36194
-
#12687 Ja, Google is fizetni fog Nokianak, mint mindenki más. Csak ezzel már nem nulszalldós lesz a Nexus 7 (“When it gets sold through the Play store, there’s no margin,” Rubin said. “It just basically gets (sold) through.”), hanem mínuszos. -
#12686 Szépen elcsórták ezt is az Apple-től! -
#12685 Nyilván csak részesedni akar és fog is, azt hiszem az Apple ellen is nyert hasonló szabadalommal, amiért csak egy igen apró százalékot kell ott hagynia a Nokiánál az Apple-nek, de azért azt hozzá kell tennünk, hogy a csekély haszonkulcs miatt a Nexus 7 nem fog közvetlen anyagi profitot hozni, legalábbis nem sokat, így a kisebb elkarmolások is fájdalmasak lehetnek. -
#12684 Nem volt szó pereskedésről.
Normálisan meg lesz ez oldva szvsz. -
#12683 Lol, épp dől be az egész Nokia, de arra azért van energiájuk hogy a maradék önbecsülésüket is félredobva elkezdjenek piócáskodni :D -
#12682 Nokia is beszáll a buliba. -
#12681 Androidon belülről beszélek. -
#12680 winmo 6.5 sorry -
#12679 hugomnak win 6.5 fut a telefonján... :D -
#12678 Hihetetlen, hogy még mindig vannak készülékek Cupcakekel. Gondolom a usereik azt sem tudják mi az a frissítés. Nem tűnik fel nekik, hogy az alkalmazások 90%-a nem is működik rajta?:D -
#12677 10.9% az ICS elvileg. -
dashed_ #12676 Itt is eleg jol latszik a lenyeg.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_operating_system -
#12675 Esetleeg a "teljes" mobilpiacról (Android, iOS, Symbian) nincs ilyen diagram? -
#12674 Július 2
-
#12673 Kár, hogy nem saját RSSből olvas. -
#12672 Na ez a nekem való! Google cucc! -
#12671 Google Currents. Én most ezt használom. Magazin-dizájnba szedi a híreket. :) -
vass17 #12670 Azt a részt nem lehet, mivel az általad már használt hírcsatornákból gyűjti össze a fontosnak ítélt híreket oda (tehát a kis"kockákból":). -
#12669 A főfő "kocka" híreit hogyan tudom megváltoztatni? -
#12668 Flipboard -
#12667 Mondjatok már valami szépséges, trendi, jól kinéző hírolvasót!?? -
#12666 azért, hogy semmi köze, hozzá kicsit erős.
a tabokra tervezett android, pedig milyen meglepő, hogy nem hasonlít annyira a mobilokra :D -
#12665 Azért rohadtul nem, egy 1.5-nek kb semmi köze egy 2.3-hoz, aminek semmi köze a 3.0-hoz, amihez képest jelentősen más a 4.0, 4.1 is.
Más: VLC beta -
#12664 :DDD -
#12663 lényrgi dizájn változás, leginkább itt ics-el jött, addig csak a háttér van cserélgetve majdhogynem.
Bár verzióról verzióra nem is lenne jó a drasztikus változás felhasználói szemszögből.
Mondjuk azért apróságok változhatnának epölnél is :D -
#12662 tudja valaki, hogy az mitöl lehet, hogy ha rádugom töltöre a telefont akkor nem kapcsol le a kijelzője?
A másik problémám , meg az hogy nem a megfelelö idöben szinkronizál.
Tehát be van állitva a FB-re és emailre is frissitési idő,de mindig csak azután frissit csak amikor megézem a telefont , ha egész nap nem nézek a telefonra akkor nem kapok értesitést .
Teljesen gyári Defy nincs buherálva semmivel.
Arra még mindig nem jöttem rá hogy tudom a telefonkonyvbe behozni a FB-s ismerösök profilképét.illetve, hogy a FB-s program mindenkinél irtózatosan lassu és nem akar kapcsolodni? -
#12661 true story
-
#12660 -
#12659 Nyilván, nem is számítok rá. :) -
#12658 Ha gondolod én is be tudok segíteni grafika terén, van jártasságom :) -
#12657 konkrétan telefon / tablet méretű programokra is tudsz tervezni?
nekem is free projektjeim vannak jelenleg, illetve ami nem olyan, ahhoz kapom a sminket, de lehetséges, hogy a későbbiekben szükségem lenne egy jó grafikusra :) -
#12656 Oké, adhatsz MSN-t vagy Skypeot is. :) Fizetségre ne számíts, az app is ingyenes :) -
#12655 hiszen az nagyszerű -
#12654 Látványtervet tudok majd valamikor összerittyenteni, és küldöm priviben. :)
#12653 - Jep. -
úúú tán grafikus vagy? :D -
#12652 Nem akartam túlcsicsázni, meg nem is vagyok grafikus, de ha van ötleted, akkor privi vagy msn, akármi. :D -
#12651 Gratulálok. :)
Tetszik. Viszont a dizájn nem. De ha esetleg megreformálnád a dizájnt, akkor lehet hogy tudok segíteni. :) -
#12650 Eclipse, Android SDK (AndEngine + Box2D) -
BIZ0906 #12649 Gratula :D -
bcrics #12648 frankó, hogy és mivel csináltad ha szabad tudni?