába dugom össze az autóval nem történik semmi. Help listában nem szerepel Magyarország mint támogatott ország, de azt írja "Most features won't work if you use Android Auto outside these countries." - ebből gondoltam, hogy azért itthon is kéne működnie valamennyire.
Mirrorlink:
Itt néha egy pillanatra látom a telefonom kezdőképét (android auto stílusban) ha kilépek egy mirrorlinkes alkalmazásból, de egyből vissza is ugrik a mirrorlink menübe. Használhatnám én rendesen a telefonomat (kvázi tükrözés)? Vagy nem, valójában csak "véletlenül" jelenik meg? -
Nemreg uzemeltem be egy S6-ot (nem az enyem) es az elso inditas utan megjelent valami gyari opcio adatok athozasara, azt nem probaltad? Meg pl ugye androidban is gyarilag van erre valami opcio nfc-vel, nemtom az atviszi-e a tobbi app beallitasait is..
Amugy a google-s fiokon kivul nem szokott olyan sok masik lenni h manualisan tobb melo legyen bejelentkezni mindenhova es ugy atvinni mindent mint mondjuk fel ora.. -
S7 teszt
-
ez mi?
Más: leváltottam a jó öreg G3-at, egy S6 edge-re. Tapasztalatokat majd írok egy hét után. Tudtok ajánlani egy programot, amivel MINDENT át tudok tenni a Samsungra? Képek, videók, feltelepített programok, a swiftkeyben pl. a megtanult szavakat, a böngészőben az előzményeket stb. Tudom, hogy a google-s accountokkal ilyen téren nem lesz gond de a többi? -
Monotune Piano by Android -
stabil -
Android N's Settings Will Have A Navigation Drawer To Easily Jump Between Sections -
Xiaomi Mi 5 Becomes Official—Snapdragon 820, Up To 4GB RAM With 128GB Storage, 5.15-Inch FHD Display, NFC, Fingerprint Sensor, Android Marshmallow, And More
A Quick Look At The Xiaomi Mi 5 At MWC 2016 (Video)
Xiaomi Mi 4S Improves Upon The Mi 4 With Metal Frame, Double-Sided Glass, Fingerprint Sensor, And A Lower Launch Price
LG Says It Won't Release A Nexus Phone In 2016, But It Will Re-Release The 2nd Gen Watch Urbane
Sony Confirms That The Xperia Z Series Is No More, Xperia X Performance Is The New Flagship
Gmail Updated To v6.0 With Rich Text Formatting And Instant RSVPs [APK Download]
DisplayMate Says The Galaxy S7 Has The Best Smartphone Display Ever - a hatekonysag mondjuk nem nott mar
[Who Needs The Cloud] Samsung Begins Mass Production Of 256GB UFS Chips For Mobile Devices
N Nexus 5-on? -
-
masoma #33894 igen -
Óra jól jár? -
masoma #33892 sziasztok, újratelepítettem a windows 10-et és azóta nem tudok Play Musicra zeneszámot feltölteni. Hibaüzenet: "nem sikerült biztonságos kapcsolatot létesíteni". Tűzfal/vírusírtó kikapcsolása sem segített. Valakinek van 5lete? -
nem játszott -> végül g4 lett :)
(ismerősnek gyorsan új teló kellett) -
Sima Z5 nem játszik? Első Sony amit megvennék; meg hát van sajnos tapasztalatom Sony telefonok terén.. -
-
Jah errol nem tudtam, az ugy tenyleg nem szar.
De fenntartom amit irtam, a kiegeszitok, stb miatt. Meg pl kicsi laggu es eleg jo minosegu kep kivezetes meg mindig csak kabelen az igazi. Chromecast screen mirrorral is nagyon jo, de azert ott van kicsi lagg es tomorites.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.02.22. 22:19:43 -
Nem rossz, nem rossz. QI töltést n4 mellett nem használtam, csak most edgenél. Igaz ez nem gyors, de elég kényelmes, hogy csak felkapom a telót és már vihetem is semmi cicó... még pár év biztos kell neki, hogy szélesebb körben elterjedjen. wireless gyors töltő sem ezer forint. Persze ha azt nézzük mennyit használnák.. :) -
Aki T-s és bejön neki az új samsung:
Online előrendelés esetén + gear vr + 3 nappal előbb házhoz jön, mintha boltban akarjátok megvenni :)
más: P8 és Z5 compact: tudtok valamilyen kizáró okot, ami miatt nem vennétek meg valamelyik készüléket? -
tényleg elég gyors - másfél óra nulláról maximumra egy S6 edge+ - két ampert tol át, még gyorsabb, mint egy átlagos akármilyen USB izé - persze nem a gyorstöltők.
Nekem a kínai utángyártott Samsung másolat töltő (kinézetre olyan, mint a fenti, elvileg 1,5A a maximum kimenete) bekapcsolt képernyő mellett az N7 2013-at +800 körül tölti, építettem neki egy dokkolót, úgyhogy ágy mellett ugyanúgy óraként üzemel, mint a 2012 tette, és nincsenek érintkezési gondok.
Első bekapcsolásnál volt beledugva az USB kábel, amíg fel nem ment rá az összes frissítés, azóta tölteni drót nélkül, adat wifin, hang meg bluetooth-on. Sose lásson madzagot.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.22. 20:28:30 -
akkor sem fog mindenki QI töltővel rohangálni, ha mondjuk közben nyomkodni akarod a telefonod akkor wireless töltőn nyomogatva még mindig bajosabb :) Majd tényleg elég gyorsan lehet tölteni... majd akkor. -
nem -
Ahhoz nem kell az a randa hátlap? -
Borg #33881 A gyorstöltés megy wireless. A többi minek egy telefonhoz?:) -
KaBuTo666 #33880 -
-
Akkor ugy mondom, hogy ha mar valamilyen csati van rajta, az lehetne type-c. Es egy dolog, hogy microusb, de csak usb 2.0-as, igy adatatvitelre sztem valszeg kb wifi-n is gyorsabb :) Szoval kb csak gyorstoltesre jo. Meg ehhez a Gear VR-hoz, aminek a csatijat gondolom egy ev mulva ugyis lecserelik type-c-re. De amugy sztem azert sok elonye van meg egy vezetekes kapcsolatnak, rengeteg kiegeszito rakotesenel (pendrive, hdd, gamepad, eger, billentyuzet), gyors toltesnel, kijelzo kikotesenel, sok helyen nem potolhato. Egy rendes usb 3.0/3.1-es type-c csatlakozo azert eleg jo es jovotallo dolog. -
Borg #33877 Teljesen felesleges a typec, nekem volt a 950xl-en. Egyrészt 2016-ot írunk, kb SOHA nem dugdosok kábelt a telefonba, úgy 2 éve minimum, mióta QI van. Másrészt adatátvitelre sincs szükség már kábelen, mióta ezer és egy módja van már anélkül is.
Ha a Gear VR nem lenne, akár csati nélkül is adhatnák az S7-et. -
Amugy egy dolog amiben a G5 peldaul jobb: type-c usb van rajta, raadasul 3.0-as (talan az elso ilyen telo). S7 microusb-je eleg maradi ebbol a szempontbol. Lehet, hogy az is kozrejatszik h az S6 kiegeszitoi jok maradjanak hozza? Tenyleg, azt jol veszem ki, hogy nincs uj Gear VR hozza, tehat a "regi" (S6/Note 5-hoz valo) jo lesz S7-hez is?
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.02.22. 00:14:34 -
KaBuTo666 #33875 S6 edge tulajként meg vagyok elégedve az S7 tudásával. Így kell ezt csinálni, kérem szépen...