36194
-
#12767 töröltema fileokat 200 az android és 1,6 giga hely volt szabad, de nem akarta. -
#12766 ZTE Blade -nél van lehetőség átméretezni a partíciókat, így rá lehetett rakni a nagyobb mérettel rendelkező androidokat is. Keress rá xda -n hátha van valami hasonló a te telefonodhoz is. -
#12765 samsung support azt mondta, hogy még nem elérhető az az android. meglepett -
#12764 azt mondja nincs elég hely, így nem tudom feltenni az új androidot :( -
#12763 végül sikerült az odinnal a rootolás. remélem a 4 es android telepítéséhez már kapok segítséget :) -
#12762 nagyon elegem van, már xda fórumot átnéztem minden toolt kipróbáltam, de mind beszart és még mindég nincs rootolva a telóm.... -
#12761 Gyors kérdés. Van egy külföldi csávó akinek Galaxy Ace-e (GT-S5830L, with 2.3.4 ) van, és mivel idejön Magyarországra egy jó darabig szeretné unblockolni. Kicsit keresgéltem és ezt találtam: Galaxy Ace Unlock. Ezt a linket küldjem el neki, ez kell neki vagy valami más? -
#12760 Még egy részletes Nexus 7 teszt: link -
#12759 Ez erdekes, nekem ugy tunik hogy a Microsoft szabadalom troll tenykedeset ugyanugy itelik meg az emberek (lasd pl. HTC esete) mint az Apple szabadalom trollet.
#12747: az igaz hogy a jenki patent rendszer dilettans es ezt ezen cegek ki is hasznaljak.
"Patents are a zero sum game. If Apple doesn’t apply for and then defend a patent, someone else will and ban Apple products. Those are the rules."
Tehat az Apple azert tiltat ki termeket a piacrol hogy ne tiltsanak ki Apple termeket...
oke... -
#12758 gingerbreak is be fog szarni 20 perce forog -
#12757 akkor azóta rendesen megváltozott a kinézete :] -
#12756 hamar van az öröm, a root checker azt mondta nincs rootolva, kikaszt már -
#12755 z4root for president. már csak a 4.1 es Android kéne -
#12754 bocsi ez sok lett. nem találtam, hogy ne nézze. a oneclick csinált valamit shellbe, remélem jó lesz -
#12753 spoiler taget légyszi használj, vagy code taget, akkor is rövidebb.
Nincs olyan beállítás hogy ne nézze meg a signature? -
#12752 ez a one click
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
export PS1=""
$ export PS1=""
getprop ro.build.version.release > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=41800
export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output
2.3.6
END:41800export PS1=""
getprop ro.product.manufacturer > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=88072
export TEMPRANDOM=88072
samsung
END:88072export PS1=""
getprop ro.product.model > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=53613
export TEMPRANDOM=53613
GT-S7500
END:53613export PS1=""
getprop ro.build.version.incremental > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=27227
export TEMPRANDOM=27227
S7500XXLB1
END:27227export PS1=""
ls -l /system/xbin/su > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=64672
export TEMPRANDOM=64672
/system/xbin/su: No such file or directory
END:64672export PS1=""
ls -l /system/bin/su > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=81267
/system/bin/su: No such file or directory
END:81267export PS1=""
chmod 755 /data/local/tmp/busybox > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=12501
export TEMPRANDOM=12501
END:12501export PS1=""
/data/local/tmp/busybox whoami > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=15038
export TEMPRANDOM=15038
whoami: unknown uid 2000
END:15038export PS1=""
rm /data/local/tmp/boomsh > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=90760
export TEMPRANDOM=90760
END:90760export PS1=""
rm /data/local/tmp/sh > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=29466
export TEMPRANDOM=29466
END:29466export PS1=""
chmod 700 /data/local/tmp/zergRush > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=72599
export TEMPRANDOM=72599
END:72599export PS1=""
cd /data/local/tmp/ > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=19378
END:19378export PS1=""
export TEMPRANDOM=95768;export PS1=END:$TEMPRANDOM;./zergRush
[**] Zerg rush - Android 2.2/2.3 local root
[**] (C) 2011 Revolutionary. All rights reserved.
[**] Parts of code from Gingerbreak, (C) 2010-2011 The Android Exploid Crew.
[+] Found a GingerBread ! 0x00000118
[+] Found a Samsung, running Samsung mode
[*] Scooting ...
[*] Sleeping a bit (~40s)...
[*] Waking !
[*] Sending 149 zerglings ...
[*] Sleeping a bit (~40s)...
[*] Waking !
[*] Sending 189 zerglings ...
[-] Hellions with BLUE flames !
END:95768export PS1=""
export PS1=""
/data/local/tmp/busybox mount -o rw,remount /system > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=52866
export TEMPRANDOM=52866
mount: permission denied (are you root?)
