36194
  • Inquisitor
    Ilyenkor marad az "aljas" megoldás a hangtalan audió fájlra való csere.
    Mondjuk szerintem az SMS-el indítható bujtatott hang/kép felvevő szoftver sokkal neccesebb mint a hangtalan fotózás ...
  • tototto
    Szerintem normál ár, de jól optimalizált lett még a minimen is hasít, ennyit szerintem simán megér!
  • tototto
    Na most nézem kijött az asphalt 7 google playre és megvehetőő xperia minire is, természetesen azonnal bezsákolva ;-)
  • [HUN]FaTaL
    Mert egy csomó ország törvénye nem engedi, hogy hang nélkül felvételt csinálj.
  • R0zs0máK
    4.04-en nem lehet kikapcsolni, fent van a Samsung oldalon a Galaxy S3 FAQ-ban...
  • R0zs0máK
    Szervusztok! Kernek egy kis segitseget, a telefonom egyfolytaban letolt magara szoftverfrissitest, de a telepites 32%-nal megakad es szol, hogy a KIES-en keresztul probalkozzak...az viszont nem erzekel frissitest a telefonhoz...
  • precise
    Köszi ezek nagy királyságok.Daly roads voyagert választottam.

Azóta felraktam Sygic navigációt de ahhoz sincs (vagy nem találok) magyar guidancet. A feleségemnek akarom megcsinálni, mert megkapja a régi Sensationomet és az angol nyelvűvel biztos, hogy elfog párszor tévedni.

De amúgy nem értem mert az Ovi maps-hoz anno volt több különböző magyar is ha jól emlékszem, nehezen hiszem, hogy google-höz vagy valamilyen androidon futó navigációhoz nincs magyar.
  • Shiwo
    így hírtelen guglival ezeket találtam második kérdésedre, esetleg nézd meg őket
  • precise
    Sziasztok,

Nem találok Google féle navigációhoz magyar beszélőkét, létezik hozzá ha igen merre keressem? Ha nem létezik akkor melyik navigációs szoftvert ajánljátok, fontos a magyar guidance és egész eu térkép főleg uk.

Másik érdekes kérdésem:
    Ha már úgyis kint van a teló a szélvédőn, használnám kamerának. Olyasmi app-ra gondolok, hogy 15 percenként törli a felvételt (helytakarékosság) kivéve ha közbelépek esetleg erős fékezés hatására megtartja. Létezik vajon ilyen app?
  • SzirmosSzisza
    Valaki próbálta már USB keresztül rákötni a telefont a TV-re ? Nekem s2-nél mintha a belső-belső tárhelyet látná csak (azt mondja csak 4gb, elvileg annyi a telefon "belső" tárhelye), de azt amihez hozzá is férek nem :/
  • Shiwo
    a verziószám 4.0.4
  • bosco05 #13124
    Az Apple is faszságokkal jön állandóan. Kb olyan ez a vita, mint ha Henry Ford hozzátartozói perelnék bármely autógyárat, amiért sorozatgyártásban gyártják a négy kerekű típusaikat. Ha az Apple elülne a seggén senki nem perelget senkit, de ugye ismerjük almáék hozzáállását a felhasználókhoz és a többi céghez egyaránt... Senki se létezzen csak ők és csinálja mindenki azt amit ők engednek. 2012 van, nem az ókorban járunk :)
  • [HUN]FaTaL
    Play store -> total commander :)
  • lordsithlord
    http://www.totalcommander.hu/archives/1381
  • Jim Morrison
    Nekem se lehetett kikapcsolni a zárhangot, talán 2.3.3-nál, de jött egy szoftverfrissítés és akkor már volt olyan opció hogy néma. Nézd meg hogy a legfrissebb szoftver van e a telódon.
  • Shiwo
    van androidra? :) faja, majd rákeresek :)
  • [HUN]FaTaL
    Total Commander
  • Shiwo
    hát ez még néma módban se kapcsolja le, pedig a régi lekapcsolta...

gondoltam hátha van rá valami ügyes progi, de akkor főzött romok kellenek hozzá a szavaitok alapján... bár találtam valami nightvision fényképező-progit, abban speciel ki lehetett kapcsolni... lehet csak megfelelő fényképező-progit kell találnom

viszont a vaku-zseblámpa mód "gyárilag" benn van

minden esetre köszi a válaszokat

még egy kérdés.. total commanderre (norton commanderre, dos navigátorra :)) hasonlító fájlkezelő progit tudnátok mondani?
  • GregSB
    Ez akkor lenne durva, hogyha a képeken látható SONY feliratú prototípus a Sonytól származna, de nem az. Az Apple dizájnere rakta össze CAD-ben, miután megkérték hogy skicceljen fel valamit, a SONY dizájn elvei alapján, és így is tett. A Sony feliratot csak respectből tette rá. Tehát ennek a dizájnnak / modellnek semmi köze a Sonyhoz, csak annyi hogy az Apple dizájnere 2006-ban így képzelte el hogy nézne ki egy Sony okostelefon, de végülis ez a saját dizájnjuk lett.

