36194
-
#12807 Ennek ellenére? Pontosan emiatt (a horribilis összegek) miatt.
De hagyjuk, és voltam a naív, hogy azt gondoltam hogy néhány adatot be lehet ide tenni anélkül hogy el nem kezdődne a "dehát a másik így is több profitot termel" és hasonló oda nem illő beszólások dobálózása, még akkor sem ha éppen ebben a topicban vagyunk -
#12806 Ennek ellenére, pénzügyileg mégis jobbnak tűnik az az üzleti modell. -
#12805 tippet kérnék, mert majdnem földhözbasztam haver one x-ét :D
Szóval feltette vibert, ennek hatására eltűnt a gyári tárcsázó, és telefonkönyv.
Notification bar mutatja, hogy van vagy 30 nemfogadott hívása, de ha rányomok semmi nem történik.
Ezek után vissza lett állítva gyárira a telefon. Viszont a régi programjainak az ikonjai ottmaradtak, csak épp elindítani nem lehet őket. Market-ről feltéve, pedig kikerül egy második parancsikon mindenhez. Ez így mi a f*sz?
Memóriát formázni annyira nem akar, mert holnap utazik el, és most nincs ideje visszapakolgatni a zenéit, és egyebeket.
Az itt leírtak alapján pedig nemmegy a factory reset gombokkal. Vagy nem kikapcsolt állapotba kell vol- meg bekapcsológomb egyszerre? -
#12804 Sok mindennek köszönhető, de elsősorban annak, hogy nem egy gyártóhoz van hozzáláncolva az egész platform, amelyik ráadásul horribilis összegekért árul minden egyes eszközt :) -
#12803 nem engedi sem odinnal, se recovery modban feltenni az új androidot. mi a megoldás? -
#12802 másnál is szar telenornál a gmail, facebook? -
#12801 ez annak is köszönhető, hogy a közép- és alsó kategóriában is jelen van az android
ha lenne 20-60 ezres iPhone akkor lehetséges, hogy máshogy nézne ki a "mérleg" -
#12800 400M aktiváció videó
Belegondolva elég durva szám, 1 éve még csak 100M volt (vs ios: 200M), most pedig már verik az ios-t (ami most 365M), gyakorlatilag kétszer annyi fogyott folyamatosan belőle, durva. -
#12799 Az ICS-en igen, de ez egy moddolt ROM ami nem engedte letiltani egyik általam eltávolítandó programot..:) -
#12798 ICS-en egyébként alapból is letilthatsz bármilyen gyári rendszerprogramot -
#12797 Ez bevált, köszönöm! :) -
#12796 használt root uninstallert... azzal bármit uninstallálhatsz a renderszből
persze saját felelősségre és ésszel használni :) -
#12795 Kipróbáltam a módosított ROM-ot, de telepítés után rettentően szaggat, és a "Beállítások" is befagy. Szóval nem csak ennyi a ROM módosítás..:DD -
#12794 köszi szépen :) -
#12793 szerk.: nem is enged törölni :D -
#12792 Ha törlöm a system/app-ból, akkor a teljes programot törli? -
#12791 És meddig tart a telepítés után törölni a system/app-ból? Minden custom rom alapból rootolt.
Szerintem a ROM zipjeiben nem érdemes túrkálni, bár, akár még működhet is. Kivéve, ha olyat törölsz, amit nem kéne. -
#12790 Ez engem is érdekelne, mert általában a custom rom-ok felraknak 783684293848 féle launchert, nekem pedig pont az x+1-ediket még le kell tölteni play-ből, mivel azt szoktam meg. -
#12789 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem (ami persze csak elmélet eddig).
Van egy letöltött ROM-om, jelen esetben az IceColdSandwich. Ha azt megnyitom a gépen winrar-ral, abban ugye van egy "app" mappa, melyben ott sorakoznak a telepítendő alkalmazások. Na, ha én onnan egyet törlök, majd fel flash-elem a ROM-ot, akkor nem fog ütközni/összeomlani a ROM? Van ahol még tárolja a telepítendő alkalmazásokat?
Köszönöm a válasz(oka)t! :) -
#12788 SMS Backupra van jópár találat, a kapcsolatokat nem tudom, azt szinkronizálom. -
#12787 nem root-olt a telom, most szeretném és elötte lementeni a dolgaim... -
#12786 tudnátok nekem mondani egy app-ot ami a telefonrol lementi gépre vagy a memoriakártyára az sms-eket, ill kapcsolatokat (telefonszámokat) ?
köszi -
#12785 omg -
#12784 A forrást ezzel a verzióval adták már ki asszem -
#12783 ICS. -
#12782 S3-at mivel jön alapból? -
#12781 4.1.1
-
#12780 Ez jó hír, lényeg, hogy minél hamarabb megízlelhessük a JB-t. -
#12779 CM10 hírek:
-ahogy sejthető volt, a JB kódja azért át lett rendezve és alakítva, így egy sima merge-el nem működne, manuális merge-eléssel fogják csinálni
-a haditerv így az, hogy egyesével fognak a CM9-ből mindent, és az összeütközéseket, áthelyezéseket kijavítják, ami nem egy rövid művelet. (viszont magát a kódot alapvetően nem kell újraírni szóval gyorsabb művelet lesz várhatóan, mint a CM9-nél volt ahol mindent újraírtak)
-most pedig dolgoznak tovább, legközelebb akkor jelentkeznek ha kész a merge -
#12778 Na ennek mondjuk tényleg enyhén koppintás szaga van :) -
#12777 ok. megkérdeztem, hátha jön S7500 ra is -
#12776 Wait... whut?!
[url=http://www.nomorerack.com/daily_deals/view/66695-1_2ghz__android_3_0_7_inch_touchscreen_tablet_with_samsung_motherboard]Android tablet. De miért Steve Jobs-al reglámozzák? [/url] -
#12775 AOSP: Android Open Source Project
Magyarra fordítva: kiadták a forráskódját, innentől már csak a ROM fejlesztőkön múlik hogy jöjjenek a jó kis JB alapú ROM-ok. -
#12774 Mit jelent az ASOP? -
#12773 Jelly Bean AOSP-on még ma
Kiváncsi vagyok mikor jönnek az első "nagyjából működő" ROM-ok :)
Ja közben CM9 hírek: még egy RC2-t kiadnak, utána jönne a stabil a tervek szerint -
#12772 hmm azt nem tudom -
#12771 én most nem az sd kártyáról beszélek hanem a telefon belső memóriájáról ami a rendszer részére van fenntartva -
#12770 az elődjének van csak -
#12769 Nincs esetleg saját topikja a telónak? Nem elzavarni szeretnélek, csak mi már le lettünk szólva flood miatt. Meg ott szerintem többen is tudnának segíteni. -
#12768 még ami érdekel, ha tudtok jó játék címeket kérlek írjátok le. magamtól 1 jó vadászosat és 1 f18 szimet találtam