36194
-
#13176 Ha JB frissítés érdekel, ezekből szerintem az egyetlen biztos pont a Nexus S, amire egy ideje már ki is adták.
Más: 15.9%-on az ICS, 0.8%-on a JB -
#13175 Na!
Új nap virradt.
Nézelődtem még és ezeket a telefonokat találtam nekem megfelelő árban (használt/ nem használt nekem mind1)
- Samsung Galaxy S
- Samsung Nexus S
- Sony Ericsson Xperia Sola
- Sony Ericcson Xperia ARC
- Sony Ericsson Xperia U
- Sony Ericsson Xperia Ray
Na ezek közül melyik a legeslegérdemesebb? ICS, JB frissítéses érdekel csak! -
#13174 jézusom... :DDD
eléggé igénytelen így az egész, piacos :)
odafigyelhetne erre a google jobban -
#13173 Ilyenekre gondoltok? :) -
#13172 Meizu MX 4-core review -
#13171 Ha a pénz nem számít különösebben és hosszútávra tervezel, Galaxy Nexus a legjobb. Nexus S ár/értékben az egyik legjobb, de 2010-es telefon, a vas újabb cuccokhoz kevés lehet néha benne (1 mag, 512 MB RAM), és szerintem a supportja sem garantált már nagyon sokáig. Galaxy S vasban kb ugyanolyan mint a Nexus S (néhány dologban jobb, néhányban rosszabb), viszont a gyári támogatás közel nincs olyan hozzá, ICS se lesz rá soha hivatalosan, szóval azt csak akkor vedd ha vagy nem zavar hogy ilyen régi OS verzió fut rajta, vagy nem riadsz vissza a ROM-olgatástól (mert a nem hivatalos supportja viszont elég jó). -
#13170 Akkor jó vétel a Nexus S? JB is van rá ezen meglepődtem! Samsung Galaxy S -t olcsóbban tudnék szerezni. Melyiket érdemes?
Egyéb alternatíva? -
#13169 Galaxy Nexus az újabb készülék, ICS és a JB referenciakészüléke. A Nexus S még a Gingerbread referenciatelója volt, de van hozzá hivatalos ICS és JB frissítés. -
#13168 Fú én most teljesen bezavarodtam! Van sima Nexus meg Nexus S vagy most mivan? Ezen ICS van vagy Gingerbread?
Inkább lefekszem így meló után fáradtan nem megy a koncentrálás. Bocs! -
#13167 Na úgy néz ki Galaxy Nexus S lesz a következő készülékem. (Iphone 4 is szóbajött, de ...)
Valaki aki használja/használta pár szót tudna mondani róla? -
#13166 "pláne, ha az app neve is fordításra kerül."
Na hát az a legeslegalja. -
#13165 Szerintem jó lenne, ha legalább a Play beállításaiból is el lehetne érni, hogy az eredeti, nem fordított szöveget jelenítse meg. Amúgy tényleg kegyetlenül röhejes, sokszor idegesítő, pláne, ha az app neve is fordításra kerül. -
#13164 Titanium Backup Pro -
#13163 ha számítógépen nézi az ember a honlapot, akkor alul át lehet állítani angolra... az egészben az az érdekes, hogy mikor átállítottam, akkor és tök ugyan arra a szóra kerestem rá, más app-okat adott ki, volt ami nem is látszott... -
#13162 Ez nem a play.
A dev consoleban mikor töltöd fel az appot, ott kell pipálni a nyelveket és felajánlja automatikusan a google translatet az angolból. A probléma avval van, hogy sok fejlesztő használja is. Szerintem ettől halál igénytelen lesz egy app, aminek ilyen leírása van azt általában le sem töltöm. Inkább legyen angol. -
#13161 Jó ez a magyar Play:
"Mondd meg nekem időt biztosít egy beszélő óra és éjjel egy beszélő óra. Ez az App megmutatja az aktuális időt, amikor éppen nem tudja, hogy egy pillantást az az óra, például teker kerékpárral, vagy autóvezetés vagy hazudik reggel az ágyban, és szeretné tudni, ha továbbra is alszik ." -
dealer983 #13160 hali!
tudna Valaki officesuite pro6 hoz key-t kitenni?
-
#13159 Van valami megoldás hogy amikor Romot cserélek ne kelljen újratelepíteni mindent? -
#13158 Hali !
Tudnátok ajánlani egy olyan app-ot, ami bemondja a pontos időt (akár angolul is), ha a fülesen megnyomom a hívás-gombot?