Elég nagy faszság ezzel érvelnie a Samsungnak, csodálkoznék ha ezzel pert tudnának nyerni.
  • bosco05 #13116
    Én eddig mindegyik telómban ki tudtam kapcsolni a gyári romnál is.
  • skinnyman
    " A fényképezés hangjelzését ki lehet valahogy iktatni ?"

Szerintem ha néma módban van a telefon, alapból is lekapcsolja.
  • hzsolt
    Kösz, ez az appbraines lista eddig fel sem tűnt! :)
  • SzirmosSzisza
    Akinek a neve mellett van ilyen kis fejecske, arra rákattintasz és kiírja milyen programjai vannak/voltak. Nekem most GameBoid / GameBoy Colod A.D van Pokemon játékok emulálására, ScummVM régi kalandjátékokéra (Monkey Island 3 miatt van most fent), Facebook app, ha esetleg van vakud a telefonon akkor valami Flashlight app is jól jöhet. Utolsót meg személyi jogok vagy mi a fene miatt nem lehet kikapcsolni gyári ROMokban.
  • Shiwo
    közbe az elsőre találtam programot
  • Shiwo
    Hali!

Eddig s6v50-es telefonom volt, tegnap váltottam Androidra.
    Még ismerkedem a dologgal, így lenne pár kérdésem/kérésem.

- Tudnátok mondani egy olyan programot, amiben be lehet állítani, hogy pl 9-kor némára vált a telefon és 16-kor vissza vált normál üzemmódba ?

- Milyen egyéb hasznos programot ajánlotok ?

- A fényképezés hangjelzését ki lehet valahogy iktatni ?
  • skinnyman
    Chrome Experiments Mobile
  • bosco05 #13109
    DLNA teljesen jól megy szerintem, már 2.3-on is... Más kérdés hogy "okostévé" /smart/ kell hozzá :)
  • [HUN]FaTaL
    "Egyèbként nem feltétlen kell zsínór tv n lejátszáshoz, dlna vagy mi."

Feltéve, hogy a TV tud DLNA-t. :) HDMI azért nagyságrendekkel több TV-n van.
  • Jim Morrison
    ezt a vidit kerestem, SE supportos xperia S en mutatják be, arra készítettek külön menüt ha tv vel akarja valaki használni.
    Egyèbként nem feltétlen kell zsínór tv n lejátszáshoz, dlna vagy mi. most nem gyári rom van a telefonom de ha bekapcsoltam rajta ezt a megosztást akkor a képeket simán nézhettem tv n, bár nagy videót biztos nem élvezhető módon streameli :D

http://www.youtube.com/watch?v=ZMpXjL6jXsA&feature=youtube_gdata_player
  • precision
    na, hát ez nagyon zsír! :)

thx! a többieknek is!
  • skinnyman
    50 millió Samsung okostelót adtak el a negyedévben
    Elvielg ennyit még egy gyártó sem adott el soha, durva.
  • Jim Morrison
  • skinnyman
    Szerintem járható út, sőt, szerintem át se kell másolnod a telóra amit nézni akarsz, közvetlenül a hálózatról is le tudod játszani a megfelelő programmal (pl talán es file explorer + mx player) feliratostul, ha a teló támogatja, hardveres gyorsítással is. Ami inkább kérdés, hogy melyik mobil képes erre, milyen minőségben, mennyire meríti le, stb.
  • [HUN]FaTaL
    Pont így működik. :)
  • precision
    gyerekek, had kérdezzek már valamit

Ha veszek egy olyan androidos telefont amin van hdmi port, akkor azt tudom úgy használni mint egy media playert HD tv -vel összekötve? Szóval arra gondoltam, hogy van egy mediaplayerem, azt eladnám, meg a mobilomat is, és a kettő árából vennék pl egy Arc -ot vagy 'neadjisten' egy OT-995 -öt és néha-néha amikor sorozatot akarok nézni a tv -men, csak átmásolnám a telóra az sd kártyára és onnan elindítva valami videolejátszóval kiküldené a képet a tvre hdmi kábelen keresztül...

Ez járható út, működik ez így? :) Vagy teljesen hülyeség? :)

Ha ez így működhet, akkor van valakinek tapasztalata egy Arc -hoz hasonló telefonon a video lejátszásról? Divx -et gondolom gond nélkül viszi, de mondjuk egy 720p mkv -val mi a helyzet? :)
  • Jim Morrison
    ja :D
  • ldavid
    az a 2006-os iphone prototípus meg milyen "lumiás" :)
  • Jim Morrison

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    *lágy hangon*
    Hunyd be a szemed. Képzeld el azoknak az embereknek a fejét, akik azt hitték hogy Steve Jobs kitalált valami tök újat, ezért istenítik, de elolvasták a cikket, megnézték a képeket. Képzeld el a fejüket. Hát nem szomorú?

• skinnyman
    Itt is megjelent, durva
  • Jim Morrison
    azt hittem azt a bill kinézetet az appletől vették:o jó tudni