36194
-
#13054 Hű, ezt CPU szinten kell támogatni? :D Na nem mint ha hiányozna, kb soha nem használtam, csak érdekességképp feltűnt, hogy nincs rajta :) -
#13053 Sehogy. Nem támogatja a CPU-ja. :) -
#13052 Gio-ra miként lehet flash playert varázsolni? -
Dodo55 #13051 De lehet hülye vagyok és nem is az a baj, mert hallottam van valami hack játékokhoz ami a GPU-t álcázza újabbnak. Lehetne egy kicsit informatívabb a Play Store hogy mi nem kompatibilis. Pl Chrome esetében azt írták valahol Android 4 kell neki, mire próbáltam CM9-el azt akkor derült ki ARMv7 proci is feltétel. -
Dodo55 #13050 "This app is incompatible with your Samsung GT-S5660." :(
Gondolom ARMv7 kell neki... Kezdik androidon is azt csinálni, mint PC-n amikor kezdtek elterjedni az OP Core 2, majd az iX procik. Semmi optimalizálás mert minek (jó példa a Black Ops, grafika minimum vagy maximum tök mindegy volt ha script indult másodpercekre beállt a P4-emen, ellenben az MW3 teljesen játszhatóan futott, aztán majdnem ugyanaz az engine csak más fejlesztők rakták rá össze a játékot), ráadásul itt csuklóból megoldják azzal hogy ARMv7 instruction setre írják "azt akkor nem rinyálnak a régebbi procisok hogy akad mert összecsaptuk az egészet".
Firefox is ARMv7-es volt eredetileg mostanában jönnek az ARMv6-os buildek teljesen használható sebességgel futnak csak memory leakes mindegyik de az más kérdés. -
#13049 jóféle, én is próbálkozom játszani vele -
#13048 Dead Trigger
Ingyenes, zombiölös móka, töccsétek -
#13047 Nem egyenlő vele, de elég erős korreláció van köztük, és az anyagminősége teljesen korrekt mindenféle teszt szerint. Szóval nem, nem láthatjuk be hogy nem egy kategória ilyen szempontból, illetve a rendelkezésre álló tesztek alapján ha bármit beláthatunk, akkor az éppen az, hogy a Nexus 7 képvisel magasabb kategóriát. Igen, annak ellenére, hogy fele annyiba sem kerül. -
#13046 az összeszerelés minősége, sőt sokszor az anyagminőség sem egyenlő azzal, hogy dropteszten valami jól teljesít.
Nexus 7 sokkal rugalmasabb a műanyag miatt, és a képernyőt körülölelő műanyag megvédi. Ipad sokkal merevebb jobban összezsúfolt cucc, esésnél semmit nem csillapít. Mindamellett, hogy ipadnak valószínűleg jobb az összeszerelési minősége, és az anyagok minősége is. (úgye azt beláthatjuk, hogy más kategória a két készülék ilyen szempontból)
Viszont az üveg ki van vezetve a kép széléig, és esésnél nincs ami megvédje.
Amúgy ha átolvasd xda-n nexus 7 q&a legnépszerűbb topikját (Nexus 7 defects?), akkor láthatod, nem egyedi a gond. (már 61 oldalnál tartanak nem 16 oldalon keresztül megy a kérdezgetés...)
Egyébként érdekes, hogy ez a hír eddig nem volt ide belinkelve. Pedig ide minden bekerül azonnal. Sőt még olyanok is, mikor más terméknek van valami hibája. (apple vagy ms cucc) -
#13045 Linus Torwalds a Nexus 7-ről -
#13044 Elsősorban magára a cikkre gondoltam ami flémgeneráló volt, mivel kis utánaolvasás után kiderül, hogy eléggé minimális azoknak a száma, akik ténylegesen érintettek ilyen hibával. Az összeszerelési minőséget is gyengének nevezik miközben kb mindenki aki komolyan tesztelte, teljesen jó minőségűnek mondta, és a drop teszteken sem lett semmi komolyabb baja ahol egy ipad ripityára tört. De ha már szóbahoztad, igen, az is erősen flémgeneráló, amit te csinálsz itt. Nem csak most, hanem állandó jelleggel. -
#13043 Nos csak a te kedvedért benéztem xda-n abba a bizonyos topikba. Csak az ottani válaszadók közül 326 embernek volt problémája (szavazást indítottak, ki honnan vette meg, a gyárilag hibás készülékét). Legtöbb esetben a képernyővel volt a gond. Vagy egy pár nap után elkezdett mozogni (ez a gyakoribb a kommentek alapján), vagy pixelhibás volt.
17-e óta megy a szavazás.
-
#13042 köszi :) -
#13041 Flémgenerálás? Megkérdeztem, hogy abban a tesztben is előfordul-e a hiba. Irodába sajna nem tudom megnézni a videót...
Paranoia befigyel? :D -
#13040 Ez szerintem nagyjából teljesen alaptalan flémgenerálás, lásd.
Akinek pedig tényleg olyan, vigye vissza gariba. -
#13039 gratulálok! -
#13038 EZT -
#13037 [URL=http://www.engadget.com/2012/07/24/apple-galaxy-tab-7-7-eu-injunction/]Tab 7.7-et is betiltották [/URL] -
#13036 micsinál? -
#13035 ebben a tesztben is nyiszog? -
#13034 Nexus 7 @ Mobilarena TV -
Dodo55 #13033 2.3.6 -
#13032 hmm -
#13031 Nem tudjátok véletlenül, hogy GIO-ra mi a legfrissebb gyári ROM? -
#13030 Még egy patent troll -
#13029 xda -
#13028 nah.. megjött az OTA :) de elveszett a root :(
hogyan tudnám újra rootolni? még a system/app -ban benne van a superuser.apk. -
#13027 -
#13026 ugyértem a telefonszámokat és személyeket akik a telefonkonyvemben vannak meg,de az internetes gmail fiokomban nincsenek benne. -
#13025 Ott van a fiókbeállításoknál, 4 napnyi levelet tárol alapból offline a telefon, a többit imapon.
"csak a iternetes emaileim vannak benne semmi más."
Milyen leveleket akarsz még látni? -
#13024 ezt nem értem most teljesen amit leirtál.
A gmailes fioknál nem találok semmi olyan menüt ami a telefon szinkronizálásra vonatkozna, csak a iternetes emaileim vannak benne semmi más. -
#13023 hát pont azt változtatja amennyit csináltál, nem? nem láttam más infót -
#13022 Azt tudja valaki hogy számitogépen a gmailnél hol tudom megnézni, hogy hova és mit szinkronizált a telefon ? -
#13021 Jó üzlet volt! -
#13020 90 volt pár naposan. -
Mennyibe fájt ? -
#13018 Pont ma szereztem be egy One S-t.
Épp lakom be -
#13017 cm10 easter egg -
#13016 szerintem recovery függő a dolog. -
#13015 Főzött romoknál, miért kapcsol be a mobil, ha kikapcsolt állapotban csak tölteni akarom a mobilt? Nincs töltés animáció :(