36194
-
#33990 Kicsit off, de nektek mi a véleményetek arról, hogy pletyka szinten az iPhone 7-ben elhagyja az Apple a jack csatlakozót? Helyette gondolom lesz lightning/jack átalakító vagy BT headset... mennyire fogják majd "leutánozni" az Androidos gyártók ezt, én nagyon nem örülnék neki, bár a jövő látszik, hogy nagyon ez a vezeték nélküliség, meg mindent felhőbe menteni stb. -
#33989 -
#33988 -
#33987 Igen, oda vittem. Elvileg van csere telefon, csak mind ki volt adva...
Egyébként szerinted lehet ez HW-es gond? Mármint hogy nem lehet frissíteni? Az egyébként egyértelmű mondtam is, meg ők is meggyőződtek róla, hogy root stb nem volt a telefonon, így valóban valamilyen gyári hiba lehet vele.
-
#33986 Központiba vitted a Váci útra? Nekem ajánlottak csere telefont.(De még nem gariztattam.)
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.03.18. 22:45:15 -
#33985 Üdv!
Ide is beírom az esetem... ugye nem tudtam frissíteni a telefonom (LG G3).
"Na, ma bevittem a szervizbe a telefont, és kértem, hogy frissítsék fel a 30c verzióra. Mondták 20 perc. Megyek vissza, hát még 20perc kell nekik. Megyek vissza 35 perc után, hát, gond van, nem lehet frissíteni, így hagyjam ott és talán jövő hét péntekre kész lesz. A hibát nem tudják, próbálják kinyomozni. Valszeg az egész alaplapot cserélik, mert hogy HW gondra gyanakodnak. Csere telefon persze nincs." -
#33984 " Auto-focus is fast, but sometimes uncooperative, overriding tap-to-focus inputs."
Ezzel lehet valamit kezdeni normálisan? Nekem csak S5 van, de csomószor van, ha közeli képet akarok akkor elkezd fókuszálni, talál 1 tök szép éleset, de tovább "fókuszál" és a végén egy homályosnál marad. Általában eléggé távolra kell vinni, hogy normális képet kapjak. -
#33983 Galaxy S7 And S7 edge Review: An Iteration, But One Samsung Can Be Proud Of -
El Protector #33982 Nekem most töltötte le és telepítette is rendben. -
#33981 Nem, dehogy. Sose mókoltam a telefonjaimat. -
#33980 nem rootoltad ? -
#33979 Üdv!
Megjelent a hivatalos 6.0 a telefonomra. (LG G3) LG PC Suite jelzi is, letölti, de valamiért nem tudja telepíteni a telefonra. Ismeretlen hibára hivatkozik… Nem tudjátok mit lehetne csinálni? Gyári állapotra visszaállítottam a telefont.
-
#33978 lol, azt hittem az kimaradt :) tobbet is aludhatnek mostanaban. -
#33977 #33975 -
#33976 Bottom Bars Officially Become A Thing With Latest Material Spec Update -
#33975 Chrome 50's Built-In Downloader Lets You Pause And Cancel Downloads
Bottom Bars Officially Become A Thing With Latest Material Spec Update
Hangouts 8.0 Can Now Record And Send Up To 1 Minute Videos*
Cardboard v1.8 Includes Cool New Arctic Journey Demo [APK Download]
Google Opinion Rewards Is Asking Users About Possible Names For Android N
Google Is Calling Android N "New York Cheesecake" (NYC) Internally
Az osszes N feature spotlight: link - baromi jonak igerkezik :) -
#33974 Ez free2play játék, csak még nincs play áruházban... tudom hogy ez kicsit paradoxon :) -
#33973 warez topik
azért köszönjük a tippet :) -
#33972 (első indítás nettel, majd letöltés után 700mb-ot foglal)
INNEN tölthető a legújabb Plants vs Zombies Heroes játék, egész jó, csak most nem a megszokott módon, hanem egy harcikártya szerűen kell lecsapnunk az ellenséges hordákra, ill hőseikre :D
A növények mellett a zombie-kkal is harcolhatunk Solo, illetve Online kampányban :)
Utoljára szerkesztette: tonyr, 2016.03.15. 14:21:27 -
#33971 Fosabb embert nem találtak erre a célra? -
#33970 Akkor most letépem a Samsung TVt a falról. -
#33969 whaaaaaat -
#33968 Lil Wayne is tesztelte :)
-
#33967 -
#33966 god damnit.
link
egyik ablakból a másikba lehet húzni szöveget.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.12. 15:27:02 -
#33965 Na, Marshmallow frissítés után megint megpróbáltam az Android Auto-t.
Végre működött!
de..
