36194
-
#13348 SMS Unread Count ez elég jónak tűnik. -
#13347 GO launcher + GO Launcher EX Notification,iPhone Notifications Lite, Missed It .Play tele van hasonlókkal. -
mikiking #13346 Android 4.0.4 van a telómon,és ha hivnak,vagy irnak,akkor csak felül mutatja nekem, lent a hivasoknal vagy az sms-nél pedig semmi jel semmi. Be lehet állitani valahogy,vagy valami kis programmal megoldani,hogy valahogy jelezzen ??? milyen programok léteznek erre ? -
#13345 Android, iOS vagy Windows 8? -
#13344 aha értem!
#13342: ez jól néz ki nagyon,szép,letisztult,ez kell nekem! -
#13342 nemus launcher -
#13341 azt olvastam erre a telóra nem érdemes az ics-t felrakni,mert bugzik,te felraktad? milyen lett a telód? van érdemi különbség az alap és az ICS között? -
#13340 Mindenképpen érdemes, ha ICSed van, akkor az Apexet ajánlom :) -
#13339 akkor passz sajnos :/ -
#13338 play store, Android 4.0.3, Galaxy sii
14 hónapos a telefon, amióta frissítettem ics-re folyamatosan szívok vele. Lefagy, újraindul időnként. GB-en soha semmi baj nem volt vele. Minden gyári, hivatalos. -
#13337 market vagy play store? Ilyet nekem akkor csinált, amikor újratettem a Defy-t és a market nem frissült play store-á 2.2-n. -
#13336 Sziasztok. Az mitől lehet, hogy nem tudom frissíteni a telepített programokat és új dolgokat sem tudok letölteni? Elindul a csík, de nem történik semmi... -
#13335 de eszik a ramot, nem is kicsit -
#13334 ezek az "utángyártott" launcherek mennyire jók,érdemes kipróbálni egy-kettőt? nem eszik jobban a ramot meg az akksit mint az alap gyári? mik a tapasztalatok? -
#13333 Valaki tudna mondani valami jo autos jatekot maximum 3 fontig -
#13332 Megjelent a stabil CM9 -
#13331 és tényleg,alig 1 napja érkezett meg,de már agyfaszt kapok tőle,kétszer is meggondolom,hogy dugjam-e rá a gépre,mert 5 perc szenvedés amíg kijön a kis takaró cucc... amugy visszatérve a reggeli problémámhoz,már megoldódott,wifi-s helyen ránéztem erre a google play-re,leszedtem pár appot meg témákat,szeretek fotózni,szóval inkább kép szerkesztőket,nagyon bejön ez az android,teljesen személyre szabható :)) -
#13330 Azt én is :D -
#13329 Kell fájlkezelő, playről. ES File Explorer, Astro vagy Total Commander -
#13328 jaja, még játszik is rajta amíg vár a csatornában :D ilyen bubble bash féle játékkal játszott :D -
#13326 amúgy az új Csodálatos pókember filmben Peternek is egy SE Xperia Mini-je van, fekete! :D -
#13324 köszi,jól látom neked is mini prod van? :) -
#13323 Google Áruház, vagy Market (Android verzió függő),
ES Flie Explorer (fájl kezelő alkalmazás. Ha ezt telepíted, akkor látni fogod a letöltött, feltöltött dolgaidat! :D -
#13321 tegnap vettem egy SE xperia mini prot,első androidos telóm,azért az alapfelülettel meg alap dolgokkal már megbarátkoztam,és szeretnénk leszedni játékokat meg új témákat a ketyeréhez,amit meg is tettem,mindegyik .apk kiterjesztésű,de nem tudod a telefonon előhozni,tudtok segíteni? vagy kell valami file manager progi?? -
Dodo55 #13320 Na igen, a Gio-m annyi volt kb függetlenül, mint a Telenornál előfizetéssel... :)
De neki most előfizetés is kell, szóval mindenképp marad a Telenor szerintem.
A HTC-ről pedig amúgy jókat hallottam korábban (mondom ezt úgy, hogy én is Samsungot javasoltam neki), náluk is járt a Google 2 referencia telefon erejéig. Persze ugyanez igaz a Samsungra, teljesen meg vagyok elégedve a Gio-val (max egy normális ICS/JB-t fogadnék el rá, illetve ha az armv6 nem lenne kifogás jónéhány új software esetében), ellenben 2 éve mikor először kezembe vettem húgom S5230-át akkor az nagyon elhatárolt a Samsungtól, a kijelzőjét szó szerint ütnöm kellett, hogy vegye az adást, a kamerája pedig amit csinált képet, azt összehasonlítottam az N73-am helyben, szögben és időben ugyanott készült képével, ahhoz képes az S5230-ét fakónak is csak jóindulattal tudtam nevezni.
