Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam46
Fitbit, google fitness
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy nagyjából pontos lépésszámláló programot (Sony Xperia M készülékre)? Nem is annyira a lépések száma lenne a lényeg, hanem a távolság (metrikusan), mert sokat járok erdőbe, mezőre, szervezünk túrákat és szeretném mérni hogy egy-egy útvonal milyen hosszú. Steps Mania-t nézegettem, de nem tudom van-e jobb/pontosabb. Ha rossz topicba írtam, akkor elnézést 😊

skinnyman
Ez komoly:

Kiprobaltam nehany tizezres jegyig mire meguntam, eleg pontos az uj calculator 😊
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.11.02. 19:32:20

Regards,

theone91
Akkor nem szóltam (nálam eleve angol a rendszernyelv, de elhiszem, hogy sokaknak igencsak dealbreaker lehet ez, ezek szerint nem lényeg már).

az újakban már van
Sippie
ahh, akkor az problémás, a munkája miatt sokszor hívják. Akkor dual active-os telefont kéne nézni ezekszerint.

#33442: felfrissíti az angolt legalább 😄
Dzsini
Nincs infó, olyankor a másik szám "átmenetileg nem kapcsolható" (vagy rögtön hangpostára megy) - olyan, mintha ki lenne kapcsolva.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

theone91
Én is azt ajánlanám, de fontos tudni, hogy nincs egyik Motorolában sem magyar nyelv alapból.

Sippie
tényleg, ez ki is ment a fejemből, pedig haver nagyon dícsérte anno. A dual sim standby mennyire gáz? Ha netezik az egyik kártyán, akkor a másik az totál inaktív, vagy van valami infó arról, ha azon hívják pl?
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2015.11.02. 16:43:01
Moto G Dual XT1068 (5.0", gyakorlatilag gyári androiddal)
Sippie
Üdv!
Dualsimes telefonra lenne szüksége a páromnak. Az elvárása, hogy netezni lehessen vele, tehát gondolom olyan 4,5 col vagy afölötti képernyő kellene. Ez a munkahelyi számainak kell inkább, tehát a jó kamera nem követelmény, arra van másik telefonja. Árkategória olyan 50ezer környéke lenne, de egy stabil telefont szeretnénk amelyet ha nem vágunk tele különböző app-okkal, akkor nem fagyogat le 2 óránként. Milyen márkáknál érdemes nézelődni? Nézegettem például Sonykat, de ha van árérték arányban jobb, akkor örülnék a tanácsnak. Asus, Samsung, Kínai telefonok, egyéb?
Jim Morrison
na, sikerült beizzítani...de őszintén szólva már késő lehet, ugyanis semmi érdemlegeset nem tudok már kiolvasni belőle 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
tyű, ezt nem is ismertem, köszi! kipróbálom (ha sikerül..)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
Ez igy meg mindig nagyon keves info, hogy barmi ertelmeset lehessen mondani. Igazabol konkretan latni kene h honnan jottek a wakelock-ok, stb. Erre jopar eszkoz van, hivatalos eszkozokbol is baromi jok vannak, lasd: battery historian.
Egyebkent pl egy rosszul mukodo driver is okozhat merulest, ami custom rom-okban nagyobb esellyel elofordulhat.

Regards,

Jim Morrison
mikor néztem, hogy melyik app ette az akksit, screen, android system, android os-t írta...Térerővel sem volt gond.
Még ha egy app szívatta is volna, battery savernek nem kellett volna tennie valamit? még a spotify streamet is levágja, mikor még csak nem is backgroundban van.

skinnyman
Egyreszt: ahogy theone irta. Masreszt peldaul a rossz mobilhalo/wifi tererobol adodo drasztikusan nagyobb fogyasztassal nem tud (es nem is akar) mit kezdeni.
Harmadreszt ahogy nezem szinte allandoan ebren volt a telod, valamelyik (vagy tobb) appod nagyon szivatja az aksit, az aksi statisztikakbol jo esellyel meg kene tudni mondani, hogy melyik.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.11.01. 14:41:22

Regards,

theone91
A Doze csak nyugalmi állapotban aktiválódik.

Jim Morrison
Nem örültem neki, mikor megláttam, hogy mennyit merült a telóm úgy hogy nem is használtam (végig a zsebemben volt, mozgásban voltam, lehet hogy emiatt a doze se segített be?
12 óra, végig battery saver, 10min screen on time, -69%

Jim Morrison
elég jónak tűnik <#eljen>
sok mindent belepakoltak (tokot is meg screen protectort wow 😄)

theone91
Ja és fontos tudni, hogy 199 dollár függetlenül a cucc.

theone91
Nagyon cuki.

Vadnokedli
Valaki tudna ajánlani jó vezeték nélküli töltőt G3-hoz? Gondolkoztam a gyári töltőn, de nem tudom. Van valakinek esetleg?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

szucsy89
zseniális!!! kell!
skinnyman
Szerintem az ott kicsit le van lassitva a gyarihoz kepest. Legalabbis az n7-emen gyorsabbnak tunik az az animacio.