Tetszik, hogy fő gombok vannak a fő funkcióknak (nav, zene, ..). Navigáció teljesen jól működik, magyarul beszél. Viszont főképernyőn kérdezgetésre sosem tudott válaszolni. Lekorlátozták volna? Sima időjárást kérdeztem, nem válaszolt (időjárás kártyát azért kirakott). Siri válaszolt olyan kérdésekre, hogy ki xy, viszont a gugli nem :( Nem rossz, de közben a telefont nem lehet használni ( Apple CarPlaynél igen ), ezért is inkább azt mondom, hogy jelenleg az Apple megoldása jobb.
Viszont!
Ha csak simán bluetooth al össze van kötve a kocsival a teló, akkor ha android készülékkel van összekötve a kocsi, akkor a névjegyzékben jelennek meg képek, míg WP10-nél, iOS készüléknél szemben nem! Ami viszont hatalmas előny android javára - leginkább ez a fontos, nem kell mindig rádugni a kocsira a telót. -
Chris Lowe #33964 Ti tudtok abban segíteni, hogy samsung galaxy tab s 8.4 amin 5.0.2 van miért kérdezi meg minden alkalommal, hogy társítsa-e az alkalmazással. Kapok mondjuk egy e-mailt egy linkkel (lehet youtube, chrome bármi), és folyton megkérdezi holott beállítom, hogy mindig. -
#33963 Hát én már nagyon várom a G3-ra a hivatalosat... olyan szinten lassú a telefon, meg állandóan újratölti a launchert stb... elvileg márc 14-től lesz elérhető... KDZ-vel vagy mivel nem akartam még foglalkozni, ink. megvárom az OTA-t. -
#33962 Hivatalosan még nincs bejelentve, de:
The last sentence, Hiroshi (Lockheimer, Google’s head of all things Android) writes, “So, the burning question that’s on everyone’s mind: what will the N release be named? We’re nut tellin’ you yet.” He placed a green highlight on “We’re nut tellin’ you yet.” If you say “nut tellin'” quickly enough, you almost make out the word Nutella, the name of a delicious hazelnut chocolate spread.
-
#33961 Lehet tudni az "N" mit fog takarni? -
#33960 tényleg hülye vok, már Marshmallow van rajta, 6.0
valamiért 6.1 volt a fejemben, pedig még a banneren is rajta van...
-
KaBuTo666 #33959 Este letöltöttem, azóta használom kb. mindenre.
Factory resetet nem csináltam, egyelőre semmi úton módon nem szrakodik és tényleg minden gyorsabb. Tetszik hogy az edge funkciókat kibővítették. -
#33958 kíváncsi vok, hogy LG G4-re mikor jön..
amúgy kérdés, de ha független a telóm, neten rendeltem, akkor kitől, honnan jön a frissítés, kin múlik ? LG Magyarországon ?
androidból eddig csak szolgáltatósom volt -
#33957 Ellenben ha nekiall ajfonnal szelfizni, a karhatalom vigyorogva melle all egy kozos kepre, eleneklik a kumbajat, majd fel is toltik a feszbukra. -
Isteni lesz, meglásd!:) pont előtte nyomkodtam ezt-azt beállításokban, aztán utána na azért rányomok a frissítésre...há nem megjelent?:)
Maga a frissítés sem tartott sokáig, jól is sikerült. hatalmasat nőtt a szememben a Samsung.
Szek: megneztem regi screenshotot, tenyleg kisebb lett a fenti notification bar, az ikonok is falamivel jobban ki lettek tolva a szelre.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.09. 22:39:28 -
KaBuTo666 #33955 Huuuuu, tőtőm!!!! -
#33954 Olyan mintha a visszagombbal kilépés nem zárná be az alkalmazást, hanem ugy csinal mint a home gomb. Akarhogy is, sokat dob az alkalmazasbol ide ode lepegetesben. -
#33953 jóvanna' :)
Elsőre: mintha értesítési sáv kisebb lenne... de lehet csak placebo... viszont. Gyorsabb. Ezt biztosan merem mondani. Gyorsabb lett az alkalmazások indítása meg úgy minden. Animációk szebbek lettek. Internet tesztet is nyomtam, most nem kellett neki 1-2 mp hogy felmenjen maximumra a letöltés, egyből 126Mbps el töltött, ez alkalamásokban meglátszik, egyből gyorsabban töltődnek be az előnézeti képek. Friss, ropogós edge panel sokkal használhatóbb. Alap launcherben az appdrawerben egy oldalon végre több alkalmazás van. Apróság meg cserélhető, de plusz pont. Galaxy Appstore is használhatóbb külsőt kapott.
Úgy tűnik ez egy elég jól sikerült frissítés lett -
#33952 Android N developer preview
Hivatalos oldal -
KaBuTo666 #33951