END:52866export PS1=""
/data/local/tmp/busybox mount > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=31184
export TEMPRANDOM=31184
rootfs on / type rootfs (ro,relatime)
tmpfs on /dev type tmpfs (rw,relatime,mode=755)
devpts on /dev/pts type devpts (rw,relatime,mode=600)
proc on /proc type proc (rw,relatime)
sysfs on /sys type sysfs (rw,relatime)
none on /acct type cgroup (rw,relatime,cpuacct)
tmpfs on /mnt/asec type tmpfs (rw,relatime,mode=755,gid=1000)
tmpfs on /mnt/obb type tmpfs (rw,relatime,mode=755,gid=1000)
none on /dev/cpuctl type cgroup (rw,relatime,cpu)
/dev/block/mmcblk0p16 on /system type ext4 (ro,relatime,barrier=1,data=ordered)
/dev/block/mmcblk0p18 on /data type ext4 (rw,nosuid,nodev,relatime,barrier=1,data=ordered,noauto_da_alloc)
/dev/block/mmcblk0p17 on /cache type ext4 (rw,nosuid,nodev,relatime,barrier=1,data=ordered)
/dev/block/mmcblk0p19 on /efs type ext4 (rw,nosuid,nodev,relatime,barrier=1,data=ordered)
END:31184export PS1=""
/data/local/tmp/busybox mount -o rw,remount /dev/block/mmcblk0p16 /system > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=51816
mount: permission denied (are you root?)
END:51816export PS1=""
/data/local/tmp/busybox mount > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=68411
export TEMPRANDOM=68411
rootfs on / type rootfs (ro,relatime)
tmpfs on /dev type tmpfs (rw,relatime,mode=755)
devpts on /dev/pts type devpts (rw,relatime,mode=600)
proc on /proc type proc (rw,relatime)
sysfs on /sys type sysfs (rw,relatime)
none on /acct type cgroup (rw,relatime,cpuacct)
tmpfs on /mnt/asec type tmpfs (rw,relatime,mode=755,gid=1000)
tmpfs on /mnt/obb type tmpfs (rw,relatime,mode=755,gid=1000)
none on /dev/cpuctl type cgroup (rw,relatime,cpu)
/dev/block/mmcblk0p16 on /system type ext4 (ro,relatime,barrier=1,data=ordered)
/dev/block/mmcblk0p18 on /data type ext4 (rw,nosuid,nodev,relatime,barrier=1,data=ordered,noauto_da_alloc)
/dev/block/mmcblk0p17 on /cache type ext4 (rw,nosuid,nodev,relatime,barrier=1,data=ordered)
/dev/block/mmcblk0p19 on /efs type ext4 (rw,nosuid,nodev,relatime,barrier=1,data=ordered)
END:68411export PS1=""
mount -o rw,remount /dev/block/mmcblk0p16 /system > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=46061
export TEMPRANDOM=46061
mount: Operation not permitted
END:46061 -
#12751 azr írja, hogy
signature verification failed install package 2 -
#12750 Ha kérhetném most egy darabig hanyagoljuk ezt az apple vs mindenki témát. Felőlem át is vonulhattok az iphone topikba folytatni, ott úgyis mindenki ilyen megértő :D 90%ban androiddal kapcsolatosak legyenek a beszélgetések, ne almásak :)
Köszönöm -
#12749 kezd elegem lenni, a rootoló zip megáll, ha újra futtatom akkor megindul, de a csík soha nem váltódik fel másra. a super oneclick meg mindég beszarik -
#12748 Abszolút dominánsak, pláne ha a income-részét nézzük, annak ellenére, hogy az okostelefon-szegmensben jelenleg kicsit visszaszorult a piaci részesedése az Apple-nek. Ezért is érthetetlen (legalább is számomra) ez a hatalmas, kézzel lábbal elkövetett defenzivitás. Azért itt a címvédésről is szó van. Jön majd az iPhone 5, és megint borul a részesedés-torta. :)
Amúgy visszakanyarodva azért kelt nagy felháborodást (bennem is) a Galaxy Nexus megtámadása-bannolása, mert ha valaminek, hát a GNEX-nek semmi köze sem volt az iPhone-hoz, Apple-höz (célzottan kerülték a közös nevezőket hardver-szoftverdizájnban), a célt elérő egyetlen szabadalom pedig nevetséges volt (univerzális adatbázisban történő keresés mechanizmusa). Teljes kitiltás van a Tab 10.1-re is, mégsem siratja senki, mivel ott (azért be kell látni) hangsúlyos és kézzelfogható másolásokat követett el a Samsung, ahogy más készülékeinél is. Csakis egy oka volt annak, hogy a GNEX-t ennyire támadta Apple: Így a legnagyobb riválisnak, a Google-nek is durván keresztbe tudott tenni, mégis csak az Ő készüléke, a Samsung csak legyártotta nekik. (Meg azért a 350 dolláros kártyafüggetlen ár mégis csak veszélyt jelenthet az iPhone-ra).
