36194
-
#13264 Tesco Direct (UK)
189 GBP volt a 16 gigás (volt egy 10 fontos kupon a hotukdeals-rol) -
#13263 + fícsőrök?
Szebb? Kinek a pap kinek a paplan. -
#13262 Gyorsabb, szebb, jobb, nem eszi az akksit, plusz a fícsörök... Nagyjából ennyit. De amit te fogsz észrevenni a saját telefonodon az az lesz, hogy kb 2 hónap múlva belassul, a programok megakadnak stb stb... -
#13261 És mit kéne észrevenni? -
#13260 A lényeg, hogy a főzött ICS-t ne akard a gyárival hasonlítani, mert köszönő viszonban nincsenek egymással. Kapj a kezedbe egy SGSIII-at és észre fogod venni a különbséget, de lehet ez akár egy Nexus S, vagy Nexus Prime is csak ugye az JB. -
#13259 Nova HD féle ics-t próbáltam reggel. Elég sok bug van még benne ki be lépked a menübe, böngésző leáll, ja és a legfontosabb nincs hardveres gyorsítás. Nem lehet hd-t felvenni, lejátszani stb.
Amúgy milyen pluszt ad a telefonnak az ICS? Kinézet se valami extra. Én sebességileg semmilyen különbséget nem vettem észre a főzött ics rom és a most fent lévő gyári 2.3.4 között! Azt aláírom, hogy újabb rom biztosan javult az akku használat. -
#13258 És aztán jön a Wipe data nyakig szemetelése és megáll a tudomány. Saját bőrömön többszörösen is tapasztaltam, hogy ez nem egy járható út, ha csak nem tervezi, hogy kéthavonta új ROM-ot rak fel... A 2.3.4 őskövület a mostaniakhoz képest, a főzött ROM meg mint tudjuk főzött ROM, annak minden előnyével és hátrányával együtt. Én biztosan Nexust vettem volna, jó kis gyári JB-vel. -
#13257 szerintem 99% hogy van rá CyanogenMod 9, ami már ICS alapú
szerintem lehet még abból még gyorsabb ketyerét is összehozni
XDA -n szét lehet nézni és figyelmesen többször elolvasva a lényeges dolgokat bele lehet vágni a teljesen kipróbált dolgokba
de persze ha mindennel meg vagy elégedve akkor nem biztos, hogy érdemes buherálni -
#13256 szerintem nem döntöttél jól az LG-vel és tuti nem lesz rá ICS :( -
#13255 Na emberek!
Sokat vaciláltam a telefonnal... Nexus S lebegett sokáig a szemem előtt, de elcsábultam és LG Optimus 2X lett belőle. A 2mag, 8mp kamera stb. és egyéb felső kategóriás tulajdonságai teljesen megfogtak. Számomra teljesen korrekt, olcsó áron jutottam hozzá.
2.3.4-es rendszert tettem fel rá a gyári 2.1 után. Azt kell, hogy mondjam nem értem a negatív kritikákat. A rom kib*szott gyorsan, rezzenésmentesen fut! Az LG emberei frankón átszabták nekem nagyon tetszik. Egyedibb a többi telefonénál. Akku időről még nem tudok nyilatkozni ma reggel óta van nálam és most kezdtem tölteni 18%-ról. ZTE Blade után majdnem elájultam annyira jó ez a telefon. ICS meg vagy jön rá vagy nem. Teljesen jó nekem ez a 2.3.4. -
#13254 Honnan hozattad? Mennyi volt? :) -
#13253 Régi SNES,NES,Gameboy játékok nem jók? -
Vitee #13252 hello!
Tudom nem idevág a kérdésem de azért felteszem, mert elég sokan olvassák.
Keresnék androidra (Defym van) valami jó kis akció rpg-t, vagy sima rpg-t. Zenoniák valamiért nem nyerték el a tetszésem, Destiniát végigtoltam, legjobb cuccok megvannak, ez nagyon tetszett, csak elég rövid a sztori. Inotiák tetszenének, csak ez a party rendszer nagyon nem jön be. Jobb szeretek 1 karira koncentrálni.
Most a SEED 3-al játszok, eddig eléggé bejön. Order and Chaos nagyon tetszett de a defynek túl erős...