én ezt találtam, de ez állandóan behal a telómon... a többi amit találtam meg csak akkor mondja meg, ha megérintem a képernyőt
(illetve próbáltam összehozni ezzel az "s voice" marhasággal, de az valahogy nem úgy szokott reagálni, mint szeretném... -
#13157 Frissült a Viber,hibátlan mostmár Jelly Beannel is. -
#13156 keresd fel xda forumot, és indulhat a gányolás :D
-
#13155 Áh köszönöm szépen! Bevallom nem is kerestem, de ez lesz a nekem megfelelő topic mert nem ragaszkodom az Androidhoz, nyitott vagyok akármilyen rendszerű telefonra!
Az ajánlatod is köszönöm, utánuk nézek! -
#13154 Van itt egy ilyen topik itt tedd fel a kérdésedet, jóval specifikusabban. Mármint, hogy mik az igényeid, mire akarod használni a telefont...stb.
Mivel android topikba írtál, így első körben én egy Samsung Galaxy S -t vagy Sony Ericsson Arc S -et ajánlanék ebben az árkategóriában. -
#13153 Sziasztok!
Telefon vásárlás küszöbén állok (A héten vagy jövőhéten vennem kéne már egyet)
Mit ajánlotok? 40-50ezrem van rá és használtat is veszek szívbaj nélkül! -
#13152 egy-két új "zselécukor" fícsör
-
#13151 Google fióknál ha bekapcsolom a telefonos hitelesítést akkor ez hogyan működik? Minden bejelentkezésnél kapok egy kódot vagy mi? Nekem az lenne a jobb ha jelszóváltoztatáshoz küldene csak kódot mer pl. youtube-ból mindig kiléptet. -
#13150 [URL=m.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=12891]#12891[/URL]
JB changelog
szerk: upsz, #13149 re válasz -
#13149 Üdv! Ma fel raktam az jelly beam-t egész használható álapotba van már a romocska azlenne a kérdésem hogy mi az újítás benne? Mert nagyon hasonlít az icshez valaki valami tipp? Am telefon: ZTE Blade -
#13148 Nade milyen romot? Ha egyszer a kies nem talal ra frisebbet akkor en honnan szerezzem?
-
#13147 tárgytalan, megtaláltam a súgójukban a leírást -
#13146 Hali!
Egy kérdés:
ha a play.google.com -ról szeretnék egy progit, ami fizetős, azt miképp tudom letölteni/kifizetni?
bankkártyán kell átutalni? vagy hozzácsapják az előfizetésem számlájához? vagy miképp van megoldva? -
Dodo55 #13145 Na ja kb ötödszörre jött vele nekem össze a frissítés. Először a letöltésnél volt mindenféle hiba, aztán egyszer az update-nél is már download módban, ott kicsit megijedtem, csak az nyugtatott, hogy ha brickelődik is tőle a telefonom teljes joggal mehetek vele a Samsunghoz garanciálisan asztalt csapkodni, elvégre az ő hivatalos softwareüket használtam. Szerencsére akku ki-be és indult a rendszer mintha mi sem történt volna :) -
#13144 kies szar, illetve xp-n talán rendesen működik. Használj odint, és telepíts manuálisan romot... -
#13143 Erre senki? -
#13142 LG GT540-re láttam, hogy van új ICS! :D
Rádió, miért nincs benne? Meg azt sem értem, hogy ha ráteszek főzött rom-ot a mobilomra, akkor kikapcsolt állapotban, ha elkezdem tölteni a mobilt, akkor miért kapcsol be. A rádió résznél miért kapcsol be a bluetooths? -
fannus01 #13141 Én csak ajánlani tudom, hogy nem árt egy alkalmazás szelektálás a telefonon, de persze óvatosan csak, nehogy annyi legyen a rendszernek. Viszont a játéklistából nem engedek, barátom miatt tele van autós játékkal, de van olyan, amivel én sem tudok leállni: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.hu.erste.cargame2&feature
Ingyen hozzáférhettek itt! Jó száguldást! :D -
#13140 Vagy a total commander, ami tud systemet írni (ROOTtal persze), csak ki kell rakni az újracsatolás ikont, ami nem mellesleg ingyenes :) -
Inquisitor #13139 Persze a root mellett nem árt valami olyasmi program mint a root explorer, és az alatt is ugye engedélyezni kell, hogy tudjon írni a systembe. -
Inquisitor #13138 Azt gondolom NEM lehet cserélni nem rootolt telefonon. Valahol a systemben lesz. Nálam CM7.2 alatt system/media/audi részen van egy camera_click.ogg (itt van a GUI-hoz többi hang is) -
#13137 és azt hogy tudom kivitelezni?
(hol találom az audi-fájlt és le lehet-e cserélni nem-rootolt telón? )