36194
-
#33950 nekem már múlt héten :p -
#33949 Hoppá. Úgy tűnik megjött S6 Edge-re a Marshmallow update \o/ (1324,92MB-ot tölt le) -
masoma #33948 3 évig a HTC gyártja a Nexus okostelefonokat -
#33947 March Platform Distribution Numbers Updated—Marshmallow Nearly Doubles To 2.3%, Lollipop Continues To Grow
Samsung Galaxy S7 Teardown - nem tul egyszeruen javithato.. -
#33946 :( sajnos sokszor mire a törlés gombra nyomok (egyből fotózás után) már google photos fellőtte felhőbe... ez nem is gond, csak a screenshotok :( eddigi telóimnál nekem se volt gondom, gondolom samu tervezte meg így... :( -
#33945 Létezik egy FolderSync nevű app,ami elvileg ahogy megjelenik egy file rögtön áthelyezi másik mappába,de sajnos nem végezte rendesen a dolgát,nem törölte ki az eredetit az áthelyezés után... -
#33944 Nem, a haditudosító azért nem az "50x jobb képet keszitő" kamerával fotóz, mert egy totalitárius rendszer kedves kis karhatalmi rendje egyből ellövi a fejét, jobb esetben sikátorba rángatja, amint meglátnak nála egy fotós menetfelszerelést.
Igen, hát persze, hogy azt gondoltam, hogy a haditudósítók kaját mentek fotózni az arab tavaszba. -
#33943 Hat jah, vagy ha mar telefonnal csinalna, akkor mondjuk inkabb pl a #33879-ban linkelt hokameras CAT teloval, az meg a strapat is birja. -
#33942 Mert a haditudosito termeszetesen ajfonnal rohangal a csatamezon, nem valami kompakt kameraval ami 50x jobb kepet keszit. -
#33941 Hm az fura, nalam a screenshot-ok nem a DCIM-ben vannak, hanem a Pictures/Screenshots-ban mindket nexus-omon..
Mas:
AOSP Changelogs Posted For March's 6.0.1 And 5.1.1 Security Updates
Google Has Added Limited OCR Features To Google Now On Tap -
#33940 Én is pont pár napja vettem észre :( hirtelen mást nem találtam, csak egy visszajelzés gombot, írok nekik hátha egyszer elolvassák.. -
#33939 Szerintetek megoldható valahogy hogy S6 edgen a Google Photos ne szinkronizálja a Screenshotokat,csak a Fényképeket? Sajnos az Eszközmappák fülnél egy kalap alá veszi a kettőt, úgy érzékeli hogy azok is fényképek(valószínűleg azért mert mind2 a DCIM mappában van,csak a Screenshot meg a Camera külön almappában) -
#33938 Project Fi Goes Invite-Free, And New Subscribers Can Get The Nexus 5X For Only $199.99
Ilyenkor elnek azert USA-ban :) -
#33937 Az viszonylag tenyleg a jobb kamerak egyike volt anno, de akkoriban ahogy emlekszem peldaul a Nokia N8 megette reggelire, es szerintem nem az volt az egyetlen. De a Galaxy S szeria sem csak az utobbi evekben lett jobb nala (bar az utobbi evekben maradt a legjobban le, az igaz), akkoriban is mar ugyanolyan szintu kamera volt benne altalaban, vagy jobb. -
#33936 bizony :( -
#33935 Plusz akkoriban az Androidos telefonok nagy része (igen, a high end is) szenvedett olyan kényelmetlen "sajátosságokkal" mint a fájdalmasan hosszú shutter lag, rossz expo és sok képen a az automatikus fehéregyensúly is kb. egy webkamera szintjén mozgott. -
#33934 Azért az iPhone 4-et (sőt még a 4s-t is) nehezen ütötte bármi is akkoriban. A i4 miatt kezdték például haditudósítók komolyan venni a mobil fotográfiát. -
#33933 Semelyik iPhone nem volt soha a legjobb fenykepezos mobil.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.03.06. 12:29:40 -
Borg #33932 Mert mikor volt az iphone a fényképezős telefonok királya? -
#33931 Ez egyáltalán nem breaking news. Az iPhone-nak jó kamerája van, de már generációk óta nem az övék a legjobb mobilkamera (lásd DxOMark Mobile), ha nyersen csak a minőséget vizsgáljuk. Nem is a minőség miatt volt ott a legjobb mobilkamerák közt (hozzáteszem most is ott van), az elmúlt pár évben, hanem a megbízhatóság miatt. Idióta-proof kamerája volt köszönhetően annak, hogy megbízhatóan készített automata fotókat (hiteles színhő, remek auto iso és shutter, jó autófókusz). -
#33930 mindenben kikapott az iPhone
mondhatjuk, hogy új királya van a fényképezős telefonoknak? -
#33929 Szerintem igen. Bár be volt a keszulek es ugy fogtam, de nem ereztem ugy, hogy ki akar esni. Mondjuk lehet, hogy kov generacioban fem hatlap lesz.
