36194
-
ldavid #13304 még csak pletykák vannak, hogy év végén várható SGS2-re -
#13303 majd ha megjelenik a te telefonodra akkor látni fogod a frissítőben gondolom -
bence19940611 #13302 Helló! Új vagyok ebbe az androidos dolgokba és azt akarom megkérdezni hogy én már frissítettem az ICS androidra de halottam erről az új jelly bean androidról azt honnan lehet megszerezni vagy csak majd simán szoftver frissítésbe kell keresni? -
#13301 Az osszes eladott okostelo 68%-a Android -
#13300 Mondjuk jol beleillik a sztori abba a kepbe amit tapasztaltam toluk folyamatosan, barmelyik termekuket hasznaltam: teljesen hulyenek nezik a celkozonseguket. Es a mutatok szerint nagyjabol igazuk is van, az benne a szomoru. -
#13299 Ha valaki olyan hülye, analfabéta vagy netán totál laikus, hogy a polcról leemelve a Galaxy Tabot azt hinné, hogy az egy iPad, akkor az biztosan nem a polcról emeli le, hanem eladótól kéri azt. Ha nem így lenne, akkor a vásárlásnál vagy a papírok hitelesítésekor biztosan kiderülne.
Teljesen valótlan állítás ez, ha mégsem akkor az amerikai a legbalfaszabb állatfaj. -
#13298 Normális, egészséges társadalmakban az ilyen Apple féle cégeket már porig rombolták volna, de minimum elzavarták volna őket a bíróságról. -
Dodo55 #13297 "... Az Apple ugyanis azt állította korábban, hogy azért vitték vissza a Samsung tabletjeit, mert a vásárlók azt hitték, iPadet vettek, csak otthon vették észre, hogy mégsem. ..."
Ez tök jó, ilyen alapon besétálhatnék egy házba, kizavarhatnék mindenkit fegyverrel a kezemben, feltörhetném a széfet, elvihetném a tartalmát, majd a rendőrség amikor keresne, simán bemondhatnám: "Bocs, nem olvastam le a házszámot, azt hittem az én házamba megyek mert hasonló színe van és hasonló formája, nem tudtam ki az a sok ember bent, kizavartam őket mert azt hittem betörők, majd azt hittem megváltoztatták a széfem kombinációját ezért feltörtem. Tessék itt a pénz egy része ami megmaradt, visszaadom és akkor itt ejtsétek az ügyet, ha nem hiszitek kérdezzétek az Apple-t, megmondják ők, hogy ilyen bárkivel előfordulhat". :DDD
Na, szóval ez annyira ROTFL hogy már azon sem lepődnék meg, ha a következő az lesz, hogy a Samsung változtassa olyanra a nevét, amiben nincsenek latin betűk, mert így könnyen összekeverhetik a diszleksziás vásárlók az Apple-el XD -
#13296 Hogyan fejleszt a csamcsung?
Hát ÍGY (kiszivárogtatott belső anyag) -
#13295 De az eleje ture és az a lényeg :) Minden index cikk vége kamu, ez köztudott :) -
#13294 Rendben,köszi az infót -
#13293 "A történetben a legsokkolóbb az, hogy bár az Apple elismerte, hogy az azonosítás folyamata lehetővé tesz ilyen visszaéléseket, a cég nem tervezi, hogy szigorítaná az ügyfélszolgálatra betelefonálók biztonsági ellenőrzését. Az Amazon egyelőre nem nyilatkozott az ügyben."
Ezt így egy külföldi hírben sem láttam leírva. Ellenben amikor a cikk kikerült a Zindexre, akkor már ezek voltak az én RSS olvasómban:
Amazon Quietly Closes Security Hole After Journalist’s Devastating Hack
Apple freezing iCloud password changes following Honan hack
Tanúlság: indexről nem kell tech híreket linkelni, meg azok tartalmát készpénznek venni :D -
#13292 Már az Amazon, és az Apple is letiltotta a telefon-ügyfélszolgálaton keresztül történő password-reseteket az eset óta, szóval az idézett cikk írója jó nagy faszságot írt. Mondjuk ez csak tipikus index színvonal. -
#13291 kétlépcsős azonosítást kell használni és kész..
