36194
-
#12930 Letölti a megfelelő képet, és azt rakja be! -
Chris Lowe #12929 A gyári lejátszón átrakja a képeket? Van ilyen app? Vagy tegyünk fel vinamp vagy más lejátszót és akkor működik? -
#12928 Én tisztában vagyok vele, én azt mondtam, hogy a gyári ilyen. -
#12927 Van program, amiben magának megkeresi, berakja a megfelelő album képet! -
#12926 Bemásoltál egy jpg-t is abba a mappába ahol a zenék vannak és azt tölti be, mert a gyári fos lejátszó netről letölteni nem tud, az mp3akban meg valószínűleg nem mindegyikben van benne id3tagben. -
Chris Lowe #12924 Albumcím ugyanaz akkor minden számhoz ugyanazt a képet rakja. Legalábbis én így tudom. -
Robi546 #12923 Próbáltam,rá raktam újból de ugyan az,ott van a kép de h mért nem tom. :S -
Robi546 #12922 érdekes :D Milyen teló ? Enyém SGS Plus,de mindjárt meg próbálom úgy hogy rá rakom még egyszer aztán értesítek. :D -
Robi546 #12920 Sziasztok!
Én múltkor a telefonra raktam új zenéket nem tudom mennyit de elég sokat és sok zenénél,nem mindennél de soknál van egy kép a zene lejátszóba de ugyanaz a kép van majdnem mindenhol,egy énekes az is de viszont eddig nem volt az ott,mitől van ez ? Tehát: rá másoltam a zenéket és ugyan az a kép van mindegyik zenénél a lejátszóban de hogy miért azt nem tom eddig nem volt így. :S Előre is köszi a segítséget. -
#12919 Áh, nekem nem fontos rájöttem, rootoltam valami miatt, amit amúgy nem tudtam használni, semmi pluszt nem adott. -
#12918 Igen csak a root elveszik. De van megoldás, de azt még GB-n kell megcsinálni :) PH-n/Mobilarenan leírtam, keress rá, lusta vagyok :D -
#12917 Köszi, akkor meg fogom csinálni. Ha rootolt, akkor is ugyan úgy megcsinálja a frissítést a pc companion, igaz? -
#12916 A gyári launcher marad, ha akarod, bár az apex jobb szerintem, igaz úgy nem a sarokban van, de több a hely a widgeteknek.
Szerintem mindenképpen érdemes frissíteni, egyedül a LED-értesítés bugos, remélhetőleg a következő romban javítják. Jobb az akkuidő, gyorsabb. -
#12915 Köszi! Ugye az ikonokat ugyan úgy lehet a sarkokba tenni? Az nagyon tetszik a mostanin, csak a néma mód, meg wifi ikonja van kirakva. -
#12913 Xperia mini pro és ICS-el van valakinek valami tapasztalata, hogy milyen? Annyit találtam eddig, hogy ne frissítsem, mert nem jó, de semmi mást nem írtak róla. -
#12912 live ustream
mobilarena -
#12911 An iPad Lover’s Take On The Nexus 7 -
#12910 Hát, nálam azért kellett egy-kétszer hátlapot pattintani. De nem sűrűn. -
#12909 -
#12908 Nem fagy a gyári ICS az Xperiákon (és LwW-n), ott valami más gond lehet. -
Zozo76 #12907 Most nem ICSre frissitettem, hanem az ICS 4.0.3-at frissitette egy kb 9 megas valamivel. -
zritya #12906 Sziasztok!
A napokban meg jött a frissítés a walkmanomra és azóta be fagyogat elég sűrűn ennyit vártam 4.0 ra és ennyire rossz lenne ? Más is tapasztalta ezt ? -
#12905 CM10 progree: link link
Elég gyorsan haladnak -
#12904 Az ICSre ha frissitesz az nem 9 mega lesz nekem a notenal 340 vol szoval nem ICS a szar -
#12903 nekem a zenehallgatással nincsen problémám... igaz, én nem a gyári xart, hanem a MortPlayert használom :}
az vajon miért van, hogy 5.1-es hangzást MHL-en nem lehet beállítani, csak fülesen, akkor is, ha 5.1-es a hangforrás? :D -
Zozo76 #12902 Sziasztok!