Always on screent nem is neztem. -
RYO21 #33928 Csak nekem akart kiesni az S7 és az S7 edge is a kezemből? Az az üveg hátlap nemcsak, hogy fingerprint magnet, de borzasztóan csúszik is. Az S6-nál amikor nyomkodtam, akkor nemtapasztaltam ilyet.
Egyébként tényleg nagyonszép a képernyője, viszont az az always on screen az ugyanabban a pozícióban van állandóan? Mert ha igen, akkor az hamar beég... -
#33927 Vot szerencsém megtapogatni s7 szériát.
Olyan jó fogása lett, nem bánnám ha ezentúl mindig ezzel a házzal jönne, ès csak a belső változik:)
A képe meg termèszetesen eszméletlen jó. -
#33926 Valamelyik előző korábbi S (S5 talán?) kapott hitelesített Adobe RGB színtér-lefedettséget, ami az egyik sztenderd, ha a színhű szerkesztésről van szó. Bár többen is kifejtették már, hogy mobilok esetén ez semmit sem jelent. -
#33925 Tudtommal van valami profi fotos szinmod a beallitasoknal.
Az mennyire felel meg a valosagnak? Ugy ertem, szinhuseg, kontraszt stb. -
#33924 Víz alatt még mindig használhatatlan, de S5 tulajként eléggé bejövős, hogy az USB-hez nem kell semmi extra, hanem vízálló. (s5-ön ilyen kis kapocska van) -
#33923 Fontos megjegyezni, hogy azért nem minden színtartományban, de ezt inkább karakterisztikának tekinteném, mint hibának. Nekem tetszik, de hozzá kell tenni, hogy amoled képernyőkön nézve (színprofilok szemezgetése nélkül) még szaturáltabb és kontrasztosabb lesz. Régen emiatt lehetetlen volt a fotók finom- és színhű-szerkesztése amoleden, de mára ez már nem égető probléma. -
#33922 S7 kamera cseppet túlszaturált -
#33921 [Exclusive] An Early Look At Redesigned System Settings In Android N
-
#33920 Az adb-s cuccal átállítottam az install helyet externalra, de úgy sem volt jó.
Törlés után a 685 megás Chrome-ból lett 46. :D
Egy darabig most működnie kell neki. -
#33919 Chrome az megis hogy 600 mega? Gondolom annak a nagy resze cache, azt lehet uriteni.
(ezt az osszes appra is lehet a settings/storage-nal ha a cache-re megy az ember)
Amugy nem veletlenul van egy osszevont tarhely a legtobb mai cuccnal :) -
#33918 Működni működik. Lehet rá másolni, és meg is jelenít mindent, aminek rajta kell lennie. -
kl24h #33917 Jó az SD kártya? -
#33916 Sziasztok!
Rég volt már dolgom droiddal, de most a kezembe nyomtak egy Alcatel tabot, hogy a kislány, aki használja nem tud rá letölteni semmit, pedig egy csomó üres hely van rajta. Namost az SD kártyán valóban van 6+ GB szabad hely, viszont a belső tárhely (ami kőkemény 2 GB), na az csurig van.
Ez még nem is lenne olyan nagy baj, de a beállítások -> alkalmazások menüben az "áthelyezés sd kártyára" ki van szürkülve mindennél. Minden alatt főleg a facebookot (220+ MB) és chrome-ot (600+ MB) kell érteni, gyakorlatilag ezeken kívül csak a gyári kacatok vannak, de mivel nem a sajátom így ha nem muszáj nem állnék neki backupolni és rootolni, majd root explorerrel kigyomlálni ezeket, főleg, hogy tényleg nem ezek foglalnak sokat.
Erre van valamilyen workaround? Ha nem muszáj nem küldeném azzal vissza, hogy máskor ne vegyenek gagyit.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.03.03. 17:53:58 -
#33915 épp a héten álltam vissza google launcherről az alap samu launcherre. Nem tudom miért, de gyorsabbnak érzem. Azt hiszem nem fogok én már nem alap launchert használni :) -
#33914 Nova Launcher Prime most a Google Play-en épp 125 Ft. -
#33913 Google Explicitly Bans Ad Blockers From The Play Store, Except All Those Ad-Blocking Web Browsers, Apparently -
#33912 a marketing, a design, most hogy a google-el összedolgoztak a szoftver is... -
#33911 [Exclusive] An Early Look At Android N's Redesigned Notification Shade And Quick Settings Panel