36194
  • bosco05 #13221
    Az a baj azzal, hogy támogatás és fejlesztés nulla, ráadásul a metro undorító.
  • GregSB
    Valóban gyors és stabil, de nekem a Metro UI nem jön be.
  • GregSB
    Az előző negyedévben eladott androidos telefonok 45%-a Samsung volt:

A HTC 58% profitvisszaesést jelentett.
  • Jim Morrison
    Én azért a windows phonenak még drukkolok. Jó, stabil rendszer, ha nem androidos telóm lenne akkor szerintem wp.
  • GregSB
    Az Androidnak csupán 3 évbe telt teljesen kiütni a Symbiant és Windows Mobilet a mobiltelefonok piacáról.

Durva milyen gyorsan meg tudnak változni a felállások
  • Hegi90
    ha iGO my way-t raktam a telóra, tudok hozzá telepíteni iGO Primo vagy iGO Navigon térképet?
  • Falkon
    Kipróbáltam! A te általad írd szöveget elkezdtem beírni.
    Ékezettel: "Ne használj ékezetet / használj balra dőlőt, vagy használj olyan sms programot," Ennyi sikerült.
    Ékezet nélkül végig írtam + még van 47 karakter. Balra dőlő ékezetek nincsenek a telómban!

Ez mit tudhat? Link
  • [HUN]FaTaL
    200 karakter biztosan nem, egy sms 160 karakter.

Ne használj ékezetet / használj balra dőlőt, vagy használj olyan sms programot, ami konvertálja ékezet nélkülivé.
  • Falkon
    Sziasztok!
    Adott egy Galaxy Ace, és kb 60 karakter után új sms-be írja a szöveget. Haverom S2-én pedig kb 200 karakter még mindig egy sms! Hogyan lehet hosszabbra állítani? Vagy ennyit tud?
  • [HUN]FaTaL
    Ez használt 1 év garival és jó áron van.

A tied 40k volt, de az milyen LG?:)
  • skinnyman
    Szerintem jó, de ha konkrét tulajokat akarsz kérdezni róla, azt inkább itt próbáld. Az ár kb korrektnek tűnik, ilyesmi áron mennek mostanában ezek.
  • zoliii
    Ernyi pénzért csak 1 év gari van rá?
    Az én LG 39.900ft volt 2 év garival :D
    Amúgy a samsungok androidos softtal már egész jó telók, régen gagyik voltak! :D
  • berczely
    Samsung Nexus S
    - 4.1. JB
    - 1 év garancia
    - új állapot

53ezer forint. Megéri? Tudom már sokat rágódom rajta, de egy darabig nem akarok telefont venni! Játékok engem nem nagyon érdekelnek, 1-2 ilyen oldalnézetes fussál-ugorj, Angry Birds sorozat, de ezek a 3D-s szupercuccok nem. Játszom gépen ha akarok. Netezés, chat, csekkolgatás Foursquare-en, kb ennyire használnám és jó lenne ha ezek gördülékenyen mennének nem kapnék agyf*szt mert lefagy, akad, nem válaszol stb. Erre jó lesz a Nexus S?
  • skinnyman
    Valami komoly Gameloft játék készülődik Unreal engine-el
  • zoliii
    ízlés, pénztárca kérdése a mobil vásárlás szerintem :D
    Meg hogy mire akarod használni!
    Ha kihasználod a teló tudását, és érdekel, akkor úgy megéri!
    Gondolok most a GPS-re, mobil internet-re, 3D játékokra! :D
  • Tatyla
    honap vegen lecserelhetem vegre a voda845-omet sony vagy sonyerricson melyiket?
  • zoliii
    Se X8 jó teló, csak szoftveresen rossz (gyári)
    Lassú, nem lehet SD kártyára telepíteni, nem lehet állítani a proci sebességén! De ezért vannak főzött rom-ok :D
    Gt540-em is használhatóbb teló, főzött rom-al! :D
  • kemszi2
    nekem nem bírta a telefonom az nfs3-at :D nem csodálom a 600-as proci azért nem egy erőmű.mondjuk húzva még nem próbáltam bírná e
  • skinnyman
    Ja amúgy nekem is lassab volt vele, ami fura. Viszont jóval szebb lett tőle a játék.
  • skinnyman
    Hát az nem rossz.
    FFVII nekem tök jól ment végig (1-2 fagyás ilyen durvább dolgoknál néha), erre az utolsó bossfight-nál akármit csináltam, mindig kifagyott, pont ugyanakkor :D Aztán valahogy átállítottam OpenGL gyorsítottra és úgy már átment valahogy a fagyós jeleneten :)
  • skinnyman
    Azokkal spec nem, csak régebben (nem telefonon) másik emulátorral. Valami nem megy velük amúgy vagy csak érdeklődsz?
  • skinnyman
    Mostanában nem de nemrég használtam egy ideig, végigvittem rajta az FFVII-t.
  • gabi89
    10-20 ismerős megszívta az kicsit sem számít több millió emberhez képest :D

