36194
-
#12647 oh egy Arkanoid
grat -
#12646 Elkészült az első androidos alkalmazásom!
Aki szereti a falbontós játékokat próbálja ki! :)
[link -
#12645 -
#12644 Srácok! Most hogy felraktam az ICS-t, működik a Mini Motor Racing...isteni játékkk :DD -
#12643 Ízlés kérdése, kinek mi a jobb, guglis nekem is jobban tetszik...
De a legjobb az m$ féle megoldás XDD
-
#12642 szerintem jobb amikor gördülékenyebb (guglis).
az hogy siri direkt beszél e így, vagy csak így csinálták, 'nem tudták jobbra csinálni' azt én sem tudom, de a gördülékenyebb jobb (szerintem). -
bcrics #12641 anyád,..
http://www.youtube.com/watch?v=WloMCToCUc0 -
bcrics #12640 találtam egy egész jót.:
-
bcrics #12639 egen:) -
#12638 Úgy érted programokkal. Nem elég, ha egy játék le van modellezve. :D -
bcrics #12637 Azt tudja vki játékot milyen programmal csinálnak Érintőképernyős telefonokra?
Gondolom nem a hagyományos 3dmax, Ogre stb modellezővel. -
#12636 Pontosan, és ezt szóvá is tettem a posztban. :) -
#12635 (szerintem siri direkt beszél úgy mint egy robot, vagy nem erre gondoltál?) -
#12634 amellett, hogy gyorsabb még a gép kiejtése is sokkal jobb, amiért nagyon sok pont jár a guglinak :D -
#12633 Amúgy Swype bétában egész jó a magyar hangfelismerés már :) -
#12632 angol lennék, biztos használnám a hangalapú keresést...
amúgy meg le a kalappal a google előtt! -
#12631 Elég korrekt -
#12630 Nem lehet hogy az zavarja az applet hogy mindenki átfog pártolni egy jobb olcsóbb Androidos cuccra mert látják másoknál is hogy mekkora jó? Pl; haveromnak is most szart be a fantasztikus 4G je, és mutattam neki a Note-omat, mondta pf mi ez a szar ping-pong ütő, mondtam nyomkodja:10 perc múlva, következőnek már biztos nem ájfont veszek. -
#12629 -
#12628 Vicc ami itt folyik.
Most már minden technikai téren le van maradva az apple.
Csak tárgyalásokon tud vergődni.
Ha kijön egy 10-es nexus tab az ipad eladások jól vissza fognak esni. -
#12627 FF3
Nem occó. -
#12626 Akinek nem lenne tiszta a sztori. :) -
#12625 Lol mi van itt: Link
Néhány gyöngyszem: link link link link link link link -
#12624 szerintetek melyik a legjobb blacklist?kellene valami egyszerű. -
#12623 En csak ramentem hogy frissitesek keresese es kidobta hogy le tudom frissiteni ICS 4.0.3-ra -
#12622 Szerintem a DRM-et. Van 1-2 elvetemült aki tesz 1-1 játékra vagy app-ra. Pl. állandó internetkapcsolat kell, szerencsére nagyon ritka. Az egyik játék valami régi atari-s port volt, azon volt DRM és tele volt 1 csillagos értékelésekkel mert nem tudtak vele játszani. -
#12621 Flashtool meg PCC az Sony Ericsson, itt meg Galaxy Noteról volt szó. -
bcrics #12620 Ha Flashtoolal feltolod a .73 FW-t, utána a PCC automatikusan felkínálja az ICS 4.0.4-et.
-
#12619 Régen sem volt ilyen, nem hiszem hogy a dev acc. eulaja változna. -
#12618 Azt irtad most keszulsz, en regen lattam :d de mondom kitudja mit mixelek. -
#12617 Nem láthattál ilyet, most készülök dev accot regisztrálni, idézet a szerződésből:
"3.6 Újratelepítések. A felhasználóknak végtelen újratelepítési lehetőségük van minden, a Marketen terjesztett alkalmazás esetén, ám amennyiben Ön eltávolítja a Termék(ek)et a Marketről a 7.1-es szakasz (i), (ii), (iii) vagy (iv) pontjának megfelelően, akkor a Termék(ek)nek eltávolításra kell kerülniük a Market minden részéről, és a felhasználóknak nem lehet további joga vagy lehetősége újratelepíteni az érintett Termékeket." -
#12616 Lehet itt is előjött, hogy iOS-en korábban jelenik meg :)
Vaaagy a Gameloft nem akart egyszerre két sikerjátékot bedobni, akkor később miből élnének?! :D -
#12615 nem kellett volna már egy hete megjelennie asphalt 7nek? én nem látom sehol playen -
#12614 Nincs még ICS-m T-Fosos vagyok. De ha nem jön 3 hónapon belül a 4.0.3 sőt se a 4.1(amit végképp kétlek) akkor én felrakom a CM9 et.
Csak nem tudom hogy mennyire lenne jó, mármint, megtartották e a gyári S cuccokat? amik cerka compatibilisek e -
#12613 Napot mindenkinek lenne egy olyan kerdesem hogy mas Note tulajnak is szarra fagy a telo lepten nyomon az ICS frissites ota ? -
#12612 hm én ilyen több mint ezer forintos alkalmazásoknál láttam, hozzá teszem nem most. :D hanem régebben. Haha. de már nem látok ilyet. Vagy valamit mixelek itt. -
#12611 Erre kérlek mondj példát, mert ilyent még nem láttam :) -
#12610 Pl.? Én egy ilyenről sem tudok. Google Accounthoz kötik az alkalmazást, annyiszor és olyan telefonra teszed, amilyenre akarod.
Nem is vennék semmit olyan cégtől, ahol korlátozzák. :) -
#12609 Ez azert nem igy van. Van par alkalmazas aminek az ujratelepithetosege le van korlatozva, pl van olyan amit csak 10 szer telepithetsz. -
#12608 Így van, nem von le plusz pénzt. Mondjuk én a CIBnél vagyok, a rendes számlával biztonsági okokból nem is lehet fizetni, külön Internetkártyát kellett rendelnem (MasterCard), amihez külön számla tartozik. Ingyenes legalább :)