36194
  • Aquir
    Bevitelben a hangfelismerés után az agyhullám-irányítás lesz a következő
  • skinnyman
    Az S3 és Note egy pénznyomda
  • skinnyman
    A legtöbb helyzetben sok értelmét én sem látom, főleg szerintem akkor jó ha olyan helyzetben kell gépelned ahol nem tudsz precízen nyomkodni, pl a futópadon mint a videóban :)
  • bosco05 #13092
    Hát nem tudom :D Szerintem mire lerajzolsz egy szót én 6x beírom :D Na mind1, akinek tetszik használja, újításnak újítás :)
  • Solten
    Dehogy tart tovabb.
  • bosco05 #13090
    van ennek értelme? sokkal tovább tart mint pötyögni szvsz...
  • Solten
    cool
  • bosco05 #13088
    Igen, elég szánalmas már ez az egész... De almáék folyamatosan megállás nélkül perelnek, ahelyett, hogy a lemaradást hoznák be, ami most már lassan tetemesnek mondható, mind eladás, mind pedig technika terén...
  • skinnyman

De durva, tényleg működik, simán böngészőből.
  • akyyy
    ez jó lenne, csak nem tudok sok dolgot beállitani benne. egyrészt azt hogy hálozaton kiüli számra csak 40% a lebeszélhetőség, meg az uj adót, meg az olyan vodafonos számokat amik 20-as kezdődnek, és ezért hálozaton kivüli :D

be volt állitva, de mikor azt irja ki hogy 6000nél járok és kapok egy 12 ezres számlát, eléggé felbasz.
  • kifli
    sony szerintem tisztában van vele, hogy apple másolja bizonyos dolgokban.
    Ugya a macbook bill-jét is tőlük nyúlták korábban.
  • gabi89
    haha :D
    Mint a gyerekek komolyan

Azt hiszem holnap gyorsan bepereli a Sony az Apple -t amihez a Samsung nyújtott bizonyítékot :D
  • ldavid
    lollolol
  • desigo
    off
    kínos : Sony-tól másolták az iPhone-t?
  • bosco05 #13081
    Giora tuti nem lesz, de ez nem is lényeg, ez jól megy a gyárival. Viszont S Advance-t sehol sem említik Samuék, mint ha nem is létezne :)
  • jetblack
    Ha ez a lista a Galaxy Note-ot is tartalmazna az nem lenne ellenemre
  • skinnyman
    A gyártóknál kell érdeklődni, de Gio-ra és hasonló kategóriás telókra az eddigiekből kiindulva sztem hivatalosan biztosan nem lesz ICS sem. Telefonokból a JB hivatalosan jelenleg csak a Galaxy Nexus-ra, és Nexus S-re érhető el, és talán még a HTC One S-re, One X-re, One XL-re van hivatalosan bejelentve eddig, de pl S3-ra is biztosra vehető még.
  • Aquir
    hát egyébként lehetne jobban szabályozva mint ez a no return update ráerőszakolás mindegyik telefonra :|
  • Narxis
    mobilism-en ingyenes appokat is fel szoktak tölteni, ha szerencséd van akkor élnek még azok a linkek ahova feltöltötték.
  • Aquir
    Azt egyébként hadd kérdezzem már meg, hogy sok helyen olvasható hogy ettől és ettől a verziótól rossz lett egy app működése, így szar úgy szar valahol. Na itt semmilyen mód nincs az előző verziókat feltölteni?
  • bosco05 #13075
    Azt lehet előre tudni egyébként, hogy mely telefonokra várható és milyen verziójú ICS frissítés? Azért kérdezem mert igazából, most amolyan "Samsung teszt"-ként vettem egy GIO-t, de pár hónap múlva egészen biztosan cserélném. Túl vagyok már jó pár teszt olvasgatáson egyelőre a Galaxy S Advance az a készülék, amely számomra minden fontos dolgot kellően hoz, leszámítva az ICS-t, illetve most már inkább a JB-t...
  • aate
    Call meter
  • akyyy
    ajánljatok már olyan programot amivel nyomon lehet könvetni az előfizetésemet, hogy ne nagyon telefonáljak ha már lejárt a keretem :) (alaptarifa 3)
  • Boconadi
    #13059?
  • Narxis
    Elég tág fogalom a minőség, azt tudom, hogy amikor megjelent a Defy akkor az egyik legjobb ár/érték arányú telefon volt a kategóriájában(akkor még középkategória felső részét kocogtatta).
  • skinnyman
    Fogalmam sincs, nem volt Defy-om, de amit hallottam róla az alapján elég jó minőségű, azt kétlem hogy a legjobb lenne, de fogalmam sincs hogy ez hogy jön ide.
    Ki mondta hogy egyenértékű? Dobozból kivéve karcos a tábla, az azért nem mindegy. De teljesen mindegy, ha nem esett volna le, fél perc alatt
    hatezer másik példát lehet találni, többek között ugyanilyen szétválásos hibákról is.
    Mivel nyilvánvalóan full inkompetens vagy a témában, több szót nem is fecsérlek erre.
  • Jim Morrison
    htc k mintha mindig jók lettek volna ebben :D a neomé kb 30mp.
  • [HUN]FaTaL
    30 napon belül kapod vissza, bankfüggő.
  • desigo
    El is felejtettem mondani,hogy a One S bootideje 6 sec.(hat)
    Elég meglepő volt elsőre
  • kifli
    Akkor a motorola defy a legjobb minőségű telefon? Mert lehet dobálni, nem lesz baja és vízálló is. Ha jólemlékszem az is a gumírozott felületű műanyagból van.