Aztán megtudtam, hogy már náluk van mostanában a Google, meglett a Gio-m, ég és föld komolyan :) -
vass17 #13319 Nekem Legend van, egyetlen telefonom, aminél elhatároztam hogy addig használom, ameddig menni fog:) Persze lehetne gyorsabb is, de a gyári sense-el még így is tökéletesen működik és nekem még így is kevesebbszer lassul be, mint testvérem Galaxy S-e a samsung felületével...
Szerintem a telefon még mindig nem arra való, hogy órákat böngésszenek rajta, mivel az még egy 5 coloson sem kényelmes, arra ott vannak a tabletek.
7 col alatt meg akkor inkább legyen kompakt, hidd el, hogy a Legendben nem csalódsz ilyen téren, minőség terén meg főként.. -
#13318 "teljesen hulyenek nezik a celkozonseguket"
Minden okuk megvan ra... -
ldavid #13317 előfizuval 10-20, annyit megér szvsz -
#13316 Hangsúlyozom SAJÁT VÉLEMÉNY, de inkább Samsung mint HTC. Utóbbitól én óvakodnék... Szerintem az olcsó kategóriában is verhetetlen a Samsung, biztos, hogy a mini II-vel sincs semmi gond, kérdés, hogy megéri-e az árát. Manapság érdemes körülnézni GSM boltokban is, sokszor olcsóbban jutsz hozzá egy-egy készülékhez, mint a szolgáltatóknál. -
Dodo55 #13315 Ha már így készülékek, a Galaxy Mini 2 megéri?
Egy haverom szeretne Telenoros előfizetéssel venni valami Androidos telót, először egy HTC Wildfire S-t nézett, de mondtam neki, hogy a proci csak 600MHz, úgyhogy manapság nem biztos, hogy a legjobb választás, ellenben ott a Mini 2, olcsóbb, és csak a kamerája gyengébb.
Tudásra azt néztem az kb pont mint a Gio-m, csak egy évvel fiatalabb.
Úgy néz ki sikerült is meggyőznöm, kérdés, hogy jól tettem? Megbízható a Mini 2? HTC-ről is jókat hallottam, azt mondta ő is, hogy mindenképp HTC vagy Samsung. Azért is mertem neki a Mini 2-t ajánlani, mert itt a Gio-m, azt ki tudja próbálni előtte, és ELVILEG nincs sok különbség a kettő között. Persze mondtam, hogy a Wildfire S kamerája nagyobb felbontású, de az nem zavarta nagyon. -
#13314 nem kell félni a Blade -től amúgy
az explorer nagyjából megegyezik a Blade -el, papíron, viszont kisebb a kijelzője és a felbontása is
ha van pénzed akkor ajánlom még a Huawei Ascend G300 -at -
#13313 HTC-ben gondolkodom: Az Explorer is elérhetőnek tűnik.. vélemény ? -
#13312 Kösz a segítséget, rohadt jóarc'z vagy.;)
Nem szeretnék ZTE-t..de a wp8 jelenleg még sehol nincs.. -
sanyiute #13311 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy tudtok olyan oldalt mondani ahol X és Y telefont összelehet hasonlítani mert sok telefonon jár az eszem és így meg könnyítené a választásom :) -
#13310 ööö mármint a Legend az alapból androidos telefon (hirtelen összekevertem egy másik windowsos HTC -vel), de a Blade attól is jobb választás szerintem -
#13309 igen, az is...
nem androidra lett tervezve az a két telefon hanem windowsra
valaki átbuherálta rájuk az androidot de nem sikerült igazán
de győződj meg róla te saját magad :)
itt a HTC izzadása
itt pedig a Blade egy jóféle custom rommal, de van rá egy raklappal, nem csak ICS alapú
amúgy a ZTE Blade jobb telefon mint a Wildfire S, az alsó kategóriában (jó állapotú használt 20k vagy kevesebb) a ZTE Blade verhetetlen, no-brainer választás szerintem
-
#13308 a legend is ?
btw egy wildfire (s) azért csak jobb egy ZTE-től, nem ?
de gondolom van még olcsó androidos telefon ezeken kívül..:S -
#13307 egyrészt lassú rajta az android mint a szar :)
másrészt az egy rezisztív érintős telefon, szóval vagy körmözöl/stylusozol vagy elfelejtheted az ujjal történő kényelmes és pontos vezérlést
vegyél egy ZTE Blade -et, ha olcsó androidos telefont akarsz -
#13306 Sziasztok!
Mennyire ajánlanátok azt, hogy egy HTC Touch HD-ra feltenni az Androidot ?:D
Nagyon megtetszett a telefon kinézete, de az ára is.:D:D
Vagy ha tudtok hasonló árú, s kinézetű telefont, akkor ugyancsak segítségeteket kérem!
Köszi előre is!:) -
#13305 Van egy 8gb-os Micro SD (HC Class 4-es) kártyám.
Ez, hogy kell formázni, mert van egy rész ahol lehet állítani a byte-ot?
Fat32 van, 4096 byte-ra lett formázva!
Mikor rámásoltam dolgokat, a legnagyobb átviteli sebesség csak 836kb/s volt :(