36194
  • papi08
    Sziasztok!
    Hogy tudnám a Desire HD-om átállítani a kódolást olyanra, hogy 58 karakteres SMS-t ne 2 SMS-ben küldje el? :)
    őszinte leszek, k*rva idegesítő..:D

Köszi!
  • desigo
    Viber Galaxy Nexuson se működik JB óta.
    Gondolom majd javítják és jó lesz.
  • aate
    Rendesen működik,pár ap kompatibilitás hiba van pl. (Viber, tapatalk ) )gyorsabb mint az ICS. Azonnal reagálnak érintésre a programok, gördülékenyebb - gyorsabb az oldal lapozás,galéria alkalmazás nagyon jó lett. Google now (asszisztens )az egyenlőre nem nagyon aktiválta magát de majd kiderül mit tud de csak angolul kommunikál.
  • bosco05 #12971
    Igazából a hivatalos frissítések miatt, már csak a nexus s illetve a nexus prime játszik. Az egyetlen bajom az s-el, hogy szerintem a hardver kevéske lehet a JB-nek.
  • desigo
    Szerintem jó kis telefon.50-et ér az inkább.
    Ha sérülésmentes,sok garis akkor esetleg.
    De ennyiért inkább HTC One V-t vennék.
    60-65ért most is van több eladó.
  • bosco05 #12969
    alig használt (én egy picit sokallom)
  • bosco05 #12968
    észrevettem sajna :S

Köszi a választ!

Egyébként egy i9023 megér szerintetek 65-öt?
  • desigo
    GT-i9023 - TFT SC-LCD
    GT-i9020 - Super AM-OLED

super amoledest nehéz beszerezni,többségben 9023 van itthon.
  • Mike
    üdv!

Az mitől van, hogy régebben az MX player simán lejátszotta a divx5-ös filmeket (emlékszem rá hogy néztem telefonon) és most ugyanezeknél a filmeknél vagy lejátszás nélkül kilép, vagy azt írja: ez film nem játszható le

ezt más is tapasztalta vagy egyedi jelenség nálam
    pár hónapja, amikor a telefont vettem, még lejátszott mindent, most már avi-t nem
  • bosco05 #12965
    Tudom hogy google meg minden, de egyik oldalon ezt írják annak a másikon azt... Amennyire kiderítettem az i9020 a ledes, de tutira kéne az infó :)
  • bosco05 #12964
    Pls help! A Samsung i9023 az SLCD-s vagy az i9020?
  • bosco05 #12963
    viszi rendesen amúgy? nem kevés neki az a hardver?
  • aate
    Na meg is érkezett az Android 4.1.1 update a Nexus S készülékemre. :)
  • bosco05 #12961
    Ó értem, az is jó hogy ennyire visszafelé is csinálják. Úgy látszik érdemes kirakattelefont venni, azzal legalább foglalkoznak.
  • bosco05 #12960
    110-ér láttam most akciósan :)
  • desigo
    Nexusra már kijött pár hete.
    aate a Nexus S-ről linkelt.
  • desigo
    Üdv!
    Azóta megkapta a 4.1.1-et.
    Azzal még simább,még akadás mentesebb.
    Nem tudom hol veszed de a gyorsboltban nemrég 115 ezer volt.
  • bosco05 #12957
    nekem most ugyanez van a Defyn, most lett visszarakva teljesen gyárira, semmit sem frissít... Ráadásul ennek hála nálam még Android market van :) Szerintem aludjunk rá egyet kettőt még :S
  • bosco05 #12956
    Ez pedig külön jó hír, ha már úgy is a Nexus-ra pályázom :)
  • bosco05 #12955
    Üdv! Jelenleg egy Motorola Defy-m van, de bizonyos hiányosságai miatt szeretnék továbblépni. A kérdés, hogy esetleg van-e valakinek tapasztalata a Samsung i9250 Galaxy Nexussal, ha igen akkor pedig mi az? :) Köszi előre is!
  • aate
    Elkezdődött a Nexus S jelly bean OTA frissítés ! Link eredeti forrás > link
  • theone91
    iPad és Nexus 7 droptesztek. :)
  • Solten
    erre iszok

• [HUN]FaTaL
    TuneIn Radio?:)
  • berczely
    Szevasztok!

Új telefont kell vennem mert 40nnél zúdultam egyet a biciklivel és tropára tört az egész a zsebemben.
    Mit ajánlotok? Még egyszer Blade-t nem vennék. Jó kis telefon volt, de a procija gyengécske sokat szoptam vele. Hasonló súlycsoportban érdekelne készülék. Mini pro-t néztem érkezik rá az ICS ez tetszetős! Más egyéb?
  • repvez
    Tudja valaki hogy winamp vagy mx player ben hogyan lehet megnyitni az online rádioknat?
    Mert probáltam rákeresni a shoutcast részben de URL alapján nem nyitja meg ha meg letöltöm a rádiohoz tartozó m3u kiterjesztésü fájlt és megynitom a winampban akkor nincs hang.

Wifiröl menne. ha operába megynitom a rádio oldalát és rámegyek a lejátszásra akkor szol a zene,de ha kilépek a fömenübe vagy ha kikapcsol a kijelzö akkor kikapcsol, ezért kéne hogy a háttérbe szoljon és közben mást is lehessen ténykedni a telefonon.
  • Narxis
    Ha van elég hely akkor market cache-t kell törölni.
  • SzirmosSzisza
    Van elég hely a telefonon? (belső memória)
  • gekko293
    Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a google play-ben nem tudom valamilyen oknál fogva frissíteni a progikat. Ez a hiba egyik napról a másikra jött elő, már kb 15 frissítés áll sorba. Elindul, majd csak fut és fut a zöld csík de nem történik meg a letöltés. Mi lehet a gond?
    Telefon: Galaxy S Plus
    Köszi!
  • Jim Morrison
    most én lesznek a hunyó:
    t.co/OHAwdeEn
    Múltkor kiderült, hogy az Egyesült Királyságban nem csinálhat meg mindent az apple, és elég "kemény" büntetést is kapott :D (ha lehet akkor ne legyen belőle megint flém, csak beraktam mint folytatás)
  • [HUN]FaTaL
    A pénzt vissza nem azonnal kapod, nem így működnek a bankok.

PC-n vásárolj ott nem szokott hibát dobálni.
  • Aquir
    jet car stunts-ot próbáltátok? egyik nagy kedvencem lett
  • bardocz
    Sikerult egy kb haromszor akkora darabot letoltenem mint ami kell, de legalabb megvan. Viszont offline meg mindig nem lehet utcara rakeresni :s
  • bardocz
    Uj google mapssal ti meg tudjatok csinalni, hogy magyarorszag offline is elerheto legyen? Nekem azt irja mindenhol, hogy ehhez offline terkep nem elerheto. A 16km-es letoltos opcio meg ebben nincsen benne.
  • papi08
    Köszönöm szépen! :)
  • Jim Morrison
    talán ez segít:howto
  • papi08
    Srácok!
    Kicsit off, de mégis Android:
    A főzött ROM-okban található boot.img-t mivel tudnám megnyitni? Az összes létező programot kipróbáltam már :/

köszi! :)
  • [HUN]FaTaL
    Visszakapod majd.
  • SzirmosSzisza
    Pokemon ?
  • Blacksheep333
    Valami fasza RPG androidra? :)