Hogyha megnézel egy felső kategóriás telefont, általában sokkal sérülékenyebb, mint egy 20-60e forintos telefon...

Most tényleg ipad-nél az hogy egy kis karc van a sarkában, egyenértékű azzal, hogy kilazul a képernyő? :D
    A másik amit belinkeltél szoftveresen orvosolható hiba. A harmadik témában van 15 hsz. Annyira elenyésző, hogy else olvastam...
  • skinnyman
    "fém > műanyag"

Ha a cél a minél nehezebb eszköz és az antenna blokkolása, akkor minden bizonnyal, egyébként aligha. Egyébként a Nexus 7 bőrszerű gumi borítása kényelmes is, kevésbé is csúszik, és strapa is. És tényleg nem várható el, hogy prémium minőségű anyagokból legyen, és mégis abból van, ez a nagy dolog. Top minőségű tablet, ami sokkal jobban bírja a strapát a dupla-tripla árú iPad, dobálhatod is. Az összeszereléssel sincs semmi gond, iPad összeszerelési gondokból ugyanennyit vagy többet lehet fél perc alatt találni.

Már megint úgy próbálsz hozzászólni egy témához, hogy nyilvánvalóan halvány fingod nincs róla, soha életedben nem láttál még Nexus 7-et, legfeljebb képeken, és nem is tudsz róla semmit.
  • kifli
    fém > műanyag

És akkor az anyagminőséget le is tisztáztuk szerintem.

Az ára miatt nem is elvárható, hogy prémium minőségű anyagokból legyen. Azt hogy kifejezetten rossz lenne az anyagminőség, egy szóval sem mondtam.

Az összeszerelés minőségével kapcsolatban, pedig csak olvassunk be xda-ra...
  • Dodo55
    Én sem szeretem, eddig minden olyasmit amire mások flasht kiáltottak sikerült megoldanom JQuery-vel (egyszerűbb dolgok azért, 2D animációk, hover effektek (X év után jöttem csak rá annak idején, hogy ahhoz pl sima CSS is elég :D)). Meg az is botrányos, hogy ahogy jönnek ki az új verziók egyre jobban zabálja a gépet.

Viszont annyi gáz van a mai napig tele a net flash-es megoldásokkal, azok sajnos nem fognak egy hamar eltűnni. Ott vannak pl az olyan fájlfeltöltések, ahol van visszajelző. Tud már a PHP is ilyet egy kis AJAX segítségével, de nem régóta és ha jól emlékszem szerveroldalon is babrálni kell ezzal-azzal hozzá.
  • Dodo55
    Dede, lehet rá. Van ARMv6 változata. Root kell hozzá, mert egy so-t be kell másolni a lib könyvtárba, plusz ugye telepíteni magát az alkalmazást. Nem próbáltam még, de a leírások szerint működik.

Ami gáz lehet max hogy hiába van root jog a rom úgy van méretezve(legalábbis még gyári romon amikor néztem) hogy van kb 200KB szabad hely rajta. Lehet törölni onnan dolgokat amik nem kellenek, hogy elférjen amit be kell rakni, meg talán valahogy átméretezni is de annak még nem néztem utána hogyan.
  • Savmacska
    Valaki emg tudná mondani hogy WiFi-ről miért 20kb/s-el szed nekem Marketből, mikor eddig 1-2megával is szaladt ?
  • Boconadi
    iGo primo-t próbálta már valaki Galaxy Ace-n? Sokan írják, hogy nemműködik, de azt is, hogy ügyeskedéssel meg lehet csinálni... :\
  • Savmacska
    Elég komoly lett...
  • skinnyman
    xda-sok honnan szerezték ezt a csajt? :D

AirCalc durva kis progi, egy ablakban jelenik meg, nem sok ilyet láttam még.
  • bosco05 #13056
    Ja, hallottam, hogy nincs sok hátra, elvileg hamarosan play storeból is deleted lesz... Egyébként a GIO-nak mennyi ramja van? Csomó tesztben olvasom, hogy 512 ram meg rom, nekem 278 megából gazdálkodik csupán... Vagy a RAM & ROM együtt 512?
  • ldavid
    a flash-nek egyébként is meg kell halnia. csak történne már