Szóval ha valakinek lenne valami tippe szívesen fogadnám, és bocs hogy itt tettem fel.
Előre is köszi. -
#13251 -
#13250 a pihentagyúak :D -
#13249 :D
-
#13247 Azért mert nem csal. Megrendeli Kínából a címedre és kész :D -
#13246 Az eladónak azért van jó pár értékelése. -
#13245 Most gugliztam egy kicsit és ezt találtam: Link
Ettől még persze nem lesz megbízhatóbb az eladó, ráadásul ha jól látom azért olcsóbb mert jó pár funkció hiányzik belőle, garancia itt legalábbis 0, az összeszerelés minőségéről sincs sok info. Villogni viszont lehet vele. :D -
#13244 jaja :D kemény :D Mindenképpen ellopom a pénzedet... -
#13243 "Mindenképpen előre utalással kell fizetni,a szállítás 3 hetet vesz igénybe"
hahaha -
#13242 Én is de nagyon :D -
#13240 Erről valaki hallott már?
Állítólag csak a proci 2 magos, minden másban ugyan az, mint az eredeti. -
#13239 Az a baj, hogy a low-end galaxy 3-am nem igazán bírja a 720p-t. -
#13238 Nekem tegnap előtt frissített a yt app 2.5.16-ra. Eddig jobb felső sarokban volt a hq gomb, most sehol, akár hogy forgatom a telót. -
#13237 Én ezt használom. -
#13236 Nekem ha elindul a videó és kirakom fekvő-fullscreenbe akkor ott van bal alul a HQ gomb.
4.0.23-as verzió -
#13235 Erre nem tudja senki? Esetleg egy régebbi youtube apk-t, ahol még be lehetett kapcsolni tudtok adni? -
#13234 grat
majd pár sorban írd le a tapasztalataid -
#13233 Megjött a Nexus 7-em egyébként, eszméletlen jó cuccnak tűnik eddig. -
gombabácsi #13231 Létezik olyan Androidon, hogy usb billentyűzetet tudjak magyar betűkkel használni?
Magyarul szövegszerkesztés magyar gombokkal.
Sajna olyan Android verzióm van ami angol. -
#13230 Bezzeg ez az egymagos ZTE ICSvel érkezik.
link
-
#13229 Már eléggé lerágott csont, hogy lesz...
Ez csak egy kanadai hírből van, de nincs hivatalosan megerősítve. Sőt, a magyarországi is írta, hogy lesz.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29517063&postcount=2833 -
#13228 én így se vennék, csak azért mert a telefonom újabb változatán megy jó pár dologgal több. valszeg nem kapok JB-t, de nekem az ICS is jó, esetleg majd főzött romot felteszek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az iphone, ios jutott erről eszembe :D mondjuk ott megkapják a régebbi telefonok is a frissítést, csak direkt kiszednek belőle 1 vagy 2 ficsőrt hogy majd azért vegyék meg az újat :c
szerk: bár ezt már túltárgyaltuk miért.
-
ldavid #13227 dehátakkor nem venne senki újat -
#13226 guglinak tényleg kellene lépni valamit, rá kéne erőszakolni a gyártókra hogy frissítsék készülékeiket. -
#13225 Nem lesz ICS az Optimus 2x-en!
2 magos, fullos telefon és nem jön ki rá az ICS... szégyen! -
#13224 Huawei Ideos X3 ra próbálok Cm 7.2-t rakni ez a leírás alapján.
A Recovery telepítésnél elakadtam,mivel oda van írva hogy a mellékelt rar-ban bennevan, de nincs mellékelve semmi.
Valaki tudja hogy melyik recovery kell rá?
(azt írják hogy ezzel a fajta rootolással nem lehet kikapcsolva tölteni mert bejön a recovery,SOC-al,amivel a Defy-omat is csináltam nem jó?) -
#13223 2012.08.01
-
#13222 Hali,
a youtube app legutóbbi frissítése óta hol lehet a hq videó lejátszást bekapcsolni? mert eltűnt a jobb felső sarokból és így eléggé kalapszar mind a hang, mind a kép. Főleg hogy a 3,2"-es kijelzőn körbe 1-1,5 centi fekete keretet hagy az összes videó így.