Én ismerőseim meg még nem panaszkodtak + családban is 2SE van és semmi bajuk.
    Régebbi időkből (nem okosteló) is volt pár SE azoknak se volt soha semmi baja.
    Szóval én még nem láttam SE -t szervizben :D

Felsoroltak közül ennek ellenére Nexus S mert azon már tuti van JB
    Sony vizsgálja a 2011 -es palettát szóval az sem kizárt, hogy azokra is jön.
  • Firerock
    semmi olyat nem terjesztek ami nem igaz,véleményünkre volt kíváncsi,elmondtam hogy minden ismerősöm megbánta.
    ennyi
  • bosco05 #13192
    Na mondjuk a Defy nekem se jött be, csak szívtam vele :S . Most a Samsung eléggé okés...
  • [HUN]FaTaL
    Nem vagyok olyan, láthatod, hogy most is a Nexust ajánlom. Inkább te vagy olyan, mint egy SE hater.

Az első SE széria (x8, x10 stb.) valóban szar volt, leginkább a support hiánya miatt.

Ahány ismerősöm használ SE-t az új sorozatból senki nem bánta meg. Érdekes.

Valamiért mégis a te telefonod (Motorola) járt a szervízben, és nem az enyém, aminek semmi baja (SE). Szóval jó lenne, ha befejeznéd a hülyeségek terjesztését. :)

Egyáltalán nem vagyok elvakult, ha most vennék telefont, nem SE-t vennék, hanem egy Ace 2-t.
  • Firerock
    Olyan vagy a SE telefonokkal mint az elvakult Apple fanok. Ahány ismerősömnek SE telefonja van,mindenki megbánta,és nagyrészt Androidos telefonokról van szó és ráadásul nem is 30 ezres telefonokról van szó. Többet van a szervízben mint nálad.
  • desigo
    Egyszerűbb lett volna ha írsz egy felső határt árban.
    A lentiekből +1 szavazat a Nexus S-nek.
  • [HUN]FaTaL
    De jók csak Firerock hülye. Volt pár SEje ősidőkkel ezelőtt és szervízeltette és emiatt ahol tudja lehúzza, nulla tapasztalattal 5 készülékből kiindulva. Nyugodtan vegyél SE-t, semmivel nincs több hiba velük, mint az összes többivel.

De ha fontos a frissíthetőség, akkor Nexus S, arra már a JB is megjelent, igen jó készülék.
  • berczely
    Nem jók az xperia-k?
  • bosco05 #13186
    akkor nexus S
  • Firerock
    Ha jó akarsz magadnak akkor az alsó 4-et elfelejted:D
  • [HUN]FaTaL
    Tedd fel flashtoolal, semmi problémát nem okoz a garinál, ahogyan a ROOT sem.
  • tototto
    Nekem hivatalosan kell mert garis és nem akarom még rootolni se.
  • zoliii
    SE Mini Offical Rom
  • tototto
    erről jut eszembe Tmobil már sose adja ki a minikre icst, ha jól tudom voda meg telenor már frisített régen..
  • [HUN]FaTaL
    Minden idei Sony megkapja a JB-t és vizsgálják a tavalyiakat (nagy lépés lenne azokra is). ICS a 3. negyedévben elvileg, az SXSre már kijött, ha jól láttam a jövőhéten jön a P-re, utána a többire.

Két főverzióval, a Honeycombot ne számoljuk már telefonos verziónak :)
  • skinnyman
    Hivatalos infót erről nem láttam, de a jelenlegi helyzet az, hogy még ICS sincs rá, csak GB, vagyis 3 főverzióval le van maradva.
  • [HUN]FaTaL
    A Sola is fog kapni JB-t.
  • berczely
    Igen ezt írta már más is, hogy Nexus S-re már van JB.
    Viszont most nagyon megragadta a tekintetem a Sony Ericsson Xperia Sola! Az éven jött ki és 2 magos, ICS frissítéses teló! Olyan telefon lesz amit elhanyagolnak a pcsába azt kész?

Sikerült szűkítenem a kört és a Nexus S <> Xperia Sola maradt a ringben.