"az Apple elismerte, hogy az azonosítás folyamata lehetővé tesz ilyen visszaéléseket, a cég nem tervezi, hogy szigorítaná az ügyfélszolgálatra betelefonálók biztonsági ellenőrzését."
lol -
#13290 Egy kicsit off, de azért érdekes :) Hogy törj fel egy Google fiókot? Az Apple és az Amazon segít :) -
Dodo55 #13289 Germany és Ireland között mintha hiányozna egy sáv a grafikonon ;) -
Dodo55 #13288 Nem tudom mennyit ér az egész, hány aláírás kell, de egy próbát talán megér:
www.groubal.com/unavailability-of-ics-updates-for-various-samsung-android-devices-from-samsung/
(Petíció, hogy legyen hivatalos ICS/JB update az Android 2-es Samsungokra, elvileg az oldal ha elég aláírás gyűlik össze megy a Samsunghoz, és "választ követel") -
#13287 Ez az ért van mert van fent valami free program és az rakja oda a reklámokat nekem is volt már pár ilyen és nem tudtam miért van ott de rájöttem :D -
#13286 -
#13285 Európában az Android a király
-
#13284 Thx :)
Amugy a netto ara elvileg kb azonos USAban es UKban, a kulonbseg foleg az eltero afa-bol adodik. Kindle Fire-t anno USA-bol hozattam en is, de most igy egyszerubb volt es nem szivesen kockaztattam volna a vamot sem -
CSONTI123 #13283 Szia ha arra a KakaoTalk Free Calls & Text gondolsz, akkor nem nincs fenn és nem is volt fenn.. valami más lesz..
Egy alkalmazás volt amibe szintén ferde szöveg volt az pedig a Kingdom Rush játék volt.. de miután láttam hogy nem angol töröltem is. Igazából arra tippelek hogy ez volt az ami bezavart.. engem inkább a kiirtás módja érdekel, hogy van-e valami alkalmazás ami megtalálhatná. Mert a vírusirtó(AVG) ami rajta van nem jelez, hogy gebasz lenne a mobilon. -
#13282 kakao fent van? sanszos -
CSONTI123 #13281 Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. Időnként az értesítési sávban megjelenik egy fura japán vagy kínai feliratos reklám. Gondolom valami szutyokkal sikerült felraknom, csak nem tudom, hogy melyik program lehet/lehetett a ludas.
Van esetleg valami módja annak, hogy kiderítsem mégis mi zavar be a rendszerbe?
Kép
Köszi előre is a választ -
Hiába ajándék, ez drágább, mint 45 euro. Ami a vámmentesség határa.TESS
Mivel ekkora értéknél biztosítják a csomagot, az árára úgyis rájönnek. Ha mégsem kérnek, hogy mutass be egy számlát, ha ezt nem tudod megtenni, akkor egy becsült ár után kell fizetned. -
#13279 Arról tud valaki valami pontosat, hogy a Nexus Prime-ban a fényképezés javult-e a JB-s szoftverreL? -
#13278 Ajándékként kell rendelni. Kínából rendeltem cuccot és nem kellett semmit se fizetnem. -
#13277 usa ár addig jobb, még meg nem rendeled, és kapsz egy levelet, hogy miután befizetted a vámot megkapod :)
EU-n belül nincs ilyen... -
Chris Lowe #13276 Gratula használd egészséggel!
Remélem nekem is összejön szeptember - október felé. (amcsi ár azért jobban tetszik, lehet onnan kéne berendelni, de az angol is jobb mint a leendő magyar) -
#13275 Jo kerdes, minden hivatalos info szerint van ra international gari ami sztem itt is jo kene legyen, de a legutobbi infoim szerint a hazai Asus errol meg nem tud semmit, talan majd szeptemberben ha itt is kaphato lesz -
#13274 Garanciát itthon nem lehet érvényesíteni, ugye? -
#13273 Arról nem is beszélve, hogy az ICS már a múlté, már azok is csak JB-t akarnak akiknek még GB van. :D -
#13272 hát nemtom, igaz nekem eddig alsó kategóriás androidos mobiljaim voltak, de a gyári használhatatlan romok után egy a készülékre optimalizált rommal mintha egy teljesen új készüléket kaptam volna (x8, blade, galaxy mini)
mind gyorsaságban mind akku használatban -
#13271 grat hozzá
Szerintem jobb egy stabil 2.3.4 mint egy bugos ICS -
#13270 Elvileg az új motorral rendelkező Dolphin még gyorsabb. :D Nem tom mit és mennyit lehet még gyorsítani de ki lehet próbálni a bétát és ez legalább 2.1-től minden telóra telepíthető.
Itt is van: Link -
#13269 Utóbbi, angliai címre tescobol 3 font volt, onnan ide ismeros intezte szivessegbol, nem kerdeztem ra, de sztem olyan 10 font nagysagrendnel nem lehetett tobb -
#13268 Mármint a 7? Mintha október környékét olvastam volna (de lehet, hogy keverem valami mással). De erősen sanszos szerintem a karácsony előtti időszak. -
#13267 Jaja, Chrome nagy királyság :) Amúgy valaki tudja, hogy kis hazánkba mikor érkezik az új Nexus? -
#13266 Angliában élsz, vagy hozattad? Ha utóbbi, mennyi volt a szállítás? :) -
#13265 Milliárdszor gyorsabb stockböngésző és még annál is gyorsabb Google Chrome. Sokkal jobb Google Naptár és notifikáció-kezelés, jobb akksihasználat (nálam). Szerintem is jobban jártál volna a Nexus S-sel.