36194
-
#13431 Világos. Az mondjuk ezekben nem tetszik, hogy átvariálja az ikonok sorrendjét. Meg nem is találtam eddig jót...:S vagyis volt egy jó de én nem fizetek ilyenekért..:S -
#13430 Alapból a telódon TouchWiz van, ami a Samsung cucca. Ehhez nincsenek témák, ez van és kész. Ha telepítesz launchert (kezelőfelület), például Go Launcher-t, ahhoz már vannak előre megkreált témák. -
#13429 Igen ez se vmi nagyon egyértelmű még. Itt nem témák vannak, hanem programok, amik tartalmaznak témákat? -
#13428 laucherre gondolsz? mert az van szép számmal a marketen,a kategóriáknál a "személyreszabást" válaszd -
#13427 Témákat honnan szedtek le?
itt nem sok van -
#13426 leszedtem nC-ről a 3g watchdog pro-t.
gondolkodom rajta,szétnézek milyen árban vannak -
#13425 Ha ICS van rajta, akkor a beállításokban. GBhez 3G Watchdog.
Amúgy meg vegyél egy routert, 5 ezer forint :D -
#13424 adatforgalom mérő progi van? vagy alapból a telón hol tudom megnézni hány megánál járok? -
#13423 loooool, lopós :D -
#13422 nincs itthon wifi :S a mellettünk lévő panelhoz szoktam lemenni ott van egy fasza 3-as erősségű wifi,hogy lejöjjenek a cuccok,közbe elszívok egy cigit :DDD -
#13421 Csak ROOTolt telón. -
#13420 Dehogy küldi, csak neten lehúzza a telefon.
bakkerman: WiFi?:) -
#13419 nah, ez látod egy jó kérdés, én eleinte eleve a telóval húztam le dolgokat, oszt mikor a pc-ről próbáltam, akkor vettem észre, hogy nem a pc-re húzza le a telepítő fájlt, hanem a telóm csippant, hogy a program telepítve -
#13418 Beállításokban keresgélj. Nekünk van itthon wifi szóval sose használtam még :) -
#13417 Na, az engem is érdekelne. Hogy lehet azt beállítani? -
#13416 nekem speciel a wlan-on küldi rá, tehát olyan lehetőség is van -
#13415 Be lehet állítani valahogy, hogy gépről USB-n át szedje a netet. -
#13414 Köszönöm szépen! -
#13412 mert a 100mb mobilinternet így pillanatok alatt eltűnne -
#13411 az lenne a kérdésem,hogy játékokat akarok leszedni play.google.com-ról,de úgy hogy előbb gépre szedem le,és USB-vel átrakom a telóra,és total commanderrel telepítem fel telón,ezt meg lehet-e oldani? tehát ne a mobilnetet használja a letöltéshez,hanem gépről rakom át USB-vel az .apk fájlokat,és a telón már csak telepítenem kell -
#13410 Beállítások / Alkalmazás/ Alkalmazások kezelése. Katt, Eltávolítás. -
#13409 Már szedem is.
Ám hogyan lehet letörölni alkalmazásokat? Bocs a sok kérdésért, de nekem eddig csak nokiam volt symbiannal... de már értem miért megy csődbe a nokia nemsokára... -
#13408 Én Wunderlist -et használom ilyenre. Van értesítés percre pontosan hangjelzéssel és szinkronizáció is, netes felületen is eléred stb... -
#13407 Sziasztok!
Tud valaki fax küldő appot? Olyat keresek ami közvetlenül a telefon vonalon keresztül küldi a faxot (tehát a hívás költsége a telefonszámlán jelentkezik), nem ilyen webes regisztrálós, kredites cuccot.
Köszönöm! -
#13406 Köszi! -
#13405 tartsd nyomva az adott magánhangzót és megjelennek belőle az ékezetes verziók -
#13404 Ja, meg teendő alkalmazásnak leszedtem a task list progit, de hangjelzés nincs rajta...:S vki ajánlana egy jót? -
#13403 Egy szót sem értettem ebből.
Ám hogy lehet ékezetes betűket írni? -
Dodo55 #13402 Ja hülye vagyok, bocs most keltem, nem is 600MHz az Y, hanem 830 :)
Úgy más a helyzet kicsit, egy próbát talán megér ha bevállalod a rootolást. -
Dodo55 #13401 Ja közben olvastam, hogy ICS és máshogy van azon :) -
Dodo55 #13400 Root kell mert nem elég az apk (alkalmazás) hanem kell egy so (system library) is amit be kell másolni a megfelelő helyre.
Hozzáteszem én nem próbáltam még a Gio-n, nem tudom mennyire élvezhetően vinné az embedded swf-eket, de a hivatalos állásfoglalás szerint elég szarul, tehát az Y 600MHz-es procijával még rosszabbra lehet számítani. Aztán lehet, hogy csak marketing az egész (hogy ha flasht akarsz vegyél amrv7 instruction setes procival szerelt eszközt), és tök jól futna, nem tudom. -
#13399 ICS-n beépített funkció lett (Power + Hangerő le). -
Dodo55 #13398 Samsungokon elvileg Home+Oldalsó gomb(Lock/Power).
Nekem legalábbis 2.3.6 gyári és gyári alapú custom romon is megy így. -
#13397 Megoldás nem igazán van. Neten lehet vadászni flashplayer apk-t és megpróbálhatod, de sok jóra ne számíts.
Sajnos a youtube app is egyre ótvarabb :S -
#13396 Legjobb! -
#13395 DroidStats? -
ktomi22 #13394 valaki elozo kerdesemre? elegge surgos lenne. thx -
#13393 Közbe találtam teendők alkalmazást.
Viszont van egy nagy gondom. Az interneten böngészve sok videót nem tudok lejátszani. Gondolom azért, mert nincs adobe flash playerem. Na most ezt nem tudom letölteni mert a telefonom nem kompatibilis vele. Legalábbis itt azt írja: itt
Most akkor mit csináljak? Van megoldás? -
#13392 ja értem. Azt hittem van valami beállítás élesítésre. Először még sötét is volt, de fölvittem maxra a kontrasztot így most jó, csak pixeles:S
Na mind1, esetleg valaki ajánlana egy jó teendős alkalmazást?
Köszönöm előre is! -
ktomi22 #13391 teendo opccio ha hol tudom nincs, de tolthetsz le google playrol.. tobbiek majd ajanlanak.
ami a kep minoseget illeti az keszulekfuggo. felbontas es kepernyo meret fuggvenye. (ppi-pixel per inch ha jol tudom)