36194
-
Dodo55 #13471 Ez? Biztos?
Csak mert ez a legelterjedtebb, szinte szabvány android alkalmazás (rengeteg más használja ennek a libraryját is). -
#13470 Köszi, de az se kompatibilis az Y-onommal:S -
#13469 Mind1, megleszek én anélkül is. #13464 -re vki tudja a választ? Kéne egy app lock progi:S -
#13468 QRDroid -
#13467 pedig én is a bardoce scanner-t akartam épp javasolni :( -
#13466 Ez nem kompatibilis a telómmal:S -
#13465 Barcode Scanner, QCode.nu -
#13464 Ennél a programnál, az első indítás után kódot kér... oda mit kell beírni?
Valamint tudtok jól működő QR olvasót? 4-et szedtem le, és egyikse olvassa be:S -
#13463 EISA 2012-2013-as szezon díjazott termék:
"European Mobile Phone" - Samsung Galaxy S III
"European Social Media Phone" - HTC One S -
#13462 Áhh és tényleg. Hát látszik h elég amatőr vagyok...
A juicidefender mire jó? És érdemes ezek után feltennem egy launcher-t, attól jobban merül az aksi nem? -
#13461 H a HSDPA -
#13460 így nem fogsz tudni mobilnetezni. a nyilak azt mutatták hogy éppen küld vagy vesz e adatokat mobilneten. E az edge lesz, H nemtom.
Ha nagyon merül az akksid tedd fel a juicidefender -t. -
#13459 Eddig a térerő ikonja mellett volt egy H betű ami néha átváltott E betűre, és volt mellette két kis nyíl, amik néha zöldek náha sárgák voltak. Sose tudtam mik ezek. most a beállításokban a mobilhálózat beállításai opción belül volt egy Csomagkapcsolat (adahálózat aktiválása) opció. Most erről levettem a pipát, és az az ikon el is tűnt. lehet ez szívta az akksit? És ez mire jó?
Valamint az aksi grafikont hol találom? Lehet az én telefonomba nincs? -
#13458 GB ota van egy nagyon szep kis aksi hasznalat grafikon a settingsben, erdemes neha ranezni. Meg van par kulon app is ra, pl betterbatterystats -
#13457 Pedig tuti! Semmi se futott. Mindig nézem. -
#13456 Nekem akkor volt ilyen mikor a háttérben futott valami és volt Wifi is. -
#13455 Kikapcsolt állapotba? áh azt nem hiszem -
#13454 Program tuti nem lehetett, mert a feladatkezelő ki van rakva az asztalra, mindig nézem fut-e vmi a háttérbe. WIFI BT-t is mindig nézem, és semmi se futott. Azért gondolom h a fényerő szívhatta ennyire le, avgy szar az akksz. Most levettem közepesre, majd kiderül. Másnak megoldotta ez? -
#13453 Szerintem nem valami program lehetett nekem is volt már ilyen meg pár ismerősnek is érdekes -
#13452 Nem annyira idevág, de azért vannak itt is hozzáértők.
A telefonomat tegnap este töltöttem fel csutkára, és már majdnem lemenrült...:S Szinte nem is használtam, csak egy kis netezés volt, meg 1-2 hívás... Használat előtt a fényerőt maxra felnyomtam, mert úgy szebb a kép. Lehet amiatt merül le ilyen gyorsan a teló? vagy selejtes az akksi?
köszönöm előre is! -
#13451 Hálás köszönet! Este meglesem a protectort is, meg a launchereket is! -
#13450 ha már launcherek
tabletre melyiket ajánljátok? -
#13449 smart app protector free
Nekem a launcherek közül GB en a nemus launcher jött be gyorsaságra, 360launcher is gyors és jó témák vannak hozzá. -
#13448 Ennek a LauncherPro-nak adok ma egy esélyt. Azt meglesem. Eddig csak vmi exlaunchert szedtem le, azt is csak azért mert valami 650ezren szedték le, de az hulladék volt...:S -
#13447 Nova Launcher. Elvileg ez az alap ICS-n is aztán franc se tudja mi igaz belőle, de nagyon jó. -
#13446 Holo Launcher -
Dodo55 #13445 Tényleg, ha már itt tartunk nem tudtok valami olyan launchert, ami ICS-es appdrawerrel rendelkezik, viszont a homescreen olyan gyorsan és folyékonyan reagál mint a LauncherPro?
