36194
-
#12607 Igen, 30 napon belül vissza utalják a számládra.
És nem, nem fog egy centet sem levonni. :D -
#12606 Nem fogják, azért a Google eléggé megbízható cég. Viszont először levonnak 200Ft-ot amit később visszakapsz ha jól tudom.. -
#12605 oké, sikerült, ilyenkor mindig azon parázok, hogy le ne nullázzák nekem itt a kártyát! :S -
#12604 A CVC az egy 3 számjegyű kód.
Arra azonban figyelj, hogy olyan kártyát adj meg, amit el is fogad, legmegbízhatóbb a VISA. Sajnos a netes kártyákkal (Payal, AlertPay) nem lehet fizetni. -
#12603 jah nem, kártyaszámot kell megadni, mi az a cvc? valami 4 jegyű számot kér a kártyáról -
#12602 tök jó, és ezt a pénzt a telefonszámlához csatolják gondolom, mint egy hosszú beszélgetést -
#12601 Egyszer megveszed, utána addig használod, és annyiszor telepíted újra ahányszor csak jól esik :) -
#12600 amik PLAY-en ilyen megvehető dolgok, azok egyszeri fizetősek nem? szóval nem havidíjasak, ugye? -
#12599 Szerencsere joideje nem hasznalok facebook appot telefonon, aki meg hasznal, jobb vigyazni: link -
#12598 nem tudom, tudja? :) (világéletemben a 3g watchdogot használtam) -
#12597 Szerintem azt tudja már az ICS is :p -
#12596 3g watchdog progit ajánlom neked ha nem ismernéd még. abban be tudod állítani, hogy leállítsa a mobilnetet egy bizonyos kvóta elérésekor. -
#12595 én is, mert én 6-án, de azért vigyázz vele, nehogy mikor visszajössz kapj egy 150 ezer forintos számlát! :D -
#12594 aha, ennek marhára örülök, mert július közepén megyek ki angliába :D -
#12593 Miért kellene aggódni?
Biztos,hogy van mindegyikben túláram védelemre elektronika.
Különben forgalomba se hozhatnák. -
#12592 majd megnézem itthon is, hátha lehet kapni, de egyébként szerintem a napelemes töltővel sem lesz gond, kb csak a túláramtól lehetne aggódni, de hát nem hiszem, hogy egy kis napelemes vacak töltő ilyet tenne :D -
#12591 Van rajta micro USB kimenet is, ha jól látom, csak iPhone jelzővel könnyebb eladni :) -
#12590 gmaps már off
-
#12589 áá, jó lenne, de jövőhét pénteken megyünk, nem fog ideérni addigra (mellesleg itt iphone-ra írja a töltőt, vagy az ilyennél tök mind1?)
Mo-n nem lehet kapni ilyet? -
#12588 off
Újra csökkennek az Európai Unión belüli roaming tarifák -
#12587 Hehe, redditen találtam (usb hub a multi miatt van)
-
#12586 A Samsung vezetese szerintem mar a sokadik pezsgot bontogatja - az Apple mindig gondoskodik az ingyenreklamrol... :D
(u.i: ment poszt az Engadgedre is... ) -
#12585 Nagy az isten allatkertje - sokadik felvonas -
#12584 Nézd meg a bannerban a GYIK ot. -
#12583 Érdemes lenne beszerezned egy külső aksit.
12.000 mAh-val többször újra lehet tölteni egy telefont.
ebay -
#12582 amúgy hiába kattintok rá nem hoz elő semmit, mármint a hsz szám melletti ikonra :-/ -
#12581 hmm, köszi
és akkor milyen jó térkép programok vannak? vagy igazából tök mind1, válasszak egyet? :D -
#12580 Néhányunknál a hozzászólás szám mellett van ilyen kis izé ikon, ha arra kattolsz, mutatja milyen appok vannak a telón (mármint voltak valamikor, én már nem használom AppBraint :D)
Amúgy nekem jelenleg ezek vannak:
Documents to Go: doc(x) olvasásra tökéletes (pl vizsgán :c)
Adobe Reader: pdf olvasó (van benne keresés, vizsgán szintén hasznos)
Dropbox: kisebb fájlokat egyszerűbb itt másolni + automatán feltölti a képeket telefonról
Facebook + Foursquare
GameBoid + GBC A.D. : GameBoy és GameBoy Color emulátór (yay Pokemon \o/)
iGO-t azért nem találsz, mert hivatalosan nincs kint Androidra, de magon pl fent van! -
#12579 -
#12578 egyébként mivel új androidos vagyok (aki nyomonkövette az eseményeket az utóbbi időben, igen, mégis csak az S3 lett! :D ) nem tud valaki pár hasznos programot mondani, amit letölthetnék (valaki itt említett ilyen sorozatfigyelőt pl vagy) mondjuk ilyen offline térképeket, mert volt pár lehetőség, de azokról nem írtak jókat, pl I go-t kerestem de nem találtam -
#12577 Nexus 7 review @Verge -
#12576 stoppal megyünk túrázni, és ha nem találunk éppen valami motelt, akkor sátrazni fogunk, szóval... :)
de egyébként nem hiszem, hogy gond lenne, mert inkább az lenne a gond ha valami túltöltést kapna, ennél inkább az lenne a gond, hogy nem kapna elég áramot talán, de fogalmam sincs -
#12574 és ha biciklivel mennek? -
Robi546 #12573 Ha viszont autóval mentek túrázni akkor autó töltő is jó vagy nem ? -
#12572 hi, ha valakinek van/volt valami tapasztalata napelemes mobiltöltőről akkor írja meg pls.
Hosszú útra készülök, és sok helyen nem fogk tudni majd megállni (sokszor lesz sátrazás pl) de van ismerősnek mobiltöltője, ilyen napelemes, kinyitod, és napelemcellák vannak rajta, és egy dróttal rá lehet kötni a mobilra.
Szerintetek baja lesz a telefonnak, ha ezzel kell majd töltenem? -
#12571 Itt a teljes első napi keynote ha valakit érdekel -
#12570 Traffic Panic London ma ingyenes -
#12569 Emberkék! Ezt érdemes lehet felraknom a NOTE-omra? Nem független T-Mobileos vagyok. Elvileg 4.0.3 as HUNGARY gyári.
Lehet bármiféle bajom ha nem T-Mobileost rakok fel? (SGS-en csináltam már de már rég elfelejtettem hogy melyikeket szabad felrakni) -
Chris Lowe #12568 A nagytöbbség felül a hypevonatra, te is tudod. Ember és birka között az a különbség, hogy utóbbinak négy lába van.
-
#12567 Erre csak egy dolgot tudok írni (vagyis idézni):
"Ipad 2 mai napig kapható, 400 dollár (pont a duplája), és 10"-on van jóval kisebb felbontása, 132 ppi-n. Ipad 1 dettó. Mégis vitték, és viszik, mint a cukrot."
Lehet hogy a nagytöbbség nem a számokat, hanem a látványt nézi?