36194
  • berczely
    3 hüvelyken 240x320 sajnos pixeles...
  • pisztácia
    Üdv!

Lenne még egy két kérdésem amire még nem jöttem rá.
    1. Van-e valahol teendők opció? Anno nokiánál nagyon sokat használtam.
    2. A betűk nagyon pixelesek, nem lehet valahogy javítani a kép minőségén?

A Telóm Samsung Galaxy Y S5360

Kö9szönöm előre is!
  • ktomi22
    gondolom mindenki ismeri a 3g Watchdog-t .. meg is vettm pro verzt .. elnyerte tetszesem .. sajnos szuksegem lenne, .. ami hivast méri... azt hittem a 3g watchdog keszitoinek van ugyan ilyen, .. csak nem adatforgalomra.. de ncisn :S :@ .. tudnatok ajanlani jol bevaltat? ne kelljen probalgatnom. koszi
  • [HUN]FaTaL
    ICS óta alapfunkció szerencsére :)

Persze írni azt nem tudok, szóval az előző kommenthez: *egyszerre
  • SzirmosSzisza
    Oh god, köszi!
  • [HUN]FaTaL
    ICS-en kikapcs gomb + hangerő le egyszere. :)
  • cody1994
    Screenshot UX Trial nekem ez is jó volt de most mivel ICS van fent nem kell :D
  • Firerock
    csak egyik sem használható:D
  • cody1994
    Persze hogy lehet google play-en vagy egy csomó program erre :D
  • SzirmosSzisza
    Gyári rommal lehet screenshotolni valahogy root nélkül ? :D
  • kemszi2
    vagy esetleg: Samsung S6802 Galaxy Ace Duos
    ezen elvileg mind2 sim folyamatosan aktív hívás közben is.
    Esetleg ha van még valami értelmes Dual sim-es ötletetek ami azért viszonylag normális megjelenésű.

• kemszi2
    HTC Desire V-ről mi a véleményetek?
  • Dodo55
    Milyen ICS az? Amikor én próbáltam a Gio-n CM9-et simán fent volt a bar és nem voltak alul soft system keyek, pedig nem is gyári romról van szó...
  • berczely
    ICS-ben a notification bart át lehet valahogy helyezni vissza felülre? defaultban fentre teszi, de akkor lent megjelenik 3 gomb ami fölösleges mert ott a fizikai.
  • RelakS
    :/
    1: nem tudom, át lehet-e vinni térképet telefonok között. Mikor megadtam a kapott kódot, hőbörgött, hogy az már regisztrálva van
    2: -Menj 7 kilométert az út mentén
    [7 kilométer múlva] -Fordulj vissza az első lehetséges alkalomnál
    Természetesen inkább újratervezés lett a vége :D
  • Máté94
    Sygic?
  • bosco05 #13374
    megelőztél :)
  • Goaulds
    Sony Xperia S android 4.xx re szeretnék navigációs progit. IGO-t próbáltam ki, de sajna a képernő felét sem használja ki a kijelzőnek...Mit ajánlotok ami HD kijelzőn teljes képernyőn megy és használható is?
  • skinnyman
    Milyen romrol van szo? Altalaban fel kene h ajanlja, ha nem tette az utalhat arra h pl nincs fent gapps ami sok custom romhoz kell. Ha meg fent van, lasd az elozo kommentet
  • [HUN]FaTaL
    Beállítások -> Szinkronizálás és fiókok
  • pisztácia
    Olyan kérdésem lenne még, hogy lehet javítani valahogy a betűk élességén? Mintha pixelesek lennének..:S főleg mikor témát cserélek..:S
  • papi08
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz!

Hogy tudok új nyelveket hozzáadni egy costum ROM-hoz?

Köszönöm! :)
  • pisztácia
    Óhh és tényleg. Köszönöm!
  • mikusmate
    Én ezt használom. Nem egy Oxford, vagy Cambridge minőség, de célnak megfelel szerintem :)
  • Falkon
    Írhatod abba magyarul is!
  • pisztácia
    Igen az nagyon jó, csak az angol-magyar. A fordítottja kéne nekem.
    Letöltöttem arról az oldalról kettőt, de indításnál csak reklámok jöttek elő:S
  • pisztácia
    Ezer hálám!!!
    Még egy jó, használható magyar-angol szótár progit tudnátok adni?
    Köszönöm előre is!
  • berczely
    ICS alatt hogyan lehet bejelentkezni a google fiókomba, hogy a tel. számokat stb. cuccaim leszinkronizálja a telefonra? Esküszöm nem találom! A rom telepítés elején szokott lenni, de itt egyből az asztalra dobott.
  • aate
    Freemail fiókról küldeni nem fogsz tudni csak fogadni. Csak webes felületről fog menni a Freeamil oldaláról.
  • SgtChris
    Üdv! Galaxy S+-om van (T-Mobile) és érdeklődnék, hogy milyen beállításokat kell megtennem, hogy a freemail-es fiókjaimat használni tudjam a gyári app-al? Kimenő és bejövő levelek szinkronizálására gondolok. Egy K-9 nevű progival már le tudom kérdezni de küldeni nem tudok e-mailt a freemail-es fiókomról..
  • ldavid
    tarts rajta az ujjad, és utána vonszolhatod akárhová
  • pisztácia
    Még olyan kérdésem lenne, hogy amiket telepítettem a telefonra, azok az alkalmazások hol lesznek? TELEPÍTÉS UTÁN az angry birds játék ikonja a menü 3-ik lapján volt, de a szótár telepítése után, már csak a szótár ikonja volt ott.:S
    Valamint hogy tudom az ikonokat változtatni? Meg hogy az alap képernyőn milyen alkalmazások legyenek? Most van ott valami kereső de nem tudom sehogyse kivenni:S
  • pisztácia
    Köszönöm szépen Mindenkinek!
  • bakkerman
    parancsolj
  • pisztácia
    Köszönöm a segítséget!
    Ám azért kérdeztem a jar-t, mert van két szuper szótáram. Gondolom akkor akp kiterjesztésben is lesz.
  • [HUN]FaTaL
    Lehet futtatni őket j2me emulátorral, de minek? A natív appok jobbak :)
  • Firerock
    sehogy. Androidra .apk-t keress.
    Hivatalosan a Play Store-ból tudsz letölteni alkalmazásokat.
  • Shiwo
    https://play.google.com/store

http://www.samsungapps.com/

http://www.nokiaprogramok.hu/

(utóbbi neve ne zavarjon meg, android progik is vannak, de regisztrálni köll, hogy le tudj tölteni)
  • pisztácia
    Valamint a JAR fájlokat lehet valahogy telepíteni?
  • pisztácia
    Üdv!

Tegnap vettem egy Samsung Galaxy Y-t. Ez az első androidos telefonom. Pls segítsetek honnan tudok leszedni hozzá játékot, meg programokat. Meg mit ajánlotok, hogy mindneképp telepítsek androidra.
    Valamint van olyan program mint a nokiánál a pc suite?