Eddig még nem találtam, csak azért kérdezem, pedig kb 15 félét tényleg próbáltam már. -
#13444 Azért a LauncherPro-nál is van gyorsabb, pl. FTL Launcher vagy Nemus, Zeam. -
Dodo55 #13443 A LauncherPro-t pedig ne hagyd ki, gyorsabb, kevesebb ramot eszik, mint a gyári. Kipróbáltam kb 15-öt de ennél gyorsabbal még nem találkoztam, és tudásra is ottvan, ingyenes.
A görgetésre gyorsítótárazást használ, görgetéskor valójában egy rosszabb minőségű képet mutat a valódi asztal helyett, emiatt hihetetlenül folyamatos a mozgás, nagyon jó érzetet kelt. -
#13442 Olyan programot tudtok ajánlani ami ingynes, és bizonyos alkalmazásokat, vagy mappákat lehet vele jelszóval levédeni? Tehát mappa megnyitása, vagy app indítása előtt jelszót kérjen.
Köszönöm előre is! -
#13441 Hát megmondom őszintén az én telefonom elég gyengusz, így lehet kihagyom az ilyen alkalmazásokat. Végülis az alap "téma" is tetszik.
Azért köszönöm! -
#13440 LauncherPro esetleg ?
Keveset fogyaszt és elég sok dolgot tud a nyári launcherhez képest. Egy ideje nem frissítik igaz de ettől még jó alternatíva lehet.
- Alkalmazások ikonjai változtathatok akár egyesével is.
- Tudja ABC sorrendben listázni appdrawerben az alkalmazásokat és elrejteni is lehet a feleslegeseket.
- Alsó dock kinézetét lehet változtatni és görgethető lesz. (tehát 5 programnál többet is kitudsz rakni)
- Főképernyőn vízszintesen és függőlegesen kirakható ikonok számát is lehet szabályozni.
- Van pár átméretezhető widget hozzá
- Notification bar elrejtése
- áttűnési effektek
stb...
Itt egy részletes videó róla.
Megkockáztatom kevesebbet zabál mint Touchwiz ami szvsz szörnyű :D -
#13439 Handcent SMSben van ilyen beállítás, ha jól tudom.
A másikat passz, a hívásinfoban meg tudod nézni. -
#13438 Na mind1, még így is jobban meg vagyok elégedve az androiddal mint a symbiannal... -
#13437 Néha random, néha alkalom.
Sokszor 1-2 cég csinálja csak, néha meg maga a Google (mint pl. tavaly karácsony előtt). -
#13436 Nem, ez nem Nokia :) -
#13435 Play-en az akciók alkalomhoz kötve szoktak lenni vagy random? The Dakr Knight Rises, The Amazing Spider Man leárazásnak nagyon örülnék... -
#13434 Azt be lehet valahogy állítani hogy az sms-ek ne ilyen beszélgetés formában jelenjenek meg? Legyen külön bejövő-kimenő levelek stb... mert ez így nem a legjobb nekem.
Valamint azt hogy tudom beállítani, hogy a hívás vége után kijelezze a beszélgetés idejét?
Köszönöm előre is! -
#13433 Ahh le is mondok róla. Úgysincs semmi jó.
Azért köszönöm! -
#13432 GoLauncherben elég sokmindent testreszabhatsz, szerintem az a legjobb, bár egy galaxy Y-t nem terhelnék le launcherrel.