Jelen állás az, hogy a február óta tartó cirkusz eddig remek marketing volt a Galaxy Nexusnak, a végkifejlet viszont még odébb van. -
#12747 Nem akarom különösképpen védeni az Apple-t, mert elég nagyra nőttek már, meg elég nagy szájuk van, de azért ezen mindeki elgondolkodhatna:
"Patents are a zero sum game. If Apple doesn’t apply for and then defend a patent, someone else will and ban Apple products. Those are the rules."
Az Applenek 1 db terméke sikerterméke van (volt, mostmár 2) az iPhone. Ezért fosnak, és próbálnak időben midnent levédeni, mert a szabadalmi rendszer egy fos, és ha valaki fogást találna az 1 szem termékükön, az nagyon betehetne nekik. Samsungnak van milló terméke, nem okoz nagy károkat náluk ha pár hétig bannolva van valamelyik tabletjük. Ha az Apple elől viszont valaki bezsebel egy szabadalmat, és pereli őket akkor nagyon beszophatják. Hát ezért ilyen túlbuzgóak.
"The Boycott Apple people aren’t crazy. Something is wrong, and something should be opposed. But the thing that is wrong is the patent system, not the companies who are forced to play by its obsolete and irrational rules."
Nekem ez a véleményem. -
#12746 Én is azon vagyok, hogy nem csak az Apple-t szabad hibáztatni az egészben. Nyilván vannak egyetverően balga és ellentmondásos megnyilvánulásai, lépései, fosik már attól is, hogy egy picit meginogtatja valaki a monopolhelyzetét (és nyilván egy mamutcégnél ez nem deviáns viselkedés), de a szabadalmi-rendszert, a hozzá nem értő jogászokat kell hibáztatni. A ostoba, irracionális döntéshozások miatt lett mostanság ennyire felkapott jelenség a köztudatban a patent-war.
Én csak egyedül a versenyhivatalok véleményére lennék kíváncsi, mert az nyilvánvaló, hogy ezek a szarrá-pereskedések gazdaságilag is negatív hozadékkal járhatnak. -
#12745 http://techdrag.com/how-to-root-samsung-galaxy-ace-plus.html
ez sem nagyon műxik, nincs a listán a .tar file -
#12744 Nem hallottam róla, de ez is egy viccnek tűnik, kiváncsi lennék azokra a szabadalmakra, de ismerve hogy a többi gyártót is melyikekkel szokta fenyegetni a Microsoft, gondolom most is csak a szokásos patent trollingról van szó, semmitmondó homályos szabadalmakról van szó amiket jóval azelőtt használt mindenki minthogy ők levédették volna.
Más: még egy Voice Search összehasonlítás: 3:30-tól, elég lol -
#12743 ez segített :) már csak firmwaret kéne találnom
-
#12742 Ki kell kapcsolni a telefont és úgy kell bekapcsolni ahogy ott mutatja. -
#12741 bár download modba sem tudtam tenni, ha elengedem a 3 gombot, hogy nyomjam a volume upot, csak két fehér cucc ugrik be és eltűnik -
#12740 nekem GT 7500 van. de találtam valamit itt
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1602579 -
#12739 Akkor hivatalos nincs rá. Itt nézelődhetsz (mondjuk nem tudom, hogy neked pontosan ez van-e, de Plusra nem dobott ki semmit a kereső) -
#12738 Érdekes, amikor a Microsoft tiltatott be Motorla készülékeket az USA-ban, annak miért nem volt ekkora lángja? Akkor miért nem lázadoztak emberek? Nem az Apple-el van a baj, hanem a szabadalmi rendszerrel. Csak az Apple-t utálni menő. -
#12737 sajna azt írja, hogy nem támogatja a telefon a frissítést. valahogy mégis megoldható? -
#12736 Kiest letölt, telefont rádug, imádkozik. Ha meg custom romot akarsz, akkor azokhoz szokott lenni leírás. -
#12735 van valahol leírás, hogy frissíthetek az új androidra? 2 valahanyas van fent. remélem a Galaxy Ace Plus bírja a 4 est. -
#12734 Eleg lassu a bevitel nem tudok folyamatosan irni noten le is toroltem. Vagy lehet felkene nyomnom a icst -
Hurkans #12733 vagy mégis? -
#12732 szép, épp csak nem létezik play-en -
#12731 Handrite Kézzel írt jegyzet. Sms-ben ellehet küldeni az írott szöveget! :D -
#12730 Optimus 4X review @theVerge
Egész jó. -
#12729 Sygic-re letöltött térképet át lehet vinni másik telefonra? Egyszer próbálkoztam, lekorholt, hogy ezt már másik telefonra regisztráltam.
igo-t amúgy jobban szerettem, de nem kapható droidra hivatalosan, ha minden igaz -
ldavid #12728 Route 66 (nem sokat használtam még, de jónak tűnik +ingyenes)