Regards,

SzirmosSzisza
Csak engem zavar, hogy mikor megnyomja a gombot akkor eltelik kis idő míg egyáltalán megjelenik valami + az animáció ideje? (ez most nem erre a stack dologra, mostani Androidon is így van)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TaRka0107
Még nem, megprőbáljuk 😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Jim Morrison
<#rinya>

theone91
A HTC már olyan mélyan van a kakában, hogy egyszerűen leállnak a pénzügyi előrejelzések kiadásával.

theone91
Zsenális ötlet. Simán jöhetne következő a Androidba.

Jim Morrison
érdekes ötlet
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.10.30. 14:43:23

mondjuk vágás nélkül azért értelmesebb lett volna, mert ez így nekem is menne bármilyen telefonnal
Mighty
Sziasztok!

Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy hívás közben a másik félnél a hang statikus zörejen keresztül hallható? Voice recordinggal felvett hang vagy videó felvétel hangja tiszta. Csak a telefonhívások közben rossz a hang. Már megőrülök, hogy nem hallanak rendesen...
Samsung Galaxy S4 I9500

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

theone91
#ShortestPressAnnouncementEver

😄

theone91
Gyári visszaállítás volt?

TaRka0107
Üdv!

Remélem nem nagy off.
Ismerősnek Samsung Galaxy Grand Prime-ja van. Nem tud telefonálni, csak sípol, internet sem jön be. Újraindították, kivették a sim-et, visszarakták.
Mi lehet az oka?

Köszi előre is.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

theone91
Miért sípolták ki az árat, ha a weboldalon fel van tüntetve (értem, hogy hype meg minden, de akkor is eléggé kontra-intuitív dolog)

theone91
A G4 számomra teljesen neutrális dizájnban. Van ahol nagyon szép, van ahol nagyon ronda (a króm a kamera körül írtó bazári és már-már annyira csillog, hogy a szemed sarkából olyan mintha villanna a vaku). A műanyag hátlapon lévő rombuszminta messze van az általam preferált minimalizmustól, de a bőr hátlappal teljesen kifinomult tud lenni. A G3 sokkal szebb telefon volt.

skinnyman
Van hozza uj fulesuk is, erdekesen nez ki, majd kivancsi leszek velemenyekre:

Icons
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.10.29. 14:53:46

Regards,

theone91
Én sem azt mondom. Engem elsősorban az Xperia telefonokra emlékeztet, de határozottan ott van a peremben az Ive dizájn (ami azért is érdekes mert a Braun után pont a Sony a kedvence Ive-nak dizájntéren, magyarul ő sem olyan eredeti, mint ahogy a közvélemény tükrözi).

szucsy89
jó, akkor úgy mondom hogy nekem nem jutott róla eszembe az 5, pedig volt 1 évig iphone 5-öm...

pl. nekem az LG G4 sokkal jobban tetszik designban mint az i6, és azon semmilyen iPhone design elem nincs, tökre egyedi, szóval van ritka kivétel, de tény, hogy egyre több gyártó próbál ennek a design-nak a sikeréből lopni egy darabkát
theone91
Miért is nem? Egyenesre csapott perem, rajta körben 45 fokos gyémántmarás, az alja pedig egy-az-egyben az a dizájnelv, amitől még a Samsung sem tud elszakadni a mai napig. Ezt abszolút látjuk mindenhol, de érdekes mód sehol sem volt (sőt már) az iPhone 4 előtt.

Azért még mindig érdekes, hogy a gyártók basznak elszakadni ettől a lyukak-csatlakozóport-lyukak dizájntól.

Az iPhone a világ legnépszerűbb telefonja, persze hogy kisebb-nagyobb mértékbenmajmolni fogják a gyártók és totál egyetértek azzal, hogy ezt nevén kell nevezni. Jelzi a lehetséges vásárló számára, hogy a gyártó nem minden esetben tartja fontosnak azt, hogy a terméke unikum legyen.

(hozzáteszem a lent látható videóban MKBHD is megemlíti, hogy részben az iPhone 5S-re emlékezteti a telefon, na ő aztán nehezen vádolható elfogultsággal)
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.10.29. 14:43:38

szucsy89
iPhone 5-re semmiképp, akkor inkább már a 4... de f.szom már tényleg ebbe a minden ájfónra hasonlít témába... (jó, a múltkori HTC tényeg hasonlított 😄)
theone91
Xperia és iPhone 5.

skinnyman
Igen, EU-n beluli, a korabbi OnePlus-ok alapjan szallitasi koltseg jon meg ra, ami mondjuk viszonylag sok asszem, valami 6-8k remlik, de mas koltseg nincs.

ldavid: Uveg elol-hatul es viszonylag szogletes, gondolom xperia?
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.10.29. 13:56:24

Regards,

theone91
Ez EU-n belüli értékesítésnek minősül amúgy? Tehát nem jön rá plusz költség?

de most tényleg nekem kell felhozni, hogy mire hasonlít?
skinnyman
Ja es:
"Kapható november 5-től."

Ki van nyalva a seggunk 😊

Regards,

skinnyman
Nem talalt 😊
Starting from 84,990 Ft

(130-ba egyebkent a 64 gigas OnePlus 2 kerul: link)
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.10.29. 13:14:35

Regards,