A heten volt egy frissites az S2-n. Legalabbis a heten neztem ra a menuben. Namost ugy neztem a neten hogy elvileg a 4.0.4-nek kellett volna jonni ra de csak valami 9 megat szedett le. Frissitett, ujraindult de csak nem lett nagyobb a verzioszam. De ami rosszabb hogy a hibak is maradtak amik voltak: zenehallgatas kozben ha ujra a zenelistat kerem az a lista elejen all allandoan es nem az eppen jatszott file kornyeken. Baromi idegesito. Az 5.1-es hangzas bekapcsolasakor elkezd a zene szaggatni. Van olyan mp3-am ami kizarolag szaggatva hajlando lejatszani, tisztara olyan erzese van az embernek hogy NEM BIRJA a gep szusszal... :). Mindez azert idegesito mert az elozo rendszerben, a 2.3.4-ben ezek a dolgok TOKELETESEN mukodtek!!! Ugyhogy nekem az ICS inkabb visszalepes volt. -
#12901 Letöltés után automatikusan települ. -
koj #12900 Igen Google play van rajta. És amikor megnyitom kéri is a gmail fiókot. Ezek szerint ezt muszáj megcsinálni? És ha sikerül mondjuk valamit letölteni hogy kell telepíteni? -
#12899 Play a neve, esetleg Google Play. Mikor bekapcsolod a telefont kér Google fiókot (nekem csak ezután került a telefonra, de szerintem alapból rajta kéne lennie, ha nem akkor keress valami Googles progit lépj be és akkor majd kéri, de tuti van rajta Play, https://play.google.com/store, itt is van, innen is lehet telepíteni dolgokat telóra, magától letölti magának.).
Szerintem felesleges.
GPS maga ingyenes, csak kell hozzá valami program. Vannak offline térképek, pl iGo, Sygic, Navigon, illetve online, amihez folyamatos adatkapcsolat kell (wifi/mobilnet) pl Google Navigation. -
koj #12898 Sziasztok! Tegnap vettem egy Huawei Ascend G300-as okostelefont (az elsőt), és elég sok mindent nem értek. Például ugye mindenki mondja hogy játékokat, programokat a marketről lehet letölteni. És itt az elős kérdés sehol nem találom a marketet szóval akinek ilyen telefonja van segíthetne.
A másik a biztonság. Szóval víruskereső programot is kell telepíteni? és honnan vagy ez hogy működik? És például hogy kell letölteni, mert hátteret akartam, és ugye itt a gépen mentem másként és ennyi, de a telefonnál nincs ilyen opció szóval eddig semmit nem tudtam letölteni. A GPS ingyenes vagy fizetős? -
#12897 Elég szánalmas, hogy S3-onál reklámozzák az AllSharet, aztán indításnál basznak felrakni és közlik, hogy nyár végén talán lesz. (valami Dongle kell elvileg hozzá, ami +30-60 euro) -
ktomi22 #12896 koszi a valaszt.. es igen ez megoldhato is.. de akk ha 1ik szimra uj szamot mentek .. meg a masikra is.. idovel, akk valami csak ezen lesz valami csak azon :S -
#12895 Desire: névjegyek kimentése, SIM kivesz, névjegyek importálása, másik SIM berak, névjegyek exportálása SIM-re. Ez így fejben jónak tűnik, aztán lehet nem is lehet SIM-re exportálni, de azért nézd meg. De általában SIM-nek kevés a "tárhelye". -
ktomi22 #12894 nos.. van 1 htc desire-m ..minen ok vele.. remekul megvagyok elegedve stb.. viszont van 1 ceges szamom .. ugye desire nem dual sim-es .. az lenne talan legjobb.. de hat nem az (kesobb lehet veszek valami dual simes telot.. de addig kene megoldas) google accounton van osszes elerhetoseg stb szal androidon remek.. minden klappol.. a baj ugye a fentebb emlittett masik sim miatt adodik, mert a masik mobil nem androidos hanem egy Nokia N97mini, amire ugyebar gyenge hw miatt android fel se megy. hogy lehetne megoldani hogy kontaktok szinkronizalodjanak erre a keszulekre is.. ?? van valami symbianra, valami google acc, ..stb.? szerintetek mi lenne alegjobb megoldas? ..thx a valaszokat elore is -
#12893 Az semmi, egy félévszázados találmányt, a vezeték nélküli indukciós töltést is le akarják védetni (nem kizárt, hogy sikerrel járnak). És ebben a legszebb: Nincs olyan termékük amely használná a technológiát. -
#12892 A komoly mobilos perek bő felében érintett az Apple -
#12891 JB changelog -
#12890 Ja az, bár nagyobb ugrásoknál néha újra kell húzni az egészet. (legalábbis amit én használtam annál kellett) -
#12889 Tárgytalan, köszönöm! :D -
#12888 ja, elég szánalmas amit művelnek...
és az a baj, hogy a Samsung személyében még partnerre is találtak, az is előszeretettel perelgeti az Apple -t
szerintem a bíróságon "már megint ezek az idióták" sóhajjal veszik tudomásul amikor beérkezik hozzájuk az ügy :)