36194
-
#12727 Jó kis összefoglaló a Galaxy Nexus körülötti bohózatról
Kis adalék -
#12726 Waze :) -
#12725 sygic nem rossz igot megnézem az magyar fejlesztés -
#12724 igo -
#12723 Sygic -
#12722 melyik a legjobb gps alkalmazás? -
#12721 Tipikus fuck logic
-
#12720 ez itt már majami? (aki nem értené LINK) -
#12719 Welcome to the amerikai jogrendszer. -
#12718 A fo poen hogy egy kis keruleti birosag elrendelhet orszagos tilalmat. -
#12717 Ideiglenesen feloldották az ideiglenes letiltást. A Monty Python szagot csak én érzem? -
#12716 Hogy vennének már ilyen, több-évtizedes kijelentéseket figyelembe, amikor olyan jogilag kulcsfontosságú tényezőket hagynak ki, mint a prior-art (érdekes, ahol rendesen működik a jogrendszer (lásd Anglia), nagyon is jelentős fogalom a szabadalmi perekben).
Nem a felekkel van a baj, a rendszerrel. -
#12715 Hát jah... Amikor épp beperelnek valakit mert pl fekete, lekerekített sarkú tabletet csinált, ezt levetíteném nekik a bíróságon hogy mit szólnak hozzá :D -
#12714 Omg? Minden apple per előtt levetíteni? -
#12713 Az első alkalmazás, amit milfek fejlesztettek. -
#12712 Érdekes: Microsoft fejlesztés, Androidra, kb olyan mint a Tasker:
onX -
#12711 CM10 infók
Röviden:
-pár hét múlva jön a JB forrása, addig biztosat nem tudnak mondani de valószínűleg:
-amin futott a CM9, valszeg ez is fog, Project Butter-rel együtt
-a CM ficsőröket CM9-hez teljesen újraírták, így ezek valszeg kompatibilisek lesznek nagyrészt JB-vel is, így valszeg jóval zökkenőmentesebb lesz az átállás, mint CM7-ről a CM9 volt
-a fő céljuk most egy stabil CM9 kiadása, utána foglalkoznak CM7 és CM10-el
-ETA: természetesen nincs :) -
#12710 Rasszista! Minden brit termeszetesen kepes az amcsi akcentusra is (nyilvan kiprobaltuk azt is, meg en is :D), ahhoz kepest sokat hibazott a Siri. Ezzel szemben a Voice megerti a kozep-europai akcentusomat lazan. A Galaxy S2-n (is) van egy olyan ficsor hogy Vlingo Voice Talk;
Ez minimum annyira jo mint a Voice, szoval mindketto hasznalhato ficsor, nem ugy mint a Siri (de nem kell elkeserednie az ajfanoknak, a Vlingo az apsztorbol is letoltheto). -
#12709 Semmi baj nincs a skótokkal... Szerintem az ami akcentus idegesítőbb:D -
#12708 Skótokat földi halandó nem érti meg, max földönkívüliek, szóval ezen nem csodálkozom :D
Kiváncsi lennék a Google Voice search mihez kezdene a skót kolegád parancsaival :D -
#12707 helyettem már válaszoltak is.
#12702: nagyon helyes. -
#12706 A Siri csak a jenki akcentust ismeri, munkatarsam (skot) ajfonjan okorkodtunk vele, teljesen hasznalhatatlan. -
#12705 Yopp, sikeres volt ezért "átvették" (inkább tökéletesítették az eddigit).
De a hasonló felületen kajak nem értem mit mondasz, Google teljesen máshogy jeleníti meg a dolgokat (pl az adott adatot, nem csak eléd vág egy wolframalpha oldalt ...) -
#12704 Google hangfelismerő cucca szerintem mindig is sokkal jobb volt, amire a lenti videó is jó példa ahol a Siri félreértelmezi amit mond a csávó. Hasonló felületre pakolja ki? Kb abszolút semmi köze hozzá, alig különbözhetne jobban. Ha bárki perelhetne bárkit, az a Google, mert ahogy mindent, ezt is ők csinálták meg, jóval az Apple előtt. Az Apple semmit nem csinált, mint ennek hatására felvárásolt egy kész technológiát, felé tett egy csilli felületet aztán forradalmiként eladta mint minden egyes tucatszarját. -
#12703 -
#12702 Azért van ahol rávernek az Apple picsájára. -
-
#12700 Remélem nem fizetnek egy centet sem. Nonszensz már ez a szabadalmi trollkodás. -
#12699 Az apple meg az android hatására lépte meg a lehúzható notification bart. Szóval lehet itt oda-vissza pereskedni, csak értelme nincs. -
ldavid #12698 a körbe zárt launcher gomb mindig a blackberry-re emlékeztet, kör nélkül jobb volt a régebbiekben -
#12697 Siri volt a neve még mielőtt megvették volna, de ez "csak" a technológiai alapja az egésznek. Az hogy kérdezel tőle dolgokat, majd ő threadekbe szedve válaszol, illetve kártyákon dobálja ki egy külön felületre a válaszokat az az Apple "találmánya / fejlesztése"... és habár a Google Voice Search sok mindenre képes volt még a Siri előtt (bár nem volt mögötte hasonló hangfelismerő technológia), az hogy a Jelly Beanben is egy hasonló felületre pakolja ki a válaszokat mint a Siri az egyértelműen az Apple hatására létpék meg.
Pereskedés ebből nem hiszem hogy lesz, de az nyilvánvaló hogy honnan vették az ötletet (ami nem probléma, én a nyílt versenynek vagyok a híve és remélem hogy ebből nem lesz pereskedés). -
#12696 hát nem is tudom melyik a gyorsabb (és egyben jobb)...:D -
#12695 -
#12694 Lucy Koh ámokfutása folytatódik (elutasította a Samsung fellebbezését, az Apple persze be is fizette a 96 millió dollárt, hogy a feleannyiba kerülő konkurens telefont bannolja, amit már le is vettek a polcokról. Viszont jövő héten elvileg megint kapható lesz, 4.1-es frissítéssel.)
JB review -
#12693 Ha a fogalmatlanság fájna, ordítanál. Leülhetsz pistike, egyes :) -
#12692 annyira unszimpatikus már az apple hogy azt nem is tudom elmondani. -
#12691 Alma fail -
#12690 A Microsoft tartja oket porazon, ergo megbizasbol trollkodnak :) Kivancsi vagyok mifele wi fi szabadalmaik vannak mert qrvara nem Nokia talalmany. -
#12689 . -
#12688 még apple-ös siri előtt volt androidra vlingo (asszem még van is), meg ez a siri is egy külsős fejlesztés, (nem ez volt a neve) csak apple felvásárolta őket, így apple beletette az iOS5 be (mint legnagyobb újítás). Most az hogy beépítve található meg mindkettő rendszerben az szerintem tök jó. Az hogy a Google elcsórta az apple től szerintem nem teljesen igaz.